KoreanCupid - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 12 juni 2019
KoreanCupid Logo
  1. KoreanCupid informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmaken profiel
  4. Lidmaatschap mogelijkheden
  5. Contact gegevens
  6. Geld- terug beleid
  7. KoreanCupid Reviews
  8. Schrijf ook een review over KoreanCupid

Niet tevreden over KoreanCupid? Probeer dan eens AfroIntroductions.

KoreanCupid informatie

Waarom kiezen voor Koreancupid.com?

Ontmoet duizenden Koreaanse singles die op zoek zijn naar vriendschap, daten en relaties op KoreanCupid.com. Wij zijn een toonaangevende Koreaans dating netwerk tussen Koreaanse vrouwen en mannen internationaal. Maak je profiel vandaag nog aan en begin interactie met mooie Koreaanse meisjes via e-mail of instant messaging. Vind je perfecte Koreaanse partner op KoreanCupid.com vandaag nog - Registreer nu gratis!

KoreanCupid Details

Hits: 787

URL: https://www.koreancupid.com/nl

Categorieën: Etnische Dating

Reviews: 0

Doelgroep

Heb je altijd al een leuke Koreaanse schone of een stoere heer willen daten? Ben je helemaal weg van de Koreaanse mannen en of vrouwen? Dan ben je bij Korean Cupid op het juiste adres. Korean Cupid is namelijk een leidende Koreaanse dating website die duizenden alleenstaande mannen en vrouwen helpt hun perfecte match te vinden. Als een leidende Koreaanse dating website schrijven zich duizenden Koreaanse vrouwen dagelijks in, geïnteresseerd om iemand zoals u te ontmoeten. Dit maakt de kans op een succesvolle Koreaanse date vele malen groter. Spreekt dit je aan en wil je vandaag nog een leuke Koreaanse date scoren? Meld je dan geheel gratis, snel en eenvoudig aan bij Korean Cupid.

Aanmaken profiel

Het aanmaken van een profiel is geheel gratis en kan snel en eenvoudig binnen enkele minuten. Na zich aangemeld te hebben op deze site, heeft men de mogelijkheid om een creatieve en gepersonaliseerde profiel aan te maken. Hierop kan men foto's toevoegen alsook informatie over de ideale partner. Na het profiel aangemaakt te hebben, kan men direct de profielen op deze sites alsook de bijbehorende foto's bekijken. Na een geschikte profiel en of match gevonden te hebben, heeft men de mogelijkheid om interesse te tonen middels het versturen van een bericht en of knipoog. Het vinden van een perfecte match kan dus snel en eenvoudig op deze site.

Lidmaatschap mogelijkheden

Op deze site hebben leden drie lidmaatschap mogelijkheden. Men kan onder andere kiezen voor het standaard, goud of platina lidmaatschap. Na zich aangemeld te hebben op deze site, krijgt men het standaard lidmaatschap toegewezen. Met dit account kan men interesses sturen naar andere leden en men kan communiceren met Goud of Platina leden. Goud leden kunnen met alle leden van de website communiceren, ongeacht hun soort lidmaatschap. Platina leden hebben toegang tot alle website mogelijkheden, inclusief geavanceerde matching opties, berichten vertaalservice en profielnotities.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van Korean Cupid. Dit kan men doen via de volgende contact gegevens:

KoreanCupid.com
Cupid Media Pty Ltd
PO Box 9304
Gold Coast MC QLD 9726
Australia

Kantooradres:-
Level 5
2502 / 5 Lawson Street
Southport QLD 4215
Australia

Telefoon
USA en Canadese klanten: 1-800-787-0838
Europese Klanten: 00 61 7 5571 1181
Andere Internationale klanten: +61 7 5571 1181
Australische klanten: (07) 5571 1181
Fax: +61 7 3103 4000

Geld- terug beleid

Deze site heeft een geld- terug beleid ontwikkeld welke met mogelijk maakt om betaalde gelden door leden in specifieke gevallen te restitueren. Gebruikers die niet tevreden zijn over de geleverde diensten kunnen contact opnemen met de klantenservice van Korean Cupid door een e- mail te sturen naar [email protected] Als de site niet in staat is het probleem op te lossen, zal het lidmaatschap kosteloos worden verlengd of het lidmaatschapsgeld zal terugbetaald worden onder de volgende voorwaarden:
- De gebruiker kreeg te maken met technische problemen bij gebruik van het Korean Cupid account.
- De website was onbereikbaar gedurende een niet acceptabele tijdsperiode, of heeft technische problemen gehad waardoor leden hun lidmaatschap niet hebben kunnen gebruiken.
- wanneer men terugbetaling vraagt voordat contact met andere leden is gezocht of verkregen.


Maak nu een gratis account aan op KoreanCupid

Reviews en Ervaringen over KoreanCupid

Er zijn nog geen reviews geschreven over KoreanCupid

Schrijf ook een review over KoreanCupid

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou KoreanCupid aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou KoreanCupid aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek KoreanCupid


Home » Etnische Dating » KoreanCupid