Reviews van deze auteur

Gewoon niet doen

Review over Sexjobs.nl

Ik gebruik deze website al een tijdje en het levert niets op. Ik heb zelfs eens betaald om mijn advertentie (geen gekke dingen ofzo) omhoog te krijgen. Betaling is gelukt, maar ik stond nog altijd op pagina 30, 3 dagen later zelfs op 89. Contact gezocht met Sexjobs; geen reactie.
Ik adverteer hier en daar en let goed op dat ik me aan de regels houd. Een enkele keer kreeg ik een mailtje van een "stel" (waarin duidelijk alleen de man aan het woord was en er nooit gesproken werd over 'ons' of werd zei nooit genoemd) met de mededeling dat ik in de verkeerde categorie geplaatst had. Ik had mijn excuses aangeboden en mijn advertentie (terecht) verwijderd. Daarna kreeg ik mailtjes dat ik zielig was en zeker een vette vrouw op de bank had zitten en op deze manier aan mijn trekke wilde komen. Ook na nieuwe advertenties kreeg van ik diverse "stellen" rare mailtjes. Sexjobs.nl gaf hier geen gehoor aan en ik had mijn e-mail en account verwijderd.
Na een paar maanden met een nieuw account geprobeerd. Nieuw e-mailadres, nieuw locatie (want ik was verhuist en dus nieuw IP adres). Binnen 10 minuten kreeg ik de melding dat mijn account was afgekeurd omdat ik al een account had bij hen. Mijn gehele nieuwe account was totaal anders dan de oude, die niet meer zou bestaan. Dus... hoe weten ze dit? Ik heb ze een normale, nette mail gestuurd (zelfs u gebruikt), maar 6 maanden later en meerdere mailtjes verder geen reactie gekregen.

Nee, je kunt mij niet vertellen dat legitiem is en ik wil mensen zeker adviseren om hier zo ver mogelijk vandaan te blijven. Naar bordeel is goedkoper en beter.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Geen reacties van 'bedrijf' zelf
Egocentrische mensen en pesterijen
Fake accounts
Betaling mislukt en geen reactie van Sexjobs na e-mail
Keuren accounts af zonder enige reden

na 5 minuten al duidelijk: fake

Review over ChatApp

Ik zag een review van deze website voorbij komen en ik dacht: Laat ik het eens proberen.

Na 5 minuten werd het al duidelijk: zo fake als het maar zijn kan. Ze proberen de foto's van dames (die vol met gezicht zichtbaar zijn... raar) te verbergen, maar via een trucje kan je de afbeeldingen gebruiken met reverse image search. In het kort: foto's uploaden naar Google en kijken of Google ze ook kent. Dit is het geval. Ik heb 6 profielen bekeken en alle 6 hadden foto's die op imagefap.com of sex.com staan. De post datum op deze websites is ouder van ChatApp.

Zoals eerder gezegd staan ook de dames vol met gezicht op de foto. Dit gebeurd zelfde bij dames die gewoon wat plezier zoeken zonder er een professioneel beroep van te maken.

Ow, wacht. Ik krijg nu net een berichtje. Een foto van een mooie blondine! (geen tekst of wat dan ook). Dus ik reageer. Direct een popup met de vraag of ik flink wat geld wil neerleggen. Tuurlijk! Geen probleem! Oeps!!!! Ik druk perongeluk op uitloggen. He, wat jammer nou.

Mannen: Niet doen. Wees slim en gebruik deze site niet!

Sterke punten
Simpel design

Zwakke punten
Fake
Foto's zijn van andere websites gehaald
Als je een berichtje krijgt en je wilt beantwoorden moet je direct betalen.
Fake

Kan niet eens een account aanmaken!

Review over Sexjobs.nl

Er zijn een hoop negatieve reviews over deze website... En ik kan er niet over meepraten; ik kan geeneens een account aanmaken! Binnen een zeer korte tijd krijg ik een e-mail dat mijn account is afgekeurd. Waarom? Staat er niet bij. De e-mail:

Beste adverteerder,

Wij hebben je account niet geactiveerd omdat je al een account hebt op Sexjobs.
Wij hebben bij het controleren niet alleen naar het Ip adres gekeken, maar naar meerdere factoren.

Je kan inloggen met je andere account en met dat account verder adverteren.

Als je vragen hebt of een speciale reden hebt waarom je gebruik wilt maken van een extra account neem dan contact op met onze supportafdeling.
Klik hier om contact op te nemen met onze support afdeling.

Met vriendelijke groet,

Support Sexjobs

Adverteerder? Ik kom er niet eens in! Er wonen hier meerdere mensen, dus misschien dat iemand hier een account heeft (iets met IP adressen). Daarnaast heb ik nooit een account gehad bij deze club. Misschien moet ik vertellen dat ik een aantal hoertjes heb die ik op de website wil zetten en er geld voor betaal?

Sterke punten
Geen kunnen vinden

Zwakke punten
Account wordt niet geaccepteerd en er is geen duidelijke reden voor.

Neppe, op geldbeluste website. Niet doen!

Review over Sexjobs.nl

Ten eerste: Ik schrijf een hoop reviews en ik review nooit zomaar iets. Ik heb alles goed bekeken, onderzocht en andere mensen gesproken.

Ik maak al een tijdje gebruik van deze website. Nu woon ik in het noorden en ik kan je vertellen dat daar weinig te beleven valt qua sex, dus dat voorop.

Je krijgt 3 gratis advertenties als je niet betaald. Begrijpelijk en prima. Maar als ik een advertentie plaats dan duurt het 3 werkdagen voordat deze er een keer op staat en mijn advertentie staat direct op de 200ste plaats. Oke, vreemd. Advertenties van vrouwen komen veel sneller online en hebben ook vaker minder gedonder (wel meerdere accounts e.d. terwijl ik niet eens een ander e-mailadres kan gebruiken).
Als je dan eindelijk een advertentie bovenaan hebt staan krijg je geen tot nauwelijks reactie (let wel op je locatie!). Maar als ik met een ander account, wel gelukt door slimme technieken, en een andere locatie aangeeft dan krijg ik ook weinig reacties.

Ik sprak iemand die er voor betaald heeft en die kreeg wel reacties (zelfde regio, zelfde soort advertentie).. Raar. Of niet?

Ook erg veel oplichters. Als ik zelf ergens op reageer moet het direct met foto. Dus ik heb een aantal keer een willekeurige foto van internet gestuurd. Daarna nooit geen reactie meer (foto is niet te vinden via de normale zoek kanalen). De dames die adverteren werken vaak in een club of bordeel. Hier kom je vaak achter als je gaat afspreken met een dame.

Conclusie:
Idee van deze website is goed. Het was ooit ook goed. Maar helaas hebben oplichters, niet eerlijke mensen en het gevoel van winst de overhand gekregen.

Sterke punten
- Simpel te gebruiken
- 3 gratis advertenties
- Goed menu

Zwakke punten
- Oplichters
- Dames die in clubs/bordeels werken staan als prive
- Bij geen betaling geen tot nauwelijks reactie
- Vrouwen krijgen voordelen ten opzichte van mannen (discriminatie wil ik het niet noemen).
- Weinig inzicht naar de klanten toe.

reacties: