Reviews van deze auteur

Aardig op het eerste gezicht, maar uiteindelijk toch niks

Review over MixedMatches

Ben betaald lid geweest van mixedmatches. En na een paar lange serieuze mails te hebben verstuurd waar niks op terug kwam was ik het zat.

Ik heb toen bij wijze van experiment naar 30 dames een enigszins standaard mail gestuurd waarin ik wel subtiel inga op iets dat in hun profiel stond. Op deze wijze leek de mail toch persoonlijk.

Resultaat:

26 dames hebben mijn mail nooit gelezen (ongeopend envelopje)
2 dames waren niet geinteresseerd
2 dames hebben teruggemaild. Beide laatste waren het na een keer mailen blijkbaar zat want ook van hen nooit meer iets vernomen.

Conclusie:

Mixedmatches werkt met verouderde (of fake) profielen, en wat wel actief is aan dames is er blijkbaar niet helemaal bij met het koppie, want na een keer mailen zitten ze weer met hun hoofd bij heel andere dingen en lijkt het alsof ze van het aardoppervlak verdampt zijn.

Wat wel veel voorkwam waren mailtjes van dames uit Suriname en de Antillen. Los van het feit dat ze aan de andere kant van de wereld wonen, vaak meer dan 3 kinderen aan de rok hebben hangen waren dit in het algemeen niet de types waar ik bepaald op val.

30 euro armer en een illusie rijker.

Sterke punten
Leuk voor niet al te kritische mensen die op zoek zijn naar iemand aan de andere kant van de aardbol.

Zwakke punten
Nul komma nul actieve leden, en wat er wel actief is gedraagt zich zeer grillig. Maar dat is natuurlijk makkelijk vanachter je veilige anonieme pc.

reacties: