Sexjobs.nl - 47 Reviews

Last updated: 4 juni 2020
Sexjobs.nl Logo

29.4% aanbevolen, 47 Reviews

 1. Sexjobs.nl informatie
 2. Inschrijven
 3. Uitschrijven
 4. Advertentie verwijderen
 5. Contact gegevens
 6. Account afgekeurd
 7. Sexjobs.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

Niet tevreden over Sexjobs.nl? Probeer dan eens Xcontacten.

Sexjobs.nl informatie

Sexjobs is een erotische marktplaats. Er zijn een aantal categorieŽn waar gebruikers erotische afspraken kunnen maken met andere personen. Het gaat op deze site niet alleen om seks tegen betaling, er zijn ook personen die gewoon op zoek zijn naar een date. Er zijn dus vrouwen die gewoon voor hun plezier een seks date willen, maar er zijn ook een aantal, die een financiŽle vergoeding voor hun verdiensten vragen. Bezoekers van deze site hebben ook de mogelijkheid om gratis een contactadvertentie te plaatsen. Men hoeft niet te betalen voor het plaatsen van een advertentie en ook niet voor het plaatsen van een reactie op een van de andere advertenties. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn, mogen Sexjobs.nl bezoeken en gebruik maken van de mogelijkheden van deze site.

Sexjobs.nl Details

Hits: 8113

URL: http://www.sexjobs.nl/

CategorieŽn: Sexdating

Reviews: 47

Inschrijven

Het aanmaken van een account op Sexjobs.nl is heel eenvoudig. Als eerst moet men op de home page van deze site, aan de rechter bovenkant, klikken op "account aanmaken". Hierna komt men op de registratie pagina, waar men een gebruikersnaam, het geslacht, het e- mail adres en postcode moet ingeven. Daarnaast moet men ook aangeven dat men 18 jaar of ouder is en dat men akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Op het opgegeven e- mail adres ontvangt de gebruiker hierna een link om het account te activeren. Indien men op de activatie link klikt, zal het account door Sexjobs.nl goedgekeurd worden. Dit is meestal binnen 24 uur een feit. Zodra het account is goedgekeurd, krijgt de gebruiker een e- mail en kan hij of zij aan de slag met het plaatsen van advertenties of het reageren op advertenties.

Uitschrijven

Gebruikers die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun account verwijderen. Dit kan men doen door aller eerst in te loggen op het account, dat men wenst te verwijderen. Hierna moet men gaan naar "mijn account". In het vakje met de instellingen, kan de gebruiker dan klikken op "wijzigen". Vervolgens kan men dan klikken op "Verwijder mijn account". Men krijgt hierna een pop- up met vragen en opties hoe men het account kan verwijderen. Na geklikt te hebben op doorgaan, wordt het account definitief verwijderd van de database van Sexjobs.nl.

Advertentie verwijderen

Gebruikers die een advertentie willen verwijderen van de site, kunnen dit op twee manieren doen. Als eerst kan men een advertentie offline zetten en op een later moment weer online zetten. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om de advertentie helemaal te verwijderen. In beide gevallen moet men eerst inloggen op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn advertenties". Na de advertentie erbij gehaald te hebben, welke men wilt verwijderen, kan men bij deze advertentie klikken op "actie". Men kan hierna ervoor kiezen om de advertentie offline te zetten of de advertentie te verwijderen. Bij het offline zetten van een advertentie, wordt deze geplaatst in het tabblad "offline advertenties". Indien men ervoor kiest om de advertentie te verwijderen, dan wordt deze ook daadwerkelijk verwijderd van de site.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op de site invullen.

Account afgekeurd

Het kan weleens voorkomen, dat de aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe account wordt afgekeurd. Het is op Sexjobs.nl niet toegestaan om meer dan 1 account te hebben. Het hebben van meer dan 1 account kan gecontroleerd worden door de website beheerders. Dit doet men onder andere middels het ip- adres van de gebruiker. Indien men toch een nieuw account wenst, dan is het verstandig om eerst alle eerder aangemaakte accounts te verwijderen van de site en een verzoek te doen bij de klantenservice om de aanmaak van een nieuw account goed te keuren.


Maak nu een gratis account aan op Sexjobs.nl

Sexjobs.nl Acties & Nieuws

 • 31 augustus 2018 Sexjobs biedt meer, dan alleen maar advertenties voor sexueel contact
  Op Sexjobs.nl, de grootste erotische marktplaats van Nederland, kan men niet alleen terecht voor een spannende seks date, maar ook voor dates welke moeten resulteren in een vaste c.q. serieuze relatie. In eerste instantie als wordt gekeken naar de site, dan zal het de meeste bezoekers opvallen, dat er veel advertenties zijn welke betrekking hebben op spannende seksuele avontuurtjes. Er zijn advert Lees verder
 • 23 maart 2017 Vind een spannende date bij Sexjobs
  Ben je op zoek naar een spannende date? Zoek dan niet verder, want bij Sexjobs ben je op het juiste adres. Sexjobs is namelijk een erotische marktplaats waar je snel een seksdate kunt vinden. De datingsite is netjes georganiseerd en er zijn een aantal categorieën waar je precies kunt vinden waar je naar zoekt. Kies een categorie en maak daar gewoon een erotische afspraak met een van de gebrui Lees verder

Sexjobs.nl reviews (46):

Sexjobs.nl - Slecht

0

Review:
Heb een advertentie geplaatst tot tweemaal toe afgekeurd om duistere redenen ik raad het iedereen af contact is bijna niet mogelijk

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Te veel om op te noemen

Cees beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Diefstal!

0

Review:
Lady Angelina / Godin Angelina doet zich voor als online meesteres met MIJN filmpjes. Zij (HIJ) is een ex slaaf/klant van mij en heeft mijn opdrachten, filmpjes en foto's GESTOLEN.
Ik ga juridische stappen ondernemen want ik loop hier inkomsten door mis. De heer R.F. Szkucko zit hier achter. Email [email protected] en [email protected]

Sexjobs.nl - Gedeeltelijk fake

0

Review:
Inderdaad zoals geschreven ook bij de dames die zich aanbieden zitten veel fakers en golddiggers. En een tip, betaal nooit iets van te voren ook geen kadobonnen of zo. Je bent je geld gewoon kwijt. Maar ook 2 x een date gehad dat leuk was in het begin, maar daarna vragen ze voor elk wisse wasje meer en meer geld.

Sterke punten:
Toegankelijkheid

Zwakke punten:
Helaas teveel fakers, ook bij de dames, die veel beloven volgens de adv. maar daarna of niet komen opdagen of andere smoezen verzinnen om meer geld van je te krijgen. De moderator moet zijn taken veel beter in acht nemen en uitvoeren als er klachten binnen komen. Dat gebeurt nu niet, of in onvoldoende mate.

Ray beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Rencontre coquins entre matures

2

Review:
Salut
J suis dispos pour les plans culs payants sans prises de tête. J suis joignable sur whatsapp au +33644697437 Instagram kylianabecker

Sterke punten:
J'aime le hard sex

Zwakke punten:
Mes mamelons et ma pussy

Kyliana be beveelt Sexjobs.nl aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Gewoon niet doen

4

Review:
Ik gebruik deze website al een tijdje en het levert niets op. Ik heb zelfs eens betaald om mijn advertentie (geen gekke dingen ofzo) omhoog te krijgen. Betaling is gelukt, maar ik stond nog altijd op pagina 30, 3 dagen later zelfs op 89. Contact gezocht met Sexjobs; geen reactie.
Ik adverteer hier en daar en let goed op dat ik me aan de regels houd. Een enkele keer kreeg ik een mailtje van een "stel" (waarin duidelijk alleen de man aan het woord was en er nooit gesproken werd over 'ons' of werd zei nooit genoemd) met de mededeling dat ik in de verkeerde categorie geplaatst had. Ik had mijn excuses aangeboden en mijn advertentie (terecht) verwijderd. Daarna kreeg ik mailtjes dat ik zielig was en zeker een vette vrouw op de bank had zitten en op deze manier aan mijn trekke wilde komen. Ook na nieuwe advertenties kreeg van ik diverse "stellen" rare mailtjes. Sexjobs.nl gaf hier geen gehoor aan en ik had mijn e-mail en account verwijderd.
Na een paar maanden met een nieuw account geprobeerd. Nieuw e-mailadres, nieuw locatie (want ik was verhuist en dus nieuw IP adres). Binnen 10 minuten kreeg ik de melding dat mijn account was afgekeurd omdat ik al een account had bij hen. Mijn gehele nieuwe account was totaal anders dan de oude, die niet meer zou bestaan. Dus... hoe weten ze dit? Ik heb ze een normale, nette mail gestuurd (zelfs u gebruikt), maar 6 maanden later en meerdere mailtjes verder geen reactie gekregen.

Nee, je kunt mij niet vertellen dat legitiem is en ik wil mensen zeker adviseren om hier zo ver mogelijk vandaan te blijven. Naar bordeel is goedkoper en beter.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen reacties van 'bedrijf' zelf
Egocentrische mensen en pesterijen
Fake accounts
Betaling mislukt en geen reactie van Sexjobs na e-mail
Keuren accounts af zonder enige reden

Sexjobs.nl - Geilbistelfrl

2

Review:
Mensen pas op geilbistelfrl is zwaar fake en zitten hier op de site om mensen op te lichten. Wees gewaarschuwd mensen.

Sterke punten:
Makkelijk contact te leggen

Zwakke punten:
Heel veel fakers

Anoniem beveelt Sexjobs.nl aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Date en fake

5

Review:
Mijn ervaring met sexjobs is goed.
Natuurlijk zijn de meeste reakties fake zoals op elke dating site.
Met ervaring weet je die er uit te filteren.
Bij sexjobs heb ik toch regelmatig een date.
Ben er dus tevreden over.
Ik adv in de rubriek gratis.

Sterke punten:
Regelmatig daten

Zwakke punten:
Heel veel fakers

Marcel beveelt Sexjobs.nl aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Sommige zijn top..

2

Review:
Ik ben echt door heel veel mensen op de site opgelicht, maar eindelijk heb ik nu contact met een meid die wel real Is. Heb haar een week geleden geappt en spreken elkaar nog elke dag. Omdat zij een van de weinige is die haar best doet het je leuk te maken, wil ik haar graag helpen door baar aan te bevelen. Cindygeil24. Echt een top meid. Verder is de site prima, maar er mag echt wel wat aan het oplichten gebeuren.

Sexjobs.nl - Lady007 is een oplichter.

4

Review:
ik kwam nu inmiddels meer dan een week geleden, de advertentie tegen van Lady007, zij vraagt 40 voor een half uur, maar ondertussen ben ik al 100 euro armer, en zij reageerde niet meer op whatsapp daarna, er werd een heel verhaal opgehangen dat ze werd geslagen door haar werkgever, als ze niet gedraagde, en zo zouden er meer zijn, ik ben in contact geweest met die man, en die zou mij die 100 euro terug geven, dat is nooit gebeurd, en er waren 4 of 5 keer afgesproken dat hij het zou komen brengen, maar iedere keer kwam hij weer niet, dus mensen trap niet hierin, want dit is niet betrouwbaar. de profiel: Lady007 en de nummer: 0644411855
en ook de mailadres: [email protected] met de naam Angel price

Sterke punten:
er is hier geen sterke punten aan, dit is super zwak.

Zwakke punten:
dat dit zo moet, dit is gewoon walgelijk, en zeker niet goed, weg met deze

Jordy beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Slecht beleid

2

Review:
Slecht beleid. Ene moderator keurt je advertentie goed en een ander knalt m er net zo hard weer af omdat je zogenaamd in een verkeerde rubriek adverteert. Ik moest als lesbische vrouw op zoek naar een paydate met een volle vrouw maar adverteren tussen de gaymannen en bi oproepen.... nee dat schiet op!

Sterke punten:
Snelle reactie

Zwakke punten:
Te streng beleid voor mensen die tussen wal en schip vallen. Onnodig kwetsend en zeer irritant om een halve dag op en neer te mailen en goedkeuring te krijgen bij gods gratie om na een kwartier door een andere moderator er weer af gegooid te worden. Trek 1 lijn als personeel en discrimineer niet op geaardheid! Een hetero mag in bbw zoeken naar een volle dame maar een lesbienne niet?

Stephanie beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sexjobs.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sexjobs.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sexjobs.nl


Home Ľ Sexdating Ľ Sexjobs.nl