Sexjobs.nl - 28 Reviews

Last updated: 19 juli 2018
Sexjobs.nl Logo

26.1% aanbevolen, 28 Reviews

 1. Sexjobs.nl informatie
 2. Inschrijven
 3. Uitschrijven
 4. Advertentie verwijderen
 5. Contact gegevens
 6. Account afgekeurd
 7. Sexjobs.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

Niet tevreden over Sexjobs.nl? Probeer dan eens XClub.

Sexjobs.nl informatie

Sexjobs is een erotische marktplaats. Er zijn een aantal categorieŽn waar gebruikers erotische afspraken kunnen maken met andere personen. Het gaat op deze site niet alleen om seks tegen betaling, er zijn ook personen die gewoon op zoek zijn naar een date. Er zijn dus vrouwen die gewoon voor hun plezier een seks date willen, maar er zijn ook een aantal, die een financiŽle vergoeding voor hun verdiensten vragen. Bezoekers van deze site hebben ook de mogelijkheid om gratis een contactadvertentie te plaatsen. Men hoeft niet te betalen voor het plaatsen van een advertentie en ook niet voor het plaatsen van een reactie op een van de andere advertenties. Alleen personen die 18 jaar of ouder zijn, mogen Sexjobs.nl bezoeken en gebruik maken van de mogelijkheden van deze site.

Sexjobs.nl Details

Hits: 5372

URL: http://www.sexjobs.nl/

CategorieŽn: Sexdating

Reviews: 28

Inschrijven

Het aanmaken van een account op Sexjobs.nl is heel eenvoudig. Als eerst moet men op de home page van deze site, aan de rechter bovenkant, klikken op "account aanmaken". Hierna komt men op de registratie pagina, waar men een gebruikersnaam, het geslacht, het e- mail adres en postcode moet ingeven. Daarnaast moet men ook aangeven dat men 18 jaar of ouder is en dat men akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Op het opgegeven e- mail adres ontvangt de gebruiker hierna een link om het account te activeren. Indien men op de activatie link klikt, zal het account door Sexjobs.nl goedgekeurd worden. Dit is meestal binnen 24 uur een feit. Zodra het account is goedgekeurd, krijgt de gebruiker een e- mail en kan hij of zij aan de slag met het plaatsen van advertenties of het reageren op advertenties.

Uitschrijven

Gebruikers die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van deze site, kunnen hun account verwijderen. Dit kan men doen door aller eerst in te loggen op het account, dat men wenst te verwijderen. Hierna moet men gaan naar "mijn account". In het vakje met de instellingen, kan de gebruiker dan klikken op "wijzigen". Vervolgens kan men dan klikken op "Verwijder mijn account". Men krijgt hierna een pop- up met vragen en opties hoe men het account kan verwijderen. Na geklikt te hebben op doorgaan, wordt het account definitief verwijderd van de database van Sexjobs.nl.

Advertentie verwijderen

Gebruikers die een advertentie willen verwijderen van de site, kunnen dit op twee manieren doen. Als eerst kan men een advertentie offline zetten en op een later moment weer online zetten. Daarnaast kan men er ook voor kiezen om de advertentie helemaal te verwijderen. In beide gevallen moet men eerst inloggen op de website. Vervolgens kan men gaan naar "mijn advertenties". Na de advertentie erbij gehaald te hebben, welke men wilt verwijderen, kan men bij deze advertentie klikken op "actie". Men kan hierna ervoor kiezen om de advertentie offline te zetten of de advertentie te verwijderen. Bij het offline zetten van een advertentie, wordt deze geplaatst in het tabblad "offline advertenties". Indien men ervoor kiest om de advertentie te verwijderen, dan wordt deze ook daadwerkelijk verwijderd van de site.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers een e- mail sturen naar [email protected] of het contactformulier op de site invullen.

Account afgekeurd

Het kan weleens voorkomen, dat de aanvraag voor het aanmaken van een nieuwe account wordt afgekeurd. Het is op Sexjobs.nl niet toegestaan om meer dan 1 account te hebben. Het hebben van meer dan 1 account kan gecontroleerd worden door de website beheerders. Dit doet men onder andere middels het ip- adres van de gebruiker. Indien men toch een nieuw account wenst, dan is het verstandig om eerst alle eerder aangemaakte accounts te verwijderen van de site en een verzoek te doen bij de klantenservice om de aanmaak van een nieuw account goed te keuren.


Maak nu een gratis account aan op Sexjobs.nl

Sexjobs.nl Acties & Nieuws

 • 23 maart 2017 Vind een spannende date bij Sexjobs
  Ben je op zoek naar een spannende date? Zoek dan niet verder, want bij Sexjobs ben je op het juiste adres. Sexjobs is namelijk een erotische marktplaats waar je snel een seksdate kunt vinden. De datingsite is netjes georganiseerd en er zijn een aantal categorieën waar je precies kunt vinden waar je naar zoekt. Kies een categorie en maak daar gewoon een erotische afspraak met een van de gebrui Lees verder

Sexjobs.nl reviews (28):

Sexjobs.nl - Geen aanrader deze site

2

Review:
Ik had me verhaal op sj gezet,om iedereen te waarschuwen voor Marc Wilbers (1962 geboren uit de gemeente Ede.
Reden,liegt je voor en laat een spoor van ellende en gebroken harten achter,vrouwen zijn bij hem enkel lust objecten,maar ik ga eraan kapot.
Mijn vertrouwen in mensen is weg,Marc was ooit me beste vriend me soulmate,me maatje en nu doet die me dit aan.
Sexjobs is echt zo fake als iets,je moet betalen doe je dat voor een ad,wordt die zo verwijderd of ergens op plek 50 gezet na 1 dag.
Er is ook veel oplichting op die site las ik,en ook veel bedrog en misbruik.
Zitten extreem rare types op,kijk ook zeker uit met lekker adverteren,ook al zon fake site.
Laat dit als een waarschuwing zijn voor vele,ga niet met bovenstaand persoon mee,eerst lief en charmant daarna komt de vernietigende kracht,ik heb anorexia nervosa en val nu in rap tempo af,mij kan het allemaal niks meer schelen de pijn,maar met dit lapje tekst wil ik echt andere waarschuwen sla me pad niet in,want je komt er nooit meer uit.
Ik ben uitbehandeld,maar moge hopen voor jullie zoek op tijd hulp,want voor mij is het te laat.
Wel wil echt blijven waarschuwen,kan het niet via de site dan maar zo.
Oppassen met deze man,ik was eerst zijn alles en nu breekt die me af!!.

Sterke punten:
Geen slechte site,de waarheid mag niet geplaatst worden,heb me account dan ook verwijderd voor goed.

Zwakke punten:
Goed voor misbruik,fake en oplichting.

Rainbow beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - je hebt ook sexjobs.be

0

Review:
bij de meeste advertentie's word je door gestuurd naar een betalende fake dating site,en heb je dan geluk met een echte vrouw af te spreken,geef dan a.u.b. nooit het geld op voorhand.geloof ook niet alles wat in advertentie's staat.geef je een vrouw een lening,maak dan dat je een getuige hebt,of laat het registreren in je gemeente (kost ongeveer 70 euro aan zegels),dan kan er nadien niets meer worden verandert aan de overeenkomst,of als de vrouw niet meer wil betalen, dan heb je nog altijd een papier in je handen voor eventueel in de rechtbank. wees altijd op je hoede met vrouwen,niet iedereen is 100 % te vertrouwen.

Sterke punten:
aantrekkelijke site

Zwakke punten:
veel te gemakkelijk om een fake advertentie te plaatsen.

Sexjobs.nl - nep website

1

Review:
deze site is zo nep als het maar zijn kan, alle leden zijn fake

hans beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Sexjobs wil alleen betalende adverteerders

1

Review:
Als niet betalende adverteerder wordt je advertentie op een onleesbare positie geplaats. Als je om opheldering vraagt beweert men dat het ďeerlijkerĒ is gemaakt en ze willen voorkomen dat iemand een advertentie verwijderd en direct op ieuw plaatst in dezelfde categorie. Ik had na twee maanden een nieuwe advertentie geplaatst en ook nog eens in een ander categorie. Toch werd deze 2 maanden terug in de tijd gezet en op een onleesbare plek geplaatst.
Klagen helpt niets, ze zeggen gewoon dat je gewoon VIP lid (lees: betalende adverteerder) moet worden.

Sexjobs is 100% nep en alleen gericht op het binnenhalen van zoveel mogelijk geld. Voor de kwalificatie van gratis advertentiesite moeten ze zich kapot schamen.

Advies aan iedereen: sexjobs mijden, het zijn oplichters!
Ze willen alleen je geld en verder niets.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Erg veel nepadvertenties, waar ze niets aan doen
Alleen gericht op betalende adverteerders

Robbie beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Kan niet eens een account aanmaken!

1

Review:
Er zijn een hoop negatieve reviews over deze website... En ik kan er niet over meepraten; ik kan geeneens een account aanmaken! Binnen een zeer korte tijd krijg ik een e-mail dat mijn account is afgekeurd. Waarom? Staat er niet bij. De e-mail:

Beste adverteerder,

Wij hebben je account niet geactiveerd omdat je al een account hebt op Sexjobs.
Wij hebben bij het controleren niet alleen naar het Ip adres gekeken, maar naar meerdere factoren.

Je kan inloggen met je andere account en met dat account verder adverteren.

Als je vragen hebt of een speciale reden hebt waarom je gebruik wilt maken van een extra account neem dan contact op met onze supportafdeling.
Klik hier om contact op te nemen met onze support afdeling.

Met vriendelijke groet,

Support Sexjobs

Adverteerder? Ik kom er niet eens in! Er wonen hier meerdere mensen, dus misschien dat iemand hier een account heeft (iets met IP adressen). Daarnaast heb ik nooit een account gehad bij deze club. Misschien moet ik vertellen dat ik een aantal hoertjes heb die ik op de website wil zetten en er geld voor betaal?

Sterke punten:
Geen kunnen vinden

Zwakke punten:
Account wordt niet geaccepteerd en er is geen duidelijke reden voor.

Marc beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Neppe, op geldbeluste website. Niet doen!

1

Review:
Ten eerste: Ik schrijf een hoop reviews en ik review nooit zomaar iets. Ik heb alles goed bekeken, onderzocht en andere mensen gesproken.

Ik maak al een tijdje gebruik van deze website. Nu woon ik in het noorden en ik kan je vertellen dat daar weinig te beleven valt qua sex, dus dat voorop.

Je krijgt 3 gratis advertenties als je niet betaald. Begrijpelijk en prima. Maar als ik een advertentie plaats dan duurt het 3 werkdagen voordat deze er een keer op staat en mijn advertentie staat direct op de 200ste plaats. Oke, vreemd. Advertenties van vrouwen komen veel sneller online en hebben ook vaker minder gedonder (wel meerdere accounts e.d. terwijl ik niet eens een ander e-mailadres kan gebruiken).
Als je dan eindelijk een advertentie bovenaan hebt staan krijg je geen tot nauwelijks reactie (let wel op je locatie!). Maar als ik met een ander account, wel gelukt door slimme technieken, en een andere locatie aangeeft dan krijg ik ook weinig reacties.

Ik sprak iemand die er voor betaald heeft en die kreeg wel reacties (zelfde regio, zelfde soort advertentie).. Raar. Of niet?

Ook erg veel oplichters. Als ik zelf ergens op reageer moet het direct met foto. Dus ik heb een aantal keer een willekeurige foto van internet gestuurd. Daarna nooit geen reactie meer (foto is niet te vinden via de normale zoek kanalen). De dames die adverteren werken vaak in een club of bordeel. Hier kom je vaak achter als je gaat afspreken met een dame.

Conclusie:
Idee van deze website is goed. Het was ooit ook goed. Maar helaas hebben oplichters, niet eerlijke mensen en het gevoel van winst de overhand gekregen.

Sterke punten:
- Simpel te gebruiken
- 3 gratis advertenties
- Goed menu

Zwakke punten:
- Oplichters
- Dames die in clubs/bordeels werken staan als prive
- Bij geen betaling geen tot nauwelijks reactie
- Vrouwen krijgen voordelen ten opzichte van mannen (discriminatie wil ik het niet noemen).
- Weinig inzicht naar de klanten toe.

Johan beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Laila uit Helmond is een OPLICHTSTER

0

Review:
Als je met deze dame afspreek moet je in de bloemenbuurt, Begoniastraat, van Helmond wachten. De dame komt naar je auto toe en je moet eerst afrekenen. En dan verteld ze dat ze bij haar zus heeft geslapen. Dan moet je met haar naar een paar straten verder rijden. Nu moet je vooruit betalen wat zij is verkracht en mishandeld door die vuile mannen en neemt nu geen enkel risico meer. nadat je betaald hebt loopt ze naar een poortje dat gesloten is, om zogenaamd achterom binnen te gaan zodat de buren het niet zien. Maar dat poortje zit op slot en ze is die sleutel vergeten. Ze loopt nu, terwijl jij daar moet wachten, naar de zogenaamde voordeur en zal dan het poortje voor je open maken. Terwijl jij staat te wachten appt ze dat er iemand bij haar voordeur staat en dat het een paar minuten langer gaat duren. Je raad het al mobiel uit en onbereikbaar.

Sterke punten:
Ik heb dit gemaild naar sexjobs.nl en nu is de advertentie niet meer online

Zwakke punten:
Langzamerhand heel veel oplichters en nog veel meer fakers op deze site.

Sexjobs.nl - Sexjobs doet helemaal niets tegen oplichters

3

Review:
Ik ben opgelicht door een dame die adverteert op Sexjobs, Kim nu Jamie.
Sprak met haar af bij een hotel in Ede. Zij had zgn een kamer in dat hotel, wilde zgn niet met mij samen gezien worden, dus of ik eerst -alleen- naar binnen wilde gaan, ze gaf kamernr en de sleutel (vals). Ik moest wel al vast betalen. Dat deed ik, ik ben naar binnen gegaan en heb haar nooit meer gezien.
Sexjobs heeft 5 klachten van mij gehad en -bleek later- ook veel klachten van andere slachtoffers.
Sexjobs laat deze crimineel bewust haar gang gaan.

Wil je opgelicht worden? Ga naar Sexjobs.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Staan oplichting uitgebreid toe

Jeroen beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Sexjobs.nl - Oplichting via sexjobs.nl Melanie en KIm

1

Review:
Opgelet voor 'Melanie en Kim' onder rubriek foto's, dvd en video's.
Na betaling ontvang je dus .... niets.
Tip: als je het toch eens wil proberen, betaal dan via kredietkaart zodat je de betaling nog kan betwisten en leg altijd klacht neer bij de politie.
Kan je altijd meer info bezorgen...

Sexjobs.nl - Sexjobs zijn oplichters

1

Review:
Pas op voor sexjobs.nl. De oplichting advertenties laten ze gewoon staan omdat deze betaald zijn.

De echte advertenties die meestal gratis zijn haalt sexjobs er af als ze te veel aandacht trekken.

Het zijn gewoon oplichters en de meld functie die op de website wordt getoond is gewoon voor show.

Sterke punten:
Niks

Zwakke punten:
Oplichters

Mike beveelt Sexjobs.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Sexjobs.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Sexjobs.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Sexjobs.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Sexjobs.nl


Home Ľ Sexdating Ľ Sexjobs.nl