Tagged is het 3e grootste sociaal netwerk in de Verenigde Staten en heeft meer dan 80 miljoen leden wereldwijd. Leden gebruiken Tagged.com om contact te houden met vrienden en nieuwe vrienden te maken. Op Tagged.com maken mensen elke dag plezier of zij maken nieuwe vrienden. Jij kunt dit ook doen door je nu aan te melden.

Opzeggen

Je account bij Tagged opzeggen gaat als volgt. Leden die zich van Tagged uitschrijven willen, gaan naar het kopje Account rechts bovenin de pagina. Hier bevindt zich onder andere de knop Instellingen. Vervolgens kom je in een scherm waar onderaan de optie Tagged Account Annuleren vermeld staat. Na klikken hierop wordt je gevraagd of het opzeggen van Tagged echt is wat je wilt. Je kunt dan het uitschrijven Tagged bevestigen of annuleren.


Kosten

Je bij Tagged inschrijven is gratis. Om meer functies op de site te kunnen gebruiken kun je Tagged Goudstukken kopen, hiervoor worden dus door Tagged kosten gerekend. De kosten van Tagged Goudstukken zijn €5,- voor 2.5 Goud en voor 25 Goud kun je €20,- aan Tagged betalen. Wie zich wil overladen met Tagged Goud kan 400 Goudstukken kopen, waarvoor door Tagged kosten van €200,- gerekend worden.


Betrouwbaarheid

Tagged heeft een uitgebreide privacy policy en algemene voorwaarden document opgesteld om de privacy van de gebruikers te waarborgen. Persoonsgegevens van gebruikers worden niet gedeeld met derden of voor commerciële doeleinden gebruikt. Leden hebben ook de mogelijkheid om profielen van anderen te blokkeren. Daarnaast zorgt de invisible functie dat een gebruiker onzichtbaar kan worden en dus niet door anderen gezien kan worden. Alhoewel Tagged niet beschikt over een keurmerk, verschilt het in regelgeving niet van andere sociale netwerk sites.


Inschrijven

Om gebruik te kunnen maken van de opties van Tagged moeten geïnteresseerden een Tagged profiel aanmaken. Het aanmaken van een profiel op deze datingsite is gratis. Gebruikers moeten een gebruikersnaam en e- mail adres invullen. Vervolgens moet men enkele persoonlijke gegevens doorgeven zoals leeftijd geslacht en woonplaats. Na de inschrijving krijgt de persoon een code via e- mail toegezonden waarmee het profiel geactiveerd kan worden. Na de activatie kunnen leden direct starten met het zoeken naar nieuwe vrienden. Middels het opgegeven e- mail adres hebben leden ook de mogelijkheid om te kijken welke vrienden reeds lid zijn van Tagged.


Mobiele app

Tagged heeft een mobiele dating app waarmee gebruikers gemakkelijk en ten alle tijden in contact kunnen blijven met vrienden op deze datingsite. Men kan overal en altijd zoeken naar een droompartner. De app is gratis te downloaden in de App store en via Google Play. Via de app is het ook mogelijk om ‘gold’ te kopen. Hiermee hebben gebruikers toegang tot de extra functionaliteiten op Tagged. De app is beschikbaar in de Nederlandse taal en de kosten hiervoor zijn: 2500 gold voor 4,99 10.000 gold voor 9,99 25.000 gold voor 19,99 75.000 gold voor 49,99 200.000 gold voor 99,99


Artikelen over Tagged

Daten bij Tagged

Tagged is een van de grootste sociale netwerken in de Verenigde Staten. De website heeft meer dan 80 miljoen leden overal ter wereld. Tagged.com wordt door de leden gebruikt om contact te houden met vrienden en om nieuwe vriendschappen te sluiten. Tagged.com wordt natuurlijk niet alleen gebruikt om in contact te blijven met vrienden. De website wordt tevens gebruikt als datingsite, een plek waar m ... [...]

Tagged Reviews

  Makkelijk site

  Heb er ook op gezeten best leuk kunnen kletsen met mannen en vrouwen

  Sterke punten
  Makkelijk

  Zwakke punten
  Alleen dat je goudstukken moet kopen

Bezoek Tagged

Schrijf een review