Dubieus

De tip die ik in andere reviews in dit draadje heb gelezen heb ik eens gevolgd. Ik heb eens naar beneden gescrold en alles wat ik bij de algemene voorwaarden lees is uiterst dubieus.

Men probeert een nette manier mensen te misleiden en er zouden meer (geile) vrouwen online zijn dan (geile) mannen. En veel mannen zouden "verlegen zijn" en daarom deze site hebben opgezet? Heel erg ongeloofwaardig, zo zijn vrouwen doorgaans niet op een site als deze dubieus uitziende "datingsite" en zeker geen meerderheid in vergelijking met mannen. En een datingssite ZONDER dat je el;kaar fysiek kan ontmoeten is toch geen datingsite? Beetje ongeloofwaardig allemaal. Leer mij de mensen kennen en vooral mannen. Ik ben zelf een man, maar ik weet wel hoe dat werkt op internet inmiddels, heb veel details gelezen over dit soort dingen.

Ten tweede, waarom zou een mannelijk persoon voor andere mannen schrijven hoe "geil jij wel niet bent"? Wat heeft zo'n beheerder daar nou mee te maken? Als het écht een open site zou zijn, zou het gehele verhaal onnodig zijn. En daarbij, waarom dan zo'n nietszeggend lang verhaal ophangen met hier en daar herhalingen van bepaalde regels in betreffend verhaalüberhaubt nodig is? Heel verdacht.

En ten derde, er wordt in betreffend lokverhaal wel gezegd dat je "lekker kan chatten met geile vrouwen die nog meer kinky zijn dan dat je je als man kan voorstellen". Túúrlijk, vrouwen zijn ook écht zo hè? Trap er niet in mensen, de meeste vrouwen zijn doorgaans niet zo en zeker niet zoveel tegelijk. Wat hij er echter niet bij schrijft is dat je voor die berichten die je stuurt moet betalen.

Daarbij, fysiek afspreken is niet mogelijk schrijft men, dat zegt al genoeg. Dat mensne hier in het draadje beweren echt afgesproken zou hebben met een vrouw, zijn hoogstwaarschijnlijk insiders of de persoon die deze site heeft gemaakt om de waan te wekken dat dit wél mogelijk zou zijn. De meeste reacties zijn namelijk altijd nog dat men géén fysieke afspraken kan maken, en dat staat ook onderaan de site duidelijk geschreven. Hoe kan iemand dan fysiek met een vrouw van deze site in contact zijn gekomen als er duidelijk staat dat dit NIET mogelijk is? Dubieus.

En als laatste, als je niet fysiek kan afspreken, vertrouw zo'n site dan NOOIT! Je hebt dan hier te maken met oplichters die alleen via de site tegen betaling berichtjes (terug)sturen en zich voordoen als vele vrouwen. Eigenlijk een soort persoonlijkheidsstoornis, want één of enkele personen doen zich voor als verschillend vrouwen. Maar wat nog veel belangrijker is, als het een échte datingsite zou zijn, waarom staan er dan alleen maar profielen op van vrouwen (naar men dus zegt op die site want over geile mannen wordt niet gesproken) en niet van mannen? En bovenal, als het écht een datingsite zou zijn, dan zou het niet alleen om geile praat zijn, maar om over van alles en nog wat.

Kortom, KIJK UIT!

Sterke punten
Liegen

Zwakke punten
Slecht verhaal ophangen

Bezoek KinkyDating Reviews over KinkyDating

1 reactie

Vrouwen die van sek houden werken in de seksindustrie en zitten niet op een datingsite. De vrouwen zitten wel op een advertentie website voor prostituees of te vinden in privé clubs. Maar de echte liefhebbers spelen in pornofilms waar ze 4 keer meer verdienen dan mannen.
Nogmaals geile vrouwen vind je niet op datingsites.

Bezoek KinkyDating Reviews over KinkyDating

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over KinkyDating
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden