lokeend?

Ik krijg sterk de indruk dat er met lokeenden gewerkt wordt. Dat wil zeggen: iemand die reageert op je zojuist aangemaakte profiel en berichtjes stuurt.

Om die berichten te kunnen lezen moet je natuurlijk betalend lid worden. Dus dan doe je dat.

En vervolgens hoor je niks meer van de vrouw (als het al een vrouw is) die die berichten stuurt..... ja, een msn adres, waar nooit iemand op online is.

Dan nog de nep-profielen waar nooit een reactie komt op contactaanvragen, en god weet wat nog meer voor truken men in petto heeft.

Jammer... Weer een les wijzer. Zijn datingsites allemaal ordinaire geldfabrieken die er geen probleem mee hebben om je op te lichten?

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

3 reacties

juist het is een waardeloze datingsite vol met fakers en scammers had laatst een maand betaald . maar nooit meer

Jammer dat de (waarschijnlijk talloze) goeden altijd nadeel hebben van enkele kwaadwillenden. ik wil in ieder geval een positieve ervaring melden met deze site. Ik chat nu al een maand bijna dagelijks met een Thaise dame die ik op deze site heb ontmoet. we hebben ook regelmatig de cam erbij, dus fake kan het dan niet meer zijn. Naar mijn meningen zijn er via deze site duizenden vrouwen oprecht op zoek naar een (vaak westerse) man. Ook Is de site eigendom van een Australisch bedrijf dat nog zo'n 30 andere sites onder zijn beheer heeft. dus te groot om zijn aanzien te doen schaden met malafide praktijken.
Wat ik wel in mijn chat contacten met deze Thaise dames heb geleerd is dat zij erg argwanend staan tegenover Westerse mannen, die meteen over sex beginnen. Of zelfs op doorreis in hun land even langs willen 'wippen'. Dus voor je een site veroordeeld en daarmee duizenden integere mensen, die echt op zoek zijn naar liefde en een beter leven, steek dan de hand even in eigen boezem en herlees je eigen profiel nog even, of de berichtjes, die je verstuurd. Misschien is dat de reden, dat je geen reacties (meer) krijgt op je contactverzoeken.
_Zo, dat moest er even uit.....-

Ik kan niet anders dan het er voor het overgrote merendeel mee eens zijn.
Inderdaad, men kan een site en dan met name de beheerders) er niet al bij voorbaat voor verantwoordelijk stellen.
Helemaal mee eens.
En dat de goeden onder de kwaden moeten lijden is niets nieuws onder de zon.
Toch denk ik dat uw positie in dit geheel toch een ietwat anders is dan de mijne als Marokkaan.
En niet eens vanwege het feit dat de Thaise vrouw u als Nederlander toch een kans geeft en de Nederlandse vrouw mij niet die kans geeft vanwege haar 'generaliseren-aspect'.
Vandaar ook dat ik inmiddels niet meer geloof in een relatie tussen een Marokkaan en een Nederlandse.
Daarvoor is het niet relevant om aan te komen met het gegeven dat wij teveel verschillen in allerlei levensaspecten, maar in mijn optiek heeft het te maken met aspecten die een Nederlandse vrouw niet voor lief kan aannemen.
Zoals in mijn geval dat een knappe welbespraakte Marokkaan wel degelijk iets met haar had willen beginnen, omdat ik van mening ben dat wij nu eenmaal in een andere tijd leven.
Ik had het geen enkel probleem gevonden om een relatie aan te gaan met een Nederlands vrouw, maar het is uiteindelijk dezelfde Nederlandse vrouw die het simpelweg
om welke voor haar aanvaardbare reden een 'no-go' vindt om iets met mij te beginnen.
Maar dit is een verhaal apart.
Ik gun het u van harte dat u iets leuks hebt kunnen realiseren met een vrouw uit Zuid-Oost Azie.

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MixedMatches
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden