POSITIEF

Zoals eerder door anderen geschreven, een eerlijke en volledig vrije en gratis datingsite en geen verborgen regeltjes, waaraan de meeste datingsites een voorbeeld kunnen nemen. Geen of nagenoeg geen fake figuren. Ik heb ervaring met enkele dames die ik op deze site heb ontmoet en ik ben ook in Oekraïne geweest. Eerst voor 3 maanden in Chernyhiv (de relatie bleek later niet vol te houden omdat de dame niet naar Nederland mocht wegens eerder illegaal verblijf) en later 3 weken in Kiev en Brusyliv met Kerst en Oud en Nieuw in 2012/2013. Nu kennis gemaakt met een dame uit Belarus en zij is al twee keer in Holland geweest. Een visa blijft het probleem, maar deze dame wil de inburgeringscursus gaan doen. Helaas heeft Belarus geen Nederlandse ambassade en moet zij visa op de Duitse ambassade in Minsk aanvragen, maar deze ambassade verstrekt een visum voor slechts 45 dagen. Ik heb tot nu toe veel positieve reacties op de site en slechts één fake figuur meegemaakt.

Sterke punten
Mooie en eerlijke vrouwen en nagenoeg alle dames zijn echt, zeker in de middelbare leeftijd

Zwakke punten
Dames die al heel lang staan ingeschreven maar de site al langere tijd niet meer bezoeken vervuilen de bestanden. Deze zouden na b.v. 3 maanden verwijderd moeten worden.

Bezoek FDating Reviews over FDating

5 reacties

Er zitten fakeprofielen op. Een foto is van Bria Myles. Wat een lekkere meid is dat, precies mijn type. Helaas is haar profiel nep. En zo zullen er wel meer profielen nep zijn. Bekijk de site met Google Chrome en klik met de rechtermuisknop op de foto en zoek deze op Internet.
Mijn gevoel zegt de dat het overschot fake is en scammers kunnen zijn.

Dankjewel Dirk, ik neem jou verwijzing ter harte v.w.b. andere dames, maar tot nu toe alleen maar goede ervaringen, maar dat zijn er ook maar slechts 3. Groeten.

Hallo Bob,

De eerste drie (Chernyhiv, Kiev en Brusyliv) gingen dus niet en de vierde (Belarus) gaat het dus wel goed, behalve dan met het visum.
Het is dus een hoop gedoe om die buitenlandse dames hier te halen.
Ik begin er niet meer aan, omdat ik negatieve ervaringen hebt met buitenlandse dames.

Ik heb zelf een aantal keren een buitenlandse dame naar Nederland gehaald, maar dat was geen succes, als ze eenmaal de Nederlandse nationaliteit hebben blijkt opeens het leeftijdsverschil wel een probleem te zijn en worden ze steeds lastiger of gaan vreemd.

Gewoon ff je gezonde verstand gebruiken: als je 75 bent en achter een rollator aanhobbelt en een bloedmooi foto-model van 20 lentes vind jou 'the love of her life' dan ben je wel een enorme sukkel als je daar intrapt.

Bezoek FDating Reviews over FDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over FDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden