Oplichters

Deze site staat bekend om zijn oplichterspraktijken gezien het feit dat de eigenaar, die bij elke confrontatie een account verwijderd omdat zelfreflectie niet in zijn beleving voorkomt. Wanneer je niet tegen kritiek kunt, emotioneel reageert door accounts te verwijderen bewijst het beschadigde kind in zich, wat in het kort neerkomt op narcisme in de vorm van een narcistische persoonlijkheidsstoornis.

Site die andere mannen laat betalen en vrouwen gratis op de site laat om mannen te lokken (baitvorming) zegt natuurlijk ook al veel.

Sterke punten
De layout is simpel en handelbaar.

Zwakke punten
De doelstelling is om zoveel mogelijk mannelijke members te lokken, daar verdient hij ook zijn geld aan. Gezien de verhoudingen op de datingmarkt is dat ook het kip met het gouden ei.

Deze man heeft maar één doelstelling, zelfverrijking wat dan perfect aansluit op zijn narcistische stoornis.

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

1 reactie

Deze review heb ik met bewondering gelezen, hoewel ikzelf geen enkele negatieve ervaring met de beheerders heb gehad.
Dit is dus in zekere zin een soort van andere kant van de medaille, omdat ik als een menselijke vanzelfsprekendheid niet meteen uitga van iets wat ik niet zelf heb ervaren maar eerder de aandacht vestig op, in dit geval vrouwen met wie ik te maken heb gehad, de feitelijke constatering.
En deze getuigt voor, mij althans, niet van iets positiefs, omdat desbetreffende vrouwen in mijn optiek niet geheel overeenkomstig het humane naar mij opstelden.
Tenminste, uitgaande dat diegene van de foto ook echt diegene is.
Maar ik heb ook een keer te maken gehad met 'iemand'
die zich voordeed als een vrouw, maar toen ik het mobielnummer gebruikte die diegene mij gaf, bleek degene aan de andere kant van de lijn een jong meisje te zijn.
Maar ook vrouwen die meteen al na een klein schrijven niet zo aardig terugschreven, of vrouwen die de man gewoon negeren.
Ik kan de beheerder(s) met alle respect niet zomaar, lukraak beschuldigen van het een of ander zonder er direct bewijs voor te hebben.
Dit forum is, zoals ergens anders al eerder vermeld, een afspiegeling van de samenleving.
Dus ook met de daarbij behorende type vrouwen.
Vrouwen met Borderline, of een andere psychische aandoening, vrouwen die er alleen maar op uit zijn om mannen in het ooitje te nemen, vrouwen, hoewel bij mij maar een keer gebeurd, die de man naaktfoto's sturen, maar ik geloof ook stellig dat er mannen zijn die zich als vrouw voordoen om er een zekere kick uit te verkrijgen.
Maar ook vrouwen die mij als Marokkaan aan een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nooit als medemens hebben gezien.
Maar dat is een verhaal apart.
Wat ik eigenlijk wil overbrengen is dat in mijn optiek de mensen met hun profiel meer kwalijk moet worden genomen dan de beheerder(s).
Ik heb altijd geleerd dat men zonder onomstotelijk bewijs iemand niet zomaar van iets kan betichten.
Maar misschien dat u hier de nodige bewijzen voor heeft.

Bezoek MixedMatches Reviews over MixedMatches

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over MixedMatches
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden