AfroIntroductions - 3 Reviews

Last updated: 11 juni 2019
AfroIntroductions Logo

50% aanbevolen, 3 Reviews

 1. AfroIntroductions informatie
 2. AfroIntroductions video
 3. Doelgroep
 4. Aanmelden
 5. Memberships
 6. Profiel verwijderen
 7. Contact gegevens
 8. AfroIntroductions Reviews
 9. Schrijf ook een review over AfroIntroductions

Niet tevreden over AfroIntroductions? Probeer dan eens ThaiCupid.

AfroIntroductions informatie

Waarom kiezen voor AfroIntroductions.com?

AfroIntroductions.com is een vooraanstaande Afrikaanse datingwebsite die duizenden Afrikaanse singles aan hun ware liefde helpt. Word nu gratis lid, zodat u kunt browsen door onze Afrikaanse personals om de vrouw van uw dromen te vinden! Voor vriendschap, dating en liefde – ontmoet Afrikaanse singles uit de hele wereld op AfroIntroductions.com. Word nu gratis lid!

AfroIntroductions Details

Hits: 1406

URL: http://www.afrointroductions.com/dutch/

Categorieën: Etnische Dating

Reviews: 3

AfroIntroductions video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kQll8fQTxwM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Doelgroep

Deze site maakt het sedert 2002 mogelijk voor Afrikaanse alleenstaanden van de hele wereld om met elkaar verbonden te worden. Een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een Afrikaanse alleenstaande kan zich dan ook snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Deze site heeft namelijk een ledenbestand van ongeveer 2.5 miljoen alleenstaanden uit de VS, Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk, Kenia, Kameroen, Zuid-Afrika, Nigeria, Ghana, Madagaskar, Ivoorkust en veel meer Afrikaanse landen. Dit gegeven verhoogt dan ook de kans op een succesvolle date met een Afrikaanse alleenstaande.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site onder het kopje “gratis lid worden’ het aanmeldformulier in te vullen en te versturen naar de beheerders van deze site. Hierin moet men onder andere de voornaam, het geslacht, e- mail adres en wachtwoord ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben en akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden, kan men zich aanmelden op deze site. Na dit bewerkstelligd te hebben, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct opzoek naar een spannende Afrikaanse single.

Memberships

Gebruikers van deze site hebben de mogelijkheid om naast het standaard account te kiezen voor een Goud en of Platina account. Met het standaard account kunnen gebruikers gratis interesses sturen naar andere leden en communiceren met Goud en of Platina leden. Personen met een Goud account kunnen met alle leden van de website communiceren, ongeacht hun soort lidmaatschap. Platina leden hebben ook toegang tot de geavanceerde matching opties, berichten vertaalservice en profielnotities.

Profiel verwijderen

Personen die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Bij het verwijderen van het account zal onder andere gevraagd worden naar de reden waarom men het account wilt opzeggen.

Contact gegevens

AfroIntroductions.com
Cupid Media Pty Ltd
PO Box 9304
Gold Coast MC QLD 9726
Australia

Level 5
2502 / 5 Lawson Street
Southport QLD 4215
Australia

De Telefoon wordt beantwoord van Maandag tot Vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur,
USA en Canadese klanten: 1-800-787-0838
Europese Klanten: 00 61 7 5571 1181
Andere Internationale klanten: +61 7 5571 1181
Australische klanten: (07) 5571 1181
Fax: +61 7 3103 4000


Maak nu een gratis account aan op AfroIntroductions

AfroIntroductions reviews (3):

AfroIntroductions - heel veel scammers op deze site

5

Review:
Ik zit er al een paar jaar op, vaak leuke dames om te zien, maar als je ermee verder gaat chatten dan blijkt al gauw dat het oplichters zijn die steeds geld willen. Jammer voor de anderen die vermoedelijk wel serieus zijn, maar stuur geen geld en probeer ze daar te ontmoeten. Ook dan is er geen garantie dat ze serieus zijn, ze beweren b.v. een visum aan te vragen om te komen, maar ze vragen steeds geld en komen uiteindelijk niet of als ze wel komen, gaan ze later, nadat ze de nederlandse nationaliteit gekregen hebben, verder met hun afrikaanse vriendjes (of echtgenoot!). Ook heb ik meegemaakt dat ze al een visum hadden, maar dat was vals. Check dus altijd bij de ambassade of ze een visum hebben of hebben aangevraagd.

Sterke punten:
Veel leuke dames om te zien

Zwakke punten:
Ontzettend veel oplichters, veel valse profielen waar mannen of organisaties achter zitten. B.v. heel veel komen uit Berekum, terwijl dat een kleine stad is, vermoedelijk allemaal nep.

chris beveelt AfroIntroductions NIET aan bij vrienden/bekenden

AfroIntroductions - I,M LID MABELES NIUEW I,M WILL PAY 3 MOMTH DIT

0

Review:
I,M LIVING IN NEDERLAND NOW I,M CUBANA , ZORRY I,M WILL HELP PLEASE I,M WE ARE WITH ACCETGIRO PAY , 3 MONTHE IS 69 EURO WE CAN MY ADRESSPLEAse send mabel navarro guerra adress raadhuistraat 4 1456AG wijderwormer nederland please help i,m will chat with all lid in danting with my favorito lid ROLF45 thank mabel i,m hope

Zwakke punten:
is much problemas dit pay , no all peoplo cn dit card pay (please help , my lid mabeles from Cuba is diffict much thank

mabel nava beveelt AfroIntroductions aan bij vrienden/bekenden

AfroIntroductions - niet aan beginnen

1

Review:
echte profielen, echte chats , maar er zit een organisatie van geld jagers achter die vermoedelijk vanuit amerika opereren. de vrouwen die je spreekt willen meteen je skype en vervolgens geld. toch zitten er échte vrijgezelle dames op.

Schrijf ook een review over AfroIntroductions

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou AfroIntroductions aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AfroIntroductions aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek AfroIntroductions


Home » Etnische Dating » AfroIntroductions