fuik

parship is net een fuik.
Je start nietsvermoedend een testje.. die vevolgems behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Dan komt e enog een vraag en nog een vraag en dan vragen ze je profiel nog meer aan te vullen en dan minstens een half uur later (Als je het aanvullen van je profiel nog even beperkt) dan denk je eindelijk je matches te zien... Zijn het schimmen,, En dit blijven het totdat je betaald. En daar doen ze werkelijk alles aan! Je wordt continue achtevolgt door betalingsverzoeken. En die bedragen zijn dan ook geen kattenpis. Kortom je wordt er lnietsvemoedend ingezogen.. met als eindresultaat.. Betalen of als lokaas blijven voor de betalende leden, die vevolgens niks met mij kunnen doen omdat ik geen lid ben. Ofwel een fuik.
Nee, los van het hoge niveau, nog zeker niet ovetuigd dat ik alle tijd die ik er in heb zitten als goede investering kan zien.

Sterke punten
daadwerkelijk hoog geschoolde kandidaten, die serieus lijken.

Zwakke punten
Betalingsverzoek terreur.. WORDT NU LID!!! Pff.. En die schimmen. Heel frustrerend. En ook niet slim.. want ik kan nu ook niet zien voor welke leuke vent ik mogelijk lid zou worden. ;-)

Bezoek Parship Reviews over Parship

1 reactie

Zelden een reactie gezien met zoveel taalfouten, dus zeker geen hoogopgeleide of dronken

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Parship
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden