Revie

:(

Sterke punten
Geen,men belooft heel veel tijdens het intake gesprek.Het komt professioneel over maar men werkt als een amateur die niet meer weet wat je zoekt en aan wie je graag voorgesteld wil worden.Je schrijft je in met het doel een persoon te ontmoeten die aan jou zoekopdracht voldoet.Echter in 3 van de 3 ontmoetingen( de minimale garantie van 18 maanden lidmaatschap) was er geen overeenkomst met mijn zoekopdracht.Ook de verhouding mannen&vrouwen die ingeschreven staan is scheef.Als je belt voor een tussentijds evaluatiegesprek heeft men de eerste drie weken geen tijd?De consulentes volgen elkaar in een hoog tempo op ( men heeft ook nog een gewone baan erbij ).Dus bij een intake gesprek is degene die je binnenhaalt je consulent die daarvoor dus rijkelijk voor wordt gespekt ( inschrijf geld 1695 euro ).Na 4 maanden is deze weg en krijg je een consulent toegewezen die niets van je weet,alleen staan er wat gegevens op een inschrijfkaart gekalkt met een desbetreffende foto ( die is gemaakt tijdens het intake gespek ) die men niet meer gebruikt omdat er een aantekening opstaat dat je al drie voorstellen heb gehad.Dus de 3 garanties heeft men voldaan.

Zwakke punten
Het werken met figuranten, je wordt voorgesteld aan een persoon die zelf niet op zoek is naar een relatie maar wordt ingehuurd door het bureau.De communicatie is bedroefend slecht.Je krijgt van je voorstel maar twee regeltjes met informatie en een telefoonnummer?Men zegt dat ze alleen zoeken in de regio waarvoor je hebt opgeven,echter in de praktijk van de drie voorstellen woonde de dichtsbijzijnde 120 km van mijn woonadres????? Ga niet met dit bureau in zee maar ga voor je geld lekker op vakantie, goed besteed.

Bezoek Just2Match Reviews over Just2Match

reacties

Ik heb als vrouw ook een slechte ervaring met Just2Match. Om een lang verhaal kort te maken: Geldklopperij. Niets meer. Niet doen!!!!

Bezoek Just2Match Reviews over Just2Match

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Just2Match
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden