Sexjobs.nl

Sexjobs is een erotische marktplaats. Er zijn een aantal categorieën waar gebruikers erotische afspraken kunnen maken met andere personen. Het gaat op deze site niet alleen om seks tegen betaling, er zijn ook personen die gewoon op zoek zijn naar een date. Er zijn dus vrouwen die gewoon voor hun plezier een seks date willen, maar er zijn ook een aantal, die een financiële vergoeding voor hun verdiensten vragen. Bezoekers van deze site hebben ook de mogelijkheid om gratis een contactadvertentie te plaatsen. Men hoeft niet te betalen voor het plaatsen van een advertentie en ook niet voor het plaatsen van een reactie op een van de andere advertenties. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn, mogen Sexjobs.nl bezoeken en gebruik maken van de mogelijkheden van deze site.Inschrijven

Het aanmaken van een account op Sexjobs.nl is heel eenvoudig. Als eerst moet men op de home page van deze site, aan de rechter bovenkant, klikken op "account aanmaken". Hierna komt men op de registratie pagina, waar men een gebruikersnaam, het geslacht, het e- mail adres en postcode moet ingeven. Daarnaast moet men ook aangeven dat men 18 jaar of ouder is en dat men akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Op het opgegeven e- mail adres ontvangt de gebruiker hierna een link om het account te activeren. Indien men op de activatie link klikt, zal het account door Sexjobs.nl goedgekeurd worden. Dit is meestal binnen 24 uur een feit. Zodra het account is goedgekeurd, krijgt de gebruiker een e- mail en kan hij of zij aan de slag met het plaatsen van advertenties of het reageren op advertenties.


Uitschrijven

Gebruikers die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun account verwijderen. Dit kan men doen door aller eerst in te loggen op het account, dat men wenst te verwijderen. Hierna moet men gaan naar "mijn account". In het vakje met de instellingen, kan de gebruiker dan klikken op "wijzigen". Vervolgens kan men dan klikken op "Verwijder mijn account". Men krijgt hierna een pop- up met vragen en opties hoe men het account kan verwijderen. Na geklikt te hebben op doorgaan, wordt het account definitief verwijderd van de database van Sexjobs.nl.


Advertentie verwijderen

Gebruikers die een advertentie willen verwijderen van de site, kunnen dit op twee manieren doen. Als eerst kan men een advertentie offline zetten en op een later moment weer online zetten. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om de advertentie helemaal te verwijderen. In beide gevallen moet men eerst inloggen op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn advertenties". Na de advertentie erbij gehaald te hebben, welke men wilt verwijderen, kan men bij deze advertentie klikken op "actie". Men kan hierna ervoor kiezen om de advertentie offline te zetten of de advertentie te verwijderen. Bij het offline zetten van een advertentie, wordt deze geplaatst in het tabblad "offline advertenties". Indien men ervoor kiest om de advertentie te verwijderen, dan wordt deze ook daadwerkelijk verwijderd van de site.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op de site invullen.


Account afgekeurd

Het kan weleens voorkomen, dat de aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe account wordt afgekeurd. Het is op Sexjobs.nl niet toegestaan om meer dan 1 account te hebben. Het hebben van meer dan 1 account kan gecontroleerd worden door de website beheerders. Dit doet men onder andere middels het ip- adres van de gebruiker. Indien men toch een nieuw account wenst, dan is het verstandig om eerst alle eerder aangemaakte accounts te verwijderen van de site en een verzoek te doen bij de klantenservice om de aanmaak van een nieuw account goed te keuren.Artikelen over Sexjobs.nl

Sexjobs biedt meer, dan alleen maar advertenties voor sexueel contact

Op Sexjobs.nl, de grootste erotische marktplaats van Nederland, kan men niet alleen terecht voor een spannende seks date, maar ook voor dates welke moeten resulteren in een vaste c.q. serieuze relatie. In eerste instantie als wordt gekeken naar de site, dan zal het de meeste bezoekers opvallen, dat er veel advertenties zijn welke betrekking hebben op spannende seksuele avontuurtjes. Er zijn advert ... [...]

Vind een spannende date bij Sexjobs

Ben je op zoek naar een spannende date? Zoek dan niet verder, want bij Sexjobs ben je op het juiste adres. Sexjobs is namelijk een erotische marktplaats waar je snel een seksdate kunt vinden. De datingsite is netjes georganiseerd en er zijn een aantal categorieën waar je precies kunt vinden waar je naar zoekt. Kies een categorie en maak daar gewoon een erotische afspraak met een van de gebrui ... [...]

Sexjobs.nl Reviews

  Helaas

  Ben er ook ingetrapt, met een goed gesprek en geilheid verlies je jezelf. Aanbetaling gedaan, nu nog zien terug te krijgen. Ook mijn advies is blijf hier weg!!!!!! Gesprekken lopen vlot en snap niet hoe je mensen zo kan Bedonderen!!!!!!!!!!!!! Voor mij alleen regulier sexwerk nog als dat tenminste terugkeert!!! Er wordt hier ook niet gevraagd of je Corona hebt gehad ofzo (wat in mijn optiek ook sowieso onzin is) maar dit is al een teken van nepheid!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles Helpdesk lijkt aan je kant te staan maar doen niets!!!

  Nadia Wageningen

  Ik vertrouwde het in eerste instantie niet omdat je over een voorschot veel negatieve verhalen hoort dame in kwestie zag er zo goed uit dat ik de risico heb genomen ik heb t betaald een afspraak gemaakt toen ik was aangekomen boven mijn verwachtingen wat een top schone dame vriendelijk ergs knap mooi lichaam en erg beleefd ze heeft alles netjes uit gelegd over de voorschot omdat er mensen zijn die afspraken maken en niet komen dus dan begrijp ik haar best dat ze meer zekerheid wil t was wel aan de dure kant maar voor mij zeker de moeite waard geweest ik ben erg positief en vond dat dit wel gemeld moest worden

  Sterke punten
  Erotische massage

  Corrupt is het

  Sommige meiden zijn echt real in in Cam of app maar heel veel gebruiken insta foto’s vraag daarom altijd een check of als de foto met naam blaadje is ! Sexjob doet er niks aan laat toe ik heb inmiddels aangifte gedaan vandaag want Sexjob licht zelf op rerageren nergens op maffia is het ! Maar ik laat het niet bij zitten heb genoeg geld advocaat erop van alle nepprofiel foto gemaakt de laaste week voor bewijs hoe vaak ze wisselen en sj het toe laat ! Oplichters jammer want sommige meiden zijn echt real en leuk maar zoveel fake overal waar geen profiel naam staat maar ingevuld met van. Die zijn zowiezo fake

  Sterke punten
  Geen

  niet doen

  Niet aan de site beginnen, een enkel profiel uitgezonderd. Veel fake, heeeeeeel veeeeeel fake. Wil je toch een escort, bezoek de site "tippelstraat" ,gegarandeerd succes!!! Dames die in deze tijd toch werken kan je via deze site boeken.

  Sterke punten
  GEEN!

  Zwakke punten
  ALLES!

  NIET DOEN!!!!!

  ZEEEEEER SLECHT!!!!! 99,9% is fake, het merendeel is oplichter. Contact leggen gaat inderdaad makkelijk, maar dan...... Zodra de "vrouw" zegt dat ze onderweg is eist ze het hele bedrag op, soms zelf met dreigementen. En ja een enkel keer geluk gehad, maar mensen......gewoon niet aan beginnen.

  Sterke punten
  GEEN!!!

  Zwakke punten
  heel veel fake! en oplichters.

  Vreselijke site

  Ze zeggen weleens wie goed doet goed ontmoet. Het is gewoon de wallen online. Mensen blijf weg van deze site wie echt serieus opzoek is wordt afgekeurd. En de klantenservice is echt ver beneden de maat en je wordt behandeld als een klein kind. Blijf weg van deze smerige site je wordt er opgelicht en veel fake. En spreek vooral niet af! Ik raad deze site bij niemand aan. Blijf er weg mensen. Het is een fata morgana. Trap er niet in. Mensen blijf er weg, ik ben er ook ingetrapt maar ik zeg 1 ding nooit meer. Het moest verboden worden. Ze zijn alleen maar voor eigen belang bezig. Een nette advertentie keuren ze af. Discrimineert kunnen ze goed. Ik bezoek die site nooit meer. 1 tip blijf er weg!

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  Alles is er verrot.

  Klopt geen zak van

  Als hobby fotograaf wilde ik eens wat anders proberen: foto's en films van stellen en dames. Voor de duidelijke order: ook mannen geprobeerd, maar mijn God wat waren die agressief. In mijn ad duidelijk gezegd dat dit hobby en geen verdienste is en nog meer qua veiligheid e.d. Nog geen 10 minuten na het plaatsen een e-mail: Afgekeurd vanwege verkeerde rubriek. Oke, kan gebeuren. ZET ER DAN BIJ WELKE RUBRIEK DAN WEL! 7 dagen later was mijn ad goedgekeurd en op pagina 18 geplaatst... wut? Paar weken later: Totaal geen reactie. Ow, wel reactie, maar van die dames die willen dat je je aanmeldt op een andere site.. Uhu, ben misschien niet goed, maar wel lekker! Weer een paar weken later; hitte golf en veel mensen buiten. Ik zat toevallig (!?) op sexjobs en zag in de rubriek 'buitensex' een advertentie staan over iemand die foto's en filmpjes wil maken van mensen die buiten dingen willen doen. Ow, das een goeie! Dus ik daar ook zo'n ad gezet. 10 minuten later: Afgekeurd vanwege verkeerde rubriek. Waarom hij dat wel en ik die van mij niet? Ik naar mijn vrouw (ja, ze weet mijn hobby). Zij een account aangemaakt en een soort gelijke ad gemaakt, in dezelfde rubriek. 2 minuten later: Goed gekeurd. Ergo: Als je als man een ad wilt plaatsen: Doe het niet. Hoe onschuldig dan ook. Of doe je voor als vrouw, dan heb je meer kans. Ow ja, de fake e-mailaccount van mijn vrouw zat een uur later vol met dickpics, schunnige opmerkingen, en weet ik veel. Ze is voor veel in, maar de dingen die opgedrongen werden in die berichten! Wow. Zelfs opmerkingen van: "Kom maar lekker buiten spelen, dan verkracht ik je lekker en kun je dat lekker filmen". Zo blij dat dit een fake email was.

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen. Graag opdoeken deze site.

  Slecht

  Heb een advertentie geplaatst tot tweemaal toe afgekeurd om duistere redenen ik raad het iedereen af contact is bijna niet mogelijk

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  Diefstal!

  Lady Angelina / Godin Angelina doet zich voor als online meesteres met MIJN filmpjes. Zij (HIJ) is een ex slaaf/klant van mij en heeft mijn opdrachten, filmpjes en foto's GESTOLEN. Ik ga juridische stappen ondernemen want ik loop hier inkomsten door mis. De heer R.F. Szkucko zit hier achter. Email [email protected] en [email protected]

  Gedeeltelijk fake

  Inderdaad zoals geschreven ook bij de dames die zich aanbieden zitten veel fakers en golddiggers. En een tip, betaal nooit iets van te voren ook geen kadobonnen of zo. Je bent je geld gewoon kwijt. Maar ook 2 x een date gehad dat leuk was in het begin, maar daarna vragen ze voor elk wisse wasje meer en meer geld.

  Sterke punten
  Toegankelijkheid

  Zwakke punten
  Helaas teveel fakers, ook bij de dames, die veel beloven volgens de adv. maar daarna of niet komen opdagen of andere smoezen verzinnen om meer geld van je te krijgen. De moderator moet zijn taken veel beter in acht nemen en uitvoeren als er klachten binnen komen. Dat gebeurt nu niet, of in onvoldoende mate.

  Rencontre coquins entre matures

  Salut J suis dispos pour les plans culs payants sans prises de tête. J suis joignable sur whatsapp au +33644697437 Instagram kylianabecker

  Sterke punten
  J'aime le hard sex

  Zwakke punten
  Mes mamelons et ma pussy

  Gewoon niet doen

  Ik gebruik deze website al een tijdje en het levert niets op. Ik heb zelfs eens betaald om mijn advertentie (geen gekke dingen ofzo) omhoog te krijgen. Betaling is gelukt, maar ik stond nog altijd op pagina 30, 3 dagen later zelfs op 89. Contact gezocht met Sexjobs; geen reactie. Ik adverteer hier en daar en let goed op dat ik me aan de regels houd. Een enkele keer kreeg ik een mailtje van een "stel" (waarin duidelijk alleen de man aan het woord was en er nooit gesproken werd over 'ons' of werd zei nooit genoemd) met de mededeling dat ik in de verkeerde categorie geplaatst had. Ik had mijn excuses aangeboden en mijn advertentie (terecht) verwijderd. Daarna kreeg ik mailtjes dat ik zielig was en zeker een vette vrouw op de bank had zitten en op deze manier aan mijn trekke wilde komen. Ook na nieuwe advertenties kreeg van ik diverse "stellen" rare mailtjes. Sexjobs.nl gaf hier geen gehoor aan en ik had mijn e-mail en account verwijderd. Na een paar maanden met een nieuw account geprobeerd. Nieuw e-mailadres, nieuw locatie (want ik was verhuist en dus nieuw IP adres). Binnen 10 minuten kreeg ik de melding dat mijn account was afgekeurd omdat ik al een account had bij hen. Mijn gehele nieuwe account was totaal anders dan de oude, die niet meer zou bestaan. Dus... hoe weten ze dit? Ik heb ze een normale, nette mail gestuurd (zelfs u gebruikt), maar 6 maanden later en meerdere mailtjes verder geen reactie gekregen. Nee, je kunt mij niet vertellen dat legitiem is en ik wil mensen zeker adviseren om hier zo ver mogelijk vandaan te blijven. Naar bordeel is goedkoper en beter.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen reacties van 'bedrijf' zelf Egocentrische mensen en pesterijen Fake accounts Betaling mislukt en geen reactie van Sexjobs na e-mail Keuren accounts af zonder enige reden

  Geilbistelfrl

  Mensen pas op geilbistelfrl is zwaar fake en zitten hier op de site om mensen op te lichten. Wees gewaarschuwd mensen.

  Sterke punten
  Makkelijk contact te leggen

  Zwakke punten
  Heel veel fakers

  Date en fake

  Mijn ervaring met sexjobs is goed. Natuurlijk zijn de meeste reakties fake zoals op elke dating site. Met ervaring weet je die er uit te filteren. Bij sexjobs heb ik toch regelmatig een date. Ben er dus tevreden over. Ik adv in de rubriek gratis.

  Sterke punten
  Regelmatig daten

  Zwakke punten
  Heel veel fakers

  Sommige zijn top..

  Ik ben echt door heel veel mensen op de site opgelicht, maar eindelijk heb ik nu contact met een meid die wel real Is. Heb haar een week geleden geappt en spreken elkaar nog elke dag. Omdat zij een van de weinige is die haar best doet het je leuk te maken, wil ik haar graag helpen door baar aan te bevelen. Cindygeil24. Echt een top meid. Verder is de site prima, maar er mag echt wel wat aan het oplichten gebeuren.

  Lady007 is een oplichter.

  ik kwam nu inmiddels meer dan een week geleden, de advertentie tegen van Lady007, zij vraagt 40 voor een half uur, maar ondertussen ben ik al 100 euro armer, en zij reageerde niet meer op whatsapp daarna, er werd een heel verhaal opgehangen dat ze werd geslagen door haar werkgever, als ze niet gedraagde, en zo zouden er meer zijn, ik ben in contact geweest met die man, en die zou mij die 100 euro terug geven, dat is nooit gebeurd, en er waren 4 of 5 keer afgesproken dat hij het zou komen brengen, maar iedere keer kwam hij weer niet, dus mensen trap niet hierin, want dit is niet betrouwbaar. de profiel: Lady007 en de nummer: 0644411855 en ook de mailadres: [email protected] met de naam Angel price

  Sterke punten
  er is hier geen sterke punten aan, dit is super zwak.

  Zwakke punten
  dat dit zo moet, dit is gewoon walgelijk, en zeker niet goed, weg met deze

  Slecht beleid

  Slecht beleid. Ene moderator keurt je advertentie goed en een ander knalt m er net zo hard weer af omdat je zogenaamd in een verkeerde rubriek adverteert. Ik moest als lesbische vrouw op zoek naar een paydate met een volle vrouw maar adverteren tussen de gaymannen en bi oproepen.... nee dat schiet op!

  Sterke punten
  Snelle reactie

  Zwakke punten
  Te streng beleid voor mensen die tussen wal en schip vallen. Onnodig kwetsend en zeer irritant om een halve dag op en neer te mailen en goedkeuring te krijgen bij gods gratie om na een kwartier door een andere moderator er weer af gegooid te worden. Trek 1 lijn als personeel en discrimineer niet op geaardheid! Een hetero mag in bbw zoeken naar een volle dame maar een lesbienne niet?

  Niet alles fake

  Ik adverteer zelf krijg de laatste tijd weinig reacties maar heb al zat vrouwen ontmoet en tuurlijk krijg je zat fake mails maar de site werkt prima en ga helaas ook soms fake maar als je wat langer adverteerd weet je snel genoeg te mooi om waar te zijn is 99.9 procent fake

  Sterke punten
  Hoeren genoeg

  Zwakke punten
  Veel fake mails

  veel fakers

  ik moet echt zeggen heb drie advertentie's meeste mannen vragen foto's komen ook niet opdagen tis gewoon dit als hobby niet leuk op deze manier is echt enkelen die komen opdagen.

  Sterke punten
  soms opdaging

  Zwakke punten
  van de 10 zeg maar 2

  Veel hits maar weinig reacties

  Hallo, ik gebruik sexjobs voor een pleziertje te vinden. Ik heb ook een advertentie geplaatst. En meestal krijg ik dan als reactie of ik de meid kan ophalen. Maar jah ik heb geen auto dus dat wordt hem niet. En andere keren hebben we een mail wisseling, en zijn we bijna toe om af te spreken, en dan op de dag van de date komt ze niet. Overlijden of iets met renovatie aan huis of verhuizing. Oke een smoes dus. Ik ben er nog niet echt over uit of het een goede site is.

  Sterke punten
  Je advertentie kan vaak wel veel gezien worden. En je krijg ook aardig snel wel een reactie. Er zijn redelijk wat mensen online die wel interesse hebben om te reageren op de advertentie. En je kan ook met het gratis advertentie plaatsen ook nog steeds reacties krijgen.

  Zwakke punten
  Het is of een reactie waar je niks mee kan, een reactie over een bank uit het buitenland waar geld op jou rekening moet komen. Of je krijgt een reactie dat je naar een website moet gaan en aanmelden met smoezen waarom het daar veiliger is.

  Lijst van fakers op sexjobs

  Hierbij een lijst van de mensen waarmee ik/vrienden hebben afgesproken en nooit zijn komen opdagen. Misschien is dit werkzaam en worden vele op de site alerter, en kom jij niet voor niks opdagen. De lijst word regelmatig aangepast, kijk dus uit voor de volgende mensen : Coen vd Berg - [email protected] Richard B - [email protected] Bsie707 - [email protected] Bram_vv - [email protected] Mark - [email protected].com Martin Amsterdam - [email protected] Maarten Lee - [email protected] Rene Berghammet - [email protected] Erwin Mink - [email protected] Simon Peters - [email protected] Rick Hilles - [email protected]

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen

  Fraude / Utrecht / Sexjobs.nl

  Vandaag ben ik erin geluisd.... In Utrecht is een dame van eind 20 die adverteert onder “suikeroom gezocht”. Haar naam wisselt: Bente, Jente, Anne. Na lang mailen en appen (ze kwam echt leuk over, en stuurt foto’s van een mooie meid) heb ik vandaag met haar afgesproken. En de klassieke val: eerst betalen, dan zij snel naar wc, en in de tussentijd komen er twee agressieve heren langs die je uit het appartement gooien. Ik dus 200 euro armer. We hadden namelijk voor 3 uur afgesproken. Dame was bij aankomst heel nerveus. Adres is in Utrecht Lunetten, maar ik vermoed dat ze het adres telkens wisselen. Pas op dus mannen! En niet vooraf betalen!

  Sterke punten
  Geen. Hooguit dat het een goed opgezette fraude is

  Zwakke punten
  Het is zo laag!!!! Denk je iemand te helpen... bah!!!

  Betalen

  Een advertentie geplaatst, die werd weggehaald omdat er twijfels waren of ik echt 36 was en ze wilde mijn ID zien. En om andere redenen steeds verwijderd met het verzoek “iets” aan te passen eraan. PRECIES de zelfde advertentie op een ander account gezet, meer dan 30 euro uitgegeven voor banner, opvalsticker, omhoog bellen etc. Raar genoeg nooit verwijderd of offline gehaald. Ook een klacht over Dirk. Deze mongool loopt echt constant te refreshen op 1 of andere manier bij de sexjobs reviews alsof hij de eigenaar is. Heeft vast meldingen aangefinkt zodat hij weer binnen no-time irritant loopt te commenten. Ziet er ook echt niet uit dat een review een half uur is geplaatst en hij alweer commentaar heeft. En het zijn altijd sexjobs-verdedigende comments dus waarschijnlijk runt deze mongool de site of is de site van z’n grootvader geërft. Irritante gozer dit.

  Sterke punten
  De gedachte dat Dirk overlijd aan een chronische ziekte

  Zwakke punten
  Dat Dirk nog steeds hier bij de reviews aanwezig is en alleen maar troep loopt uit te kramen en raar genoeg eigenlijk sexjobs 9 van de 10 keer verdedigd.

  advertentie wordt steeds afgekeurd

  Voordat je een advertentie plaatst is het verstandig om eerst de advertentieregels te lezen, dan weet je wat wel en niet is toegestaan. Als je in overeenstemming met die regels een advertentie probeert te plaatsen is er toch een grote kans dat die wordt afgekeurd. Om een reden die niet in de advertentieregels wordt genoemd. D.w.z. een ad hoc gefingeerde reden om je advertentie tegen te houden. Waarom doen de beheerders dat? Ik kan maar één reden bedenken. Je hebt een gratis account en daar verdient de site niet aan. Advertenties van betalende members zijn veel lucratiever.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  De site zegt dat je gratis kunt adverteren maar in werkelijkheid tel je alleen mee als je betaalt.

  Sexjobs oplichting

  Wij hebben een advertentie geplaatst en voor betaald maar helaas zijn wij verwijderd omdat wij volgens meldingen aan chantage hebben gedaan. Ik heb sexjobs benaderd maar aan de schrijf stijl en taal gebruik van de support zie je wel op wat voor mensen zij zich doelen. Let op voor deze site ! De mensen die er op zitten zijn erg manipulatief en zullen er alles aan doen om zoveel informatie van je te krijgen. Sexjobs is zo stom genoeg om deze mensen wel te geloven.

  Sterke punten
  Google ranking

  Zwakke punten
  Sexjobs is helaas te stom om de gevaarlijk manipulatieve mensen er uit te filteren, in plaats daarvan laten ze deze mensen hun gang gaan en blokkeren ze de mensen die serieus opzoek zijn. De support is erg koppig zij vinden dat ze altijd gelijk hebben. Daarbij is de website niet AVG-proof en worden persoonsgegevens verwerkt die niet geanonimiseerd zijn. Sexjobs is dus niet juist bezig.


Bezoek Sexjobs.nl

Schrijf je eigen review