AANDACHT IS HEEEERLIJK! MAAR DAAR IS OOK ALLES MEE GEZEGD....

AANDACHT IS HEEEERLIJK! MAAR DAAR IS OOK ALLES MEE GEZEGD....

Deze site is opgezet door CupidMedia, die overigens ook 35 andere sites heeft opgezet. Ik kan er kort over zijn;

Wil je een 'sexslaaf', val je op een bepaald type ras, dan is dit de uitkomst! Ben je ook nog es rijk? Dan zijn de landen Filipijnen, Thailand, Rusland aan te raden, want welke vrouw daar wil er nu geen rijke man? Jij beloofd haar een gouden toekomst, jij kan de beste sex krijgen die je maar kan krijgen. Het is eigenlijk schandalig om waar te wezen! Maar het is echt zo...Wat me opvalt vooral op Filipinaheart, is dat veel vrouwen een rijke man willen, afgezien van de leeftijd. Daarom zie je veel 'tieners' een vent hebben, die weleens hun vader had kunnen wezen! Ook zijn 99% van de vrouwen erg gelovig en zijn erg traditioneel. D.w.z. dat ze zowiezo moeten trouwen, omdat hun familie, al dan niet de bijbel dat wil. En als ze nog eens een rijke man aan de haak kunnen slaan, dan is dat helemaal perfect. Ze kunnen dan bij jou wonen (ik ga er vanuit dat je dan ook in Nederland woont) en kunnen dan hier gaan werken voor hun gezin, die natuurlijk veel armer zijn dan haar.

Het bovengenoemde verhaal is een feit wat bekend is bij veel mannen. Maar wat is mijn ervaring hiervan? Ten eerste schreef ik me daar in en al meteen kreeg ik een tienta tot honderd!-tall 'Interesse-berichtjes' en mails van bloedmooie vrouwen. Voor de eerste keer was ik best gecharmeerd hierdoor. Op Nederlandse dating-sites heb ik nog nooit meer dan 2 interesse-berichtjes gehad! Zonder twijfel werd ik full member en nam contact met ze op. Als snel kwam ik erachter, dat de meeste uit waren op een trouwerij en samenwoning. En ze kende me niet eens!!!! Allemaal een vreemde gewaarwording, eerlijk gezegd. Als ik eerlijk mocht zijn, dan zijn ze mijn types ook niet, omdat hun profiel voor 99% over God of Jezus gaat. Op zich niks mis mee. Maar je gaat je dan wel 3x afvragen wat zij nu precies onder het woord 'liefde' verstaan. Tja, ik had ook kunnen liegen en hun overtuigen dat ik ze wil en dan ondertussen de beste sex hebben met ze (want ze doen echt alles voor je! Zeker als het draait om geld) Maar goed, zo ben ik niet. Dat maakt je een 'player' en ook dat ben ik niet.

Ik moet daarnaast nog wat opbiechten over een andere ervaring op deze site. Ik vertelde nl. hier eerder dat er veel vrouwen te vinden zijn, die oudere mannen willen. Nou, ik kwam dus een Thaise vrouw van 23 tegen, dichtbij mijn woning via de chat. Ik begon te chatten met haar en al snel vertelde ze me dat ze eigenlijk diep ongelukkig was met de liefde. Ze was dan weliswaar getrouwd met een man van 50 en kreeg een auto,alles van hem! En ze wilde eigenlijk wel weten hoe het ook alweer was met een jongere vent.......(Het is eigenlijk schandalig!!!)

Op dit moment had ik wel een (echte!) relatie gehad via een andere site van CupidMedia. Sterker nog; ik heb nu ook weer iemand ontmoet die ik binnenkort ook in het echt ga ontmoeten... Het grappige is, is dat mijn ex een Chinese was (wat overigens een heel ander vrouwen-volk is dan dat Thaise vrouwen-volk of Filipijnse vrouwen-volk) en degene die ik nu heb leren kennen is een Maleise. (Overigens ook niet ontmoet via deze site. Maar wel via een andere CupidMedia-site.)

Sterke punten
-ongetwijfeld ontzettend veel aandacht!!! En kom je toevallig ook nog es uit dat land? (of je lijkt erop), dan is dat helemaal mooi meegenomen!!! Maar hoe dan ook, een Westers-uitziende man doet het ook errrug goed!
-het aantal vrouwen online is erg hoog, vooral omdat het internationaal is
-foto's, veel informatie (niet onnodig veel, ook niet onnodig weinig)
-CupidMedia heeft meer dan 30 dating-sites, voor iedereen wat wils.
-mooie en overzichtelijke 'look'
-fakers, bots etc. zijn minder aanwezig t.o.v. andere dating-sites.

Zwakke punten
-fakers, meestal vrouwen vanuit Rusland en die uit zijn op geld, ook hier aanwezig.
-bots, dat zijn 'personen' die interesse-berichten naar je versturen en daarna meteen zijn verdwenen van de site, als je hun profiel wil bezoeken (Meestal zijn ze te herkennen aan deze combinatie; OGEN;BLAUW, HAAR;BLOND, ETNICITY;ASIAN.....yeah right!)
-duur membership (je hebt er 3, 1 is standaard, 2 is gold en 3 is Platinum), maar je moet er wat voor over hebben. (Zo heb ik 4 prachtige jaren gehad met een Chinese.) Zonder membership kan je niet chatten of berichtjes sturen/lezen!!!

Bezoek ThaiCupid Reviews over ThaiCupid

1 reactie

Bovengenoemde reactie is van iemand die bijzonder stereotiep en racistische trekjes heeft. Ik heb veel vrouwen uit Azie ontmoet. Maar een "sexslaaf" ben ik nog nooit tegengekomen. Ik heb 7 jaar op een Aziatische dating site gezeten. Ik heb 3 relaties gehad. En ik kan je verzekeren dat die vrouwen totaal niet aan dat beeld van "Golddigger" of "sexslaaf" voldoen. Maar mischien dat ik niet alles wil neuken wat er op mijn pad komt ? De vrouwen waar ik een relatie mee heb gehad waren hoog opgeleid, zelfverzekerd en onafhankelijk. Ik snap overigens de link totaal niet die hij legt met religie en liefde. Dat is echt zwaar gelul. En veel vrouwen houden ook niet van een Westerse man met veel kapsones. Mischien dat bovengenoemde een speciaal talent heeft om golddigers op hem te laten afkomen. Veel mooie Aziatische vrouwen zoeken een man. En dat gaat echt niet om het geld. De mannen daar zijn in de minderheid. En ze hebben de reputatie dat ze veel vreemd gaan. Westerse mannen zijn in trek omdat ze aantrekkelijker zijn voor Aziatische vrouwen. Natuurlijk zitten er golddigers. Maar ik ben meer golddigers tegengekomen in mijn eigen land Nederland. Dan in verhouding daar. En ik heb met honderden vrouwen gesproken. Als je vrouwen bij voorbaat geld gaat sturen voordat je ze ontmoet in het echt dan ben je gewoon erg impulsief en dom. Ik ken ook Thaise vrouwen en die gaan echt niet met iedereen om. Als bovengenoemde zo tegen hen praat dan word hij meteen genegeerd of op zijn nummer gezet. Ja.. je bent vaak meer gewild als je uit een Westers land komt. En Nee.. je moet echt niet denken dat je een god bent ofzo. Met beleefd zijn en de cultuur eerbiedigen kom je een heel eind. Met kapsones eindig je met een golddiger die je zal bespelen als een viool.

Bezoek ThaiCupid Reviews over ThaiCupid

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ThaiCupid
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden