DatingBuddies.com - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 27 maart 2018
DatingBuddies.com Logo

66.7% aanbevolen, 1 Reviews

 1. DatingBuddies.com informatie
 2. DatingBuddies.com video
 3. Inschrijven
 4. Profiel verwijderen
 5. Gratis account en betaalde lidmaatschap
 6. Controle
 7. Helpdesk
 8. DatingBuddies.com Reviews
 9. Schrijf ook een review over DatingBuddies.com

Niet tevreden over DatingBuddies.com? Probeer dan eens International Cupid.

DatingBuddies.com informatie

Over datingbuddies.com Dating Service

Wie zijn we?

datingbuddies.com is een van de Top Dating Service providers. Duizenden succesvol gematchte koppels over de gehele wereld zijn het bewijs en miljoenen nieuwe ondervinden ieder jaar de voordelen van het gebruik van datingbuddies.com!

We groeien nog steeds?

De online dating markt groeit elke dag en ook datingbuddies.com. Duizenden singles melden zich elke dag aan, zoekende naar online dates, chatten, romantiek en serieuze relaties. Zij vinden altijd hun match ? we krijgen honderden succesverhalen per maand binnen.

DatingBuddies.com Details

Hits: 1836

URL: http://www.datingbuddies.com/

Categorieën: Internationale Dating

Reviews: 1

DatingBuddies.com video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/EVHmfa6Bl2s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Inschrijven

Personen die op zoek zijn naar een dating buddy, hebben de mogelijkheid om geheel gratis, snel en eenvoudig een account aan te maken op deze site. Om zich aan te melden, kan men op de startpagina van de site klikken op 'register' of 'join us'. Vervolgens komt er een aanmeldformulier tevoorschijn, waar men onder andere moet aangeven of men een man of een vrouw is. Daarnaast wordt ook gevraagd naar de geboorte datum, een gebruikersnaam, werkende e- mail adres en wachtwoord naar keuze. Na alle informatie verwerkt te hebben, kan men klikken op 'start nu'. Hierna wordt een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben, kan men direct van start met het zoeken naar een dating buddy.

Profiel verwijderen

Personen die reeds een datingbuddy hebben gevonden of die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, kunnen hun profiel snel en eenvoudig verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en bij het profiel te gaan naar account pagina. Vervolgens kan men klikken op 'verwijder account'. Het profiel kan echter niet verwijdert worden voordat alle actieve abonnementen zijn beëindigd.

Gratis account en betaalde lidmaatschap

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis account aan te maken op deze site. Met dit account kan men een eigen profiel aanmaken en bewerken foto's en video's toevoegen en of verwijderen, zoeken naar andere leden op de site, standaard foto's bekijken, reageren op chat verzoeken en knipoogjes versturen naar andere leden. Deze leden hebben de mogelijkheid om het gratis account verder up te graden naar een Gold lidmaatschap.

Gold leden hebben niet alleen toegang tot de standaard functionaliteiten van de site, maar men kan ook gebruik maken van de tekst voice en video mogelijkheden. Daarnaast kan men ook onbeperkt een aantal e- mails en winks versturen naar andere leden en deze ook beantwoorden. Deze leden kunnen p hun beurt hun account verder upgraden om uiteindelijk VIP toegang te hebben tot de site. Deze leden vallen extra op tussen alle leden. Men wordt namelijk benadrukt in de zoekresultaten en galerijen van alle leden, wordt als speciaal weergegeven op de homepage van andere leden, wordt gemarkeerd in het postvak van andere leden en hebben de mogelijkheid om te communiceren met trial als gold leden.

Controle

De veiligheid van leden wordt op deze site hoog in het vaandel gehouden. Op basis daarvan worden alle personen, die zich op deze site aanmelden gecontroleerd. Dit doet men door middel van automatische matigingen en beperkingen van geografische gebieden met een hoog risico, e-mailadres verificatie en het
handmatig bekijken van profielen en media content. Daarnaast worden leden verwijdert indien zij gerapporteerd worden door andere gebruikers voor het schenden van regels of het maken van illegale in hun profielen en berichten.

Helpdesk

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden en gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site middels het online contact formulier. Dit formulier kan men benaderen door op de startpagina van de site te klikken op 'contact'. Vervolgens verschijnt er een formulier waar men zijn of haar naam, e-mail adres, de taal, categorie en het bericht kan ingeven en versturen naar de helpdesk.


Maak nu een gratis account aan op DatingBuddies.com

DatingBuddies.com reviews (1):

DatingBuddies.com - een stoere biker

1

Review:
ik ben een mama van 52 jr die haar prins wil zoeken in de U.S
zo geen belgen sorry

dorine beveelt DatingBuddies.com aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over DatingBuddies.com

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DatingBuddies.com aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DatingBuddies.com aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DatingBuddies.com


Home » Internationale Dating » DatingBuddies.com