Sexjobs.nl

Sexjobs is een erotische marktplaats. Er zijn een aantal categorieën waar gebruikers erotische afspraken kunnen maken met andere personen. Het gaat op deze site niet alleen om seks tegen betaling, er zijn ook personen die gewoon op zoek zijn naar een date. Er zijn dus vrouwen die gewoon voor hun plezier een seks date willen, maar er zijn ook een aantal, die een financiële vergoeding voor hun verdiensten vragen. Bezoekers van deze site hebben ook de mogelijkheid om gratis een contactadvertentie te plaatsen. Men hoeft niet te betalen voor het plaatsen van een advertentie en ook niet voor het plaatsen van een reactie op een van de andere advertenties. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn, mogen Sexjobs.nl bezoeken en gebruik maken van de mogelijkheden van deze site.


Inschrijven

Het aanmaken van een account op Sexjobs.nl is heel eenvoudig. Als eerst moet men op de home page van deze site, aan de rechter bovenkant, klikken op "account aanmaken". Hierna komt men op de registratie pagina, waar men een gebruikersnaam, het geslacht, het e- mail adres en postcode moet ingeven. Daarnaast moet men ook aangeven dat men 18 jaar of ouder is en dat men akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Op het opgegeven e- mail adres ontvangt de gebruiker hierna een link om het account te activeren. Indien men op de activatie link klikt, zal het account door Sexjobs.nl goedgekeurd worden. Dit is meestal binnen 24 uur een feit. Zodra het account is goedgekeurd, krijgt de gebruiker een e- mail en kan hij of zij aan de slag met het plaatsen van advertenties of het reageren op advertenties.


Uitschrijven

Gebruikers die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun account verwijderen. Dit kan men doen door aller eerst in te loggen op het account, dat men wenst te verwijderen. Hierna moet men gaan naar "mijn account". In het vakje met de instellingen, kan de gebruiker dan klikken op "wijzigen". Vervolgens kan men dan klikken op "Verwijder mijn account". Men krijgt hierna een pop- up met vragen en opties hoe men het account kan verwijderen. Na geklikt te hebben op doorgaan, wordt het account definitief verwijderd van de database van Sexjobs.nl.


Advertentie verwijderen

Gebruikers die een advertentie willen verwijderen van de site, kunnen dit op twee manieren doen. Als eerst kan men een advertentie offline zetten en op een later moment weer online zetten. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om de advertentie helemaal te verwijderen. In beide gevallen moet men eerst inloggen op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn advertenties". Na de advertentie erbij gehaald te hebben, welke men wilt verwijderen, kan men bij deze advertentie klikken op "actie". Men kan hierna ervoor kiezen om de advertentie offline te zetten of de advertentie te verwijderen. Bij het offline zetten van een advertentie, wordt deze geplaatst in het tabblad "offline advertenties". Indien men ervoor kiest om de advertentie te verwijderen, dan wordt deze ook daadwerkelijk verwijderd van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op de site invullen.


Account afgekeurd

Het kan weleens voorkomen, dat de aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe account wordt afgekeurd. Het is op Sexjobs.nl niet toegestaan om meer dan 1 account te hebben. Het hebben van meer dan 1 account kan gecontroleerd worden door de website beheerders. Dit doet men onder andere middels het ip- adres van de gebruiker. Indien men toch een nieuw account wenst, dan is het verstandig om eerst alle eerder aangemaakte accounts te verwijderen van de site en een verzoek te doen bij de klantenservice om de aanmaak van een nieuw account goed te keuren.


Artikelen over Sexjobs.nl

Sexjobs biedt meer, dan alleen maar advertenties voor sexueel contact

Op Sexjobs.nl, de grootste erotische marktplaats van Nederland, kan men niet alleen terecht voor een spannende seks date, maar ook voor dates welke moeten resulteren in een vaste c.q. serieuze relatie. In eerste instantie als wordt gekeken naar de site, dan zal het de meeste bezoekers opvallen, dat er veel advertenties zijn welke betrekking hebben op spannende seksuele avontuurtjes. Er zijn advert ... [...]

Vind een spannende date bij Sexjobs

Ben je op zoek naar een spannende date? Zoek dan niet verder, want bij Sexjobs ben je op het juiste adres. Sexjobs is namelijk een erotische marktplaats waar je snel een seksdate kunt vinden. De datingsite is netjes georganiseerd en er zijn een aantal categorieën waar je precies kunt vinden waar je naar zoekt. Kies een categorie en maak daar gewoon een erotische afspraak met een van de gebrui ... [...]

Sexjobs.nl Reviews

  Tegenvaller.

  Voor de vernieuwing van de site maanden geleden, was er meer mogelijk.
  Je kon moeiteloos je eigengemaakte foto's vervangen.
  Nu lukt dat niet meer vanwege, dat men te kennen geeft, dat de foto's te veel mb's hebben of zoiets, dus de foto's die er wel op staan als voorbeeld wat jouw advertentie inhoudt, die kun je niet wisselen met andere foto's.
  En ook de credits zijn anders. Vroeger kocht je er 10 of 20, en een omhoogplaatsing kostte dan 1 credit.
  En was je door je credits heen, en je had genoeg van adverteren, dan had je geen verlies, en stond je op 0.
  Nu betaal je €1,80, per keer als je de adv. omhoog plaatst, en als je dan nog €1,40 heb staan en je wilt je adv. omhoog plaatsen, dan wordt je verplicht voor €10 bij te kopen, of meer. want anders heb je €1,40 verlies.
  Wat ook opvalt is, als je telefonisch contact opneemt, dat er nooit iemand aanwezig is.
  Dat was voor de vernieuwing wel beter geregeld, een - puntje dus.

  Sterke punten
  Site is veel overzichtelijker, en mooier geformuleerd.
  Je staat veel korter in de wacht als voorheen, als je de advertentie hebt verandert, sta je binnen 3 uur weer online.
  En als je verhoogt, dat je gelijk kunt zien welke positie jij staat.

  Zwakke punten
  foto's kun je niet vervangen met andere eigengemaakte foto's als voorbeeld, wat je wilt uitleggen wat jij met je advertentie bedoelt. Vroeger was dat geen probleem, en als je hulp vraagt dit op te lossen, dan kun je lang wachten. En een oplossing blijft uit.

  Ik ben niet fake

  Ik heb een profiel op sj. Ben in 2018 begonnen. De afgelopen 2 jaar erg veel fake profielen en oplichters actief. De kosten voor advertenties zijn belachelijk en nu ze de filters hebben toegevoegd word je vaak niet meer getoond in de resultaten van zoekopdrachten

  Tips om niet opgelicht te worden:
  * Vraag fake check via beeldbellen.
  * Betaal niet als het alleen mogelijk is om via cadeau bonnen te betalen.
  * Reageer op advertenties met meer dan 2 foto's.
  * Wees voorzichtig met advertenties die bij een account staan die minder dan 3 maanden actief zijn.
  Groetjes,
  Patricia uit Amsterdam

  Sterke punten
  Mijn profiel is echt

  Zwakke punten
  Veel fake

  Grappemakers /OPLICHTERS

  Onlangs plaatste ik een advertentie.waar ik ook voor heb betaald verificatie systeem is kut en ze willen al je gegevens weten je bs je rijks registernummer je echte naam alles willen ze weten.Nee nee alleen opdat het allemaal bananensjouwers daar achter hun pc .IK zie mijn geld nogsteeds niet terug gestort. TYPISCH OPLICHTERS GEDRAG! WEES VOORZICHTIG WAAR JE ADV PLAATST.

  Sterke punten
  GEEN WEES OPGEPAST WAAR JE EEN ADV PLAATST

  Zwakke punten
  GEEN PRIVACY?LIJKT WEL FBI WEES OPGEPAST WAAR JE EEN ADV PLAATST

  Nep

  Hoop nep profiels

  Oplichting

  Wat een vieze site! Ze plukken je als ondernemer helemaal leeg! Je plaats advertenties ze keuren het goed… dan moet je opnieuw betalen en dan opeens je account geblokt maar je geld is weg?
  Denk na voordat je je hier aanmeld het zijn grote dieven! En het ergste is zelf hebben ze ook account en jij als man maar denken dat je een leuke meid aan de haak hebt? Niet intrappen want het is geen leuke dame maar een man!! Die al het geld int

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting

  Geef je nummer niet

  Sexjobs was best een leuke site, maar de laatste tijd is het vooral fake wat de klok slaat. Heel veel advertenties met maar één doel, je naar een betaalsite lokken of je proberen op te lichten. Meiden, die zogenaamd af willen spreken, maar dit niet doen. Pas ook op met het geven van je nummer. Ik ben vervolgens gechanteerd. Sexjobs is op de hoogte, maar ze vinden het prima. Hoe meer advertenties hoe beter, ook al zijn ze misleidend.

  Absurde account verificatie

  Sexjobs was een leuke website totdat ze negatief in het nieuws kwamen m.b.t. fraude/oplichting en besloten dat adverteerders in 'bepaalde rubrieken' hun account moeten verifiëren d.m.v. het uploaden van een selfie en een foto van een ID.

  Naar eigen zeggen wil Sexjobs hiermee nagaan of de foto's die bij de advertentie staan echt van de adverteerder zijn. Blijkbaar schijnt Sexjobs dat ook te kunnen nagaan als je geen foto's bij je advertentie plaatst(?). Zelfs als je in de rubriek gratis sexcontact wilt adverteren, wil Sexjobs een selfie en je ID hebben. Naar de reden informeren heeft geen nut, want ze hebben geen klantenservice, wel iemand die je een grote mond geeft zonder inhoudelijk op de vraag in te gaan.

  Enig nut heeft de accountverificatie overigens niet, want Sexjobs staat nog steeds vol met personen die je willen oplichten. Niet zo vreemd want die zorgen voor de inkomsten met hun betaalde advertenties.

  Opmerkelijk is dat Sexjobs alles van haar adverteerders willen weten, maar op de website staat geen adres van de onderneming, geen contactgegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres, én geen KvK- en BTW-nummer, welke allemaal wettelijk verplicht zijn.

  Als je op een dag jouw selfie én ID op het internet wilt tegenkomen, of de politie aan je deur wilt hebben omdat jouw persoonsgegevens zijn gebruikt bij fraude/oplichting, omdat Sexjobs is gehackt en alle foto's zijn gestolen, dan moet je een account bij Sexjobs aanmaken en deze op de gevraagde wijze verifiëren. Succes verzekerd.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Zie mijn review.

  Oplichters

  je moet voor hem zorgen, hij maakt een afspraak, hij wil de afspraak niet betalen, hij trekt zijn kleren uit hij maakte een afspraak met mij op deze nummer 0629203254

  Altijd opletten

  Ik gebruik sexjobs recent, advertenties gemaakt maar ook op gereageerd. Ik heb wel mensen gesproken langdurig en ben nog in contact met een stel, alleen helaas is veel inderdaad nep.

  Onder rubriek "gratis sexcontact" krijg ik veel reacties maar helaas is 80% fake. Voordat ik antwoord zoek ik het nummer op en in meeste gevallen zie ik op websites staan "gevaarlijk, oplichter!". Veel oplichters sturen dan fake foto's, foto 1 is dan blond haar en mollig en foto 2 is dan opeens een brunette met een cup H en super strak lichaam. Veel die foto's verzamelen ofzo en de goeie ouwe ghosting, na contact met een vrouw stuur je haar een appje en dan ben je al verwijderd.. ook leuk reageer dan niet.

  Voor de rest is het geluk hebben, je moet zeker weten uitkijken met wat je krijgt dus tip is inderdaad geen nummer alleen e-mail. Als een contactpersoon pay vooraf vraagt, nooit doen want dat is dan de truc om je geld te krijgen.

  Account aanmaken is gratis, 3 gratis advertenties dus niet super slecht als in aanmelden / afmelden. Site is makkelijk te gebruiken verder.

  Sterke punten
  Makkelijk om je advertentie aan te maken, foto's toe te voegen en aanpassen. Makkelijk contact met mensen. Aanmelden/afmelden is ook simpel en het is ook de enige soort "advertentie" website met sex wat redelijk is.

  Zwakke punten
  Veel oplichters die zich voordoen als geïntresseerden, stellen of wat je zoekt op je advertentie.
  Om je advertentie een beetje populair te houden moet je betalen zodat het vooraan blijft in de homepagina en branche.

  Helaas veel fake

  Sexjobs was een mooie site, maar is vooral verworden tot een site met fake-advertenties en oplichters. De moderaters vinden het prima, want advertenties leveren geld op. Uiteindelijk zal dit betekenen dat Sexjobs zichzelf de nek omdraait. Mijn advies: geef nooit je nummer (voor je het weet word je gechanteerd) en betaal nooit vooraf.

  Veel advertenties zijn nep

  Veel advertenties zijn nep

  Fake

  Had een advertentie staan waar een dame op reageerde.
  Ze kwam heel lief over enzo.
  We spraken een beetje over voorkeuren etc..

  En toen had ze het over exclusiviteit.
  Ik zei prima, alleen wilde ze daar wel extra geld voor en 2x per week. Vond dat prima.
  Afijn ik afspraak gemaakt. Appte ze me ineens via Kik, ja ben net wakker word morgen. Dscht oké gek half 3 in de middag wakker op zondag, maar prima.

  Dag erna stond een afspraak.

  Maar een vriend van mij vertrouwde het niet en die mailde haar en van hem vroeg ze hetzelfde. Meteen neuken voor 300 vond hij nogal snel en eenvoudig
  Afinn hij haar adres gehad dn fptos gehad.

  Zegt ie maar je doet dit met niemand anders he? Op dat moment zei de glashard nee. Toen vertelde hij over mijn deal met haar en ineens was t stil

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Teveel fakers

  FAKE Shally uit Hengelo = FAKE

  06 44 75 68 42 is SCAM! Beweert uit Hengelo te komen, ik toevallig ook. Wilde eerst geld voordat ze begon met camsessie...
  Vroeg haar op de app om mij eerst 5 willekeurige wijknamen in Hengelo op te noemen. En plots werd ik geblokt!! NOOIT VAN TE VOREN GELD DOEN!!!

  positief

  Het enigste is, dat ik veel kijkers krijg, en af en toe een reactie.
  en mocht ik soms een tekst hebben neergezet, die de directie afkeurd,
  dan krijg ik de kans deze te verbeteren en wordt de blokkade opgeheven.

  Alleen maar oplichters

  Veel profielen tegenwoordig nep. Gebruik NOOIT je eigen 06 en betaal NOOIT vooruit

  Sterke punten
  Helaas geen meer

  Zwakke punten
  Veel oplichters actief en sexjobs zelf doet hier niets aan.

  Hollands Amber 0649157375 is f

  Op passen met hollnds amber 0649157375 is fake oplichter iedere keer kom met ander profiel en andere nummers 99,9% adv zijn in sexjobs.nl fake . Sexjobs.nl verdienen bak geld met fake adv met bezoeker . 100% fake beter zegen

  Sterke punten
  Fake adv sexjobs.nl

  Zwakke punten
  Fake adv sexjobs.nl

  Groot maffia geld verdienen me

  Holland Amber met tel nr0649157375 is een oplichter en sexjobs.nl steun en geef dekking voor deze oplichter omdat sexjobs.nl verdien bak geld heel makkelijk . Alles nep en vals kan niet eens een reviews achter laten om mensen waarschuen over oplichter bv hollands amber met tel nr 0649157375 . 99% adv van sexjobs.nl is fake ze doen meeste zelf . Ze plaatsen zelf adv ook om laat mens in de waar , echt 100% fake en groet oplichter en maffia organisatie zijn gewon sexjobs.nl echt oppassen binnen no time word opgelicht . Politie aangifte doe niks er mee behalve kijken . Omdat zei ze is civiel zaak . Gaan makkelijke over ( omdat sexjobs.nl is maffia en niet arme burger om snel afgepak worden ) schandalig

  Sterke punten
  Sterke punten mensen oplichten en naaien . Sexjobs.nl echte oplichterij

  Zwakke punten
  Zwakte pinten mensen naaien met oplichten . Sexjobs. Nl is gewon actieve maffia oplichterij

  positief

  ben al jaren aan het adverteren, en natuurlijk zitten er mensen tussen waarvan ik denk, waarom plaats je een advertentie als je toch niet reageerd op een reactie. Maar verder krijg ik veel kijkers.

  Sterke punten
  Dat, als je wat foute bewoordingen of foto's plaatst, wat tegen de regels is, dat je ruim de kans krijgt dit naar eigen fantasie te veranderen.

  Zwakke punten
  weet ik neit

  Wazige site

  Mijn advertenties worden honderden malen bekeken maar 0 reacties wat ik erg raar vind.
  Ik heb zelf ook gereageerd op oproepjes maar krijg ook geen reacties.
  Ook heb ik me voorgedaan als vrouw en dan krijg ik wel reacties.
  Mijn conclusie is dat deze site hoofdzakelijk door mannen wordt bezocht en het geem zuivere koffie is.
  Ik heb mijn account inmiddels gewist.

  Sterke punten
  Overzichtelijke rubrieken en praktische filters.

  Zwakke punten
  99.9% mannen op deze site.
  Wazige bedoeling dat je wel veel kijkers hebt maar 0 reacties...
  Neigt naar fake

  positief

  Ik heb in de loop der jaren, toch leuke ontmoetingen gehad en gehouden. Zowel gewoon contact als bi contact. Het enigste nadeel is het omhoogplaatsen, dat heeft mij al een vermogen gekost. En toch worden mijn beiden advertenties goed bezocht. Alles bij elkaar is sexjobs de enigste advertentie date site, waar ik mij prettig bij voel.

  Sterke punten
  Zijn eerlijk, word je geblokkeerd, dan heb je even de tijd jouw advertentie aan te passen, ipv, verwijderd te worden zoals bij andere sites. Ik ben content en tevreden met sexjobs.

  Zwakke punten
  Ken ik niet, nooit tegen gekomen.

  Soms heb je geluk , niet alles Fake

  Afgezien van de vele fake advertenties met mooie geleende foto's
  van het net gevist heb ik toch nog een positive ervaring met
  Adverteerders op sexjobs . Heb via sexjobs een afspraak kunnen
  maken met voor een massage wat me goed bevallen is.
  Bij aankomst bleek de massage gegeven te worden door een al oudere
  heer en in tegenstelling tot het genoemde bedrag wat hij hiervoor
  rekende was het gratis . Hij moet namelijk een bedrag voor zijn
  dienst opgeven daar anders de advertentiezou worden afgekeurd.
  Als je als vrouw ook eens een massage wil kan ik dat zeker aanbevelen
  Adverteerder is al meer dan 10 jaar lid en berijkbaar op
  06 18394086

  Sterke punten
  Goede zoekfunctie

  Zwakke punten
  Veel Fake en fake foto's
  Veel foto's terug te vinden vis image search programma's

  Fake mail van bezoeker sexjobs

  Dames pas op als je van deze persoon een mail krijgt: [email protected]
  Maak je belachelijk. Maar zelf zal hij niets te bieden hebben aangezien hij sexjobs.nl moet bezoeken de faker.

  deels fake profielen

  deels fake profielen vragen vooraf te betalen of schatje ik moet morgen mijn huis uit als ik de huur niet betaal kun jij me helpen. heb 1 date gehad via jobs maar dat was niks voor de rest blijf ik proberen kon gemakkelijk account aanmaken ik blijf het nog even proberen

  Sterke punten
  toegankelijk

  Zwakke punten
  veel fakers

  Sexjobs.nl website eigenaren zijn zelf oplichters !

  Wij als echt koppel zijn al twee keer van de website afgegooid, dus ik heb uiteindelijk maar contact opgenomen met de vraag waarom. Ik kreeg direct een antwoord dat ze niet gaan discussieren en dat ik het maar moet accepteren. Ze gingen ook niet in op mijn vraag dat wij best wel wouden bewijzen via video bellen of dergelijke dat wij wel echt zijn, daar hadden zij namelijk geen baat bij.

  Wat ik sterk vermoed is dat de meeste advertenties van hun zelf zijn om zo mensen op te lichten, zoals bij vele dating websites. Wij daar in tegen waren een echt koppel en trokken iets te veel aandacht en dat kost natuurlijk geld.

  Weet je direct waarom de website vol zit met oplichters.
  Walgelijke zijn de eigenaren van sexjobs.nl.

  Sexjobs maakt er een zootje van

  De moderators werken verschillend en los van elkaar, je word misleid mbt adverteren dit word allemaal manueel gedaan om jouw geld los te peuteren ze beloven gratis advertentie ruimte maar dit is onder voorwaarde dit word er verder ook niet bij vermeld dus niks gratis hier je raakt je tijd kwijt je raakt je geld kwijt hier. Verder meten ze met meerder maten en krijgt de een dit te horen en de ander dat, zo kunnen ze bijvoorbeeld zeggen dat je op sexjobs niet met een url mag adverteren terwijl je gewoon ziet dat het bij anderen wel geaccepteerd word als er toezichthouders zijjnn om deze site op de vingers te tikken dan is het een keer tijd om dit zsm te doen.

  Zwakke punten
  moderators/regelgeving/duidelijkheid/informatie/communicatie/service


Bezoek Sexjobs.nl

Schrijf een review