Geweldig

Ik dacht nooit geluk te vinden. Ja heel lang gebeden een ochtend op gestaan, surfen en kwam ik ze tegen. Hier niet veel mannen, dat klopt, maar van de weinige die er waren, mag ik van geluk spreken. Verloofd!!!

Ik zou nooit aan iemand zeggen dat liefde via internet niet bestaat.
Ga er maar op uit en wie weet, mag jij jezelf op korte termijn mevrouw noemen.
Mijn complimenten aan de site en ga zo door.

Ik heb hier de negatieve revieuws ook gelezen en ik zou zeggen, laat dat je niet dwarsbomen het zijn vast mannen die alleen uit zijn op vlees en dat bij de verkeerde dames zoeken. Heb ik zelfs ook meegemaakt. Dus ik zou zeggen dames en heren kom maar op, liefde is er overal.

Geweldige site, top. bedankt!

Sterke punten
Gewoon alles!

Zwakke punten
Geen

Bezoek VrijChat Reviews over VrijChat

4 reacties

Hahaha rot toch op. Op VrijChat is het absoluut onmogelijk om contactgegevens uit te wisselen (telefoon, email etc.) dus kun je er per defintitie geen date, laat staan een partner aan overhouden.

En vind jij een site die 1 euro vraagt voor elk berichtje van maximaal 4 regels een goede site? Wat voegt deze site kwa functies volgens jou toe aan MSN of Skype? Helemaal gratis en geen beperking in het aantal tekens!

En alle ex gebruikers hieronder melden hetzelfde: standaard antwoorden als "wat voor leuks zullen we gaan doen" , profielen die nooit hun foto kunnen veranderen, nooit te verifieren zijn op sociale media, niet inhoudelijk reageren op je berichten maar steeds weer met dezelfde standaardvragen "wat wil je, wat voel je, wat zoek je" etc. etc. komen.
En het sturen van een email adres altijd met dezelfde grap komen: "ik kan niet mailen naar de sterren"...

Zum kotzen dit!!!
Een ongehoorde oplichtersssite, en bovenstaande "recensie" komt ongetwijfeld ook uit de hoek van de criminelen achter Vrijchat.

@Corine
Wordt je betaald door de webmaster om een positieve nepreview te plaatsen?
Of ben je toevallig zelf de webmaster?

Nou voor ene Dirk , als ik de webmaster was en er op uit was om geld te verdienen, zou ik er dan voorzorgen dat er negatieve revieuws waren? Wees slim em gebruik eens je hoofd.

Dit zijn de mannen die mannen als nul verklaren of als ezels doen lijken.

Als je weet hoe een vrouw in mekeraar zit ga je er nooit direct op af om in haar broek te kruipen. Anders verwijzen we je naar een escort.

Ik zou niet weten waarom msn niet zou werken want via mijn mail kreeg ik bericht van een paar ezels zolas jullie en dan nog op mij komen reageren. Zijn jullie wel achttien plus? Wellicht kan geen enkel site dat natrekken als kinderen met de pasjes van hun ouders betalen.

Als je geen geluk hier kunt vinden verwacht ik dat je het elders doet, of een boek pakt om aan jezelf te werken.

Nog ik zou zeggen succes en een tip een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen.

Die sterren is je email adres ofzo dat gewoon uit berichtjes weg gecensureerd wordt dus jah buiten de site om contact leggen is zeer moeilijk en wordt dan een dure grap.

Bezoek VrijChat Reviews over VrijChat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VrijChat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden