AsianDating - 4 Reviews

Last updated: 26 september 2019
AsianDating Logo

50% aanbevolen, 4 Reviews

  1. AsianDating informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Profiel verwijderen
  5. Lidmaatschap mogelijkheden
  6. Contact gegevens
  7. AsianDating Reviews
  8. Schrijf ook een review over AsianDating

Niet tevreden over AsianDating? Probeer dan eens ThaiCupid.

AsianDating informatie

Waarom kiezen voor AsianDating.com?

AsianDating.com is een vooraanstaande Aziatische datingwebsite die duizenden Aziatische singles aan hun ware liefde helpt. Word nu gratis lid, zodat u kunt browsen door onze Aziatische personals om de vrouw van uw dromen te vinden! Voor vriendschap, dating en liefde – ontmoet Aziatische singles uit de hele wereld op AsianDating.com. Word nu gratis lid!

AsianDating Details

Hits: 1403

URL: https://www.asiandating.com/nl

Categorieën: Etnische Dating

Reviews: 4

Doelgroep

Personen die op zoek zijn naar een date met Aziatische alleenstaanden, zijn bij Asian Dating op het juiste adres. Deze site zorgt al ongeveer 10 jaar, dat Aziatische alleenstaanden met elkaar verbonden kunnen worden. Deze site heeft een leden bestand van ongeveer 2.5 miljoen leden uit de VS, Europa, Filipijnen, Thailand, China, Japan, Vietnam en diverse andere Aziatische landen, welke de kans op een echte Aziatische date alleen maar nog meer vergroot dan wel mogelijk maakt. Personen die heel graag een Aziatische date willen scoren kunnen zich snel en eenvoudig aanmelden op deze site.

Aanmelden

Personen die heel graag een date willen met iemand van Aziatische afkomst, kunnen geheel gratis, snel en eenvoudig een account aanmaken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site onder het kopje “Gratis Lid worden” het aanmeldformulier in te vullen en te versturen naar de beheerders van deze site. Bij het aanmelden moet men onder andere aangeven van welke geslacht men is en hoe oud men is. Daarnaast moet men ook een werkende e- mail adres en wachtwoord ingeven. Nadat men zich heeft aangemeld wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kan men direct op zoek naar een Aziatische date.

Profiel verwijderen

Personen die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site hebben de mogelijkheid om hun account te verwijderen. Bij het verwijderen van het account zal onder andere gevraagd worden naar de reden waarom men dat wenst te doen. Daarnaast wordt er ook gevraagd naar feedback.

Lidmaatschap mogelijkheden

Personen die zich aanmelden op deze site krijgen als eerst het standaard account. Dit is een gratis account waarmee men onder andere interesses kan sturen naar andere gebruikers en men kan communiceren met andere Goud en of Platina gebruikers. Dit account kan men verder upgraden naar het Goud membership. Hiermee kan men met alle leden van de website communiceren. Daarnaast kan men ook kiezen voor het Platina membership. Platina leden hebben toegang tot alle website mogelijkheden, inclusief geavanceerde matching opties, berichten vertaalservice en profielnotities.

Contact gegevens

AsianDating.com
Cupid Media Pty Ltd
PO Box 9304
Gold Coast MC QLD 9726
Australia

Ons Kantooradres
Level 5
2502 / 5 Lawson Street
Southport QLD 4215
Australia

Telefoon
De Telefoon wordt beantwoord van Maandag tot Vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur,
USA en Canadese klanten: 1-800-787-0838
Europese Klanten: 00 61 7 5571 1181
Andere Internationale klanten: +61 7 5571 1181
Australische klanten: (07) 5571 1181
Fax: +61 7 3103 4000


Maak nu een gratis account aan op AsianDating

AsianDating reviews (4):

AsianDating - Aanvulling eerdere review

2

Review:
Als aanvulling wil ik nog melden dat ook de anastasiasite en africasite zijn gelinkt aan de asiasite. De anastasiasite promoot hoofdzakelijk dames uit Rusland.Het schiet mij te binnen dat in het programma "oplichters in het buitenland" onderzoek werd gedaan naar Russische datingsites. Er kwam toen aan het licht dat het overwegend fake was.Sommige dames zijn zelfs getrouwd en toegestuurde berichten kwamen niet uit Rusland maar uit Amerika. Ik beweer niet dat eerder vermelde sites zich hieraan schuldig maken, maar het gebeurd helaas wel.

Sterke punten:
Overwegend schitterende dames die allemaal, zeker in China en hoe jong ze ook zijn,allen een zeer succesvol eigen bedrijf schijnen te hebben.

Zwakke punten:
Te mooi om waar te zijn.

AsianDating - Twijfel

1

Review:
Twijfelachtig allemaal. Zonder dat ik een foto in mijn profiel heb staan zijn veel dames zomaar verliefd geworden op mij of willen zelfs trouwen of samenwonen. Alle dames schijnen te bulken van het geld en bieden mij een zorgeloos leven aan. De ene dame is nog mooier dan de ander. Zelfs het samenwonen plus het delen van een kingsize bed door 2 zusjes is mij al een paar keer aangeboden. Kennelijk bestaat het paradijs op aarde echt, en we kunnen het vinden in China !! Voor wie het geloofd natuurlijk.

Sterke punten:
Mooie dames

Zwakke punten:
Best prijzig voor een mooie droom.
Contactgegevens uitwisselen is onmogelijk, dus hoe wil je in vredesnaam een dame ontmoeten.

AsianDating - Wat een shit site

3

Review:
Ruim een maand op deze site rond gekeken en geld gespendeerd aan brieven enzo. Door debielen die geen engels begrijpen in die tijd vier keer geblokkeerd. Weet nu niet hoe ik vergaande kontakten nog kan uitbouwen zonder site van "morons". Nooit meer

Sterke punten:
Heel veel mooie vrouwen die mij ook serieus over komen.

Zwakke punten:
Debielen die je vragen moet stellen als er iets niet goed gaat en je dan vervolgens compleet blokkeren. Veel te duur en weggegooid geld.

H. Jansen beveelt AsianDating NIET aan bij vrienden/bekenden

AsianDating - echte Aziatische vrouwen

2

Review:
Een site waarbij je gratis kan inschrijven , maar voor communicatie wel een 'golden' lidmaatschap moet nemen. Je kan hiervoor berichten lezen en versturen en ook de gratis leden die je aanschrijf kunnen dan reageren.

Ik heb hier mijn huidige partner ontmoet. Na twee dagen een golden membership genomen en 6 weken later haar voor het eerst echt ontmoet.

Er zitten hier geen nep-profielen (vermoed ik) maar wees wel op je hoede voor scammers. Prachtige Aziatische vrouwen die ineens bij hun moeder in Ghana wonen!!!

Dus gezond verstand gebruiken en eerst als gratis lid eens rondkijken, Volgens mij zijn de porretjes, hartjes oid wel gratis. Het is ook al weer 18 maanden geleden.

Wel bizar: van alle dames in NL die ik een berichtje stuurde, reageerde er niet een!!

Sterke punten:
Eigenlijk de hele site

Zwakke punten:
Eigenlijk geen, maar wees op je hoede voor mogelijke scammers

Eduard beveelt AsianDating aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over AsianDating

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou AsianDating aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou AsianDating aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek AsianDating


Home » Etnische Dating » AsianDating