AfroIntroductions

Waarom kiezen voor AfroIntroductions.com? AfroIntroductions.com is een vooraanstaande Afrikaanse datingwebsite die duizenden Afrikaanse singles aan hun ware liefde helpt. Word nu gratis lid, zodat u kunt browsen door onze Afrikaanse personals om de vrouw van uw dromen te vinden! Voor vriendschap, dating en liefde – ontmoet Afrikaanse singles uit de hele wereld op AfroIntroductions.com. Word nu gratis lid!

AfroIntroductions video


Doelgroep

Deze site maakt het sedert 2002 mogelijk voor Afrikaanse alleenstaanden van de hele wereld om met elkaar verbonden te worden. Een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een Afrikaanse alleenstaande kan zich dan ook snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Deze site heeft namelijk een ledenbestand van ongeveer 2.5 miljoen alleenstaanden uit de VS, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Kenia, Kameroen, Zuid-Afrika, Nigeria, Ghana, Madagaskar, Ivoorkust en veel meer Afrikaanse landen. Dit gegeven verhoogt dan ook de kans op een succesvolle date met een Afrikaanse alleenstaande.


Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site onder het kopje “gratis lid worden’ het aanmeldformulier in te vullen en te versturen naar de beheerders van deze site. Hierin moet men onder andere de voornaam, het geslacht, e- mail adres en wachtwoord ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men zich aanmelden op deze site. Na dit bewerkstelligd te hebben, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct opzoek naar een spannende Afrikaanse single.


Memberships

Gebruikers van deze site hebben de mogelijkheid om naast het standaard account te kiezen voor een Goud en of Platina account. Met het standaard account kunnen gebruikers gratis interesses sturen naar andere leden en communiceren met Goud en of Platina leden. Personen met een Goud account kunnen met alle leden van de website communiceren, ongeacht hun soort lidmaatschap. Platina leden hebben ook toegang tot de geavanceerde matching opties, berichten vertaalservice en profielnotities.


Profiel verwijderen

Personen die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Bij het verwijderen van het account zal onder andere gevraagd worden naar de reden waarom men het account wilt opzeggen.


Contact gegevens

AfroIntroductions.com Cupid Media Pty Ltd PO Box 9304 Gold Coast MC QLD 9726 Australia Level 5 2502 / 5 Lawson Street Southport QLD 4215 Australia De Telefoon wordt beantwoord van Maandag tot Vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur, USA en Canadese klanten: 1-800-787-0838 Europese Klanten: 00 61 7 5571 1181 Andere Internationale klanten: +61 7 5571 1181 Australische klanten: (07) 5571 1181 Fax: +61 7 3103 4000


AfroIntroductions Reviews

  heel veel scammers op deze site

  Ik zit er al een paar jaar op, vaak leuke dames om te zien, maar als je ermee verder gaat chatten dan blijkt al gauw dat het oplichters zijn die steeds geld willen. Jammer voor de anderen die vermoedelijk wel serieus zijn, maar stuur geen geld en probeer ze daar te ontmoeten. Ook dan is er geen garantie dat ze serieus zijn, ze beweren b.v. een visum aan te vragen om te komen, maar ze vragen steeds geld en komen uiteindelijk niet of als ze wel komen, gaan ze later, nadat ze de nederlandse nationaliteit gekregen hebben, verder met hun afrikaanse vriendjes (of echtgenoot!). Ook heb ik meegemaakt dat ze al een visum hadden, maar dat was vals. Check dus altijd bij de ambassade of ze een visum hebben of hebben aangevraagd.

  Sterke punten
  Veel leuke dames om te zien

  Zwakke punten
  Ontzettend veel oplichters, veel valse profielen waar mannen of organisaties achter zitten. B.v. heel veel komen uit Berekum, terwijl dat een kleine stad is, vermoedelijk allemaal nep.

  I,M LID MABELES NIUEW I,M WILL PAY 3 MOMTH DIT DANTIG I,M CAN PAY ZORRY I,M HAVE NO MAESTRO ,VISA ,ONTHER CARD

  I,M LIVING IN NEDERLAND NOW I,M CUBANA , ZORRY I,M WILL HELP PLEASE I,M WE ARE WITH ACCETGIRO PAY , 3 MONTHE IS 69 EURO WE CAN MY ADRESSPLEAse send mabel navarro guerra adress raadhuistraat 4 1456AG wijderwormer nederland please help i,m will chat with all lid in danting with my favorito lid ROLF45 thank mabel i,m hope

  Zwakke punten
  is much problemas dit pay , no all peoplo cn dit card pay (please help , my lid mabeles from Cuba is diffict much thank

  niet aan beginnen

  echte profielen, echte chats , maar er zit een organisatie van geld jagers achter die vermoedelijk vanuit amerika opereren. de vrouwen die je spreekt willen meteen je skype en vervolgens geld. toch zitten er échte vrijgezelle dames op.

Bezoek AfroIntroductions

Schrijf je eigen review