Sexjobs.nl - 35 Reviews

Last updated: 30 november 2018
Sexjobs.nl Logo

23.1% aanbevolen, 35 Reviews

 1. Sexjobs.nl informatie
 2. Inschrijven
 3. Uitschrijven
 4. Advertentie verwijderen
 5. Contact gegevens
 6. Account afgekeurd
 7. Sexjobs.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

Niet tevreden over Sexjobs.nl? Probeer dan eens XClub.

Sexjobs.nl informatie

Sexjobs is een erotische marktplaats. Er zijn een aantal categorieën waar gebruikers erotische afspraken kunnen maken met andere personen. Het gaat op deze site niet alleen om seks tegen betaling, er zijn ook personen die gewoon op zoek zijn naar een date. Er zijn dus vrouwen die gewoon voor hun plezier een seks date willen, maar er zijn ook een aantal, die een financiële vergoeding voor hun verdiensten vragen. Bezoekers van deze site hebben ook de mogelijkheid om gratis een contactadvertentie te plaatsen. Men hoeft niet te betalen voor het plaatsen van een advertentie en ook niet voor het plaatsen van een reactie op een van de andere advertenties. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn, mogen Sexjobs.nl bezoeken en gebruik maken van de mogelijkheden van deze site.

Sexjobs.nl Details

Hits: 5663

URL: http://www.sexjobs.nl/

Categorieën: Sexdating

Reviews: 35

Inschrijven

Het aanmaken van een account op Sexjobs.nl is heel eenvoudig. Als eerst moet men op de home page van deze site, aan de rechter bovenkant, klikken op "account aanmaken". Hierna komt men op de registratie pagina, waar men een gebruikersnaam, het geslacht, het e- mail adres en postcode moet ingeven. Daarnaast moet men ook aangeven dat men 18 jaar of ouder is en dat men akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Op het opgegeven e- mail adres ontvangt de gebruiker hierna een link om het account te activeren. Indien men op de activatie link klikt, zal het account door Sexjobs.nl goedgekeurd worden. Dit is meestal binnen 24 uur een feit. Zodra het account is goedgekeurd, krijgt de gebruiker een e- mail en kan hij of zij aan de slag met het plaatsen van advertenties of het reageren op advertenties.

Uitschrijven

Gebruikers die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun account verwijderen. Dit kan men doen door aller eerst in te loggen op het account, dat men wenst te verwijderen. Hierna moet men gaan naar "mijn account". In het vakje met de instellingen, kan de gebruiker dan klikken op "wijzigen". Vervolgens kan men dan klikken op "Verwijder mijn account". Men krijgt hierna een pop- up met vragen en opties hoe men het account kan verwijderen. Na geklikt te hebben op doorgaan, wordt het account definitief verwijderd van de database van Sexjobs.nl.

Advertentie verwijderen

Gebruikers die een advertentie willen verwijderen van de site, kunnen dit op twee manieren doen. Als eerst kan men een advertentie offline zetten en op een later moment weer online zetten. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om de advertentie helemaal te verwijderen. In beide gevallen moet men eerst inloggen op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn advertenties". Na de advertentie erbij gehaald te hebben, welke men wilt verwijderen, kan men bij deze advertentie klikken op "actie". Men kan hierna ervoor kiezen om de advertentie offline te zetten of de advertentie te verwijderen. Bij het offline zetten van een advertentie, wordt deze geplaatst in het tabblad "offline advertenties". Indien men ervoor kiest om de advertentie te verwijderen, dan wordt deze ook daadwerkelijk verwijderd van de site.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op de site invullen.

Account afgekeurd

Het kan weleens voorkomen, dat de aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe account wordt afgekeurd. Het is op Sexjobs.nl niet toegestaan om meer dan 1 account te hebben. Het hebben van meer dan 1 account kan gecontroleerd worden door de website beheerders. Dit doet men onder andere middels het ip- adres van de gebruiker. Indien men toch een nieuw account wenst, dan is het verstandig om eerst alle eerder aangemaakte accounts te verwijderen van de site en een verzoek te doen bij de klantenservice om de aanmaak van een nieuw account goed te keuren.


Maak nu een gratis account aan op Sexjobs.nl

Sexjobs.nl Acties & Nieuws

 • 31 augustus 2018 Sexjobs biedt meer, dan alleen maar advertenties voor sexueel contact
  Op Sexjobs.nl, de grootste erotische marktplaats van Nederland, kan men niet alleen terecht voor een spannende seks date, maar ook voor dates welke moeten resulteren in een vaste c.q. serieuze relatie. In eerste instantie als wordt gekeken naar de site, dan zal het de meeste bezoekers opvallen, dat er veel advertenties zijn welke betrekking hebben op spannende seksuele avontuurtjes. Er zijn advert Lees verder
 • 23 maart 2017 Vind een spannende date bij Sexjobs
  Ben je op zoek naar een spannende date? Zoek dan niet verder, want bij Sexjobs ben je op het juiste adres. Sexjobs is namelijk een erotische marktplaats waar je snel een seksdate kunt vinden. De datingsite is netjes georganiseerd en er zijn een aantal categorieën waar je precies kunt vinden waar je naar zoekt. Kies een categorie en maak daar gewoon een erotische afspraak met een van de gebrui Lees verder

Sexjobs.nl reviews (35):

Sexjobs.nl - veel fakers

1

Review:
ik moet echt zeggen heb drie advertentie's meeste mannen vragen foto's komen ook niet opdagen tis gewoon dit als hobby niet leuk op deze manier is echt enkelen die komen opdagen.

Sterke punten:
soms opdaging

Zwakke punten:
van de 10 zeg maar 2

Sexjobs.nl - Veel hits maar weinig reacties

4

Review:
Hallo, ik gebruik sexjobs voor een pleziertje te vinden. Ik heb ook een advertentie geplaatst. En meestal krijg ik dan als reactie of ik de meid kan ophalen. Maar jah ik heb geen auto dus dat wordt hem niet. En andere keren hebben we een mail wisseling, en zijn we bijna toe om af te spreken, en dan op de dag van de date komt ze niet. Overlijden of iets met renovatie aan huis of verhuizing. Oke een smoes dus. Ik ben er nog niet echt over uit of het een goede site is.

Sterke punten:
Je advertentie kan vaak wel veel gezien worden. En je krijg ook aardig snel wel een reactie. Er zijn redelijk wat mensen online die wel interesse hebben om te reageren op de advertentie. En je kan ook met het gratis advertentie plaatsen ook nog steeds reacties krijgen.

Zwakke punten:
Het is of een reactie waar je niks mee kan, een reactie over een bank uit het buitenland waar geld op jou rekening moet komen. Of je krijgt een reactie dat je naar een website moet gaan en aanmelden met smoezen waarom het daar veiliger is.

Sexjobs.nl - Lijst van fakers op sexjobs

0

Review:
Hierbij een lijst van de mensen waarmee ik/vrienden hebben afgesproken en nooit zijn komen opdagen. Misschien is dit werkzaam en worden vele op de site alerter, en kom jij niet voor niks opdagen. De lijst word regelmatig aangepast, kijk dus uit voor de volgende mensen :


Coen vd Berg - [email protected]
Richard B - [email protected]
Bsie707 - [email protected]
Bram_vv - [email protected]
Mark - [email protected]
Martin Amsterdam - [email protected]
Maarten Lee - [email protected]
Rene Berghammet - [email protected]
Erwin Mink - [email protected]
Simon Peters - [email protected]
Rick Hilles - [email protected]

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Geen

Sexjobs.nl - Fraude / Utrecht / Sexjobs.nl

3

Review:
Vandaag ben ik erin geluisd....
In Utrecht is een dame van eind 20 die adverteert onder “suikeroom gezocht”. Haar naam wisselt: Bente, Jente, Anne. Na lang mailen en appen (ze kwam echt leuk over, en stuurt foto’s van een mooie meid) heb ik vandaag met haar afgesproken. En de klassieke val: eerst betalen, dan zij snel naar wc, en in de tussentijd komen er twee agressieve heren langs die je uit het appartement gooien. Ik dus 200 euro armer. We hadden namelijk voor 3 uur afgesproken. Dame was bij aankomst heel nerveus. Adres is in Utrecht Lunetten, maar ik vermoed dat ze het adres telkens wisselen. Pas op dus mannen! En niet vooraf betalen!

Sterke punten:
Geen. Hooguit dat het een goed opgezette fraude is

Zwakke punten:
Het is zo laag!!!! Denk je iemand te helpen... bah!!!

Sexjobs.nl - Betalen

10

Review:
Een advertentie geplaatst, die werd weggehaald omdat er twijfels waren of ik echt 36 was en ze wilde mijn ID zien. En om andere redenen steeds verwijderd met het verzoek “iets” aan te passen eraan.

PRECIES de zelfde advertentie op een ander account gezet, meer dan 30 euro uitgegeven voor banner, opvalsticker, omhoog bellen etc. Raar genoeg nooit verwijderd of offline gehaald.

Ook een klacht over Dirk.

Deze mongool loopt echt constant te refreshen op 1 of andere manier bij de sexjobs reviews alsof hij de eigenaar is. Heeft vast meldingen aangefinkt zodat hij weer binnen no-time irritant loopt te commenten. Ziet er ook echt niet uit dat een review een half uur is geplaatst en hij alweer commentaar heeft. En het zijn altijd sexjobs-verdedigende comments dus waarschijnlijk runt deze mongool de site of is de site van z’n grootvader geërft. Irritante gozer dit.

Sterke punten:
De gedachte dat Dirk overlijd aan een chronische ziekte

Zwakke punten:
Dat Dirk nog steeds hier bij de reviews aanwezig is en alleen maar troep loopt uit te kramen en raar genoeg eigenlijk sexjobs 9 van de 10 keer verdedigd.

Elise beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - advertentie wordt steeds afgekeurd

2

Review:
Voordat je een advertentie plaatst is het verstandig om eerst de advertentieregels te lezen, dan weet je wat wel en niet is toegestaan. Als je in overeenstemming met die regels een advertentie probeert te plaatsen is er toch een grote kans dat die wordt afgekeurd. Om een reden die niet in de advertentieregels wordt genoemd. D.w.z. een ad hoc gefingeerde reden om je advertentie tegen te houden. Waarom doen de beheerders dat? Ik kan maar één reden bedenken. Je hebt een gratis account en daar verdient de site niet aan. Advertenties van betalende members zijn veel lucratiever.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
De site zegt dat je gratis kunt adverteren maar in werkelijkheid tel je alleen mee als je betaalt.

Marco beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Sexjobs oplichting

1

Review:
Wij hebben een advertentie geplaatst en voor betaald maar helaas zijn wij verwijderd omdat wij volgens meldingen aan chantage hebben gedaan.

Ik heb sexjobs benaderd maar aan de schrijf stijl en taal gebruik van de support zie je wel op wat voor mensen zij zich doelen.

Let op voor deze site ! De mensen die er op zitten zijn erg manipulatief en zullen er alles aan doen om zoveel informatie van je te krijgen.

Sexjobs is zo stom genoeg om deze mensen wel te geloven.

Sterke punten:
Google ranking

Zwakke punten:
Sexjobs is helaas te stom om de gevaarlijk manipulatieve mensen er uit te filteren, in plaats daarvan laten ze deze mensen hun gang gaan en blokkeren ze de mensen die serieus opzoek zijn.

De support is erg koppig zij vinden dat ze altijd gelijk hebben. Daarbij is de website niet AVG-proof en worden persoonsgegevens verwerkt die niet geanonimiseerd zijn.

Sexjobs is dus niet juist bezig.

Anoniempje beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Geen aanrader deze site

4

Review:
Ik had me verhaal op sj gezet,om iedereen te waarschuwen voor Marc Wilbers (1962 geboren uit de gemeente Ede.
Reden,liegt je voor en laat een spoor van ellende en gebroken harten achter,vrouwen zijn bij hem enkel lust objecten,maar ik ga eraan kapot.
Mijn vertrouwen in mensen is weg,Marc was ooit me beste vriend me soulmate,me maatje en nu doet die me dit aan.
Sexjobs is echt zo fake als iets,je moet betalen doe je dat voor een ad,wordt die zo verwijderd of ergens op plek 50 gezet na 1 dag.
Er is ook veel oplichting op die site las ik,en ook veel bedrog en misbruik.
Zitten extreem rare types op,kijk ook zeker uit met lekker adverteren,ook al zon fake site.
Laat dit als een waarschuwing zijn voor vele,ga niet met bovenstaand persoon mee,eerst lief en charmant daarna komt de vernietigende kracht,ik heb anorexia nervosa en val nu in rap tempo af,mij kan het allemaal niks meer schelen de pijn,maar met dit lapje tekst wil ik echt andere waarschuwen sla me pad niet in,want je komt er nooit meer uit.
Ik ben uitbehandeld,maar moge hopen voor jullie zoek op tijd hulp,want voor mij is het te laat.
Wel wil echt blijven waarschuwen,kan het niet via de site dan maar zo.
Oppassen met deze man,ik was eerst zijn alles en nu breekt die me af!!.

Sterke punten:
Geen slechte site,de waarheid mag niet geplaatst worden,heb me account dan ook verwijderd voor goed.

Zwakke punten:
Goed voor misbruik,fake en oplichting.

Rainbow beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - je hebt ook sexjobs.be

0

Review:
bij de meeste advertentie's word je door gestuurd naar een betalende fake dating site,en heb je dan geluk met een echte vrouw af te spreken,geef dan a.u.b. nooit het geld op voorhand.geloof ook niet alles wat in advertentie's staat.geef je een vrouw een lening,maak dan dat je een getuige hebt,of laat het registreren in je gemeente (kost ongeveer 70 euro aan zegels),dan kan er nadien niets meer worden verandert aan de overeenkomst,of als de vrouw niet meer wil betalen, dan heb je nog altijd een papier in je handen voor eventueel in de rechtbank. wees altijd op je hoede met vrouwen,niet iedereen is 100 % te vertrouwen.

Sterke punten:
aantrekkelijke site

Zwakke punten:
veel te gemakkelijk om een fake advertentie te plaatsen.

Sexjobs.nl - nep website

1

Review:
deze site is zo nep als het maar zijn kan, alle leden zijn fake

hans beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sexjobs.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sexjobs.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sexjobs.nl


Home » Sexdating » Sexjobs.nl