Homo.nl Chat

Chat en cam met gays op Homo.nl Deze gaychat is exclusief voor homo's, bi mannen en lesbo's. Op Homo.nl kun je gratis chatten / webcammen met andere gays om bijvoorbeeld een spannende date te maken.


Doelgroep

De naam van deze site, 'Homo Chat', spreekt in feite al voor zich. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen, die interesse hebben in andere mannen. In dit geval kan gedacht worden aan mannen die een serieuze relatie of een spannende seks date willen met een man of in bepaalde gevallen een groepje mannen. Met een HomoChat account kunnen gebruikers snel en eenvoudig in contact komen met andere gelijkgestemde gebruikers (mannen) voor een spannende seksdate of een serieuze relatie.


Inloggen

Op Homochat.nl kunnen gebruikers zich op twee manieren aanmelden. Men kan als eerst normaal inloggen of men kan gebruik maken van de VIP- inlog mogelijkheid. Bij het normaal inloggen verschijnt er een webpagina waarin men gegevens moet verwerken zoals de te hanteren chatnaam, het geslacht, van welke regio men komt en welke interesses men heeft. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene regels en op het tabje 'inloggen' geklikt te hebben, komt er een chatvenster tevoorschijn. Hierdoor kan men direct op zoek naar andere spannende gelijk gestemde gebruikers. Daarnaast kunnen geinteresseerden ook gebruik maken van de VIP- inlogmethode.


VIP- inloggen

Naast de normale inlogmethode hebben gebruikers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de VIP- inlogfunctie. Indien men zich als VIP inlogt, dan heeft men het voordeel, dat men wel reclame kan maken, dat de chatnaam bovenaan de lijst tevoorschijn komt, dat de VIP vermelding achter de gebruikersnaam komt te staan en dat er geen vervelende reclames in de chat en exitpagina komen te staan. Daarnaast is de VIP chat ook stukken sneller en kunnen deze leden het aantal berichten zien welke andere chatters ontvangen en versturen. Verder zijn de regels voor VIP leden exact hetzelfde als voor de normale inloggers. Leden die zich als VIP gebruiker willen inloggen, moeten een minimale bedrag betalen van 1.40 euro.


Overige activiteiten

Gebruikers kunnen op deze site niet alleen terecht voor het chatten met andere leden. Er zijn ook leuke verhalen op de site verwerkt waarmee men zich kan vermaken of waarmee men wat ervaring kan opdoen. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de online seks shop, escort en de gay webcamsex. Er is dus voor een ieder iets speciaals op deze site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen, klachten en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de beheerders van deze site. Dit kan men doen door onderaan het chatvenstertje te klikken op 'feedback'. Vervolgens komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin met het e- mail adres en bericht/ vraag kan verwerken.


Homo.nl klachten

Hoewel de chat van Homo.nl redelijk wat klachten kent, zijn het er stukken minder dan bijvoorbeeld over concurrenten BullChat en ChatPlaza.

Een veelgehoorde klacht over homo.nl is de moderatie van de chatbox. Veel leden hebben het gevoel dat zij om een onzinnige reden worden geband door de moderators. Velen hebben het gevoel dat deze ban persoonlijk van aard is. In praktijk is het altijd lastig om hierover te oordelen. Homo.nl zal een aantal huisregels hanteren en het is aan ieder om deze te interpreteren. Wanneer een moderator een regel anders interpreteert dan een bezoeker dan kan dat al snel in ruzie of een ban eindigen.


Alternatieven voor homo.nl

Wanneer je geband bent van de chat van homo.nl of je hebt de site inmiddels uitgespeeld en bent op zoek naar nieuwe potentiele partners, dan zijn er uiteraard genoeg alternatieve gay datingsites.

Een daarvan is Out Personals, een relatief onbekende gay datingsite. Er zijn nog geen reviews binnen gekomen over deze site, maar op andere review sites zijn positieve geluiden te horen.

Daarnaast is er nog GayBuddy. Deze site bestaat al geruime tijd en heeft over het algemeen positieve reviews. De site is iets meer op een casual date gericht dan homo.nl.


Artikelen over Homo.nl Chat

Homo Chat biedt veilige chatplatform aan haar gebruikers

Ben je zelf man en droom je van andere hete mannen, koppels, gays of bi- seksuelen? Wil je graag een serieuze relatie of gewoon een spannende seksdate met andere gelijkgestemden? Dan ben je bij Homo Chat op het juiste adres. Deze site biedt haar gebruikers namelijk de mogelijkheid in een veilige en op een discrete manier in contact te treden met andere gelijkgestemde gebruikers. Bij het inloggen k ... [...]

Homo.nl Chat Reviews

  Fijne site

  Homo.nl vind ik een fijne site waar ik leuke mensen hrb ontmoet, ik zit ook op ern andere site, maar daar is geen administrator dus erg anoniem mrt als gevolg scheldpartijen dealers fakers stalkers pesterijen enz., op homo.nl heb je dat niet fakers ook wel maar m.i.zijn dat er weinig.
  En Anton kun je gewoon edn bericht sturen en krijg altijd netjes antwoord.
  Het is misschien niet zo druk maar wel veel serieuzer.

  Sterke punten
  Er is een administrator aanwezig, je kunt vervelende mensen melden, altijd inloggen vind ik ook fijn.

  Zwakke punten
  Het enige en dat heb ik Anton okk gemeld is dat je na 20 minuten automatisch uitgelogd wordt, dus je moet wel steeds actief blijven, maar goed dat is nu eenmaal bij Homo.nl zo.

  Homochat.nl zo cool

  Homochat.nl is een heel gezellig en leuke live chat voor gays,ik heb vaak leuke contacten gehad met sexy jongens van mijn eigen leeftijd,niet te veel fakes,hoeren,drugs dealers en criminelen Word je nooit geblokkeerd.en je toegang wordt nooit geweigerd.Je voel altijd welkom en chatters zijn behandeld met respect.Dat is nog niet helemaal veel te druk ofzo maar wel leuk,steeds en altijd komen veel meer nieuwe chatters,altijd gratis ook als heel druk is,iedereen krijg altijd gratis toegang.
  Homochat.nl volgens mij is een van de beste.

  Sterke punten
  Heel gezellig,kan je eigen profiel gebruiken,foto's worden niet zo meteens gekopieerd en gekoppeld,chatters kunnen gebruiken van cam.Eigen foto's en eigen profiel die je hebt op ander websites,kan tijdelijk chatten discreet sturen naar de ander chatter.

  Zwakke punten
  regio's zijn niet automatisch aangepast met locaties van chatters maar moet zelf doen.Homochat.nl wordt steeds drukker,en website ook steeds moet aangepast en verbeterd afhankelijk van capaciteit en van drukte.

  bannen

  Dat je zonder enige reden geband word zat er nog geen 5 min op site

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel fakers hier

Bezoek Homo.nl Chat

Schrijf een review