Reviews van deze auteur

positief

Review over VrijChat

Leuke site, twee keer een afspraakje gehad inmiddels.
Je moet de berichten wel kunnen betalen.

Sterke punten
eenvoud

Zwakke punten
weinig extra mogelijkheden zoals een bloemetje of kaartje sturen

Gelukt

Review over VrijChat

Het heeft wat gekost, €44 en nog wat maar ik heb een date gehad. Liep op niks uit maar goed ze was in het echt een stuk minder leuk dan tijdens het chatten.

Ik zoek mijn date wel ergens in een kroeg of zo voortaan. Vond wel toen ik de reacties hier zag dat ik die van mij ff toe moest voegen. Fake was mijn date zeker niet dus mijn enige punten van kritiek op die site zijn, t is nie goedkoop en dating via sites is niet mijn ding.

Sterke punten
Eenvoudig, makkelijk te gebruiken, super simpel inschrijven, snel, veel vrouwen die snel reageren

Zwakke punten
Kosten, geen mobiele versie of app

reacties:

Review: Gelukt

Aparte reactie. Ik vind het leuk dat het mij gelukt is en 14 mensen niet:) Het zegt veel over jou dat je raar tegen mij doet omdat ik wel een date gehad heb. Afgunst maakt niet gelukkig kerel.

Review: Gelukt

Wat gast, wat ben jij zielig. Je gelooft zeker net als die Belg dat als er ergens op de wereld een aardbeving is Obama op een knopje gedrukt heeft. Ik zeik jou niet af om je vermeende ervarigen en als jij pissig bent op die osso figuren, laat mij daar lekker buiten.

Review: Gelukt

Dus met andere woorden, je bent niet gek, je bent een vliegtuig. Apart dat je geem succes hebt bij de vrouwtjes;) Die opmerking zal voor jou vast bewijs zijn dat je gelijk hebt en ik wens je er veel plezier mee:) Aparte site dit, dat ik wel eens een date aan Lexa overgehouden heb zal me wel nog verdachter maken.

Review: Gelukt

Vrouwen (27, leuk koppie, erg saai) oude dronken trut noemen en dan zijn ze fake als ze niet afspreken? Ja joh, gelijk heb je;) en slaap lekker

Review: Gelukt

Hahaha je bent zo'n zielepiet die in zijn blote kont met de webcam aan 'op jacht' gaat dus. En idd, wat ik zeg is wat ik ook zeg voor jou 'bewijs'. Succes met je groffe taalgebruik en tipje, blindelings cruisen schijnt voor homosexuelen wel te werken. Misschien kom je dan aan meer dan je trekken.