Reviews van deze auteur

SL

Review over Second Love

De vrouwen die op SL zitten zijn blijkbaar alleen op zoek naar een (veel) jongere man. Dat is in ieder geval de indruk die ik heb gekregen.

Verder zijn de voorgebakken voorkeuren erg irritant. Een van de belangrijkste (voor mij althans) voorkeuren staat er niet eens bij, en er is geen plek om zelf zaken toe te voegen.

======================

Het manco van deze en heel veel andere contacten sites is het feit dat de leeftijd als eerste selectiecriterium gebruikt wordt. Iets wat in het werkelijke leven heel wat minder belangrijk is, als je contact maakt / zoekt.

Maar ja - als website ontwerper is het wel lekker gemakkelijk: je hebt een 1-dimensionale vergelijkingsfactor, slechts 1 variabele en daar kun je lekker gemakkelijk op filteren en mee rekenen. Reuzehandig.

Sterke punten
Goede melkkoe voor de uitbaters. Door de reclame acties een fikse toeloop van geinteresseerden.

Zwakke punten
De zoveelste variatie op hetzelfde thema. De vrouwen op de site zijn cougars of milfs die - met oogkleppen op - selecteren op leeftijd, daartoe aangemoedigd door de site.

MM

Review over MixedMatches

Dat mannen moeten betalen, en vrouwen gratis toegang hebben is een redelijk normaal patroon in de wereld van dating sites. Dat is niet alleen bij MM het geval.

Ik denk dat je dat ook wel kunt verwachten. Op je eerste dates ga je toch ook als man de rekening betalen voor je date? Ik zie daar het probleem niet zo.

Wel mag je m.i. verwachten dat je een redelijke tegenwaarde krijgt voor je geld.

Ook is het inderdaad zo dat bij heel veel sites het aanbod aan mannen veel groter is dan vrouwen. En ook dat is m.i. te verwachten. In de normale "offline" dating wereld is de man meestal de initiatiefnemer.

Anyway - dank zij MM heb ik toch een paar jaar een leuke relatie met een mooie donkere vrouw gehad :)

het staat er echt!

Review over ThaiCupid

Uit de beschijving van de site:

"... kennis maken met Thaise dames voor dating, relatie, of als bruid om te trouwen"

Ik geloofde mijn ogen niet, maar het staat er toch echt!! Geen relatie, toch een bruid.

:D :D :D :D

lokeend?

Review over MixedMatches

Ik krijg sterk de indruk dat er met lokeenden gewerkt wordt. Dat wil zeggen: iemand die reageert op je zojuist aangemaakte profiel en berichtjes stuurt.

Om die berichten te kunnen lezen moet je natuurlijk betalend lid worden. Dus dan doe je dat.

En vervolgens hoor je niks meer van de vrouw (als het al een vrouw is) die die berichten stuurt..... ja, een msn adres, waar nooit iemand op online is.

Dan nog de nep-profielen waar nooit een reactie komt op contactaanvragen, en god weet wat nog meer voor truken men in petto heeft.

Jammer... Weer een les wijzer. Zijn datingsites allemaal ordinaire geldfabrieken die er geen probleem mee hebben om je op te lichten?

reacties:

Review: wel fake? Niet fake?

Miri,

De ervaring leert dat als je je profileert als een hoogopgeleide man, er een kans is dat je de verkeerde vrouwen aantrekt. Of dat je vrouwen aantrekt om de verkeerde redenen.

Review: MM

En nu woon ik samen met een Afrikaanse. Bedankt MM !!!!!