Reviews van deze auteur

Nep en partijdig

Review over Chillplanet

Toen ik een jaar of 2 geleden op chilplanet kwam, was het nog een leuke chatsite. Blijkbaar is het in de afgelopen 2 jaar ENORM achteruit gegaan.

Zo is er de laatste tijd een overvloed van neppe profielen. Zowel mannen/vrouwen die zich voordoen als het andere geslacht. Ze gebruiken foto's die niet van zichzelf zijn. en verder wordt er veel gevraagd om geld d.m.v. paydates of het kopen van erotische foto's en video materiaal.

Ook zijn de admins enorm partijdig. Ze zijn in mijn ogen niet geselecteerd op hoe ze met mensen om gaan. Maar puur op vriendjes politiek. Het resultaat hier van is, dat al sta je 100% in je recht. Een admin zal altijd kiezen voor de gene waar ze het, het beste mee kunnen vinden.
Hierdoor heeft het vaste kliekje, en met name bepaalde personen uit dat kliekje heel veel macht. Die ze misbruiken door ruzie te gaan maken met andere chatters en daarna bij de admins gaan huilen om er iets aan te doen. Wat ze meestal ook nog lukt.

Als ik als iemand die niet tot het kliekje behoort zich meld bij de admins dan komt er eigenlijk geen actie.
Dus ja. het is een neppe en partijdige bende.

Sterke punten
Nog niet gevonden, daarom ook vertrokken.

Zwakke punten
Partijdige admins
Neppe profielen
Haat en neid

Jah. Wat moet ik er van zeggen

Review over ChatPlaza

Ik denk dat "ongeleid projectiel" wel een goede benaming is voor het soort chatsite dat chatplaza is. Wat ik zo kan zien zijn er GEEN actieve admins aanwezig. Er is ook geen lijst aanwezig op de website waar admins benoemd staan. Al heb ik per toeval wel 2 profielen gevonden waar het woord "admin" in de profiel tekst staat. Alleen komt er na aanspreken totaal geen reactie. Zelfs op het geven van feedback via de bestemde route op de website komt geen gehoor. Tevens heeft het rapporteren van profielen geen enkele zin.

Het gevolg hier van is:

1: Een overvloed van spam accounts die mensen naar escort/sex sites proberen te krijgen. De spam accounts sturen zowel via privé berichten en spammen ze de scroll vol. Op dit moment is het zo erg dat van de vrouwelijke profielen het merendeel spam account is. Op de mannen heb ik geen zicht.

2: Er zijn veel neppe profielen aanwezig. Niet zozeer spam accounts, Maar gewoon mensen die zich anders voor doen.

3: Er zitten heel veel kinderen op van tussen de 10 en de 18 jaar (volgens hun profiel informatie). Die horen er in mijn ogen niet thuis.

4: Pedofilie wordt openbaar op de scroll geuit door sommige gebruikers.

5: In ieder kanaal zitten een paar "vaste" chatters, die voor mijn gevoel als doel hebben andere mensen zwart te maken en te irriteren.

Wil je gebruikers kunnen blokkeren dan moet je €2,99 per maand betalen om die optie te krijgen als premium member. Het lijkt wel alsof het toe staan van alle bovengemoende ellende hun verdien model is. Zodat mensen geld gaan betalen om "rust" te hebben.

Kortom. Het is een chatsite waar ik mij zelfs als 40 jarige man niet prettig voel. Ik denk dat dat wel veel zegt.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
1: Geen admins
2: veel neppe en spam accounts
3: Openbare pedofilie
4: Vervelende chatters

reacties:

Review: Intimidatie en pestgedrag

@ Gepest. De namen die jij noemt klinken inderdaad heel bekend. Het is gewoon triest dat de admins zo partijdig zijn. en zich zelf ook niet aan de regels houden. Zo weet ik van wat vrouwelijke chatters dat ze ook optijd eens ongevraad sexueel benaderd worden door bepaalde mannelijke admins.

@Joyce. Grote kans dat jij dan positief aan staat geschreven bij de admins. Wie weet behoor jij wel tot het vaste kliekje wat alles mag. Niet dat ik aannamens wil doen. maar het lijkt mij stug dat jij helemaal niets mee krijgt van alle rare dingen op de chat. gezien ze gewoon op de openbare scroll in de kanalen voorbij komen.