oplichters..

ik zit al jaren op deze site. in het begin was het leuk. maar er zitten veel neppers op en oplichters. ik ben opgelicht door een jongen genaamd jorden 20 jaar uit rotterdam staat er. hij werkt samen met andere mensen om mensen op te lichten. je moet wat doen om geld te verdienen. hij zegt zelf dat hij het ook gedaan heeft en uit eindelijk word er fraude gepleegd met je bank en heb jij alle schulden die je zelf moet afbetalen.. ik heb zijn account al gemeld. ben alleen benieuwd of er wat mee gedaan word?? ik ben bij de politie geweeest die kunnen er ook weinig mee. ik hoop dat er wat mee gedaan word. wat ik weet zeker dat ik niet de enige ben die erin getrapt is. hoop dat jullie wat kunnen doen. ik hoop dat andere die erin getrapt zijn het ook proberen. met meer mensen sta je sterker.

Sterke punten
geen.

Zwakke punten
word weinig mee gedaan als je misbruik aan meld.

Bezoek Tagged Reviews over Tagged

4 reacties

ik zit zelf al jaren op tagged,en ben deze mensen nog nooit tegen gekomen.
maar dat is misschien ook omdat ik niet in ga op berichten met alleen hey of hallo.ik vind het heel erg voor je dat je dit is overkomen.bedenk in de toekomst dat als iemand je geld aanbied via tagged,facebook of ander social media,dat de kans groot is dat jijzelf de dupe ervan word.zeker als je zelf eerst geld moet betalen voordat je geld bij hun kan verdienen.
een handige tip om te zien of een persoon echt is,google zijn of haar foto.
oplichters,fraudeurs gebruik zelden hun eigen foto,dus vaak kan je de foto die gebruikt is terug vinden op een andere site.
is een foto te mooi gemaakt (lijkt uit een fotoshoot te komen of een modellen foto),wees dan extra voorzichtig.deze fotos zijn vaak van internet gejat.

overal waar je gratis kan aanmelden,vind je fakers,oplichters en fraudeurs.en zelfs erger dan dat.hou dat in je achterhoofd en geloof niet alles wat men tegen je zegt.wat te mooi klinkt om waar te zijn,is vaak ook te mooi om waar te zijn.

met dit kan je jezelf een hoop ellende besparen.en veel plezier hebben op tagged en andere sociale media.

dit schrijf ik niet alleen voor jou,maar voor iedereen die actief op social media bezig is.er zijn veel goede mensen,maar net zoveel slechte.

Ik ben ze eerder ook niet tegen gekomen. Het is alleen dat ze een vies spelletje met je spelen. En ik hoop hiermee ervoor te zorgen dat er niet meer slachtoffers komen. En als er toch slachtoffers zijn we elkaar kunnen helpen want met meer mensen sta je sterker. Dat is eigelijk het voornaamste doel hiervan. En ik zeg ook niet dat ik tagged de schuld geef hoop alleen dat er wat mee gedaan kan worden.

ik begrijp het,tagged zelf kan hier weinig tegen doen.hun profiel blokkeren heeft geen nut,dan komen ze weer terug onder een nieuwe naam.het zelfde geldt ook voor ip-adres blokkeren.als je wilt dat de politie er iets aan doet,moet je heel veel mensen vinden die ook aangifte willen doen tegen die persoon,of zelf heel veel informatie verzamelen over die persoon.aangezien de straffen hier een lachertje zijn.zullen deze lui niet stoppen nadat ze opgepakt zijn.er zijn teveel mensen die erin trappen,en dat levert hun bakken met geld op.
tagged doet wel iets met de meldingen van misbruik.ik krijg dagelijks een 10 tal berichtjes van scammers die allemaal weer verwijderd zijn door tagged nog voor ik ze kan lezen.helaas is tagged daar zo druk mee,dat sommige andere meldingen op achtergrond verdwijnen en soms vergeten worden,die mensen moet je gewoon blijven melden voor misbruik,en een mailtje naar tagged wil ook vaak wel helpen weet ik uit ervaring.

WEES VOORZICHTIG! Momenteel een vrouw actief die voor 80 euro 2 uur! een massage met happy end aanbiedt . TE MOOI OM WAAR TE ZIJN. Ze vraagt alleen even om van te voren 30 euro te storten. Hahaha. Aangeboden om haar 100 euro te betalen bij elkaar ontmoeten. Dit wilde ze niet . Kijk uit met dit soort mensen en TRAP ER NIET IN!!!!

Bezoek Tagged Reviews over Tagged

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Tagged
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden