MixedMatches - 45 Reviews

Last updated: 11 mei 2019
MixedMatches Logo

41.4% aanbevolen, 45 Reviews

  1. MixedMatches informatie
  2. Inschrijven
  3. Gratis lidmaatschap
  4. Zilveren en Gouden lidmaatschap
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. MixedMatches Reviews
  8. Schrijf ook een review over MixedMatches

Niet tevreden over MixedMatches? Probeer dan eens AfroIntroductions.

MixedMatches informatie

De datingsite MixedMatches is sedert 2004 op de markt en is opgericht door Arnaud Ruighaver en Danielle Neslo (Zij van Surinaamse en hij van Nederlandse afkomst). Zij merkten dat er heel weinig tot geen 'interracial datingsites' waren in Nederland, zoals dat wel al het geval in Amerika was. Op basis hiervan kwam het idee om ook zo een datingsite te beginnen in Nederland. Sedert 2004 hebben ongeveer 50.000 personen zich ingeschreven op deze datingsite.

MixedMatches behoort ook tot de kleurrijkste datingsite van Nederland. Op deze site komen heel wat culturen bij elkaar. Ook als men helemaal geen voorkeur heeft voor kleur of cultuur, maar gewoon behoefte heeft aan een date, kan men op deze site ook terecht. Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site of voor een betaalde lidmaatschap kiezen.

Mixed Matches is kortom de eerste interraciale datingsite van Nederland. Blank en gekleurd Nederland ontmoeten elkaar op deze site. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht op MixedMatches. Middels het bekijken van profielen, het versturen van berichten en eventueel chats komt men zeker de perfecte date tegen op deze kleurrijke site.

MixedMatches Details

Hits: 7535

URL: http://www.mixedmatches.nl/

Categorieën: Etnische Dating

Reviews: 45

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van MixedMatches moeten geïnteresseerden eerst een account aanmaken. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'aanmelden'. Na op 'aanmelden' geklikt te hebben, komt men op een nieuwe webpagina waar men enkele persoonlijke gegevens moet invullen zoals de nickname, wachtwoord, naam, geboortedatum en e- mail adres. Vervolgens heeft men de mogelijkheid om aan te geven waar men naar op zoek is. Na met de algemene voorwaarden akkoord te zijn gegaan en geklikt te hebben op 'voltooien, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men gerust op zoek naar een spannende mixed match date.

Gratis lidmaatschap

Leden hebben de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de dienste van MixedMatches. Leden zijn verder niet verplicht m betalend lid te worden van deze datingsite. Met een gratis lidmaatschap kunnen gebruikers onbeperkt profielen bekijken, berichten ontvangen en lezen van betalende leden en niet betalende leden. Verder kan men maximaal vijf interesse berichten per dag naar andere gebruikers sturen.

Zilveren en Gouden lidmaatschap

Klanten kunnen ervoor kiezen om betalend lid te worden van MixedMatches. Men kan onder andere kiezen voor een zilveren lidmaatschap of een gouden lidmaatschap. Het verschil tussen de twee is, dat men met een gouden lidmaatschap gebruik kan maken van alle functionaliteiten van de site, denkende aan onbeperkt berichten versturen en ontvangen, interesseberichten versturen en gebruik maken van de geavanceerde Instant Messenger waarmee men 1 op 1 kan chatten, gebruik kan maken van de webcam en zelfs met elkaar kan praten.

Met een zilveren lidmaatschap kunnen gebruikers alleen onbeperkt interesse tonen in andere leden middels het versturen van interesseberichten. Indien een persoon met een gouden lidmaatschap een persoon met een zilveren lidmaatschap benadert voor een chatsessie, dan kan men eveneens chatten met de persoon.

Voor het gouden lidmaatschap betalen gebruikers € 17,50 per maand. Na een maand wordt het lidmaatschap automatisch beëindigd indien men het niet verlengd. Voor een life time lidmaatschap betalen gebruikers € 47,50. Voor dit bedrag staat men zolang als men wilt ingeschreven op de site.

Profiel verwijderen

Gebruikers die geen behoefte meer hebben aan de diensten van de site, kunnen hun profiel heel eenvoudig verwijderen van de site. Om het profiel te verwijderen moet men eerst ingelogd zijn op de site. Vervolgens kan men op de home pagina kiezen voor de optie 'mijn profiel'. Hierna komt men op de profielpagina waar men kan kiezen voor de optie 'profiel verwijderen'. Na bevestigd te hebben, dat men het profiel verwijdert wilt hebben van de site, wordt het profiel verwijdert van de database van de site en zal men in de toekomst ook geen e- mail meer ontvangen van deze site.

Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers gerust contact opnemen met de helpdesk van deze site via het e- mail adres [email protected] Daarnaast kan men ook het contact formulier op de site invullen of een brief sturen naar het onderstaande post adres.

Mixed Matches
Gerrit Rietveldhof 87
3583 EV Utrecht.


Maak nu een gratis account aan op MixedMatches

MixedMatches reviews (45):

MixedMatches - Oplichting

5

Review:
Ik heb betaald voor Gouden life time memberschip nu wordt ik ineens teruggezet naar een zilveren membership naar een mail zeggen ze mij dat ik dan en dan betaald heb dat klopt dus MM waar is dat lifetime memberschip dan wat een Oplichters bende ik zal het niemand aanbevelen

Sterke punten:
Oplichting discriminatie van Mannen het zal wel niks meer opleveren.

Zwakke punten:
Verouderd

pp beveelt MixedMatches NIET aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - niet een echt leuke site

0

Review:
We veel reacties gehad.

De meeste mannen waren niet serieus, sommigen te opdringerig. Er zat zelfs een viezeriek tussen Hij vroeg of ik hem mijn telefoonnummer wilde geven voor betere contact. Ineens gingen zijn gesprekken alleen over sex en bleef foto's sturen van zijn geslachtsdeel. Ik heb 'm duidelijk gemaakt dat ik geen contact meer wilde, maar bleef doorgaan. Daarna heb ik hem geblokkeerd, hij nan toch contact via de chat.

Sterke punten:
Gratis voor vrouwen

Zwakke punten:
Sommige mannen zijn vervelend, irritant en opdringerig.

MixedMatches - pas op

0

Review:
De doelstelling is om zoveel mogelijk mannelijke members te lokken, daar verdient hij ook zijn geld aan. Gezien de verhoudingen op de datingmarkt is dat ook het kip met het gouden ei.

henk beveelt MixedMatches NIET aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - Kan geen geen account aan maken het lukt me niet ,

0

Review:
Wat moet ik doen om terug terug een account account te maken ...??

Sterke punten:
Te veel om op te noemen , veel goede , je privacy wordt nooit nooit geschonden.

Zwakke punten:
Geen...

Ronald Ceu beveelt MixedMatches aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - Oplichters mijn inlog gegevens en betaalbewijs ver

0

Review:
Ik was life time member geworden.
En na een jaar of drie word ik vrijgezel.
Kon ik in eens niet meer inloggen op de site.
Na veel contact opnemen, dan eindelijk antwoord.

Ze konden mij niet meer, moest ik maar opnieuw lid worden.
Door dat ik nu een andere bankrekening nummer heb.
Kan ik zelf ook niet meer met de bewijzen komen.

Maar hou er rekening mee, dat het life time membership,
dus veeel korter is op deze ste.

Sterke punten:
mooie beloftes

Zwakke punten:
veel fake profielen en een slechte klanten service

Rofa beveelt MixedMatches NIET aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - Oplichters

0

Review:
Deze site staat bekend om zijn oplichterspraktijken gezien het feit dat de eigenaar, die bij elke confrontatie een account verwijderd omdat zelfreflectie niet in zijn beleving voorkomt. Wanneer je niet tegen kritiek kunt, emotioneel reageert door accounts te verwijderen bewijst het beschadigde kind in zich, wat in het kort neerkomt op narcisme in de vorm van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Site die andere mannen laat betalen en vrouwen gratis op de site laat om mannen te lokken (baitvorming) zegt natuurlijk ook al veel.

Sterke punten:
De layout is simpel en handelbaar.

Zwakke punten:
De doelstelling is om zoveel mogelijk mannelijke members te lokken, daar verdient hij ook zijn geld aan. Gezien de verhoudingen op de datingmarkt is dat ook het kip met het gouden ei.

Deze man heeft maar één doelstelling, zelfverrijking wat dan perfect aansluit op zijn narcistische stoornis.

Kees beveelt MixedMatches NIET aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - !!Oplichting!!!Wel betaald, maar de site is geblok

3

Review:
Ik heb een eenmalige bijdrage gedaan en tijdje de site gebruikt, maar op de een of andere dag hebben ze de site voor mij geblokkeerd. Ik heb meerdere malen contact gehad met de site owners, maar uit de mail verkeer bleek dat zij niet echt de moeite namen om mij te helpen, ik heb nu het gevoel dat ik ben opgelicht.

Sterke punten:
Inhoudelijk redelijk

Zwakke punten:
Site owners zijn gewoon slecht.

MixedMatches - Slechte site

0

Review:
Heb slechte ervaring met misxed matches slechte site fake profiels en redactie geeft geen antwoord op je vragen En profiel wordt zonder reden weggehaald Mannen zouden gek zijn om te betalen voor zo,n site ik zou naar sites gaan als Knuz. kom je beter aan je trekken en die zijn leuker

Sterke punten:
Geen sterke punten gewoon slecht

Zwakke punten:
Alles doen het alleen voor het geld dat mannen moeten betalen

Alijah beveelt MixedMatches NIET aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - Heerlijk

0

Review:
Ik heb deze site jaren gebruikt, en heerlijke dates gemaakt met mooie en groot geschapen negers. ik heb genoten en ben heerlijk fysiek verwend !!!! Als blonde vrouw ben ik er zeker aan mn trekken gekomen en kijk er nog elke week , daten doe ik er nagenoeg niet meer op een bepaalde leeftijd wil je toch iets serieuzer.

Sterke punten:
Heerlijke donkere boys

Zwakke punten:
Weinig nieuwe mannen.

Helen beveelt MixedMatches aan bij vrienden/bekenden

MixedMatches - Aardig op het eerste gezicht, maar uiteindelijk to

2

Review:
Ben betaald lid geweest van mixedmatches. En na een paar lange serieuze mails te hebben verstuurd waar niks op terug kwam was ik het zat.

Ik heb toen bij wijze van experiment naar 30 dames een enigszins standaard mail gestuurd waarin ik wel subtiel inga op iets dat in hun profiel stond. Op deze wijze leek de mail toch persoonlijk.

Resultaat:

26 dames hebben mijn mail nooit gelezen (ongeopend envelopje)
2 dames waren niet geinteresseerd
2 dames hebben teruggemaild. Beide laatste waren het na een keer mailen blijkbaar zat want ook van hen nooit meer iets vernomen.

Conclusie:

Mixedmatches werkt met verouderde (of fake) profielen, en wat wel actief is aan dames is er blijkbaar niet helemaal bij met het koppie, want na een keer mailen zitten ze weer met hun hoofd bij heel andere dingen en lijkt het alsof ze van het aardoppervlak verdampt zijn.

Wat wel veel voorkwam waren mailtjes van dames uit Suriname en de Antillen. Los van het feit dat ze aan de andere kant van de wereld wonen, vaak meer dan 3 kinderen aan de rok hebben hangen waren dit in het algemeen niet de types waar ik bepaald op val.

30 euro armer en een illusie rijker.

Sterke punten:
Leuk voor niet al te kritische mensen die op zoek zijn naar iemand aan de andere kant van de aardbol.

Zwakke punten:
Nul komma nul actieve leden, en wat er wel actief is gedraagt zich zeer grillig. Maar dat is natuurlijk makkelijk vanachter je veilige anonieme pc.

Pieter beveelt MixedMatches NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over MixedMatches

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou MixedMatches aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou MixedMatches aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek MixedMatches


Home » Etnische Dating » MixedMatches