Reviews van deze auteur

Een grote (fake) bende

Review over Chillplanet

Deze chatbox heeft een aantal moderator’s die willekeurig chatters een ban aansmeren met redenen wat nergens op slaat! Ik lig er niet wakker van, een ban van 30 dagen alleen ik vind het sneu voor de chatters. Ik kom er in ieder geval niet weer! Misselijkmakende fake bende!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Willekeurig iemand van de chatbox verwijderen zonder duidelijke reden en zonder waarschuwing vooraf

Schelden, verwensing richting chatters

Review over ChatPlaza

Ik heb het hier over een aantal chatters, die door verschillende chatters gerapporteerd zijn maar totaal geen actie wordt ondernomen door chatplaza. De chatters die mede chatters uitschelden, verwensingen roddels rondstrooien zijn: Mirella, greeneye, spunter. Deze chatters bedreigen zelfs andere gebruikers, zelfs onder een andere naam. Ook ik ben hier slachtoffer van. Ik verwacht van chatplaza dat ze genoemde chatters gaan blokkeren op zeer korte termijn! Zo niet doe ik en andere chatter aangifte! Het moet afgelopen zijn!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Totaal geen controle. Iedereen kan en mag iedereen uitschelden rascistische uitingen etc. Totaal niet geschikt voor metname jonge gebruikers

de sfeer bedervende etterbakken BDSM Dungeon.

Review over ChatPlaza

Het valt me al een tijdje op dat er een paar zeer vervelende etterbakken actief zijn in verschillende chatrooms met name BDSM Dungeon en 50+.
Als voorbeeld, de volgende chatters met de naam Spunter - Greeneye - Mirella .
Deze vervelende aandachtsgeile klieren schromen niet om prive info op de scroll te gooien nadat ze eerst onder een andere nickname kennis hebben gemaakt met je.
Da zijn smerige achterbakse praktijken hetgeen resulteert in het feit dat er steeds meer chatters weg blijven! Dit mag niet de bedoeling zijn. Graag actie om deze mensen met hun IP adres te bannen.
Bij voorbaat dank!

Sterke punten
gratis

Zwakke punten
geen admin om in te grijpen na klachten van chatters

reacties: