Dating Thailand: Wil je een mooie Thaise vrouw daten? Hier kun je kennis maken met Thaise dames voor dating, relatie, of als bruid om te trouwen. Op deze Thaise relatiebemiddelings-site kan je je droom vrouw vinden door te bladeren door de rubrieken Thaise vrouw zoekt man, contact-advertenties te bekijken en te chatten. ThaiCupid is een van grootste Thaise dating sites. Schrijf je nu gratis in!

ThaiCupid


Doelgroep

Is het altijd al je droom geweest om eens een keertje een Thaise schoonheid en of heer te kunnen daten? Dan ben je bij Thai Cupid op het juiste adres. Deze site heeft onder andere als doel om Thaise alleenstaanden in contact te brengen met elkaar. Dit kan zijn voor vriendschap, relatie, en of een leuke date. Spreekt dit je aan en wil je ook een Thaise date scoren? Meld je dan vandaag nog aan bij Thai Cupid.


Mogelijkheden profiel

Deze site wordt als betrouwbaar bestempeld door meer dan 1.5 miljoen alleenstaanden. Met het gratis profiel van deze site hebben gebruikers toegang tot de database van de site met duizenden Thaise alleenstaanden. Men kan niet alleen een perfecte match vinden. Men kan ook chatten, berichten versturen en bij een goede klik eventueel een serieuze relatie beginnen. Alle leden van deze site zijn net als jouw op zoek naar liefde, erotiek, leuke dates en veel meer.


Aanmelden

Spreekt Thai Cupid je aan? Meld je dan snel en eenvoudig aan op deze site. Dit kan men doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'Gratis Lid Worden' het aanmeldformulier volledig in te vullen. Hierin moet men onder andere de voornaam, werkende e- mail adres, wachtwoord en geboorte datum alsook het geslacht ingeven. Na alle gegevens verwerkt te hebben en de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct een leuke profiel aanmaken en aan de slag gaan met het vinden van een perfecte match c.q. date.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen, opmerkingen en of suggesties kunnen gebruikers te allen tijde contact opnemen met de klantenservice van de site. Dit kan via de volgende contact gegevens: Contact Klantenservice ThaiCupid.com Cupid Media Pty Ltd PO Box 9304 Gold Coast MC QLD 9726 Australia Kantooradres:- Level 5 2502 / 5 Lawson Street Southport QLD 4215 Australia Telefoon USA en Canadese klanten: 1-800-787-0838 Europese Klanten: 00 61 7 5571 1181 Andere Internationale klanten: +61 7 5571 1181 Australische klanten: (07) 5571 1181 Fax: +61 7 3103 4000


ThaiCupid Reviews

  Speld in een hooiberg gevonden

  Tsja Thaicupid. Via deze site heb ik inmiddels een relatie van 2 jaar met een fantastische Thaise vrouw.
  Het kan dus wel maar je moet geluk hebben denk ik. Slechts 2 weken ingeschreven geweest.

  Dagelijks werd ik bedolven onder 10 tot 15 interesseberichtjes van vrouwen die mijn profiel volgens mij nauwelijks gelezen hadden. Sommigen gaven de indruk hun koffer al bijna te hebben gepakt om naar me toe te komen.

  Daarnaast zwemmen er nogal wat haaien in deze relatievisvijver. Nepaccounts met 'scammers' (vrouwen danwel mannen die zich als vrouw voordoen) die proberen je geld af te troggelen. Als het allemaal te mooi klinkt om waar te zijn kijk dan uit. Als je ze meldt bij Thaicupid worden ze zeer snel verwijderd.

  Na 2 weken was ik helemaal klaar met de dagelijkse stroom berichtjes. Ik besloot dan ook mijn profiel uit te gaan schakelen maar keek nog even mijn berichtjes door. De allerlaatste reactie was echter prijs. Inmiddels elkaar al 3-maal ontmoet in Thailand en in Nederland. We hebben dagelijks contact via Skype en Whatsapp. Het zit wel goed, slechts een kwestie van geduld...

  Sterke punten
  *Groot aanbod van zoekende vrouwen.
  *Scammers worden zeer snel verwijderd als je ze meldt bij Thaicupid.
  *Met abonnement makkelijk contact.Is het wat, dan wissel je E-mailadres e.d. uit en heb je de site niet meer nodig. (Tip: Maak een apart webmail adres aan voor je datingactiviteit)
  *Mogelijkheid je profiel te deactiveren wanneer je even niet wil vissen of aan de haak geslagen worden.
  *Er zijn zoekende vrouwen die serieus en betrouwbaar zijn te vinden.

  Zwakke punten
  *Veel vrouwen schieten met hagel... Ze sturen 'at random' berichtjes aan iedere man in de hoop dat er iets terugkomt.
  *Veel vrouwen willen gered worden uit de Thaise armoedeval. Ze willen weg en als jij toevallig aardig bent, naast dat je geld hebt, is dat mooi meegenomen.
  *Scammers, wees op je hoede.
  *Als het wel goed gaat... alle hobbels die een relatie op lange afstand en cultuurverschillen met zich meebrengen.

  zoek je een thaise vrouw ga naar thailand

  ik ben zelf 1 keer lid geweest van thai love links
  de website is geen aanrader
  de meeste vrouwen zijn op je geld uit
  en bieden weinig zekerheid en vertrouwen naar je toe
  thai love links is
  michien wel wat voor oudere mannen
  die een jonge frisse thaise vrouw zoeken
  mij eerste zoektocht begon
  en er reageerde bijjna niemand op mij profiel
  ik dacht eerst
  thaise vrouwen reageren toch wel snel je foto als een buitenlander ben
  ik heb alleen wel contact kunnen maken
  met 2 thaise vrouwen uit nederland
  die samen al gescheiden waren
  en ouder dan mij waren
  uiteindelijk heb ik geen thaise vrouw gevonden op thai love links

  Sterke punten
  alleen thaise vrouwen te vinden
  leuk als op vakantie gaan naar thailand om een vrouw hier eerst te leren kennen
  voor 1 one night stand of een bar vrouw

  Zwakke punten
  fake vrouwen die op je geld uit zijn
  weinig vrouwen te vertrouwen
  geen mooie knappe thaise vrouwen op thai love links
  de vrouwen hebben meestal ook wel de nodige problemen in hun prive
  of ze zijn al of getrouwd geweest met een thaise man
  er zijn kosten aan verbonden om lid te worden van thai love links
  dat geld alleen als je direct wilt praten prive met een thaise vrouw
  of een mail wilt sturen
  ik vraag me af of de vrouwen op deze website wel een toekomst zoeken met een man ik denk het eerlijk gezegd niet 100 procent

  niks gratis

  Je kan nog niet eens een email verzenden want dan moet je upgraden.
  belachelijk .
  Hoe kan ik dan een site beoordelen als alles geld moet kosten.
  Alleen interesses kosten niks.
  Ja dat kan er nog van af.
  Waardeloze site
  Vraag me ook af als al die vrouwen wel echt zijn ofzo.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Vragen overal geld voor en email versturen en ontvangen kost geld.
  29 euro voor een lid maatschap is te veel voor af en toe een email versturen.

  het staat er echt!

  Uit de beschijving van de site:

  "... kennis maken met Thaise dames voor dating, relatie, of als bruid om te trouwen"

  Ik geloofde mijn ogen niet, maar het staat er toch echt!! Geen relatie, toch een bruid.

  :D :D :D :D

  Cupidmedia is wel oke

  Heb inmiddels al wat dates gehad en allemaal via andere sites van het netwerk cupidmedia. Ben best goed te spreken maar je moet wel erg goed opletten vooral voor de uit Rusland afkomstige dames, die zijn dol op faken.
  Maar als je een mailtje stuurt naar Cupidmedia met een klacht wordt je snel geholpen en desbetreffende faker is snel verwijderd.
  Als je goed genoeg zoekt en goed door fakers-taal door kunt lezen vindt je zeker weten een leuke dame die wel serieus is en niet uit is op je geld.
  Meeste dames die ik heb ontmoet wonen gewoon hier in NL of Duitsland maar waren wel bereid om op een neutrale plaats voor een ontmoeting te komen, met een aantal klikte het toch niet. Eentje wel en nog steeds samen dus het kan dus wel, als je maar goed zoekt. ''Zoekt en gij zult vinden''

  Sterke punten
  - Aandacht te over
  - Veel vrouwen
  - Cupidmedia is te vertrouwen en heeft diverse sites en een goede helpdesk die je zelfs kunt bellen(engels) en vriendelijk te woord wordt gestaan.
  - Bots, fakers, phishing e.a. fratsen worden zo goed mogelijk van de site geweerd en je kunt zelfs melding maken van een faker
  - Overzichtelijk

  Zwakke punten
  - Ondanks dat fakers en bots geweerd worden moet je toch goed op blijven passen
  - En het lidmaatschap is best prijzig
  - Je kunt niet met een account alle andere 30 sites gebruikmaken, dus je moet telkens een nieuw account aanmaken en opnieuw betalen..

  AANDACHT IS HEEEERLIJK! MAAR DAAR IS OOK ALLES MEE GEZEGD....

  Deze site is opgezet door CupidMedia, die overigens ook 35 andere sites heeft opgezet. Ik kan er kort over zijn;

  Wil je een 'sexslaaf', val je op een bepaald type ras, dan is dit de uitkomst! Ben je ook nog es rijk? Dan zijn de landen Filipijnen, Thailand, Rusland aan te raden, want welke vrouw daar wil er nu geen rijke man? Jij beloofd haar een gouden toekomst, jij kan de beste sex krijgen die je maar kan krijgen. Het is eigenlijk schandalig om waar te wezen! Maar het is echt zo...Wat me opvalt vooral op Filipinaheart, is dat veel vrouwen een rijke man willen, afgezien van de leeftijd. Daarom zie je veel 'tieners' een vent hebben, die weleens hun vader had kunnen wezen! Ook zijn 99% van de vrouwen erg gelovig en zijn erg traditioneel. D.w.z. dat ze zowiezo moeten trouwen, omdat hun familie, al dan niet de bijbel dat wil. En als ze nog eens een rijke man aan de haak kunnen slaan, dan is dat helemaal perfect. Ze kunnen dan bij jou wonen (ik ga er vanuit dat je dan ook in Nederland woont) en kunnen dan hier gaan werken voor hun gezin, die natuurlijk veel armer zijn dan haar.

  Het bovengenoemde verhaal is een feit wat bekend is bij veel mannen. Maar wat is mijn ervaring hiervan? Ten eerste schreef ik me daar in en al meteen kreeg ik een tienta tot honderd!-tall 'Interesse-berichtjes' en mails van bloedmooie vrouwen. Voor de eerste keer was ik best gecharmeerd hierdoor. Op Nederlandse dating-sites heb ik nog nooit meer dan 2 interesse-berichtjes gehad! Zonder twijfel werd ik full member en nam contact met ze op. Als snel kwam ik erachter, dat de meeste uit waren op een trouwerij en samenwoning. En ze kende me niet eens!!!! Allemaal een vreemde gewaarwording, eerlijk gezegd. Als ik eerlijk mocht zijn, dan zijn ze mijn types ook niet, omdat hun profiel voor 99% over God of Jezus gaat. Op zich niks mis mee. Maar je gaat je dan wel 3x afvragen wat zij nu precies onder het woord 'liefde' verstaan. Tja, ik had ook kunnen liegen en hun overtuigen dat ik ze wil en dan ondertussen de beste sex hebben met ze (want ze doen echt alles voor je! Zeker als het draait om geld) Maar goed, zo ben ik niet. Dat maakt je een 'player' en ook dat ben ik niet.

  Ik moet daarnaast nog wat opbiechten over een andere ervaring op deze site. Ik vertelde nl. hier eerder dat er veel vrouwen te vinden zijn, die oudere mannen willen. Nou, ik kwam dus een Thaise vrouw van 23 tegen, dichtbij mijn woning via de chat. Ik begon te chatten met haar en al snel vertelde ze me dat ze eigenlijk diep ongelukkig was met de liefde. Ze was dan weliswaar getrouwd met een man van 50 en kreeg een auto,alles van hem! En ze wilde eigenlijk wel weten hoe het ook alweer was met een jongere vent.......(Het is eigenlijk schandalig!!!)

  Op dit moment had ik wel een (echte!) relatie gehad via een andere site van CupidMedia. Sterker nog; ik heb nu ook weer iemand ontmoet die ik binnenkort ook in het echt ga ontmoeten... Het grappige is, is dat mijn ex een Chinese was (wat overigens een heel ander vrouwen-volk is dan dat Thaise vrouwen-volk of Filipijnse vrouwen-volk) en degene die ik nu heb leren kennen is een Maleise. (Overigens ook niet ontmoet via deze site. Maar wel via een andere CupidMedia-site.)

  Sterke punten
  -ongetwijfeld ontzettend veel aandacht!!! En kom je toevallig ook nog es uit dat land? (of je lijkt erop), dan is dat helemaal mooi meegenomen!!! Maar hoe dan ook, een Westers-uitziende man doet het ook errrug goed!
  -het aantal vrouwen online is erg hoog, vooral omdat het internationaal is
  -foto's, veel informatie (niet onnodig veel, ook niet onnodig weinig)
  -CupidMedia heeft meer dan 30 dating-sites, voor iedereen wat wils.
  -mooie en overzichtelijke 'look'
  -fakers, bots etc. zijn minder aanwezig t.o.v. andere dating-sites.

  Zwakke punten
  -fakers, meestal vrouwen vanuit Rusland en die uit zijn op geld, ook hier aanwezig.
  -bots, dat zijn 'personen' die interesse-berichten naar je versturen en daarna meteen zijn verdwenen van de site, als je hun profiel wil bezoeken (Meestal zijn ze te herkennen aan deze combinatie; OGEN;BLAUW, HAAR;BLOND, ETNICITY;ASIAN.....yeah right!)
  -duur membership (je hebt er 3, 1 is standaard, 2 is gold en 3 is Platinum), maar je moet er wat voor over hebben. (Zo heb ik 4 prachtige jaren gehad met een Chinese.) Zonder membership kan je niet chatten of berichtjes sturen/lezen!!!

Bezoek ThaiCupid

Schrijf je eigen review