Reviews van deze auteur

Whats up bullchat?

Review over BullChat

Waarom toegang is geweigerd?

Bullchat

Review over BullChat

weer toegang geweigerd

Sterke punten

Homochat.nl zo cool

Review over Homo.nl Chat

Homochat.nl is een heel gezellig en leuke live chat voor gays,ik heb vaak leuke contacten gehad met sexy jongens van mijn eigen leeftijd,niet te veel fakes,hoeren,drugs dealers en criminelen Word je nooit geblokkeerd.en je toegang wordt nooit geweigerd.Je voel altijd welkom en chatters zijn behandeld met respect.Dat is nog niet helemaal veel te druk ofzo maar wel leuk,steeds en altijd komen veel meer nieuwe chatters,altijd gratis ook als heel druk is,iedereen krijg altijd gratis toegang.
Homochat.nl volgens mij is een van de beste.

Sterke punten
Heel gezellig,kan je eigen profiel gebruiken,foto's worden niet zo meteens gekopieerd en gekoppeld,chatters kunnen gebruiken van cam.Eigen foto's en eigen profiel die je hebt op ander websites,kan tijdelijk chatten discreet sturen naar de ander chatter.

Zwakke punten
regio's zijn niet automatisch aangepast met locaties van chatters maar moet zelf doen.Homochat.nl wordt steeds drukker,en website ook steeds moet aangepast en verbeterd afhankelijk van capaciteit en van drukte.

Waarom zo is met bullchat?

Review over BullChat

Hoop dat bullchat weigert niet meer mijn toegang tot bullchat.Ik ben jullie vast fan en chatter vanaf het eerste dag van het bestaan van Bullchat(dat was veel jaren geleden)
Dat is onbegrijpelijk dat fans en eerlijk vast chatters van bullchat,die al zo veel jaren zijn aktief op bullchat na meerder jaren chatten nu pas worden geblokkeerd en krijgen geen toegang meer dat is toch stom!!!
Ik hoop dat bullchat nemen mijn klacht serieus.Ik respecteer bullchat en verwacht dezelfde van bullchat.Omdat chatter die word geblokkeerd zonder redenen,voel belaagd en behandel zonder respect.
Ik wens bullchat veel suk6.

reacties:

Review: Alleen maar soa en hiv sletten

Je bent zelf een hiv,soa sletje,en onbeschoft,hoe kan je belaagd alle chatters van bullchat dat zijn soa en hiv sletjes,je moet meer respect voor chatters.
Ik ben zelf al meer dan 10 jr een chatter van bullchat en ben altijd erg blij.
Bullchat is de beste en beroemdste gay chat website van NL.

Review: Heb review vandaag gemaakt, nu is alles zwart dus straf.

Bij me gebeurd ook hetzelfde,lijkt me dat er is tijdelijke een storing bij inloggen met fotos,en dat wordt zeker door bullchat opgelost,omdat bullchat zorgt altijd voor de beste dienst,ik denk dat zonder fotos kan iedereen vandaag inloggen tot dat probleem met fotos wordt opgelost.
Ik ben vast chatter bij bullchat en ben altijd heel tevreden.Bullchat is nr een in Nederlaand.Storingen kunnen heel af en toe gebeuren.

Review: Criminaliteit op Bullchat

Ik probeer vandaag om in te loggen en bij Voer afgebeelde code in,ik word geblokkeerd en kan niet enter de chatroom,iemand weet of vandaag er is een storing ofzo?

Review: Toegang geweigerd bullchat!? geen idee waarom??

Ik ben vandaag ingelogd op bullchat ik ben geen fake, PDO,crimineel of drugsdealer,was door fakes en pdo's en drugsdealer geblokkeerd en zonder heb geen toegang meer naar bullchat.Aangift maken omdat website van bullchat word gebruik door escorts,prostituties die betalen geen belasting voor hun services,en ook gebruikt door drugs dealers.En eerlijk chatters worden geblokkeerd