Reviews van deze auteur

Geld kwijt en geen profiel ..

Review over Homo.nl Chat

Wilde laatst een profiel aanmaken en tegelijk betalen voor Gold Member. Na een moeilijke aanmeld-procedure kreeg ik een link om mijn profiel en betaling te bevestigen. Maar wat ik probeerde, niets werkte. Betaling wel geslaagd, dus dat bedrag ben ik kwijt. Pas op dat er geen ondersteuning is op de site. Daarvoor moet je eerst inloggen op de chat. Ik heb daar een bericht gestuurd over dit pronleem naar de beheerder en nooit een reactie gehad of een oplossing voor mijn probleem. Dus geld kwijt, geen profiel kunnen aanmaken en geen Gold Member. Onbetrouwbaar en slechte dienstverlening naar eerlijke gebruikers die de site ook eens willen ondersteunen.

Sterke punten
Werkt redelijk stabiel op PC en mobiel. Minder tuig dan op Bull, wat ook niet moeilijk is. Wel veel ouder chatters en tijdverspilling. Kijk ergens anders voor lekker daten. Heel soms leuke chat en wie weet meer ..

Zwakke punten
Nauwelijks echte daters, slechte ondersteuning voor gebruikers.

Afpersing voor een stervende site 🤣

Review over BullChat

Inderdaad, het lijkt erop dat ze random IP adressen blokkeren en een tijdje op betaald zetten. Cookies verwijderen helpt niet. Is toch een aflopende zaak met het ergst en meest asociale deel van de chat apps. Jammer. Vroeger nog vaak leuk contact en lekker geneukt ook! Nu totaal saai en nutteloos. Waar blijft die vlotte chat-site waar wèl leuk te daten is ???

Sterke punten
als het werkt is het een beetje amusant te zien wie er online is, voor 10 minuten.

Zwakke punten
Lees de andere reviews. Het is helaas nóg erger ....

Nieuwe admin wil zich bewijzen, helaas ........

Review over Homo.nl Chat

Ook ik ben slachtoffer van een vervelende nieuwe admin. Zonder opgaaf van reden binnen 10 seconden van de site gegooid, zonder mogelijkheid tot contact of uitleg. Ik heb een heel onschuldig profiel, en doe niets verdachts of tegen de regels. Ik kan ook niet meer op de site.

Op zich geen ramp. Maar toch jammer. Zou een leuke site zijn waar je ontspannen contact zou kunnen maken, of hopelijk ook nog meer. Maar dit wordt op een primitieve manier verpest door de geldingsdrang van een ongeschikt en respectloos admin. Zo gaat deze site natuurlijk stilletjes uitdoven.

Sterke punten
Redelijk ontspannen, niet al te veel aso's en criminelen. Leuke geluidjes op vernieuwde website.

Zwakke punten
Respectloze en kinderachtige admin die gebruikers wegjaagt. Overdaad aan autisten ed die moeite hebben met communiceren, en hier maar uren rondhangen. Foto-verzamelaars en tijd-verspillers. Kortom eigenlijk al lang niet meer zo leuk.

Rechten als gebruiker fors geschonden

Review over Homo.nl Chat

Op zich vrij onschuldige site, met zo heel af en toe nog wel eens een leuk seks-contact. Verder vooral veel geklets en contact-gestoorden, of erger. Maar dat heb je overal helaas steeds meer. Goed dat er dan een bekwame admin is.

Alleen is de admin hier al tijden een kinderachtige idioot, die zonder reden je rechten als gebruiker schendt. Had er een tijdlang een echt profiel ook nog. Nou, OK dan, ik ga wel op een paar andere sites die wel voor volwassenen bedoeld zijn.

Sterke punten
Meestal gratis, werkt redelijk op PC en mobiel. Iets beter publiek dan de allerergste andere sites. Heel af en toe een leuke chat en / of een seks contact.

Zwakke punten
Zonder reden toegeblaft worden door admin, of erger. Schending van je recht als gebruiker. En ook hier steeds meer nepprofielen of erger. Ook wat gedateerde site. Kortom eigenlijk al niet meer zo interessant.

Afvoerputje met soms een leuk contact

Review over BullChat

Tussen de openlijk criminele, illegale en nep-profielen vind je hier en daar nog wat leuke en geschikte mensen. Verwacht er niet te veel van, soms valt het nog mee.

Sterke punten
Technisch beter dan andere sites, gratis en redelijk betrouwbaar en geen kinderachtig gezeur. Ook mobiel redelijk OK.

Zwakke punten
Steeds meer irritante en vooral nutteloze (nep)profielen, waardoor het gewoon heel erg saai is.

reacties:

Review: Drugsdealers vrij spel.

Dit klopt, is al jaren zo. Soms ook pedofielen ed. Tegenwoordig word je er willekeurig elke dag uitgegooid en geblokkeerd zonder reden. De enige reden dat ik soms terug kom is dat ik in 2 jaar 3 hele leuke daters heb gevonden. Tussen al het uitschot, de bedriegers en de tokkies, dat wel ......

Review: Net gereageerd, en gelezen wat anderen zeggen.

ik snap je commentaar op Bull, maar het is niet de bedoeling dat je een groep mensen discrimineert omdat ze bi zijn, dat is een heel dom, bekrompen en gewoon strafbaar. Ik heb als bi man vaak leuke en discrete dates met bi mannen, daar zijn er ook veel meer van trouwens.

Review: goede site

🤣