Chillplanet

Homepage – Chillplanet.nl Gratis chatten met vreemden en vrienden. Gratis chatten met vrienden en vreemden gratis chat waar alles kan en mag zolang het maar binnen de regels valt! Leuke gratis chat

Chillplanet Reviews

  Gemene chatrooms.

  In Chillroom als je gewoon iets wil delen. Zijn hun woorden, wees niet negatief en anders Donder je maar op.

  Ze voeden juist vooral pestgedrag.

  Zijn zeer bevooroordeeld.

  Ik deelde iets over het onderwerp psychische kwetsbaarheid en in plaats van dat ze vragen van wauw werk je daarin? Wat doe je precies? Nee hoor je moet opdonderen, zeggen van praat gewoon met ons mee, dus je moet verplicht over mooi weer, koffie en hun werk mee praten, ze mogen het wel over van alles hebben, maar heb je beetje over iets anders en wil je dat delen wordt je aangevallen. Het is echt een jaloersheid wat het uitstraalt.

  Dit zou echt niet mogen.

  Sterke punten
  Soms zijn er wel mensen die mij begrijpen, maar die lezen ook meer mee, omdat die die reacties niemand meer uitnodigd om erop te durven reageren.

  Zwakke punten
  Ze zijn snel jaloers, ze willen bepalen waar hij over praat. In een groep over bepaalde ^^^ ook onderwerp, zeggen ze het moet hier over dit en dit onderwerp gaan en dan typ ik daar wat over en dan worden ze boos. Ik hoop dat deze site offline gehaald wordt of dat er mensen komen beheren die niet accepteren dat mensen weggepest worden. En dat er beheer komt die als iemand over een onderwerp begint zoals psychische kwetsbaarheid, dat dan degene die die persoon aanvallen dat ze er niet over mag typen dat die pestkoppen die het niet willen worden gebrand, want je moet op chat kunnen typen wat je zelf wil bespreken.

  Aflopende zaak

  Een groot verloop van admins en eigenaren. Puur op seks gericht, en vrouwonvriendelijk.
  De enige vrouwen kamer moet ook steeds op slot omdat de room eigenaresses hun macht misbruiken.

  Zwakke punten
  Asociaal beheer

  Ik mis mijn vrienden daar

  Heej ik ben Laurah, 22 jaar

  Ik ben er afgegooid, omdat ik zogezegd reclame gemaakt heb. Ik had per ongeluk de naam van een andere chatsite genoemd. Aanvankelijk had ik een mute van 30minuten gekregen, maar dit werd al snel een uitsluiting. Die mute kan ik begrijpen, reclame mag niet, ook al was het per ongeluk. Maar het uitsluiten is echt een te grote straf. Ik kom er al jaren en was ook een VIP lid waar ik eerlijk voor betaald had. Ik had net een eigen chatroom gemaakt (Let’s chat) Als iemand van chillplanet dit leest, laat me aub terugkomen … ik mis mijn vrienden daar ..

  Liefs Laurah

  Sterke punten
  Leuke chatters

  Zwakke punten
  Slecht beleid wat betreft omgaan met mensen

  Viezerikken

  Echt viezerikken blokkade voor wat voor ever ofzooo raate site man en ip adres afsluiten hoe gestoord is tog niet chil noem het beter blokkade planet loserrzzzz .

  Sterke punten
  Zwak bedoel je

  Zwakke punten
  Te zwak

  Nep en partijdig

  Toen ik een jaar of 2 geleden op chilplanet kwam, was het nog een leuke chatsite. Blijkbaar is het in de afgelopen 2 jaar ENORM achteruit gegaan.

  Zo is er de laatste tijd een overvloed van neppe profielen. Zowel mannen/vrouwen die zich voordoen als het andere geslacht. Ze gebruiken foto's die niet van zichzelf zijn. en verder wordt er veel gevraagd om geld d.m.v. paydates of het kopen van erotische foto's en video materiaal.

  Ook zijn de admins enorm partijdig. Ze zijn in mijn ogen niet geselecteerd op hoe ze met mensen om gaan. Maar puur op vriendjes politiek. Het resultaat hier van is, dat al sta je 100% in je recht. Een admin zal altijd kiezen voor de gene waar ze het, het beste mee kunnen vinden.
  Hierdoor heeft het vaste kliekje, en met name bepaalde personen uit dat kliekje heel veel macht. Die ze misbruiken door ruzie te gaan maken met andere chatters en daarna bij de admins gaan huilen om er iets aan te doen. Wat ze meestal ook nog lukt.

  Als ik als iemand die niet tot het kliekje behoort zich meld bij de admins dan komt er eigenlijk geen actie.
  Dus ja. het is een neppe en partijdige bende.

  Sterke punten
  Nog niet gevonden, daarom ook vertrokken.

  Zwakke punten
  Partijdige admins
  Neppe profielen
  Haat en neid

  Kan niet meer inloggen

  Goede ervaringen verder leuke chat

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Inloggen

  Intimidatie en pestgedrag

  Meerdere malen kreeg ik van de administratie een ban en waren er Meerdere admins juist degene die mij pestte: zo was het met name heartbeat die telkens de andere chatters tegen me op zette door continu op scroll schreef dat ik fake was of mijn mijn profielfoto niet mijn eigen foto was . Dat ik eigenlijk een man was en iedereen waarschuwde op scroll nota bene dat alle mannen in mij trapte en ik alle mannen binnen chillplanet af zou gaan. Zo liet ze zich uit door naar mij te refereren al " dat ding" is er ook weer! Na meerdere pogingen vanuit mij om dit gedrag aan te kaarten werd door haar geriduculiseerd en hitste ze anderen op om vooral niet met mij te chatten. Er ontstond een hele vijandige en onveilige sfeer. Zelfs het melden aan andere admins en zelfs de eigenaar haalde niks uit: sterker nog. X07 ging op scroll op dezelfde voet door en maakte onplezierige opmerkingen op scroll. Ik kreeg onterechte bans en mutes . Ik heb vandaag een advocaat in de arm genomen en heb een officiële waarschuwing neergelegd bij Chillplanet. Mocht hier niet afdoende uitkomen dan ben ik genoodzaakt om andere stappen te zetten tegen Chillplanet. Mocht iemand hier meer over weten dan sta ik daar open voor. Ik heb het grote vermoeden dat ik niet de enige ben die dit op chillplanet heeft meegemaakt. Het moet echt

  Sterke punten
  De meeste chatters

  Geen veilige chatsite.. pesten

  De beheerders van Chillplanet rooms doen niets aan het Pestgedrag. Mensen neerhalen wordt alleen maar getolereerd, terwijl dat niet hoort. Wil je over serieuze dingen praten krjjg je brutale chatters die zeggen dat je daar niet over mag hebben, terwijl ze zelf met elkaar wel over serieuze dingen praten. Zeg je iets leuks wat je wil melden , vinden ze het ook niet kunnen terwijl ze dat zelf wel doen, beheerders springen niet in waar het wel nodig is. Veel chatters zoeken altijd iets om jou naar beneden te halen en er chatten veel.30 plussers en 40 en 50 plussers die er aan meedoen. Ook ongevraagd prive wat niet gewenst is, staat ook in de regels, doen mensen gewoon, met de smerigste teksten als openingszinnen en bepaalde groepen mensen worden vergeleken met verkrachters, wat zo niet zo is. Die mensen worden even verwijderd, maar kunnen altijd terug komen. Er wordt totaal niet ingegrepen...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Beheerders zijn geen goede beheerders, springen niet serieus in zoals het hoort. Wordt te snel gezegd prive blijft prive.. je niet hart kunnen luchten, dat kan niet want dat wordt dus in de chatgroepen niet geaccepteerd. Zijn hardleerse mensen die ongevraagd prive blijven gaan.

  Fake vrouwen is de eigenaar

  De eigenaar Chris uit Rotterdam speelt meerderen vrouwen op chill .

  Ik heb heb geconverteerd met de bewijs lasten waar hij mijn bant !!

  Let echt op met deze site

  Zwakke punten
  Regels verzinnen ze eigenaar is fake

  Chillroom kan niets hebben..

  Deze chat is verschrikkelijk.

  In chillroom vooral, wil.je gewoon iets vertellen, iets serieus, gaan ze als poeha reageren, maken ze een drama van iets wat er niet eens is. Praat ik met iemand fijn, moet er altijd een chatlid zijn die mij aanvalt. Serieuze onderwerpen kunnen daar niet besproken worden, terwijl ze vaak tegen elkaar ook over serieuze onderwerpen praten. Het gaat vooral in die room erg tekeer. Stel je hebt iets ergs meegemaakt in prive kan je niet waarschuwen in de groep, want prive blijft prive, terwijl je soms als mens ook even je hart zou moeten luchten. Er wordt meteen gemeld door chatleden van prive blijft prive.. de beheerders sommige doen eerst lief en dan ineens heel onaardig. Het ziet er uit dat ze nieuwe leden geen kans geven.

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Ze kunnen niets hebben, willen alleen maar over vrolijke dingen praten en ben je beetje andere chatter en je bedoeld het goed, dan duwen ze je nog meer de grond in, dan mogen ze je niet. Ze accepteren eigenlijk alleen maar gedrag wat niemand eigenlijk hoort te tolereren op een chat. Ik noem het zelfs vaak al een karens en Gerda plaats. Ben je nieuw of blijkbaar anders dan ben je niet welkom

  Een grote (fake) bende

  Deze chatbox heeft een aantal moderator’s die willekeurig chatters een ban aansmeren met redenen wat nergens op slaat! Ik lig er niet wakker van, een ban van 30 dagen alleen ik vind het sneu voor de chatters. Ik kom er in ieder geval niet weer! Misselijkmakende fake bende!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Willekeurig iemand van de chatbox verwijderen zonder duidelijke reden en zonder waarschuwing vooraf

  Rommelig

  Een dronken ICT man die nergens in de beheerders lijst staat , dropt warrige nieuwsbrieven. Spreek Engels terwijl andere talen verboden zijn. De regels veranderen net als het beheer met de dag. Jongeren zijn niet welkom, en worden geband als ze melden. Een zooitje dus !

  Sterke punten
  Ze lijken aardig.

  Zwakke punten
  Maak dat je weg komt daar

  Hoe lang duurt mijn ban nog

  Wil graag weer terug omdat ik wil chatten ,andere box zijn veel hoertjes daar voel ik me niet thuis

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Vind alles,niemand doet er iets voor

  Een pot nat..

  Mijn reactie is deze chat site is een pot nat een grote vrienden club waar je nooit tussen komt.
  En dan die admins waar je totaal niks mee kunt omdat deze niks voor anderen doen jammer genoeg, ja alleen voor dat vriendenclubje van hun.
  Als je een van de admins tegen spreekt krijg je een mute of je wordt voor dagen gekickt en erger nog ze verbannen je zonder enige redenen...
  Kortom deze rot site is het totaal NIET waard om hier te gaan aanmelden en of chatten...
  Ut is een grote slijmerige vrienden kliek en meer niet..
  Zou me hier ook maar niet aanmelden mensen , kijk uit voor deze fake chatsite je bent gewaarschuwd

  Sterke punten
  Die zijn er niet..

  Zwakke punten
  Allemaal FAKE.

  Niet normaal

  Het was begin leuke box nu niet meer wordt uitgescholden voor kanker hoer,wil graag weten wie het heeft gezegd,want ik heb ook tumor gehad hebben ze weg gebrand,dus ik vind niet normaal dat ze dat zeggen
  Kaat die persoon op staan en naam zeggen
  Ik kan haar toch niet aan spreken heb een ban voor altijd

  Sterke punten
  Niet achter gekomen

  Zwakke punten
  Admin die doen er niks op uit geef dan een ban

  Een grote rot chatsite

  Nou ik kan heel kort zijn hier over.
  Ze hebben mij ook gekickt omdat een van de admins HB aansprak omdat deze gewoon op scroll over iemand zat te roddelenn met nog 2 anderen waar deze persoon gewoon bij was,ik gaf dit aan bij 2 andere admins ,maar heels die doen lekkerelijk en figuurlij niks voor de mede chatters wat je krijgt kan niks vinden en maak er een schreenshot van ,tsja zijn mensen die dat niet kunnen, maar dan nog ze doen niks daar dus, een grote vriendenkliek clubje waar je nooit tussen komt.
  Dat was het....

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Een dikke rotzooi ...

  Chilllplant is niet wat het is

  Weet uit ervaring dat het een rot site is geworden nu er velen van de site tjat heen zijn gekomen.
  Er is constand gezeik geruzie en geroddel , haat en nijd onder elkaar ,en je moet voor al voor die admins uitkijken dat zijn ook rotzakken en een vast kleverig clubje.
  Mijn menig is ze moeten velen van die rottige admins er uit gooien of uit het admin zijn zetten ze veel beter zijn dan kunnen anderen die persoon ook blokeren en er af donderen zoals zij ook doen..
  Ja hoeft ook geen hulp bij die admins te vragen want ze doen totaal niks voor de mede chatters daar echt niks, wat zeggen ze dan maar snel, vecht het maar uit in jullie prive om er zelf lekker vanaf te komen lekker dan dat noemt zich nou en admin grr zooitje admins dus bij elkaar daaro...
  Ik zou er als nieuwkomer geen eens willen chatten op zo'n rot chat echt niet, oudere kerels vallen jonge meiden aan en lokken ze naar hun prive smerige pedo's en ook daar wordt niks aan gedaan ...
  Dat noemt zich nou een zeer leuke chatsite, sorry nou mooi niet dus het is niet wat ze daar aangeven , echt niet, ik weet het uitervaring en ben er gelukkig op tijd weg gegaan ...
  Groeten en anonieme chatter..

  Sterke punten
  Zijn gelukkig ook goede mensen daar..

  Zwakke punten
  Is dat er waardelose admins zitten..

  I p adres

  Mag er niet meer komen omdat ik teveel namen heb gebruik nu hebben ze mijn ip afgesloten,kan niet meer chatten wat ik erg jammer vind

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles zd haten me

  Er uit gezet

  Door de beheerste van chillplanet,only ladies ben ik verwijderd .
  Kan in geen enkele box meer in ,vind dat ik een te hoge straf heb gekregen,had verwacht voor 30 dagen maar ik heb het voir altijd

  Jongeren niet welkom!

  Ik word lid , zelfs superlid met spaarpunten. En word in de lobby afgezeken omdat ik 16 ben. Ik zet mijn leeftijd op onzichtbaar , wat gewoon mag daar. Boem admin prive met de vraag hoe oud ik was , voor ik kon antwoorden was ik geband. Per mail krijg je geen antwoord. Pure leeftijd discriminatie dus , vanaf 15 ben je zgn welkom , en ze dwingen je met op de scroll afzeiken dat je prive open zet voor oudere heren.

  vriendjespolitiek

  Mensen pretenderen je te kennen terwijl dat niet zo is. Je word openbaar te schande gemaakt terwijl je niet weet waar het over gaat etc, etc.

  Zwakke punten
  Oneerlijkheid, leugenachtig

  chatbox zonder leiding

  Wat een bende is het op chillplanet, voor een naamsverandering moetst ik in eerste instantie betalen...
  Later had ik hulp van "Boze geit''.....in het engels , blijkbaar is er geen IT er te vinden die Nederlands spreekt..
  De admins doen maar wat, zonder regels gaf ik al aan, Skippy.....die dan een paar dagen later ineens Grote Smurf heet....hahahaha
  Te moeilijk om me te helpen dat ik zowel op mn tel en laptop dezelfde ben....
  Op die bewuste zondagmiddag , waren er ineens 2 admins tegelijk die samen een vrouw verbaal helemaal onderuit haalde op de roll....dat had ook in haar privé gekund lijkt me!!
  Waar is die leuke tijd gebleven toen Ghostbier en Wokpan zelf de regie nog in handen hadden?
  Jammer hoor......laat die ban maar lekker zitten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik mis niks aan jullie...kom op tjat.nl daar kunnen jullie nog wat van leren....
  Master is de eigenaar en heeft ook de touwtjes in handen , goed bij de tijd, intelligent en handzaam!
  Ik groet jou Wokpan!!

  Dat was het zo ongeveer, hartelijk groet
  dineke

  Stront chat

  Een kliek die in elkanders gat kruipen en ik kan er zelfs niet meer op. Messchien voldeed ik niet

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geblokkeerd

  Waaromben ik geblokkeerd
  Ik heb niks fout gedaan!

  Zwakke punten
  Dat je gewoon geblokkeerd word zomaar

  Ik ben denkVerwijderd

  Ik wil graag weer op chill


Bezoek Chillplanet

Schrijf een review