Oplichting

Ik heb betaald voor Gouden life time memberschip nu wordt ik ineens teruggezet naar een zilveren membership naar een mail zeggen ze mij dat ik dan en dan betaald heb dat klopt dus MM waar is dat lifetime memberschip dan wat een Oplichters bende ik zal het niemand aanbevelen

Sterke punten
Oplichting discriminatie van Mannen het zal wel niks meer opleveren.

Zwakke punten
Verouderd

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

8 reacties

Lifetime betekent misschien automatische incasso totdat je het opzegt. Hou je bankrekening in de gaten.

Nee dat is niet gebeurt gelukkig lifetime member als je gouden lid bent is bij mij Lifetime zo staat het daar

Een éénmalige betaling is zeldzaam bij datingsites.

Onderzoek laat zien dat doorsnee mannen op een datingsite tamelijk kansloos zijn. Datingsites weten dat en proberen deze mannen te verleiden met extra dure pakketten. Hiermee zou het wel lukken.......
Natuurlijk niet!

Ik ben benieuwd wat Facebook gaat doen met datingapp.
Volgens mij zullen ook daar de mannen kansloos zijn. Ik zal in iedervgeval geen cent aan uitgeven en niet te veel van verwachten.

Interessant aspect van jouw schrijven, namelijk de discriminatie van mannen.
Ook ik kan mij indenken dat het nogal vreemd is dat het ene geslacht wel dient te betalen om te kunnen communiceren met het andere geslacht en het andere geslacht hiervan is gevrijwaard.
In hoeverre dit onder 'discriminatie' valt kan ik niet bepalen daar ik geen jurist ben.
Maar dat dit naar mijn mening door het gros van de mannen als nogal scheef gezien wordt spreekt voor zich.
Ik denk dat het belangrijker is om als man te bepalen of een datingsite als MM wel enig voordeel kan opleveren aangaande de zoektocht, overigens absoluut niet in de zin
van dat menigeen man wanhopig is of iets van dien aard, naar zijn ideale vrouw.
Maar dat is volgens het wijsheid-beginsel aan de man zelf.
Menigeen man zal het er wel mee eens zijn dat het aantal vrouwen beperkt is, het merendeel van de vrouwen niet eens aantrekkelijk is.
Maar blijkbaar kan een man om de een of andere reden ook voor minder gaan, waarbij de keuze ook zeer beperkt is.

MGTOW,

Zonder de 'G' heeft het alles te maken met de MTOW, Maximum Take Off Weight (Max. Take Off Gewicht), een jargon die in de burgerluchtvaart wordt gebruikt.
Maar alle gekheid op een stokje.
Het kan best zo zijn, zeker het aangehaalde 'onderzoek laat zien' dat datingsites toch er van uitgaan dat mensen die zich op een datingsite aanmelden om te trachten een relatie te realiseren het kennelijk in het 'echte' leven niet lukt.
Misschien een voorbarige conclusie.
Feit blijft echter wel dat de waardigheid van elke man centraal dient te liggen in zijn besluitvorming.
En dat na een zekere constatering hij de eer aan zichzelf moet houden om het vervolgens op een andere manier te proberen.
Daar heeft een man, anders dan wanneer een man onder valse voorwendselen heeft besloten zich aan te melden, geen datingsite voor nodig.
Per slot van rekening vertoeven er ontzettend veel en veel soorten vissen in de oceaan.
En het is aan de man om de voor hem juiste vis aan de haak te slaan zonder het risico te lopen dat een vrouw hem gedurende een x-tijd om haar reden(en) in het ooitje neemt en hij dit door een tunnelvisie, liefde maakt blind, niet in de gaten heeft, hij er te laat achter komt en dit voor de rest van zijn aards leven als een zwarte bladzijde door hem gezien zal worden.

Om de vergelijking met vissen maar eens verder te trekken; voor een man is een datingsite als vissen in een vrijwel lege visvijver, samen met een leger aan concurrerende vissersboten. Men moet zeer veel moeite doen om iets te vangen, vaak is het een roestige fiets, een laars, en ja soms ook een visje maar dan zo'n ene die je liever niet aan derden laat zien en weer terugwerpt in de vijver. Om in de vijver te mogen vissen moet je je blauw betalen aan allerlei kosten en wurgcontracten.

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MixedMatches
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden