Tagged is het 3e grootste sociaal netwerk in de Verenigde Staten en heeft meer dan 80 miljoen leden wereldwijd. Leden gebruiken Tagged.com om contact te houden met vrienden en nieuwe vrienden te maken. Op Tagged.com maken mensen elke dag plezier of zij maken nieuwe vrienden. Jij kunt dit ook doen door je nu aan te melden.

Opzeggen

Je account bij Tagged opzeggen gaat als volgt. Leden die zich van Tagged uitschrijven willen, gaan naar het kopje Account rechts bovenin de pagina. Hier bevindt zich onder andere de knop Instellingen. Vervolgens kom je in een scherm waar onderaan de optie Tagged Account Annuleren vermeld staat. Na klikken hierop wordt je gevraagd of het opzeggen van Tagged echt is wat je wilt. Je kunt dan het uitschrijven Tagged bevestigen of annuleren.


Kosten

Je bij Tagged inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je Tagged Goudstukken kopen, hiervoor worden dus door Tagged kosten gerekend. De kosten van Tagged Goudstukken zijn €5,- voor 2.5 Goud en voor 25 Goud kun je €20,- aan Tagged betalen. Wie zich wil overladen met Tagged Goud kan 400 Goudstukken kopen, waarvoor door Tagged kosten van €200,- gerekend worden.


Betrouwbaarheid

Tagged heeft een uitgebreide privacy policy en algemene voorwaarden document opgesteld om de privacy van de gebruikers te waarborgen. Persoonsgegevens van gebruikers worden niet gedeeld met derden of voor commerciële doeleinden gebruikt. Leden hebben ook de mogelijkheid om profielen van anderen te blokkeren. Daarnaast zorgt de invisible functie dat een gebruiker onzichtbaar kan worden en dus niet door anderen gezien kan worden. Alhoewel Tagged niet beschikt over een keurmerk, verschilt het in regelgeving niet van andere sociale netwerk sites.


Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de opties van Tagged moeten geïnteresseerden een Tagged profiel aanmaken. Het aanmaken van een profiel op deze datingsite is gratis. Gebruikers moeten een gebruikersnaam en e- mail adres invullen. Vervolgens moet men enkele persoonlijke gegevens doorgeven zoals leeftijd geslacht en woonplaats. Na de inschrijving krijgt de persoon een code via e- mail toegezonden waarmee het profiel geactiveerd kan worden. Na de activatie kunnen leden direct starten met het zoeken naar nieuwe vrienden. Middels het opgegeven e- mail adres hebben leden ook de mogelijkheid om te kijken welke vrienden reeds lid zijn van Tagged.


Mobiele app

Tagged heeft een mobiele dating app waarmee gebruikers gemakkelijk en ten alle tijden in contact kunnen blijven met vrienden op deze datingsite. Men kan overal en altijd zoeken naar een droompartner. De app is gratis te downloaden in de App store en via Google Play. Via de app is het ook mogelijk om ‘gold’ te kopen. Hiermee hebben gebruikers toegang tot de extra functionaliteiten op Tagged. De app is beschikbaar in de Nederlandse taal en de kosten hiervoor zijn: 2500 gold voor 4,99 10.000 gold voor 9,99 25.000 gold voor 19,99 75.000 gold voor 49,99 200.000 gold voor 99,99


Artikelen over Tagged

Daten bij Tagged

Tagged is een van de grootste sociale netwerken in de Verenigde Staten. De website heeft meer dan 80 miljoen leden overal ter wereld. Tagged.com wordt door de leden gebruikt om contact te houden met vrienden en om nieuwe vriendschappen te sluiten. Tagged.com wordt natuurlijk niet alleen gebruikt om in contact te blijven met vrienden. De website wordt tevens gebruikt als datingsite, een plek waar m ... [...]

Tagged Reviews

  Melden

  Ik wil faker melden niet mogelijk bij u via het profiel

  Ik kan niet inloggen

  Goedemorgen ik kan al maanden niet meet op mijn tagged account wel vreemd want ik heb daar leuke mensen keren kennen waarmee ik chat het geeft aan dat mijn emailadres is gecanceld why 'kan men het voor me onderzoeken want dat email adress is ook mijn zaken email
  met vriendelijke groet
  Patricia Lachman

  Sterke punten
  Ik leer veel mensen kennen waarmee ik communiceer en ik kan naar zoveel muziek luisteren als ik maar wil

  ik kan niet inloggen op tagged

  ik kan niet inloggen op Tagged hebben jullie een storing

  Sterke punten
  dat ik met here over de gehele wereld kan communiceren en zo mijn taalschat vergroot ik heb mijn partner ook hier ontmoet

  ik kom er niet meer in

  om bepaalde tijd kom ik eric stoker er gewoon niet meer op tagged en hi5 , ik weet niet waarom .\\r\\nen soms word dingen op mijn site gewoon weggehaald , \\r\\nen ik maak wel vrienden zowel in nederland als in buiteland al kan ik ze niet persoonlijk ontmoeten.

  ik kom er niet meer in

  om bepaalde tijd kom ik eric stoker er gewoon niet meer op tagged en hi5 , ik weet niet waarom .
  en soms word dingen op mijn site gewoon weggehaald ,
  en ik maak wel vrienden zowel in nederland als in buiteland al kan ik ze niet persoonlijk ontmoeten.

  Makkelijk site

  Heb er ook op gezeten best leuk kunnen kletsen met mannen en vrouwen

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Alleen dat je goudstukken moet kopen

  Nepaccount

  Ik ben behoorlijk boos. Mijn telefoon is gehacht en vervolgens is er met een foto van mij een account aangemaakt met natuurlijk je kunt het al raden seksuele tekst.
  Dagelijks wordt ik nu gebeld en geappt of ik sex wil.😡
  Ik moest een profiel aanmaken, maar de klantenservice is niet te bereiken en met klachten doen zij niks.
  RARE SITE MET OPLICHTERS, HACKERS EN SKIMMERS!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Veel overlast van een nepaccount en er wordt niks aangedaan!😡

  love

  I have a loving heart and am very respectful and kind Woman, I have a lot of love to give, my own Religious is Catholic Christian, I never judge others and am very compassionate, I love to appreciate the little things in life and am very respectful.

  Sterke punten
  I have a loving heart and am very respectful and kind Woman, I have a lot of love to give, my own Religious is Catholic Christian, I never judge others and am very compassionate, I love to appreciate the little things in life and am very respectful.

  Zwakke punten
  I have a loving heart and am very respectful and kind Woman, I have a lot of love to give, my own Religious is Catholic Christian, I never judge others and am very compassionate, I love to appreciate the little things in life and am very respectful.

  levensgevaarlijke site

  denk 10 x na voordat je daar een profiel aanmaakt, met jou foto s maken andere een nep profiel aan om vervolgens de meest gore taal uit te slaan op feeds van een ander en mensen te bedreigen, tagged doet er helemaal niets aan, bovendien stikt het vd scammers en spammers, vele duizenden, word ook niets aan gedaan, de site is onbeveiligd, er worden dan ook veel mensen gehackt daar met alle gevolgen van dien en dan durven ze daar ook nog geld voor te vragen voor bepaalde diensten, één advies, BLIJF DAAR WEG

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen

  Goed oppassen

  aardige site met vreemde regels.
  Ben vele jaren lid en weet ondertussen uit ervaring dat men erg moet oppassen met Europese vrienden , meeste zijn op geld uit, maar niet alle.
  Heb er een aantal leuke vrienden gevonden , zowel man als vrouw. let op nieuwe profielen ,meestal fake.
  Ga niet blindelings op n verzoek in , geeft problemen in de meeste gevallen en gebruik je blokkeer knop voor de nep leden

  Sterke punten
  je overspoelen met mail en zichzelf promoten.
  Toch echt wel veel eerlijke leden die vaak al langer lid zijn

  Zwakke punten
  te veel scammers en goudzoekers, Tag zou beter moeten filteren

  Dievenbende !!

  hoi mensen ik heb al eerder een review geschreven , maar dacht ik plaatst er nog 1 , ik ben jaren lang , denk ik zo n 10 jaar op tagged geweest, en ben er nu definitief af, ik kom daar nooit weer , ik speelde het huisdieren spel pets altijd , nou wil het wel s voorkomen dat je een verkeerde speler hebt gekocht , waar de geschiedenis , aankopen alles van klopt, en toch zo n gast mooi de cash van het account over draind naar een ander account van hem , nou daar zit je mooi met de schade en kunt soms noodgedwongen goud kopen om je profiel te herstellen.. de meeste spelers kopen ook goud , omdat je met het cashrunnen ook niet de laatste moet zijn, dus ik had ook zo n verkeerde speler gekocht en m n profiel was kapot bijna , ik kreeg steeds melding 100% bonus in beeld, dus dubbel goud, ik dacht ik doe s keer gek en mieter er 100 euro op, en wat denk je?? ik krijg het goud niet, dagen om moeten vechten ,weg 100 euro, had zo 20 chats met hun, en heb hun voor het blok gegooid , mijn 100 euro goud of ik waarschuw al m n vrienden op tagged hoe grote oplichters ze zijn , meteen stond het goud er op, zonder bonus!!! tagged heeft me wel voor 300 euro goud genaaid , wat ik nooit heb gekregen en ze hacken je email accounts ook,en deleten als t moet zo je profiel, en na 2 keer ben je ghost oftewel al je speelgeld en account voorgoed kwijt..

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  gore site, de meesten zitten er voor sex op, de vrouwen zijn hier net zo erg als de kerels, en tagged hackt email accounts , of verwijderd zo je account maar, leuk als je pets speeld en elke maand 2 tientjes er op hebt gegooid 10 jaar lang , 12 keer 240 euro -= 2880 EURO KWIJT!!!!!

  Tagged

  Tagged is een leuke site war je veel contacten over de hele wereld mee kan op bouwen,het is alleen opletten dat je niet in zee gaat met scammers en cheaters ,ook niet met jonge vrouwen waarvan je bijvoorbaat al kan nagaan dat deze echt niet voor een ouder persoon vallen,verder met je op letten dat als je vriendschap of een pet wil kopen of deze aktief is ,meerdere pets en veel wensers heeft , kijk ook in hun historie of ze ook daadwerkelijk active zijn,en als een vriendschaps vraag te mooi is om waar te zijn zowiezo weigeren , ga niet zomaar in op een verzoek om iemand te flippen,doe dit alleen als je deze pet lang kent en vertrouwt ,anders blijf jij met deze pet zitten en raak je niet meer kwijt ,en onthoud ook grote spelers proberen je te plukken ,zo denk na voor je wat koopt en dergelijke.

  Sterke punten
  contacten over de hele wereld

  Zwakke punten
  de cheaters en scammers ,het preutse gedrag van tagged en slechte bereikbaarheid in het weekend ,waarschijnlijk te kleine servers

  Nep

  Deze site kan je echt niet serieus nemen als ik een foto plaats met blote arm wordt ik geblokt en als je dan op tagged kijkt zie je het ene naar het andere nepprofiel met fake pornofotos en als ik een blote arm laat zien wordt ik geblokt deze site is zo selectief echt nep preuts amerika met porno fotos voor gebruikers die geld opbrengen.

  Sterke punten
  Geen nep en nog eens nep

  Zwakke punten
  Nep profielen met porno fotos

  Nepsite

  Even een tijdje het bekeken, maar er gauw weer af, want het stikt daar van (fake)profielen van hoertjes en vrouwen met enorme neptieten die proberen je geld af te trochelen en bij het zoeken kom je op een site met alleen filipijnse vrouwen terecht, die zal wel met tagged samenwerken. Jammer voor de wel serieuze dames, maar ik wil niet meer op zo'n halve pornosite staan en heb mijn account dus verwijderd.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Vrijwel alles

  Is tenminste gratis!

  Leuke site en veel Nederlanders ook. Leuk dat huisdieren spel en berichten sturen/ontvangen is allemaal gratis.

  Sterke punten
  gratis

  in loggen

  Al lid sedert 2006 , vandaag zou ik online gaan zoals alledagen . resultaat mijn email adres geblokkeert, waarom ik weet het niet . ik vind het jammer . zal nog een paar dagen wachten , mms heeft er iemand al zoiets meegemaakt .
  en als het niet gaat dan zoek ik wel een andere site .... ;-(

  Mijn grote liefde gevonden via Tagged

  Om de juiste mensen te vinden, moet je heel selectief zoeken. Niet zomaar vriendschappen accepteren. En ook niet elke leuke foto van een persoon een vriendschap verzoek. Je leert snel zien welke profielen er nep zijn en echt.

  Echter door tagged heb ik mijn verloofde leren kennen. Begon ook met een bezoekje aan haar profiel en toen kreeg ik een berichtje van haar terug. Daarna begin het mailen, chatten en een ontmoetingen in reallife.

  Inmiddels zijn we verloofd en hopen binnenkort te trouwen.
  Voordeel van mij, mijn verloofde komt uit Azie. Daar zijn vrouwen toch heel anders dan de Westerse vrouwen. Die willen alleen maar sex.

  Sterke punten
  - grote keuze mogelijkheden voor het zoeken naar de juiste persoon
  - echte profielen zijn aanwezig.
  - gratis

  Zwakke punten
  - de vele spelletjes
  - vele vriendschap of ontmoet mij verzoeken van de meeste uiteenlopende type mensen

  vreemde site..........

  hallo mensen, ben al jaren lang lid van tagged en er ook menigmaal af geweest ook!! moet hun na geven ze hebben bijna het verslafendste spel wat ik ken gemaakt, het huisdieren spel [pets] niemand kan hier bijna mee stoppen en menig bankrekening wordt geplunderd door dit spel, het is een gokspel met virtueel geld en als dat op is mag je het aanvullen door ff je pinpas te trekken enzz, betalingsmogelijkheden zat op tagged. door die goudbusiness mag veel op tagged, pesten , treiteren, kapotmaken, stalken, enzz want het draaid om dat geld he,ze gaan echt niet gelduitgevers verwijderen op tagged, krijgt gewoon melding blokkeer deze persoon en aan melding misbruik doen ze niets. je kunt zo n debiel wel blokkeren maar ze maken zo 20 valse accounts hier en voor je t weet ben je bevriend met je vijand weer, of je wordt weer gestalkd met hun accounts en vrienden!!! hier mag veel hoor, de grote spelers met pets gooien je zo op een dump , een account met foto kerkhofplaatje the end is near enzz , of stortplaats, menig speler gaat daar op. verder meten ze met 2 maten, de een mag blote borsten dr op gooien, en een beschaafde foto wordt verwijderd zonder reden vaak!! absurd hier !!! ze zijn gek, vooral op geld!!

  Sterke punten
  pets = het verslafendste spel wat er maar bestaat, paar leuke contacten aan over gehouden. je kunt een eigen mooie site bouwen , met vele mogelijkheden.

  Zwakke punten
  hier mag je treiteren.pesten , veel fakeaccounts aanmaken enz enz , ze meten met 2 maten, de 1 mag alles de ander niks. krijgt heel vaak de melding koop goud , met spellen , want ja tagged =geldbusiness, en over viezerikken , die zijn hier ook genoeg hoor!!

  oplichters..

  ik zit al jaren op deze site. in het begin was het leuk. maar er zitten veel neppers op en oplichters. ik ben opgelicht door een jongen genaamd jorden 20 jaar uit rotterdam staat er. hij werkt samen met andere mensen om mensen op te lichten. je moet wat doen om geld te verdienen. hij zegt zelf dat hij het ook gedaan heeft en uit eindelijk word er fraude gepleegd met je bank en heb jij alle schulden die je zelf moet afbetalen.. ik heb zijn account al gemeld. ben alleen benieuwd of er wat mee gedaan word?? ik ben bij de politie geweeest die kunnen er ook weinig mee. ik hoop dat er wat mee gedaan word. wat ik weet zeker dat ik niet de enige ben die erin getrapt is. hoop dat jullie wat kunnen doen. ik hoop dat andere die erin getrapt zijn het ook proberen. met meer mensen sta je sterker.

  Sterke punten
  geen.

  Zwakke punten
  word weinig mee gedaan als je misbruik aan meld.

  Geen klachten.

  Ik wist niet dat je over tagged ook een review kon schrijven omdat het een buitenlandse site is. Maar hoe dan ook Ik ben lid van tagged en heb geen klachten. Natuurlijk zitten er neppers bij maar daar ontkom je toch niet aan. Ik heb er desondanks veel leuke contacten gemaakt .

  Sterke punten
  Ook als je niet betaald kan er veel .

  Zwakke punten
  Als ik er één zou moeten noemen dan de nepprofielen. Maar verder zou ik geen zwakke punten weten op te noemen .

  hoe kom ik van de mails af

  hoe kan ik van deze mails afkomen waar ik niet om heb gevraagd

  tagged algemeen

  Ik heb nu al meer dan 3000 mannen geblokt,je geeft aan welke leeftijd je mannen wil ontmoeten en steeds komen er jonge mannen uot vieze,corrupte landen op mijn site kijken.vreselijk! Nu heb ik al 4x de app verwijderd en weer geinstalleerd omdat die niet werkt op de telefoon.kan daar niet wat aan gedaan worden? Zorg dat die app werkt of maak er geen,want zo werkt er niks.zorg beter voor kwaliteit van die site.dan al die fakers die erop zitten!!

  Sterke punten
  De mannen

  Zwakke punten
  Fake en zielige mannen
  App en mafia doen het niet

  tagged slecht voor daten

  Zit er al een antal jaartje en zie het steeds verder afglijden. Respect voor andermans foto matriaal heeft tagged niet, deze worden dan ook behoorlijk misbruikt om andere te misleiden. Onschuldige gebruikers die er al jaren zitten wordt een oor aangenaait door nieuw nep lichting en deze laat Tagged vrolijk door klieren en misbruiken. En wat ik niet snap van een site uit een super preuts land als america is dat de porn je om de oren vliegt, dit laten ze gewoon staan en als je als normale gebruiker een foto post waar je navel op de zien loop je kans op een ban. Ga voor een date ergens anders kijken als je nie in de maling of de zeik genomen wilt worden.

  Sterke punten
  Geen meer.

  Zwakke punten
  Voor iedere gebruiker een apart maatje.
  Veel Nep profielen.
  Veel webcam girls opzoek naar klanten
  Veel mannen die zich als bi vrouw voor doen.
  Geen respect voor rechten van foto;s
  Porno hoort bij tagged

  ik vind Tagged een hele fijne dating side

  hallo dames en heren ik wil vanmorgen 29-7-2013 mijn mails bekijken van Tagged waar ik al een paar jaar lid van ben...en altijd met plezier op zit te kijken..en leuke contacten heb gemaakt..maar vanmorgen was ik ineens er van af'en dat vind ik niet mooi..kunnen jullie mij er weer op zetten,,dat zou ik heel fijn vinden.ik wens u een fijne dag groeten Arie Westerop

  Fake

  Helaas slechte ervaring met Tagged. Wat eerst een leuk contact leek liep uit op staken.
  Man bleek onder heel veel fake profielen op Tagged te zitten, hier is dus totaal geen controle op. Begon leuk maar het ging al gauw om maar 1 ding. Toen ik het contact verbrak en hem blokkerde begon hij gewoon via een ander profiel opnieuw. Ik heb hem gerapporteerd, maar betwijfel of hier iets mee wordt gedaan.
  Ik heb mijn profiel inmiddels vewijderd.

  Sterke punten
  leuke site
  veel mogelijkheden

  Zwakke punten
  totaal geen controle
  veel nep


Bezoek Tagged

Schrijf een review