Reviews van deze auteur

heel veel scammers op deze site

Review over AfroIntroductions

Ik zit er al een paar jaar op, vaak leuke dames om te zien, maar als je ermee verder gaat chatten dan blijkt al gauw dat het oplichters zijn die steeds geld willen. Jammer voor de anderen die vermoedelijk wel serieus zijn, maar stuur geen geld en probeer ze daar te ontmoeten. Ook dan is er geen garantie dat ze serieus zijn, ze beweren b.v. een visum aan te vragen om te komen, maar ze vragen steeds geld en komen uiteindelijk niet of als ze wel komen, gaan ze later, nadat ze de nederlandse nationaliteit gekregen hebben, verder met hun afrikaanse vriendjes (of echtgenoot!). Ook heb ik meegemaakt dat ze al een visum hadden, maar dat was vals. Check dus altijd bij de ambassade of ze een visum hebben of hebben aangevraagd.

Sterke punten
Veel leuke dames om te zien

Zwakke punten
Ontzettend veel oplichters, veel valse profielen waar mannen of organisaties achter zitten. B.v. heel veel komen uit Berekum, terwijl dat een kleine stad is, vermoedelijk allemaal nep.

Nepsite

Review over Tagged

Even een tijdje het bekeken, maar er gauw weer af, want het stikt daar van (fake)profielen van hoertjes en vrouwen met enorme neptieten die proberen je geld af te trochelen en bij het zoeken kom je op een site met alleen filipijnse vrouwen terecht, die zal wel met tagged samenwerken. Jammer voor de wel serieuze dames, maar ik wil niet meer op zo'n halve pornosite staan en heb mijn account dus verwijderd.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Vrijwel alles

reacties:

Review: heel veel scammers op deze site

Er ziiten ongetwijfeld ook betrouwbare dames op deze sites, alleen dat weet je pas achteraf. Daarnaast is er wel een enorm aanbod van jongere dames, dat is een groot verschil met websites in Nederland.

Review: heel veel scammers op deze site

@Dirk
Dat vind ik wel erg kort door de bocht. Dat iemand een betere toekomst wil lijkt mij vrij normaal, daar is niets op tegen. Alleen oplichting is natuurlijk uit den boze en moet keihard bestreden worden. Maar in Nederland heb je ook veel vrouwelijke golddiggers en profiteurs, dan ga je toch ook niet zeggen dat er niet veel van de Nederlandse vrouwen over blijft. Goed uitziende Nederlandse vrouwen hebben keus genoeg en daardoor vaak te hoge eisen, laat staan dat ze een flink eindje willen verhuizen. Iemand uit Afrika wil dat wel, alleen of ze een dubbele agenda heeft is vaak nog niet duidelijk.

Review: Datingwebsites zit vol met hopeloze mannen

Er zitten toch wel duidelijk een paar nepprofielen bij. Veel exotische dames wonen volgens hun profiel b.v. in Yde en aan de foto's zie je dat ze in Afrika wonen. Ook nogal wat jonge dames van in de twintig met engelse teksten die zeggen mannen boven de 50 te zoeken, vermoedelijk van scammers.

Review: Nu even dit

Van Duitse vrouwen moet je niet veel verwachten, zeker niet als je nauwelijks duits spreekt. Ze zijn veel afstandelijker en formeler dan Nederlandse vrouwen en geven de voorkeur aan Duitsers. Veel nederlanders denken dat het gras groener is aan de overzijde van de grens, maar dat valt nogal tegen.

Review: POSITIEF

Ik heb zelf een aantal keren een buitenlandse dame naar Nederland gehaald, maar dat was geen succes, als ze eenmaal de Nederlandse nationaliteit hebben blijkt opeens het leeftijdsverschil wel een probleem te zijn en worden ze steeds lastiger of gaan vreemd.

Review: fuik

Zelden een reactie gezien met zoveel taalfouten, dus zeker geen hoogopgeleide of dronken