Sexjobs.nl - 19 Reviews

Last updated: 9 oktober 2017
Sexjobs.nl Logo

35.3% aanbevolen, 19 Reviews

 1. Sexjobs.nl informatie
 2. Inschrijven
 3. Uitschrijven
 4. Advertentie verwijderen
 5. Contact gegevens
 6. Account afgekeurd
 7. Sexjobs.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

Niet tevreden over Sexjobs.nl? Probeer dan eens MatchWereld.

Sexjobs.nl informatie

Sexjobs is een erotische marktplaats. Er zijn een aantal categorieŽn waar gebruikers erotische afspraken kunnen maken met andere personen. Het gaat op deze site niet alleen om seks tegen betaling, er zijn ook personen die gewoon op zoek zijn naar een date. Er zijn dus vrouwen die gewoon voor hun plezier een seks date willen, maar er zijn ook een aantal, die een financiŽle vergoeding voor hun verdiensten vragen. Bezoekers van deze site hebben ook de mogelijkheid om gratis een contactadvertentie te plaatsen. Men hoeft niet te betalen voor het plaatsen van een advertentie en ook niet voor het plaatsen van een reactie op een van de andere advertenties. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn, mogen Sexjobs.nl bezoeken en gebruik maken van de mogelijkheden van deze site.

Sexjobs.nl Details

Hits: 4149

URL: http://www.sexjobs.nl/

CategorieŽn: Sexdating

Reviews: 19

Inschrijven

Het aanmaken van een account op Sexjobs.nl is heel eenvoudig. Als eerst moet men op de home page van deze site, aan de rechter bovenkant, klikken op "account aanmaken". Hierna komt men op de registratie pagina, waar men een gebruikersnaam, het geslacht, het e- mail adres en postcode moet ingeven. Daarnaast moet men ook aangeven dat men 18 jaar of ouder is en dat men akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Op het opgegeven e- mail adres ontvangt de gebruiker hierna een link om het account te activeren. Indien men op de activatie link klikt, zal het account door Sexjobs.nl goedgekeurd worden. Dit is meestal binnen 24 uur een feit. Zodra het account is goedgekeurd, krijgt de gebruiker een e- mail en kan hij of zij aan de slag met het plaatsen van advertenties of het reageren op advertenties.

Uitschrijven

Gebruikers die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun account verwijderen. Dit kan men doen door aller eerst in te loggen op het account, dat men wenst te verwijderen. Hierna moet men gaan naar "mijn account". In het vakje met de instellingen, kan de gebruiker dan klikken op "wijzigen". Vervolgens kan men dan klikken op "Verwijder mijn account". Men krijgt hierna een pop- up met vragen en opties hoe men het account kan verwijderen. Na geklikt te hebben op doorgaan, wordt het account definitief verwijderd van de database van Sexjobs.nl.

Advertentie verwijderen

Gebruikers die een advertentie willen verwijderen van de site, kunnen dit op twee manieren doen. Als eerst kan men een advertentie offline zetten en op een later moment weer online zetten. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om de advertentie helemaal te verwijderen. In beide gevallen moet men eerst inloggen op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn advertenties". Na de advertentie erbij gehaald te hebben, welke men wilt verwijderen, kan men bij deze advertentie klikken op "actie". Men kan hierna ervoor kiezen om de advertentie offline te zetten of de advertentie te verwijderen. Bij het offline zetten van een advertentie, wordt deze geplaatst in het tabblad "offline advertenties". Indien men ervoor kiest om de advertentie te verwijderen, dan wordt deze ook daadwerkelijk verwijderd van de site.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op de site invullen.

Account afgekeurd

Het kan weleens voorkomen, dat de aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe account wordt afgekeurd. Het is op Sexjobs.nl niet toegestaan om meer dan 1 account te hebben. Het hebben van meer dan 1 account kan gecontroleerd worden door de website beheerders. Dit doet men onder andere middels het ip- adres van de gebruiker. Indien men toch een nieuw account wenst, dan is het verstandig om eerst alle eerder aangemaakte accounts te verwijderen van de site en een verzoek te doen bij de klantenservice om de aanmaak van een nieuw account goed te keuren.


Maak nu een gratis account aan op Sexjobs.nl

Sexjobs.nl Acties & Nieuws

 • 23 maart 2017 Vind een spannende date bij Sexjobs
  Ben je op zoek naar een spannende date? Zoek dan niet verder, want bij Sexjobs ben je op het juiste adres. Sexjobs is namelijk een erotische marktplaats waar je snel een seksdate kunt vinden. De datingsite is netjes georganiseerd en er zijn een aantal categorieën waar je precies kunt vinden waar je naar zoekt. Kies een categorie en maak daar gewoon een erotische afspraak met een van de gebrui Lees verder

Sexjobs.nl reviews (19):

Sexjobs.nl - Sexjobs zijn oplichters

1

Review:
Pas op voor sexjobs.nl. De oplichting advertenties laten ze gewoon staan omdat deze betaald zijn.

De echte advertenties die meestal gratis zijn haalt sexjobs er af als ze te veel aandacht trekken.

Het zijn gewoon oplichters en de meld functie die op de website wordt getoond is gewoon voor show.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Oplichters

Mike beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Opgelicht Jennifer

0

Review:
Via Sexjobs opgelicht door jennifer "jennifer bossa2" <[email protected]> tel: 0651628505. Zij sprak af in Oss. Ik daarheen en ze gaf aan snel naar mijn auto te willen, omdat ze niet herkent wilde worden. In de auto hebben we even gepraat en ze vroeg hoelang ik wilde blijven. Ik gaf haar het geld. Daarna moest ze nog even wat ophalen bij haar moeder die een kapsalon heeft, de sleutel van haar appartement. En uiteraard verdween ze en zag ik haar niet meer terug. Ik even niet oplettend genoeg, aangezien ze heel slim met mijn een gesprek aan ging ik even naar een andere plek moest rijden en niet in de gaten had dat ik haar al geld had gegeven. Hiermee hoop ik dat anderen er niet in trappen door de gegevens bekend te maken. Ik heb inmiddels ook aangifte gedaan bij de politie, maar dat zal weinig zin hebben.

Sterke punten:
Leuke dames, maar die ontvangen en telefoonnummer in het profiel hebben staan

Zwakke punten:
makkelijk advertentie aan te maken

Sexjobs.nl - Opgelicht!

1

Review:
Ik ben door een dame opgelicht met de volgende gegevens:
Zij heeft het e-mail adres [email protected] met telefoonnummer 06-29942966.

Zij is binnen geweest en heeft na een uur een opener gehaald maar is daarna niet meer teruggekomen. Sexjobs is op de hoogte gesteld! En ik ga morgen dit melden bij de politie.

Sterke punten:
Soms goed soms slecht

Zwakke punten:
Fakers

Arno beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Gewoon zielig

1

Review:
Een hoop fake gedoe. Als je reageert op een oproep, blijkt opeens dat persoon iets anders te willen. Is mij vaker overkomen. Als je die persoon dan aangeeft, word je "gekiekt" van de site als zijnde faker. Deze persoon zat uiteindelijk in het buitenland vast zonder geld en zocht een sukkel die haar/hem geld stuurde (valt uwe euro sexjob.nl).
Als je zelf een advertentie wilt plaatsen, word die geweigerd door allerlei zielige excuses terwijl je mooi aan de regeltjes houd. Terwijl je soms een advertentie tegenkomt dat je dan afvraagt, hoe is het mogelijk. Maar hola, als je betaald, geen probleem. Zo werkt dit dus.
Misschien zouden ze bij sexjobs.nl eens mensen aannemen die kunnen lezen. En zeker hun eigen voorwaarden. Soms ga ik eens terug kijken, en één ding valt me echt op. De achteruitgang van de site!

Sterke punten:
- GEEN enkel

Zwakke punten:
- commercie viert hoogtij
- oplichters/fakers
- onoverzichtelijk
- vol mensen die veel willen maar zelf niks te bieden hebben
- moderators die niet kunnen lezen

anonymousl beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Opgelicht

2

Review:
Maakt NIKS over naar Rek.Nr. en zoek GEEN contact met dit 06 nummer:


NL96INGB0008612183 (Z. Hermanus vroeg ze erbij te zetten)

0620267920

Was een Anna (21) uit Heerhugowaard/Alkmaar

Sexjobs.nl - bedrogen door man!

1

Review:
Als single dame maak ik wel eens gebruik van sexjobs om een leuke spannende en eerlijke date te krijgen. Door betaald te worden hoef je namelijk niet te weten of de man in kwestie getrouwd is of sowieso is wie hij zegt te zijn.
In dit geval reageerde ik op een betaling in Natura advertentie. Peter was een leuke man en gedurende het klussen bloeide er iets moois op. Net als ik was hij alleen, met af en toe kids en uiteindelijk raakten we in een relatie..
Te mooi om waar te zijn zou je denken en dat was het ook!

Peter bleek natuurlijk helemaal geen Peter te heten en begon mij een paar maanden op afstand te houden omdat 1 van zijn kinderen een zelfmoordpoging zou hebben gedaan.
Je voelt m al aankomen, na maanden aanpassen kwam ik erachter dat er helemaal geen zelfmoordpoging is geweest. En dat Peter, twee weken na onze gezamenlijke vakantie, doodleuk met een andere dame is getrouwd. De dag na het huwelijk zat hij overigens bij mij, de dag daarna ook...

Een ontzettende desillussie na anderhalf jaar met elkaar omgaan....

Sterke punten:
Voor een zoekende vrouw zijn de advertenties van mannen veelal leuk en eerlijk, Dat wil zeggen, men wilt sex en een leuke avond en dat is wat ik zoek.

Zwakke punten:
Mensen kunnen van alles zeggen over wie ze zijn en wat ze doen. Het heeft een hoog fake gehalte waarbij niet alleen mannen worden bedrogen maar vrouwen als ik net zo goed.

Met dit in het achterhoofd zou ik iedereen die op zoek is naar betaald contact man of vrouw gewoon aanraden om te zoeken op de site... maar gebruik je verstand.. ook als je gevoel anders zegt.

Monica beveelt Sexjobs.nl aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Niet meer echt de moeite.

0

Review:
Zit al ongeveer 10 jaar op sexjobs. Heb het zien veranderen van een geheel gratis en overzichtelijke website waar je een date kon maken met amateur hoertjes en studentes tegen betaling maar ook een gratis date kon maken met een stel of voor een gangbang.

Laatste tijd draait het om commercie. Moet credits aanschaffen om advertenties omhoog te plaatsen, advertentie ruimte aanschaffen, zitten meer oplichters dan ooit en als je niet steeds omhoog plaats beland je op de onderste pagina in de rubrieken met nihil reacties. Onoverzichtelijk wat waar te plaatsen.

Ook veel oplichters en fakers terwijl er steeds overal staat
dat het tegengegaan wordt...

Dit was een erg spannende en goede website maar nu een commerciele gruwel.

Sterke punten:
- real amateur hoertjes
- veel aanbod in diverse categorien

Zwakke punten:
- commercie viert hoogtij
- oplichters/fakers
- onoverzichtelijk

Eric beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Opgelicht

2

Review:
Ik ben door ene Sonya genaamd opgelicht op 28 oktober 2016. Hadden afgesproken in de avond. Kwam daar aan en ze wilde ff naar avondwinkel wat boodschapjes halen. We gingen met mijn auto naartoe.Ze vroeg of ik gelijk wilde betalen. Heb haar netjes 140 euro betaald.Uiteindelijk aangekomen bij avondwinkel Delft to go. Ik bleef in de auto zitten en zij boodschap halen. Na 30 min kwam ze niet. Ff gebeld op haar moniel. Ze nam niet op.Ben zelf naar de winkel toe gelopen. Vroeg aan de meneerof er een dame met blonde haren langs is geweest. Hij brabelde wat. Kon hem moeilijk verstaan. Ben toen naar de auto toe gelopen en nog een paar keer gebeld. Geen gehoor. Toen naar huis gereden. Zag later dat ze haar profielfoto had verwijderd. We spraken bij reinier de graaf weg af ter hoogte van nummer 244.In delft. Ze heeft volle lippen. Blond haar. Ze is kort. Ben ontzettend droog genaaid door die meid. Ze was te bereiken op 0647711198

Sexjobs.nl - Sexjobs is vréselijk!

3

Review:
Sexjobs is vréselijk. Het lijkt de Overheid zelf wel. Dit mag niet, dát mag niet, zus is 'verplicht', zo is verboden.

Zucht... wat een afschuwelijke site! Moeilijk (doen) lastig zijn, dwars liggen, steeds maar weer advertenties afkeuren (om niks) en om steeds meer dingen geld vragen.

Mensen, bespaar je een héle hoop ergernis en laat sexjobs.nl (en alle sites van Teasemedia BV (KPN???) uit Den haag) links liggen. Daar wordt je een stuk gelukkiger van!

Sterke punten:
Geen enkele, niks, nada, noppes

Zwakke punten:
Alleen maar eigenlijk. Heel vervelende site.

Mike beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - nep reacties

2

Review:
Ik heb nu al een paar keer reacties gehad op mijn advertentie. Van een aantal verschillende emailadressen die al te denken geven. Nu krijg ik in die mailtjes constant precies het zelfde bericht. FAKE dus om alleen maar te blijven adverteren. Dit is een pure vorm van oplichting en ga sexjobs daarom ook aanklagen.

Sterke punten:
1 van 20 is wel echt

Zwakke punten:
19 van die 20 zijn fake

melv beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sexjobs.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sexjobs.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sexjobs.nl


Home Ľ Sexdating Ľ Sexjobs.nl