jammer

Jammer dat Chatplaza zo veranderd is in de afgelopen jaren. Het zijn een aantal chatters in room 50+ die het chatten voor andere onmogelijk maken. Een obsessie voor RdamsWijffie en Metalica lijkt de hoofdrol te spelen. Negeren doen ze het niet en voeden het ook graag zelf. Veel prive zaken worden er op de scroll gemeld. Taalgebruik van deze partijen, daar is geen respect of normen en waarden meer in terug te vinden. Chatplaza is ver achteruit gegaan, jammer.

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

7 reacties

Zijn er wel alternatieve voor een normale fatsoenlijke chat ?

Ja hetis een soepzooitje, wijffie en nog meer zijn echt viespeuken

Op Chatplaza in de 50+ chatbox een hoop persoonlijke beledigingen moeten incasseren van een chat(ster) genaamd Metalica, naar het schijnt is deze persoon een beveiliger werkzaam bij een of andere COA in Hardenberg. Tuig van de bovenste regel die ondanks een eerdere hersenbloeding zoals het zelf zegt, ongeremd andere chatters kan en mag bedreigen en beledigen. hij/zij loopt er prat op dat zijn/ haar werkgever ( COA Hardenberg) het goedkeurt dat ze tijdens de nachtdiensten chatten op chatplaza en daar ook nog eens flink voor betaald krijgen...... ' van horen zeggen laat deze Metallica zich via bevriende statushouder(s) zwaar betalen door aan asielzoekers (valse) beloftes te doen dat ze sneller door hun proces geloodst kunnen worden inruil voor een vergoeding van een paar honderd euro. Dit soort onzin word er dus besproken op een openbare chatbox. Veel kul, onzin en beledigingen, maar waar rook is ook vuur!

De chat is behoorlijk achteruit gegaan door een paar vrouwen genaamd RdamsWijffie..metalika..Veer
ze gooien zelf de namen van overleden mensen in de chat en schelden met het woord Kanker enz
het zijn ook nog een vieze gore vrouwen en helpen heel de chat om zeep

jammer dat deze 5 mensen deel uit maken van een groep, die meta en wijffie helemaal verrot schelden maar dat dan niet vertellen. ineens roomser dan de paus? ze hebben lopen spitten in het prive leven van de ze mensen.... dat zie je ook in de reactie van mila 55 over het zogenaamde beroep van meta. best gek dat dit zomaar kan. dat er 2 groepen zijn klopt en dat er een stel zuigers zitten klopt ook. alleen laten we nu niet doen dat de andere groep zo heilig is....... en schelden met kanker wordt niet door deze mensen gedaan maar door grumpy oa die bij dat groepje van een zeesalade mark55 treeske, kyra enz hoort. 4 vooraf gaande reacties zijn door deze groep ook geplaatst om mensen in dis krediet te brengen. ik lees vaak mee en dit zijn geen 50 plus volwassenen maar mensen met het iq van 50.verschillende nicknamen nemen om wijffie meta pams veer uit te schelden en zijn er nog trots op ook. dus over prive gegevens over de scroll zetten daar is die trees en regenbui zeedier salade inmiddels zijn 50ste naam mee begonnen. mila 55 is dus ook die zeedier salade dat merk je ook aan zijn stijl van de revieuw plaatsen. schandelijk om iemands beroep hier te vermelden...... maar zegt wel iets over het soort mensen die dit soort dingen doen en zich hier proberen te verschonen.

Veer Vera Westland Rode dorp 11 Zandhuizen 0611957257

Las het review van Smiley (aka Rdamswijffie)

"ik lees vaak mee en dit zijn geen 50 plus volwassenen maar mensen met het iq van 50.verschillende nicknamen nemen om wijffie meta pams veer uit te schelden en zijn er nog trots op ook. dus over prive gegevens over de scroll zetten daar is die trees en regenbui zeedier salade inmiddels zijn 50ste naam mee begonnen. mila 55 is dus ook die zeedier salade dat merk je ook aan zijn stijl van de revieuw plaatsen. schandelijk om iemands beroep hier te vermelden...... maar zegt wel iets over het soort mensen die dit soort dingen doen en zich hier proberen te verschonen."

Ze leest zogenaamd mee maar is dus zelf 1 van de mensen die van alles op de scroll over de anderen gooit en menig dreigingen uit.
Inderdaad er zijn daar 2 groepen die tekeer gaan tegen elkaar.
Gooi beide groepen eruit en de chat zal meteen een stuk gezelliger worden (wat helaas op deze stuurloze chat nooit zal gebeuren)

Bezoek ChatPlaza Reviews over ChatPlaza

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ChatPlaza
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden