Reviews van deze auteur

Afpersing voor een stervende site 🤣

Inderdaad, het lijkt erop dat ze random IP adressen blokkeren en een tijdje op betaald zetten. Cookies verwijderen helpt niet. Is toch een aflopende zaak met het ergst en meest asociale deel van de chat apps. Jammer. Vroeger nog vaak leuk contact en lekker geneukt ook! Nu totaal saai en nutteloos. Waar blijft die vlotte chat-site waar wèl leuk te daten is ???

Sterke punten
als het werkt is het een beetje amusant te zien wie er online is, voor 10 minuten.

Zwakke punten
Lees de andere reviews. Het is helaas nóg erger ....

Nieuwe admin wil zich bewijzen, helaas ........

Ook ik ben slachtoffer van een vervelende nieuwe admin. Zonder opgaaf van reden binnen 10 seconden van de site gegooid, zonder mogelijkheid tot contact of uitleg. Ik heb een heel onschuldig profiel, en doe niets verdachts of tegen de regels. Ik kan ook niet meer op de site. Op zich geen ramp. Maar toch jammer. Zou een leuke site zijn waar je ontspannen contact zou kunnen maken, of hopelijk ook nog meer. Maar dit wordt op een primitieve manier verpest door de geldingsdrang van een ongeschikt en respectloos admin. Zo gaat deze site natuurlijk stilletjes uitdoven.

Sterke punten
Redelijk ontspannen, niet al te veel aso's en criminelen. Leuke geluidjes op vernieuwde website.

Zwakke punten
Respectloze en kinderachtige admin die gebruikers wegjaagt. Overdaad aan autisten ed die moeite hebben met communiceren, en hier maar uren rondhangen. Foto-verzamelaars en tijd-verspillers. Kortom eigenlijk al lang niet meer zo leuk.

Rechten als gebruiker fors geschonden

Op zich vrij onschuldige site, met zo heel af en toe nog wel eens een leuk seks-contact. Verder vooral veel geklets en contact-gestoorden, of erger. Maar dat heb je overal helaas steeds meer. Goed dat er dan een bekwame admin is. Alleen is de admin hier al tijden een kinderachtige idioot, die zonder reden je rechten als gebruiker schendt. Had er een tijdlang een echt profiel ook nog. Nou, OK dan, ik ga wel op een paar andere sites die wel voor volwassenen bedoeld zijn.

Sterke punten
Meestal gratis, werkt redelijk op PC en mobiel. Iets beter publiek dan de allerergste andere sites. Heel af en toe een leuke chat en / of een seks contact.

Zwakke punten
Zonder reden toegeblaft worden door admin, of erger. Schending van je recht als gebruiker. En ook hier steeds meer nepprofielen of erger. Ook wat gedateerde site. Kortom eigenlijk al niet meer zo interessant.

Afvoerputje met soms een leuk contact

Tussen de openlijk criminele, illegale en nep-profielen vind je hier en daar nog wat leuke en geschikte mensen. Verwacht er niet te veel van, soms valt het nog mee.

Sterke punten
Technisch beter dan andere sites, gratis en redelijk betrouwbaar en geen kinderachtig gezeur. Ook mobiel redelijk OK.

Zwakke punten
Steeds meer irritante en vooral nutteloze (nep)profielen, waardoor het gewoon heel erg saai is.