MixedMatches

De datingsite MixedMatches is sedert 2004 op de markt en is opgericht door Arnaud Ruighaver en Danielle Neslo (Zij van Surinaamse en hij van Nederlandse afkomst). Zij merkten dat er heel weinig tot geen 'interracial datingsites' waren in Nederland, zoals dat wel al het geval in Amerika was. Op basis hiervan kwam het idee om ook zo een datingsite te beginnen in Nederland. Sedert 2004 hebben ongeveer 50.000 personen zich ingeschreven op deze datingsite. MixedMatches behoort ook tot de kleurrijkste datingsite van Nederland. Op deze site komen heel wat culturen bij elkaar. Ook als men helemaal geen voorkeur heeft voor kleur of cultuur, maar gewoon behoefte heeft aan een date, kan men op deze site ook terecht. Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van de functionaliteiten van de site of voor een betaalde lidmaatschap kiezen. Mixed Matches is kortom de eerste interraciale datingsite van Nederland. Blank en gekleurd Nederland ontmoeten elkaar op deze site. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht op MixedMatches. Middels het bekijken van profielen, het versturen van berichten en eventueel chats komt men zeker de perfecte date tegen op deze kleurrijke site.

Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van MixedMatches moeten geïnteresseerden eerst een account aanmaken. Dit kan men doen door op de startpagina van de site te klikken op 'aanmelden'. Na op 'aanmelden' geklikt te hebben, komt men op een nieuwe webpagina waar men enkele persoonlijke gegevens moet invullen zoals de nickname, wachtwoord, naam, geboortedatum en e- mail adres. Vervolgens heeft men de mogelijkheid om aan te geven waar men naar op zoek is. Na met de algemene voorwaarden akkoord te zijn gegaan en geklikt te hebben op 'voltooien, wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men gerust op zoek naar een spannende mixed match date.


Gratis lidmaatschap

Leden hebben de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de dienste van MixedMatches. Leden zijn verder niet verplicht m betalend lid te worden van deze datingsite. Met een gratis lidmaatschap kunnen gebruikers onbeperkt profielen bekijken, berichten ontvangen en lezen van betalende leden en niet betalende leden. Verder kan men maximaal vijf interesse berichten per dag naar andere gebruikers sturen.


Zilveren en Gouden lidmaatschap

Klanten kunnen ervoor kiezen om betalend lid te worden van MixedMatches. Men kan onder andere kiezen voor een zilveren lidmaatschap of een gouden lidmaatschap. Het verschil tussen de twee is, dat men met een gouden lidmaatschap gebruik kan maken van alle functionaliteiten van de site, denkende aan onbeperkt berichten versturen en ontvangen, interesseberichten versturen en gebruik maken van de geavanceerde Instant Messenger waarmee men 1 op 1 kan chatten, gebruik kan maken van de webcam en zelfs met elkaar kan praten. Met een zilveren lidmaatschap kunnen gebruikers alleen onbeperkt interesse tonen in andere leden middels het versturen van interesseberichten. Indien een persoon met een gouden lidmaatschap een persoon met een zilveren lidmaatschap benadert voor een chatsessie, dan kan men eveneens chatten met de persoon. Voor het gouden lidmaatschap betalen gebruikers € 17,50 per maand. Na een maand wordt het lidmaatschap automatisch beëindigd indien men het niet verlengd. Voor een life time lidmaatschap betalen gebruikers € 47,50. Voor dit bedrag staat men zolang als men wilt ingeschreven op de site.


Profiel verwijderen

Gebruikers die geen behoefte meer hebben aan de diensten van de site, kunnen hun profiel heel eenvoudig verwijderen van de site. Om het profiel te verwijderen moet men eerst ingelogd zijn op de site. Vervolgens kan men op de home pagina kiezen voor de optie 'mijn profiel'. Hierna komt men op de profielpagina waar men kan kiezen voor de optie 'profiel verwijderen'. Na bevestigd te hebben, dat men het profiel verwijdert wilt hebben van de site, wordt het profiel verwijdert van de database van de site en zal men in de toekomst ook geen e- mail meer ontvangen van deze site.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers gerust contact opnemen met de helpdesk van deze site via het e- mail adres [email protected] Daarnaast kan men ook het contact formulier op de site invullen.


MixedMatches Reviews

  Oplichters

  Ik zou graag willen wetend er nog meer vrouwen zijn die zich proberen af te melden profiel verwijderen dus maar dat je er toch gewoon nog op blijft staan ondanks 3 pogingen

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  Geen serieuze gebruikers

  Heb een paar dagen ingeschreven gestaan ip deze site. Ben een 55-jarige vrouw en krijg alleen reacties van hele jonge mannen met soms seksueel getinte teksten. Heb snel mijn profiel weer verwijderd want hier heb ik geen zin in. Voelt vies en vervelend.

  Sterke punten
  Gratis lidmaatschap met veel mogelijkheden

  Zwakke punten
  Oude profielen? Geen serieuze gebruikers (alleen uit op seksdates en dan ook nog eens perverse? ) geen problemen met leeftijdsverschillen maar mannen van 35 die reageren op 55-jarige vrouwen zijn denk ik niet op een gezonde relatie uit.

  De Nederlandse vrouw.

  Al sinds de jaren '90, in mijn twintiger jaren, begon zich bij mij een beeld te ontstaan dat de Nederlandse vrouw per definitie niet past bij het leven van een Marokkaan. Heb sindsdien, ter voorkoming van een mate van voorbarig denken, die vrouwelijke bevolkingsgroep dikwijls het voordeel van de twijfel gegeven, maar uiteindelijk tevergeefs. (inhumane zaken meegemaakt) Echter, aan mijn uiterlijk en mijn ABN kan het nooit hebben gelegen. Vandaag de dag kan ik volmondig beamen dat de Nederlandse vrouw, met dien verstande in relatie tot iemand behorend tot een andere bevolkingsgroep, namelijk de Marokkaanse, hypocriet en arrogant is en lak heeft aan het mannelijk welzijn. Voor mij heeft dit alles er toe geleid dat ik vind dat men niet op dit type vrouwen kan bouwen, laat staan dat er een aangename relatie met een prachtige toekomst in het verschiet ligt waar alles in volkomen harmonie is. Nu begrijp ik ook waarom er zo goed als geen Marokkanen op deze site aanwezig zijn. En al zou men overwegen om het, zoals bekend is inzake het seks-daten, een kans te geven dan nog blijft men hier ver vandaan. In het 'echte leven' is de keuze, mochten de mannelijke hormonen op zekere dag nadrukkelijker van zich laten horen, vele malen groter en hoeft men zich niet te beperken tot vrouwen die niet eens aantrekkelijk zijn zoals het gros van de vrouwelijke profielfoto's. De Marokkaanse mannelijke waardigheid is zo sterk dat al het andere op welk vlak dan ook hieraan ondergeschikt is. En de Nederlandse vrouw is absoluut een 'no-go'. De juiste Marokkaanse vrouwen, dus niet met Westerse aspecten in zich, staan bij menigeen Marokkaanse man hoog in het vaandel. (de zuiverheid !) En daar kan geen een Nederlandse vrouw aan tippen. Knap, mooie exotische ogen en wat ook niet onbelangrijk is, is dat zij nooit een vooroordeel kan hebben. De Nederlandse vrouw generaliseert alsof dit mens-eigen is. Niets geleerd van de geschiedenis. Zowel als onderdrukker als onderdrukte (5-jarig nazi-regime)

  Sterke punten
  Niet relevant.

  Zwakke punten
  Niet relevant.

  Oplichting

  Ik heb betaald voor Gouden life time memberschip nu wordt ik ineens teruggezet naar een zilveren membership naar een mail zeggen ze mij dat ik dan en dan betaald heb dat klopt dus MM waar is dat lifetime memberschip dan wat een Oplichters bende ik zal het niemand aanbevelen

  Sterke punten
  Oplichting discriminatie van Mannen het zal wel niks meer opleveren.

  Zwakke punten
  Verouderd

  niet een echt leuke site

  We veel reacties gehad. De meeste mannen waren niet serieus, sommigen te opdringerig. Er zat zelfs een viezeriek tussen Hij vroeg of ik hem mijn telefoonnummer wilde geven voor betere contact. Ineens gingen zijn gesprekken alleen over sex en bleef foto's sturen van zijn geslachtsdeel. Ik heb 'm duidelijk gemaakt dat ik geen contact meer wilde, maar bleef doorgaan. Daarna heb ik hem geblokkeerd, hij nan toch contact via de chat.

  Sterke punten
  Gratis voor vrouwen

  Zwakke punten
  Sommige mannen zijn vervelend, irritant en opdringerig.

  pas op

  De doelstelling is om zoveel mogelijk mannelijke members te lokken, daar verdient hij ook zijn geld aan. Gezien de verhoudingen op de datingmarkt is dat ook het kip met het gouden ei.

  Kan geen geen account aan maken het lukt me niet , heb heb het 3 maal gedaan zonder resultaat .....???

  Wat moet ik doen om terug terug een account account te maken ...??

  Sterke punten
  Te veel om op te noemen , veel goede , je privacy wordt nooit nooit geschonden.

  Zwakke punten
  Geen...

  Oplichters mijn inlog gegevens en betaalbewijs verwijderd.

  Ik was life time member geworden. En na een jaar of drie word ik vrijgezel. Kon ik in eens niet meer inloggen op de site. Na veel contact opnemen, dan eindelijk antwoord. Ze konden mij niet meer, moest ik maar opnieuw lid worden. Door dat ik nu een andere bankrekening nummer heb. Kan ik zelf ook niet meer met de bewijzen komen. Maar hou er rekening mee, dat het life time membership, dus veeel korter is op deze ste.

  Sterke punten
  mooie beloftes

  Zwakke punten
  veel fake profielen en een slechte klanten service

  Oplichters

  Deze site staat bekend om zijn oplichterspraktijken gezien het feit dat de eigenaar, die bij elke confrontatie een account verwijderd omdat zelfreflectie niet in zijn beleving voorkomt. Wanneer je niet tegen kritiek kunt, emotioneel reageert door accounts te verwijderen bewijst het beschadigde kind in zich, wat in het kort neerkomt op narcisme in de vorm van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Site die andere mannen laat betalen en vrouwen gratis op de site laat om mannen te lokken (baitvorming) zegt natuurlijk ook al veel.

  Sterke punten
  De layout is simpel en handelbaar.

  Zwakke punten
  De doelstelling is om zoveel mogelijk mannelijke members te lokken, daar verdient hij ook zijn geld aan. Gezien de verhoudingen op de datingmarkt is dat ook het kip met het gouden ei. Deze man heeft maar één doelstelling, zelfverrijking wat dan perfect aansluit op zijn narcistische stoornis.

  !!Oplichting!!!Wel betaald, maar de site is geblokkeerd

  Ik heb een eenmalige bijdrage gedaan en tijdje de site gebruikt, maar op de een of andere dag hebben ze de site voor mij geblokkeerd. Ik heb meerdere malen contact gehad met de site owners, maar uit de mail verkeer bleek dat zij niet echt de moeite namen om mij te helpen, ik heb nu het gevoel dat ik ben opgelicht.

  Sterke punten
  Inhoudelijk redelijk

  Zwakke punten
  Site owners zijn gewoon slecht.

  Slechte site

  Heb slechte ervaring met misxed matches slechte site fake profiels en redactie geeft geen antwoord op je vragen En profiel wordt zonder reden weggehaald Mannen zouden gek zijn om te betalen voor zo,n site ik zou naar sites gaan als Knuz. kom je beter aan je trekken en die zijn leuker

  Sterke punten
  Geen sterke punten gewoon slecht

  Zwakke punten
  Alles doen het alleen voor het geld dat mannen moeten betalen

  Heerlijk

  Ik heb deze site jaren gebruikt, en heerlijke dates gemaakt met mooie en groot geschapen negers. ik heb genoten en ben heerlijk fysiek verwend !!!! Als blonde vrouw ben ik er zeker aan mn trekken gekomen en kijk er nog elke week , daten doe ik er nagenoeg niet meer op een bepaalde leeftijd wil je toch iets serieuzer.

  Sterke punten
  Heerlijke donkere boys

  Zwakke punten
  Weinig nieuwe mannen.

  Aardig op het eerste gezicht, maar uiteindelijk toch niks

  Ben betaald lid geweest van mixedmatches. En na een paar lange serieuze mails te hebben verstuurd waar niks op terug kwam was ik het zat. Ik heb toen bij wijze van experiment naar 30 dames een enigszins standaard mail gestuurd waarin ik wel subtiel inga op iets dat in hun profiel stond. Op deze wijze leek de mail toch persoonlijk. Resultaat: 26 dames hebben mijn mail nooit gelezen (ongeopend envelopje) 2 dames waren niet geinteresseerd 2 dames hebben teruggemaild. Beide laatste waren het na een keer mailen blijkbaar zat want ook van hen nooit meer iets vernomen. Conclusie: Mixedmatches werkt met verouderde (of fake) profielen, en wat wel actief is aan dames is er blijkbaar niet helemaal bij met het koppie, want na een keer mailen zitten ze weer met hun hoofd bij heel andere dingen en lijkt het alsof ze van het aardoppervlak verdampt zijn. Wat wel veel voorkwam waren mailtjes van dames uit Suriname en de Antillen. Los van het feit dat ze aan de andere kant van de wereld wonen, vaak meer dan 3 kinderen aan de rok hebben hangen waren dit in het algemeen niet de types waar ik bepaald op val. 30 euro armer en een illusie rijker.

  Sterke punten
  Leuk voor niet al te kritische mensen die op zoek zijn naar iemand aan de andere kant van de aardbol.

  Zwakke punten
  Nul komma nul actieve leden, en wat er wel actief is gedraagt zich zeer grillig. Maar dat is natuurlijk makkelijk vanachter je veilige anonieme pc.

  Goede ervaringen

  Ruim een jaar deze site gebruikt omdat ik als blanke vrouw een getinte man toch mooier vind, 3 date gemaakt, met 2 date een relatie gehad, die ik zelf verbroken heb, ik heb geen slechte ervaringen met de site, opdringerige mannen kan je blokkeren, ik vind wel dat er weinig nieuwe mannen bijkomen.

  Sterke punten
  Voor vrouwen gratis lidmaatschap.

  Zwakke punten
  Weinig nieuwe members, gemiddelde leeftijd gebruikers erg jong.

  Betrouwbaarder dan andere sites

  Zit nu al met al zeker een jaar of drie op MM met uitzondering van de periodes dat ik een relatie had. MM is laagdrempelig en als man zijnde moest ik een eenmalige bijdrage betalen waardoor ik blijvend lid werd. Ik weet niet hoe het nu is. Ik heb altijd ervoor gezorgd me niet uit te schrijven. Ondanks er fake profielen bijzitten heb ik toch de indruk dat MM veel beter afsteekt dan andere datingsites. Contact is makkelijk gemaakt waarbij ik zelf geen contact maak ,maar de dames laat reageren. Ik adviseer mannen om niet te reageren ,maar laat de vrouw komen. Op die manier heb ik talloze dates gehad waarvan sommige uitgemond zijn in relaties. Er zijn ook veel lakse dames tussen en het gemiddelde niveau is zeker niet hoog.

  Sterke punten
  Laagdrempelig,eenmalige bijdrage lidmaatschaap. Makkelijk contact,gewillige dames.

  Zwakke punten
  Lakse vrouwen(staat los van MM)

  Geen contact mogelijk

  Bij profielen van het zilveren lidmaatschap kunnen de ontvangers van mijn bericht deze niet lezen. Het is dus niet mogelijk contact te leggen met mannen die dit lidmaatschap hebben. Wat is het nut dan van zo een lidmaatschap? Echt een kansloze site dit.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Alles

  Slecht

  Ik kreeg toen ik mijn profiel aangemaakt had losse berichten welke ik niet kon lezen. Ik moest eerst betalen om zijn berichten te lezen. Ik heb begrepen dat de vrouwen niet hoeven te betalen. Als man word je dus gediscrimineerd, walgelijk.

  Zwakke punten
  De hele opzet

  Geen belangstelling in de klant

  Profiel aangemaakt, beetje rondgekeken, een bericht gestuurd aan een heer die me wel beviel, de volgende dag was ik geblokkeerd. Geen bericht waarom en hoe, nee, gewoon ineens geblokkeerd. Van mij kunnen ze de spreekwoordelijke tering krijgen.

  Sterke punten
  Best leuke site, vrouwvriendelijk.

  Zwakke punten
  Ze moeten even de tijd nemen, om een uitleg te geven aan de klant. (ik zou heel graag als klantenservice daar willen werrken).

  onbetrouwbare man

  Zelf slechte ervaring met in mixed matches, een relatie aangegaan met een man die ondanks relatie met mij onder een andere naam alweer zijn andere slachtoffers aan het scoren was bijna de helft van de vrouwen zou deze man uit Rotterdam kennen............

  Sterke punten
  Leuke vriendschap met iemand aan overgehouden....

  Zwakke punten
  Dat iemand met andere naam verder kan gaan

  nog een mening

  heb ongeveer 6 maanden ingeschreven gestaan, en meerder chat contacten gehad met meerdere dames heb met uiteindelijk 3 dames een afspraak/date gehad, inmiddels met de 3de getrouwd en ook inmiddels vader..... begrijp dat veel dames op deze site nogal onbeschoft benaderd worden..... vandaar de negatieve reakties hier?

  Sterke punten
  goedkoop gemakkelijk

  Zwakke punten
  je moet je wel netjes gedragen

  wel fake? Niet fake?

  Ik heb ook op de site gestaan. Ik heb veel reacties gehad . Met twee personen zelfs telefonisch en ping contact. Wat mij opviel is dat de mannen mijns inziens niet eerlijk zijn. Wanneer het op afspreken aankomt hoor je niets meer. Vervolgens maak je met een ander profiel weer contact met dezelfde persoon en dan krijg je een verhaal te horen dat diegene pas die dag ingeschreven is en nog met niemand contact gelegd heeft. Is het de moderator die dat doet of zijn de mannen gewoon leugenaars?

  Sterke punten
  makkelijk navigeren, laagdrempelig

  Zwakke punten
  weinig hoogopgeleide mannen. Weinig mannen met foto.

  Lokkertje

  Ik had net zoals vele anderen een profiel aangemaakt, kreeg meteen aardig wat reacties. Moest om terug te reageren ook volledig lidmaatschap aanmaken, vanaf toen kreeg ik geen reacties meer, zelfs niet op de dames die al gereageerd hadden. Hier bespeur ik duidelijke manieren van "fishing", waar je als man natuurlijk niet op zit te wachten. Mail gestuurd, geen reactie terug. Voor die 17.50 heb ik veel geleerd.

  Sterke punten
  De simpelheid van de site, werkt snel en overzichtelijk.

  Zwakke punten
  Wanneer er gehengeld wordt naar "klanten", weet je gelijk dat deze site onbetrouwbaar is.

  Net zo nep als de rest

  Profiel aangemaakt, beetje rondgekeken, een bericht gestuurd aan een dame die me wel beviel, de volgende dag was ik geblokkeerd. Geen bericht waarom en hoe, nee, gewoon ineens geblokkeerd. Van mij kunnen ze de spreekwoordelijke tering krijgen.

  Sterke punten
  Levert een hoop geld op (voor de beheerders)

  Zwakke punten
  Geen kans gekregen die te ontdekken, maar het zal wel in de richting gaan van zoveel mogelijk geld uit de zakken van betalende bezoekers kloppen.

  Waardeloos

  Deze site heeft werkelijk de inhoud zoals deze door de bedenker is gereflecteerd, bedrog. Betalende mannen, vrouwen gratis, volkomen in strijd met gelijkheidsbeginsel. Veel fakeprofielen, filter? Zeer oude profielen, sommige al meer dan 3 jaar, ongeloofwaardig. Geen repons op vragen e.d. maar wel cashen, diefstal enz, enz.....

  Sterke punten
  Dit zijn oplichters pur sang, wat begint met het gelijkheidsbeginsel wat totaal ontbreekt. De meeste vrouwen zijn fake, bedacht door de ontwerpers van deze site zelf, om maar zoveel mogelijk mannelijke betalers te lokken en deze kaal te plukken. In het openbare leven meer succes dan in deze poel van verderf.

  Niets mis mee

  Eenvoudige site. Mij viel ook op dat er een paar profielen staan die altijd online zijn. Buiten dat, is het prima plek om iemand te leren kennen. Ik had al snel wat contacten gelegd en binnen 2 weken een heel lief meisje ontmoet waar ik nu een relatie mee heb. Een datingsite is slechts een instrument om gemakkelijk mensen te ontmoeten. De rest is een kwestie van gezond verstand en liefde die ontstaat door de juiste match. Hierin is mixedmatches.nl geen uitzondering. Dat vrouwen gratis kunnen inschrijven kun je misschien als discriminerend beschouwen (grappig voor een site die verschillende rassen met elkaar in conctact brengt) maar het maakt het in ieder geval laagdrempeliger voor vrouwen zich in te schrijven. En dat maakt de keuze voor mannen weer groter. Het heeft mij gebracht waarvan ik zelf niet had gedacht dat het bestond. Go for it!

  Sterke punten
  Eenvoudig Goedkoop (zeker voor vrouwen!)

  Zwakke punten
  Een paar fake profielen (maar die haal je er snel genoeg uit)


Bezoek MixedMatches

Schrijf je eigen review