Homo.nl Chat

Chat en cam met gays op Homo.nl Deze gaychat is exclusief voor homo's, bi mannen en lesbo's. Op Homo.nl kun je gratis chatten / webcammen met andere gays om bijvoorbeeld een spannende date te maken.


Doelgroep

De naam van deze site, 'Homo Chat', spreekt in feite al voor zich. Deze site is speciaal ontwikkeld voor alle mannen, die interesse hebben in andere mannen. In dit geval kan gedacht worden aan mannen die een serieuze relatie of een spannende seks date willen met een man of in bepaalde gevallen een groepje mannen. Met een HomoChat account kunnen gebruikers snel en eenvoudig in contact komen met andere gelijkgestemde gebruikers (mannen) voor een spannende seksdate of een serieuze relatie.


Inloggen

Op Homochat.nl kunnen gebruikers zich op twee manieren aanmelden. Men kan als eerst normaal inloggen of men kan gebruik maken van de VIP- inlog mogelijkheid. Bij het normaal inloggen verschijnt er een webpagina waarin men gegevens moet verwerken zoals de te hanteren chatnaam, het geslacht, van welke regio men komt en welke interesses men heeft. Na akkoord te zijn gegaan met de algemene regels en op het tabje 'inloggen' geklikt te hebben, komt er een chatvenster tevoorschijn. Hierdoor kan men direct op zoek naar andere spannende gelijk gestemde gebruikers. Daarnaast kunnen geinteresseerden ook gebruik maken van de VIP- inlogmethode.


VIP- inloggen

Naast de normale inlogmethode hebben gebruikers ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de VIP- inlogfunctie. Indien men zich als VIP inlogt, dan heeft men het voordeel, dat men wel reclame kan maken, dat de chatnaam bovenaan de lijst tevoorschijn komt, dat de VIP vermelding achter de gebruikersnaam komt te staan en dat er geen vervelende reclames in de chat en exitpagina komen te staan. Daarnaast is de VIP chat ook stukken sneller en kunnen deze leden het aantal berichten zien welke andere chatters ontvangen en versturen. Verder zijn de regels voor VIP leden exact hetzelfde als voor de normale inloggers. Leden die zich als VIP gebruiker willen inloggen, moeten een minimale bedrag betalen van 1.40 euro.


Overige activiteiten

Gebruikers kunnen op deze site niet alleen terecht voor het chatten met andere leden. Er zijn ook leuke verhalen op de site verwerkt waarmee men zich kan vermaken of waarmee men wat ervaring kan opdoen. Daarnaast kan men ook gebruik maken van de online seks shop, escort en de gay webcamsex. Er is dus voor een ieder iets speciaals op deze site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen, klachten en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de beheerders van deze site. Dit kan men doen door onderaan het chatvenstertje te klikken op 'feedback'. Vervolgens komt er een nieuwe webpagina tevoorschijn waarin met het e- mail adres en bericht/ vraag kan verwerken.


Homo.nl klachten

Hoewel de chat van Homo.nl redelijk wat klachten kent, zijn het er stukken minder dan bijvoorbeeld over concurrenten BullChat en ChatPlaza.

Een veelgehoorde klacht over homo.nl is de moderatie van de chatbox. Veel leden hebben het gevoel dat zij om een onzinnige reden worden geband door de moderators. Velen hebben het gevoel dat deze ban persoonlijk van aard is. In praktijk is het altijd lastig om hierover te oordelen. Homo.nl zal een aantal huisregels hanteren en het is aan ieder om deze te interpreteren. Wanneer een moderator een regel anders interpreteert dan een bezoeker dan kan dat al snel in ruzie of een ban eindigen.


Alternatieven voor homo.nl

Wanneer je geband bent van de chat van homo.nl of je hebt de site inmiddels uitgespeeld en bent op zoek naar nieuwe potentiele partners, dan zijn er uiteraard genoeg alternatieve gay datingsites.

Een daarvan is Out Personals, een relatief onbekende gay datingsite. Er zijn nog geen reviews binnen gekomen over deze site, maar op andere review sites zijn positieve geluiden te horen.

Daarnaast is er nog GayBuddy. Deze site bestaat al geruime tijd en heeft over het algemeen positieve reviews. De site is iets meer op een casual date gericht dan homo.nl.


Artikelen over Homo.nl Chat

Homo Chat biedt veilige chatplatform aan haar gebruikers

Ben je zelf man en droom je van andere hete mannen, koppels, gays of bi- seksuelen? Wil je graag een serieuze relatie of gewoon een spannende seksdate met andere gelijkgestemden? Dan ben je bij Homo Chat op het juiste adres. Deze site biedt haar gebruikers namelijk de mogelijkheid in een veilige en op een discrete manier in contact te treden met andere gelijkgestemde gebruikers. Bij het inloggen k ... [...]

Homo.nl Chat Reviews

  Geld kwijt en geen profiel ..

  Wilde laatst een profiel aanmaken en tegelijk betalen voor Gold Member. Na een moeilijke aanmeld-procedure kreeg ik een link om mijn profiel en betaling te bevestigen. Maar wat ik probeerde, niets werkte. Betaling wel geslaagd, dus dat bedrag ben ik kwijt. Pas op dat er geen ondersteuning is op de site. Daarvoor moet je eerst inloggen op de chat. Ik heb daar een bericht gestuurd over dit pronleem naar de beheerder en nooit een reactie gehad of een oplossing voor mijn probleem. Dus geld kwijt, geen profiel kunnen aanmaken en geen Gold Member. Onbetrouwbaar en slechte dienstverlening naar eerlijke gebruikers die de site ook eens willen ondersteunen.

  Sterke punten
  Werkt redelijk stabiel op PC en mobiel. Minder tuig dan op Bull, wat ook niet moeilijk is. Wel veel ouder chatters en tijdverspilling. Kijk ergens anders voor lekker daten. Heel soms leuke chat en wie weet meer ..

  Zwakke punten
  Nauwelijks echte daters, slechte ondersteuning voor gebruikers.

  Nieuwe admin wil zich bewijzen, helaas ........

  Ook ik ben slachtoffer van een vervelende nieuwe admin. Zonder opgaaf van reden binnen 10 seconden van de site gegooid, zonder mogelijkheid tot contact of uitleg. Ik heb een heel onschuldig profiel, en doe niets verdachts of tegen de regels. Ik kan ook niet meer op de site.

  Op zich geen ramp. Maar toch jammer. Zou een leuke site zijn waar je ontspannen contact zou kunnen maken, of hopelijk ook nog meer. Maar dit wordt op een primitieve manier verpest door de geldingsdrang van een ongeschikt en respectloos admin. Zo gaat deze site natuurlijk stilletjes uitdoven.

  Sterke punten
  Redelijk ontspannen, niet al te veel aso's en criminelen. Leuke geluidjes op vernieuwde website.

  Zwakke punten
  Respectloze en kinderachtige admin die gebruikers wegjaagt. Overdaad aan autisten ed die moeite hebben met communiceren, en hier maar uren rondhangen. Foto-verzamelaars en tijd-verspillers. Kortom eigenlijk al lang niet meer zo leuk.

  Schandalige behandeling door admin

  Meerdere keren zonder enige geldige reden geband. Een keer omdat ik mijn leeftijd aan het begin van mijn gebruikersnaam had staan (omdat aan het einde al bezet was), en nu net weer omdat ik een foto van een dame zou hebben gestuurd wat niet eens het geval is en hij ook niet kon noch wou onderbouwen bij verdere vragen. Echt bizar dit. Ook geen enkele uitleg verder en ronduit schoftig behandeld. Raad deze site ten strengste af!

  Zwakke punten
  Onbeschofte admin die je zomaar uit het niets kan bannen zonder legitieme reden. Staat verder totaal niet open voor een gesprek, dus ookal is het onterecht / zit de admin er naast, pech gehad, hij wil dat niet horen. Een fout maken is menselijk, maar de onbeschofte manier ervan en incapabiliteit om zijn fouten te erkennen, ten kosten van een klant die dan opeens met een perma ban zit, is gewoon waardeloos. En dit is geen incident als ik de andere reviews zo lees, en meermaals bevestigd uit mijn eigen ervaringen, maar een structureel probleem met de huidige admin.

  Waardeloos

  Waardeloze site, admin geeft je een ban en als je netjes vraagt waarom zegt hij, "ik ben geen voorlees juf". Ook kan hij de chats meelezen, niet echt privé dus. Ik zit nu op een andere site en heb daar meer succes dan op homo.nl waar héél veel fake zit.

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  Admin die zich heel dominant gedraagt en mee leest in de chat.

  Eigenaar Homo.nl manipuleerd

  de eigenaar van Homo.nl manipuleert met de persoonlijk gegevens + foto's van de kandidaten. Hij probeert je verplicht te stellen dat je je als VIP inschrijft dan kan die aan je verdienen op een simpele en misselijke manier, zgn om commercieel te zijn.

  Sterke punten
  sterke punten zijn verleden tijd op Homo.nl

  Zwakke punten
  komen steeds meer fakers de site verloedert op langzaam pitje .

  ban

  ik doe als hobby computers en vroeg een of ik website bouwde ik gaf daar op mijn kaartje en gelijk een ban ban is er niet af .
  wat mij op valt is dat de de Admin Anton discrimineert en vies gebruik maakt van mensen en niet wil praten vind het zielig en laag bij de grond.
  Er zijn wel mensen die allerlei producten aan bieden en dat mag wel en ik een kaartje mag niet.
  En als er wat is te melden is hij er niet of doet net of hij gek is.
  Ook als je een teks heb dan is het niet goed verander je teks is hij weer niet goed ik vind dan dat hij voor iedereen een tekst moet schijven en niet wat hij wil zien.
  Hoop dat ze eens naar iemand willen luisteren en ook de ander kant aan horen.

  Sterke punten
  leuke chat om mensen te ontmoeten

  Zwakke punten
  veel fake en discriminatie

Bezoek Homo.nl Chat

Schrijf je eigen review