Gelukt

Het heeft wat gekost, €44 en nog wat maar ik heb een date gehad. Liep op niks uit maar goed ze was in het echt een stuk minder leuk dan tijdens het chatten.

Ik zoek mijn date wel ergens in een kroeg of zo voortaan. Vond wel toen ik de reacties hier zag dat ik die van mij ff toe moest voegen. Fake was mijn date zeker niet dus mijn enige punten van kritiek op die site zijn, t is nie goedkoop en dating via sites is niet mijn ding.

Sterke punten
Eenvoudig, makkelijk te gebruiken, super simpel inschrijven, snel, veel vrouwen die snel reageren

Zwakke punten
Kosten, geen mobiele versie of app

Bezoek VrijChat Reviews over VrijChat

15 reacties

Sja, het zal wel zijn Bert....opeens ben jij de ENIGE die een date hebt gehad op deze bedrieglijke website. Kijk maar eens hoeveel die amateuristische bedriegers er hebben van die websites. Er zijn 14 mensen die een artikel posten dat het FAKE is en JIJ heb OPEENS, nadat ik de helpdesk schreef en hen liet weten dat ik dit als fraude zou aangeven (wat ik ondertussen deed) een date gehad. Een afgelept wijf, die ook zo gek was om een profiel aan te maken....Maak dat een ander wijs kerel....

Aparte reactie. Ik vind het leuk dat het mij gelukt is en 14 mensen niet:) Het zegt veel over jou dat je raar tegen mij doet omdat ik wel een date gehad heb. Afgunst maakt niet gelukkig kerel.

Uiteraard is dit het antwoord van één van die amateurs die al die sites hebben en de fraude organiseren. Dit is net dezelfde manier van reageren als op mijn emails. Hoe herkenbaar...stel je voor dat ze proberen in een blog over hun smeerlapperijen te doen blijken dat er IEMAND een date heeft gehad van een oud, lelijk wijf, die per ongeluk zich straalbezopen een profiel aangemaakt had. Hierbij nog eens alle site welke die kerels/wijven allemaal hebben...dit kan toch geen toeval zijn:




VrijChat - Amateur die veel geld willen verdienen !

0


Datum: 26 december 2012

Geschreven door: Rikske (man, 40)

Review:
Niet te geloven hoe duidelijk je ziet dat nagenoeg alle profielen fake zijn...
Die amateurs hebben een boel websites...zie maar hieronder:
Domain name: zoekenchat.nl
Status: active

Registrar:
OSSO BV.
Helperpark 282a
9723ZA GRONINGEN
Netherlands

DNSSEC: no

Domain nameservers:
ns2.osso.nl
ns1.osso.nl
============================
Domain name: vrijchat.nl IP:217.21.196.144
Status: active

Registrar:
OSSO BV.
Helperpark 282a
9723ZA GRONINGEN
Netherlands

DNSSEC: no

Domain nameservers:
ns2.osso.nl
ns1.osso.nl
============================
Domain name: samenchatten.nl
Status: active

Registrar:
OSSO BV.
Helperpark 282a
9723ZA GRONINGEN
Netherlands

DNSSEC: no

Domain nameservers:
ns2.osso.nl
ns1.osso.nl
=================================
Domain name: chatvooreendate.nl
Status: active

Registrar:
OSSO BV.
Helperpark 282a
9723ZA GRONINGEN
Netherlands

DNSSEC: no

Domain nameservers:
ns2.osso.nl
ns1.osso.nl

Wat gast, wat ben jij zielig. Je gelooft zeker net als die Belg dat als er ergens op de wereld een aardbeving is Obama op een knopje gedrukt heeft. Ik zeik jou niet af om je vermeende ervarigen en als jij pissig bent op die osso figuren, laat mij daar lekker buiten.

Jij bent één van die OSSO figuren.....hahaha....ik ben niet pissig, ik amuseer me kostelijk. Jullie proberen met zulke zielige zaken mensen geld af te troggelen.....
Sjonge, is er iets duidelijker dan die zielig amateuristische antwoorden. Typisch laag tuig....proberen anderen op de kast te krijgen door allerlei lege verwijten naar het hoofd te gooien. Ik voel me perfect...wat jij binnenkort niet meer zal kunnen zeggen als jouw "broodwinning" naar de kloten gaat.....lol

Trouwens...heb je die oude dronken, dwaze trut nog kunnen neuken van op de website ? Of was het lulletje trek ?

Dus met andere woorden, je bent niet gek, je bent een vliegtuig. Apart dat je geem succes hebt bij de vrouwtjes;) Die opmerking zal voor jou vast bewijs zijn dat je gelijk hebt en ik wens je er veel plezier mee:) Aparte site dit, dat ik wel eens een date aan Lexa overgehouden heb zal me wel nog verdachter maken.

Vrouwen (27, leuk koppie, erg saai) oude dronken trut noemen en dan zijn ze fake als ze niet afspreken? Ja joh, gelijk heb je;) en slaap lekker

Het feit dat je Lexa noemt is het bewijs onnozele dwerg met je lang getrokken fluit.....Lexa stond er inderdaad in....hoe dwaas moet je zijn om dit hier te schrijven. Wat zal IEDEREEN die dit leest jou sitetje mijden als de pest...neuk wel zonder jouw website ook lullie....dacht je nu echt dat ik meer verwacht had dan wat ik gekregen heb ?

Hahaha je bent zo'n zielepiet die in zijn blote kont met de webcam aan 'op jacht' gaat dus. En idd, wat ik zeg is wat ik ook zeg voor jou 'bewijs'. Succes met je groffe taalgebruik en tipje, blindelings cruisen schijnt voor homosexuelen wel te werken. Misschien kom je dan aan meer dan je trekken.

Moet jij niet snel antwoordjes gaan schrijven voor jouw fake profielen. Anders gaan jouw klanten denken dat ze niet echt zijn....geniet er van terwijl je nog kunt. Zielig Bertje of Bertientje....wie zal het zeggen ? Alles is fake, waarom zou jij echt zijn ?

Ze zouden deze review eraf moeten pleuren, want Rikske heeft gewoon gelijk; zo fake als wat... De meeste profielen dacht ik al zou je nu zoiets hier midden op het internet durven schrijven? Er wordt gestalld tot ze zelf niet meer weten waar ze het over hebben! Ach heb me voor 11 euro toch geamuseerd ;)

Nou, ik heb het ook onderzocht: 4 profielen geselecteerd op zoekenchat.nl....
- allemaal een heet profiel
- allemaal stellen ze aan het eind van hun "bericht" een vraag zodat jij zeker weer gaat reageren
- aan het taalgebruik (hoi hoi-, hai) te zien, zitten er echt maar een paar heren/dames te antwoorden
- aan het taalgebruik te zien zijn het studenten/huisvrouwen, niet heel hoog opgeleid maar dat willen de "klanten" natuurlijk ook niet
- topografie is zeer matig... baarn ligt bv dicht bij hotel de witte bergen... dat moet je wel weten als je zo'n profiel beheert
Nee.... dit is echt geldklopperij.... ik denk dat ik maar eens een echte website ga opzetten voor dit soort dingen om profielen echt aan elkaar te kunnen koppelen.

Deze site is inderdaad nep, heb het gechecked met een paar neppe email adressen die ik gebruik voor aanmeldingen en bs. Probeer het zelf maar eens, zou ik zeggen. Vraag naar een email of nr. Of vermeld jouw email of nr en er zal nooit op worden gereageerd. Wel blijven ze doodleuk chat berichten sturen....
Mijn advies: elke site waar je moet betalen om een bericht te sturen is nep

Site uses fake photos. I found a photo of my friend (know her in real life for long years) /Jantien/
I contacted the site several times to delete this accout - they just ignore all the letters and delete comments

Bezoek VrijChat Reviews over VrijChat

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over VrijChat
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden