Sexjobs.nl

Sexjobs is een erotische marktplaats. Er zijn een aantal categorieën waar gebruikers erotische afspraken kunnen maken met andere personen. Het gaat op deze site niet alleen om seks tegen betaling, er zijn ook personen die gewoon op zoek zijn naar een date. Er zijn dus vrouwen die gewoon voor hun plezier een seks date willen, maar er zijn ook een aantal, die een financiële vergoeding voor hun verdiensten vragen. Bezoekers van deze site hebben ook de mogelijkheid om gratis een contactadvertentie te plaatsen. Men hoeft niet te betalen voor het plaatsen van een advertentie en ook niet voor het plaatsen van een reactie op een van de andere advertenties. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn, mogen Sexjobs.nl bezoeken en gebruik maken van de mogelijkheden van deze site.


Inschrijven

Het aanmaken van een account op Sexjobs.nl is heel eenvoudig. Als eerst moet men op de home page van deze site, aan de rechter bovenkant, klikken op "account aanmaken". Hierna komt men op de registratie pagina, waar men een gebruikersnaam, het geslacht, het e- mail adres en postcode moet ingeven. Daarnaast moet men ook aangeven dat men 18 jaar of ouder is en dat men akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Op het opgegeven e- mail adres ontvangt de gebruiker hierna een link om het account te activeren. Indien men op de activatie link klikt, zal het account door Sexjobs.nl goedgekeurd worden. Dit is meestal binnen 24 uur een feit. Zodra het account is goedgekeurd, krijgt de gebruiker een e- mail en kan hij of zij aan de slag met het plaatsen van advertenties of het reageren op advertenties.


Uitschrijven

Gebruikers die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun account verwijderen. Dit kan men doen door aller eerst in te loggen op het account, dat men wenst te verwijderen. Hierna moet men gaan naar "mijn account". In het vakje met de instellingen, kan de gebruiker dan klikken op "wijzigen". Vervolgens kan men dan klikken op "Verwijder mijn account". Men krijgt hierna een pop- up met vragen en opties hoe men het account kan verwijderen. Na geklikt te hebben op doorgaan, wordt het account definitief verwijderd van de database van Sexjobs.nl.


Advertentie verwijderen

Gebruikers die een advertentie willen verwijderen van de site, kunnen dit op twee manieren doen. Als eerst kan men een advertentie offline zetten en op een later moment weer online zetten. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om de advertentie helemaal te verwijderen. In beide gevallen moet men eerst inloggen op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn advertenties". Na de advertentie erbij gehaald te hebben, welke men wilt verwijderen, kan men bij deze advertentie klikken op "actie". Men kan hierna ervoor kiezen om de advertentie offline te zetten of de advertentie te verwijderen. Bij het offline zetten van een advertentie, wordt deze geplaatst in het tabblad "offline advertenties". Indien men ervoor kiest om de advertentie te verwijderen, dan wordt deze ook daadwerkelijk verwijderd van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op de site invullen.


Account afgekeurd

Het kan weleens voorkomen, dat de aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe account wordt afgekeurd. Het is op Sexjobs.nl niet toegestaan om meer dan 1 account te hebben. Het hebben van meer dan 1 account kan gecontroleerd worden door de website beheerders. Dit doet men onder andere middels het ip- adres van de gebruiker. Indien men toch een nieuw account wenst, dan is het verstandig om eerst alle eerder aangemaakte accounts te verwijderen van de site en een verzoek te doen bij de klantenservice om de aanmaak van een nieuw account goed te keuren.


Artikelen over Sexjobs.nl

Sexjobs biedt meer, dan alleen maar advertenties voor sexueel contact

Op Sexjobs.nl, de grootste erotische marktplaats van Nederland, kan men niet alleen terecht voor een spannende seks date, maar ook voor dates welke moeten resulteren in een vaste c.q. serieuze relatie. In eerste instantie als wordt gekeken naar de site, dan zal het de meeste bezoekers opvallen, dat er veel advertenties zijn welke betrekking hebben op spannende seksuele avontuurtjes. Er zijn advert ... [...]

Vind een spannende date bij Sexjobs

Ben je op zoek naar een spannende date? Zoek dan niet verder, want bij Sexjobs ben je op het juiste adres. Sexjobs is namelijk een erotische marktplaats waar je snel een seksdate kunt vinden. De datingsite is netjes georganiseerd en er zijn een aantal categorieën waar je precies kunt vinden waar je naar zoekt. Kies een categorie en maak daar gewoon een erotische afspraak met een van de gebrui ... [...]

Sexjobs.nl Reviews

  positief

  Ik heb in de loop der jaren, toch leuke ontmoetingen gehad en gehouden. Zowel gewoon contact als bi contact. Het enigste nadeel is het omhoogplaatsen, dat heeft mij al een vermogen gekost. En toch worden mijn beiden advertenties goed bezocht. Alles bij elkaar is sexjobs de enigste advertentie date site, waar ik mij prettig bij voel.

  Sterke punten
  Zijn eerlijk, word je geblokkeerd, dan heb je even de tijd jouw advertentie aan te passen, ipv, verwijderd te worden zoals bij andere sites. Ik ben content en tevreden met sexjobs.

  Zwakke punten
  Ken ik niet, nooit tegen gekomen.

  Soms heb je geluk , niet alles Fake

  Afgezien van de vele fake advertenties met mooie geleende foto's van het net gevist heb ik toch nog een positive ervaring met Adverteerders op sexjobs . Heb via sexjobs een afspraak kunnen maken met voor een massage wat me goed bevallen is. Bij aankomst bleek de massage gegeven te worden door een al oudere heer en in tegenstelling tot het genoemde bedrag wat hij hiervoor rekende was het gratis . Hij moet namelijk een bedrag voor zijn dienst opgeven daar anders de advertentiezou worden afgekeurd. Als je als vrouw ook eens een massage wil kan ik dat zeker aanbevelen Adverteerder is al meer dan 10 jaar lid en berijkbaar op 06 18394086

  Sterke punten
  Goede zoekfunctie

  Zwakke punten
  Veel Fake en fake foto's Veel foto's terug te vinden vis image search programma's

  Fake mail van bezoeker sexjobs

  Dames pas op als je van deze persoon een mail krijgt: [email protected] Maak je belachelijk. Maar zelf zal hij niets te bieden hebben aangezien hij sexjobs.nl moet bezoeken de faker.

  deels fake profielen

  deels fake profielen vragen vooraf te betalen of schatje ik moet morgen mijn huis uit als ik de huur niet betaal kun jij me helpen. heb 1 date gehad via jobs maar dat was niks voor de rest blijf ik proberen kon gemakkelijk account aanmaken ik blijf het nog even proberen

  Sterke punten
  toegankelijk

  Zwakke punten
  veel fakers

  Sexjobs.nl website eigenaren zijn zelf oplichters !

  Wij als echt koppel zijn al twee keer van de website afgegooid, dus ik heb uiteindelijk maar contact opgenomen met de vraag waarom. Ik kreeg direct een antwoord dat ze niet gaan discussieren en dat ik het maar moet accepteren. Ze gingen ook niet in op mijn vraag dat wij best wel wouden bewijzen via video bellen of dergelijke dat wij wel echt zijn, daar hadden zij namelijk geen baat bij. Wat ik sterk vermoed is dat de meeste advertenties van hun zelf zijn om zo mensen op te lichten, zoals bij vele dating websites. Wij daar in tegen waren een echt koppel en trokken iets te veel aandacht en dat kost natuurlijk geld. Weet je direct waarom de website vol zit met oplichters. Walgelijke zijn de eigenaren van sexjobs.nl.

  Sexjobs maakt er een zootje van

  De moderators werken verschillend en los van elkaar, je word misleid mbt adverteren dit word allemaal manueel gedaan om jouw geld los te peuteren ze beloven gratis advertentie ruimte maar dit is onder voorwaarde dit word er verder ook niet bij vermeld dus niks gratis hier je raakt je tijd kwijt je raakt je geld kwijt hier. Verder meten ze met meerder maten en krijgt de een dit te horen en de ander dat, zo kunnen ze bijvoorbeeld zeggen dat je op sexjobs niet met een url mag adverteren terwijl je gewoon ziet dat het bij anderen wel geaccepteerd word als er toezichthouders zijjnn om deze site op de vingers te tikken dan is het een keer tijd om dit zsm te doen.

  Zwakke punten
  moderators/regelgeving/duidelijkheid/informatie/communicatie/service

  Allemaal fake

  Allemaal fake, vragen je een voorschot, maar komen niet opdagen Lieke Assen, SabrinaHoogeveen, Arielle Assen, Emma Emmen, allemaal fake

  Brendaisstreng in Nijkerk

  Oplichtster eerste klas. Vraagt aanbetaling voor fake te vermijden. Na aanbetaling vraagt ze nogmaals een aanbetaling voor een afspraak die er nooit komt. Is enkel op geld uit. Wegblijven is de boodschap.

  Angela, zeer slechte massage

  Afgelopen maandag had ik een massage afspraak met Angela uit IJmuiden. Ze heeft 2 advertenties op sexjobs 1 voor 70,- per half uur en 1 voor 80,- per halfuur. Ik dacht ik betaal 80,- dan krijg ik vast een goede behandeling. Ik kwam in een vies huis met een vieze geur en werd meegenomen naar een donker kamertje vol troep. Daar stond een bed met een smoezelig bedovertrek waar ik op moest gaan liggen op mijn buik. De vrouw zelf hield haar onderbroek en BH aan. Ze ging mijn rug insmeren met massageolie. Niet masseren maar meer insmeren en wrijven. Ze liep 2 keer weg om haar telefoon te pakken uit een andere kamer. vervolgens kwam er ook iemand haar huis binnen, waarmee e een gesprek aan ging. Toen ze terugkwam zij ze draai je maar om. Ze vroeg aftrekken of pijpen, ik zei pijpen graag. Nog nooit zon slechte pijpbeurt gehad. ze liep weer weg naar haar vriendje. Ik ben aangekleed en weggegaan. 15 minute voor 80,- euro en niet klaar gekomen. Nooit meer hier naartoe gaan!

  Opgelicht door esmee van sexjobs

  Ik ben opgelicht door esmes van sexjobs ze zij dat ik 35 euro moest overmaken en dat ze dan zou komen naar me hotel ze is nooit opkomen dagen maar stuurde wel dat ik meer moest over maken voor ze zou komen 35 euro kwijt ik heb het bank nummer na getrokken staat op naam van mevr C.Lanza burgemeester velthuijsenlaan 8 in Leidschendam ze adverteerde uit broek op langendijk noord Holland dus mensen geen geld overmaken naar NL42BUNQ2059202221 mel staat erbij

  Helaas

  Ben er ook ingetrapt, met een goed gesprek en geilheid verlies je jezelf. Aanbetaling gedaan, nu nog zien terug te krijgen. Ook mijn advies is blijf hier weg!!!!!! Gesprekken lopen vlot en snap niet hoe je mensen zo kan Bedonderen!!!!!!!!!!!!! Voor mij alleen regulier sexwerk nog als dat tenminste terugkeert!!! Er wordt hier ook niet gevraagd of je Corona hebt gehad ofzo (wat in mijn optiek ook sowieso onzin is) maar dit is al een teken van nepheid!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles Helpdesk lijkt aan je kant te staan maar doen niets!!!

  Nadia Wageningen

  Ik vertrouwde het in eerste instantie niet omdat je over een voorschot veel negatieve verhalen hoort dame in kwestie zag er zo goed uit dat ik de risico heb genomen ik heb t betaald een afspraak gemaakt toen ik was aangekomen boven mijn verwachtingen wat een top schone dame vriendelijk ergs knap mooi lichaam en erg beleefd ze heeft alles netjes uit gelegd over de voorschot omdat er mensen zijn die afspraken maken en niet komen dus dan begrijp ik haar best dat ze meer zekerheid wil t was wel aan de dure kant maar voor mij zeker de moeite waard geweest ik ben erg positief en vond dat dit wel gemeld moest worden

  Sterke punten
  Erotische massage

  Corrupt is het

  Sommige meiden zijn echt real in in Cam of app maar heel veel gebruiken insta foto’s vraag daarom altijd een check of als de foto met naam blaadje is ! Sexjob doet er niks aan laat toe ik heb inmiddels aangifte gedaan vandaag want Sexjob licht zelf op rerageren nergens op maffia is het ! Maar ik laat het niet bij zitten heb genoeg geld advocaat erop van alle nepprofiel foto gemaakt de laaste week voor bewijs hoe vaak ze wisselen en sj het toe laat ! Oplichters jammer want sommige meiden zijn echt real en leuk maar zoveel fake overal waar geen profiel naam staat maar ingevuld met van. Die zijn zowiezo fake

  Sterke punten
  Geen

  niet doen

  Niet aan de site beginnen, een enkel profiel uitgezonderd. Veel fake, heeeeeeel veeeeeel fake. Wil je toch een escort, bezoek de site "tippelstraat" ,gegarandeerd succes!!! Dames die in deze tijd toch werken kan je via deze site boeken.

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  ALLES!

  NIET DOEN!!!!!

  ZEEEEEER SLECHT!!!!! 99,9% is fake, het merendeel is oplichter. Contact leggen gaat inderdaad makkelijk, maar dan...... Zodra de "vrouw" zegt dat ze onderweg is eist ze het hele bedrag op, soms zelf met dreigementen. En ja een enkel keer geluk gehad, maar mensen......gewoon niet aan beginnen.

  Sterke punten
  GEEN!!!

  Zwakke punten
  heel veel fake! en oplichters.

  Vreselijke site

  Ze zeggen weleens wie goed doet goed ontmoet. Het is gewoon de wallen online. Mensen blijf weg van deze site wie echt serieus opzoek is wordt afgekeurd. En de klantenservice is echt ver beneden de maat en je wordt behandeld als een klein kind. Blijf weg van deze smerige site je wordt er opgelicht en veel fake. En spreek vooral niet af! Ik raad deze site bij niemand aan. Blijf er weg mensen. Het is een fata morgana. Trap er niet in. Mensen blijf er weg, ik ben er ook ingetrapt maar ik zeg 1 ding nooit meer. Het moest verboden worden. Ze zijn alleen maar voor eigen belang bezig. Een nette advertentie keuren ze af. Discrimineert kunnen ze goed. Ik bezoek die site nooit meer. 1 tip blijf er weg!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Alles is er verrot.

  Klopt geen zak van

  Als hobby fotograaf wilde ik eens wat anders proberen: foto's en films van stellen en dames. Voor de duidelijke order: ook mannen geprobeerd, maar mijn God wat waren die agressief. In mijn ad duidelijk gezegd dat dit hobby en geen verdienste is en nog meer qua veiligheid e.d. Nog geen 10 minuten na het plaatsen een e-mail: Afgekeurd vanwege verkeerde rubriek. Oke, kan gebeuren. ZET ER DAN BIJ WELKE RUBRIEK DAN WEL! 7 dagen later was mijn ad goedgekeurd en op pagina 18 geplaatst... wut? Paar weken later: Totaal geen reactie. Ow, wel reactie, maar van die dames die willen dat je je aanmeldt op een andere site.. Uhu, ben misschien niet goed, maar wel lekker! Weer een paar weken later; hitte golf en veel mensen buiten. Ik zat toevallig (!?) op sexjobs en zag in de rubriek 'buitensex' een advertentie staan over iemand die foto's en filmpjes wil maken van mensen die buiten dingen willen doen. Ow, das een goeie! Dus ik daar ook zo'n ad gezet. 10 minuten later: Afgekeurd vanwege verkeerde rubriek. Waarom hij dat wel en ik die van mij niet? Ik naar mijn vrouw (ja, ze weet mijn hobby). Zij een account aangemaakt en een soort gelijke ad gemaakt, in dezelfde rubriek. 2 minuten later: Goed gekeurd. Ergo: Als je als man een ad wilt plaatsen: Doe het niet. Hoe onschuldig dan ook. Of doe je voor als vrouw, dan heb je meer kans. Ow ja, de fake e-mailaccount van mijn vrouw zat een uur later vol met dickpics, schunnige opmerkingen, en weet ik veel. Ze is voor veel in, maar de dingen die opgedrongen werden in die berichten! Wow. Zelfs opmerkingen van: "Kom maar lekker buiten spelen, dan verkracht ik je lekker en kun je dat lekker filmen". Zo blij dat dit een fake email was.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen. Graag opdoeken deze site.

  Slecht

  Heb een advertentie geplaatst tot tweemaal toe afgekeurd om duistere redenen ik raad het iedereen af contact is bijna niet mogelijk

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Diefstal!

  Lady Angelina / Godin Angelina doet zich voor als online meesteres met MIJN filmpjes. Zij (HIJ) is een ex slaaf/klant van mij en heeft mijn opdrachten, filmpjes en foto's GESTOLEN. Ik ga juridische stappen ondernemen want ik loop hier inkomsten door mis. De heer R.F. Szkucko zit hier achter. Email [email protected] en [email protected]

  Gedeeltelijk fake

  Inderdaad zoals geschreven ook bij de dames die zich aanbieden zitten veel fakers en golddiggers. En een tip, betaal nooit iets van te voren ook geen kadobonnen of zo. Je bent je geld gewoon kwijt. Maar ook 2 x een date gehad dat leuk was in het begin, maar daarna vragen ze voor elk wisse wasje meer en meer geld.

  Sterke punten
  Toegankelijkheid

  Zwakke punten
  Helaas teveel fakers, ook bij de dames, die veel beloven volgens de adv. maar daarna of niet komen opdagen of andere smoezen verzinnen om meer geld van je te krijgen. De moderator moet zijn taken veel beter in acht nemen en uitvoeren als er klachten binnen komen. Dat gebeurt nu niet, of in onvoldoende mate.

  Rencontre coquins entre matures

  Salut J suis dispos pour les plans culs payants sans prises de tête. J suis joignable sur whatsapp au +33644697437 Instagram kylianabecker

  Sterke punten
  J'aime le hard sex

  Zwakke punten
  Mes mamelons et ma pussy

  Gewoon niet doen

  Ik gebruik deze website al een tijdje en het levert niets op. Ik heb zelfs eens betaald om mijn advertentie (geen gekke dingen ofzo) omhoog te krijgen. Betaling is gelukt, maar ik stond nog altijd op pagina 30, 3 dagen later zelfs op 89. Contact gezocht met Sexjobs; geen reactie. Ik adverteer hier en daar en let goed op dat ik me aan de regels houd. Een enkele keer kreeg ik een mailtje van een "stel" (waarin duidelijk alleen de man aan het woord was en er nooit gesproken werd over 'ons' of werd zei nooit genoemd) met de mededeling dat ik in de verkeerde categorie geplaatst had. Ik had mijn excuses aangeboden en mijn advertentie (terecht) verwijderd. Daarna kreeg ik mailtjes dat ik zielig was en zeker een vette vrouw op de bank had zitten en op deze manier aan mijn trekke wilde komen. Ook na nieuwe advertenties kreeg van ik diverse "stellen" rare mailtjes. Sexjobs.nl gaf hier geen gehoor aan en ik had mijn e-mail en account verwijderd. Na een paar maanden met een nieuw account geprobeerd. Nieuw e-mailadres, nieuw locatie (want ik was verhuist en dus nieuw IP adres). Binnen 10 minuten kreeg ik de melding dat mijn account was afgekeurd omdat ik al een account had bij hen. Mijn gehele nieuwe account was totaal anders dan de oude, die niet meer zou bestaan. Dus... hoe weten ze dit? Ik heb ze een normale, nette mail gestuurd (zelfs u gebruikt), maar 6 maanden later en meerdere mailtjes verder geen reactie gekregen. Nee, je kunt mij niet vertellen dat legitiem is en ik wil mensen zeker adviseren om hier zo ver mogelijk vandaan te blijven. Naar bordeel is goedkoper en beter.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen reacties van 'bedrijf' zelf Egocentrische mensen en pesterijen Fake accounts Betaling mislukt en geen reactie van Sexjobs na e-mail Keuren accounts af zonder enige reden

  Geilbistelfrl

  Mensen pas op geilbistelfrl is zwaar fake en zitten hier op de site om mensen op te lichten. Wees gewaarschuwd mensen.

  Sterke punten
  Makkelijk contact te leggen

  Zwakke punten
  Heel veel fakers

  Date en fake

  Mijn ervaring met sexjobs is goed. Natuurlijk zijn de meeste reakties fake zoals op elke dating site. Met ervaring weet je die er uit te filteren. Bij sexjobs heb ik toch regelmatig een date. Ben er dus tevreden over. Ik adv in de rubriek gratis.

  Sterke punten
  Regelmatig daten

  Zwakke punten
  Heel veel fakers

  Sommige zijn top..

  Ik ben echt door heel veel mensen op de site opgelicht, maar eindelijk heb ik nu contact met een meid die wel real Is. Heb haar een week geleden geappt en spreken elkaar nog elke dag. Omdat zij een van de weinige is die haar best doet het je leuk te maken, wil ik haar graag helpen door baar aan te bevelen. Cindygeil24. Echt een top meid. Verder is de site prima, maar er mag echt wel wat aan het oplichten gebeuren.


Bezoek Sexjobs.nl

Schrijf je eigen review