Extreemonlinecontact - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 12 april 2020
Extreemonlinecontact Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Extreemonlinecontact informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Contact gegevens
  6. Extreemonlinecontact Reviews
  7. Schrijf ook een review over Extreemonlinecontact

Niet tevreden over Extreemonlinecontact? Probeer dan eens BDSM Chats.

Extreemonlinecontact informatie

Ben je op zoek naar extreme sex contacten? Ben je gehuwd, in een relatie of single, maar kom je op sexueel gebied veel te kort? Dan ben je bij Extreem Online Contact op het juiste adres. Of je nou liefhebber bent van bondage, SM of heerlijk kan genieten van een golden shower. Extreem online contact helpt jou bij het vervullen van jou fantasie. Laat je direct domineren of domineer anderen door een gratis account aan te maken, krijg nog directer contact met andere leden middels de live chat. Extreemonlinecontact is de plek waar mensen met een fetish zich echt uit kunnen leven. Spreekt dit je aan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op Extreem Online Contact.

De site zelf bestaat uit duizende leden en dagelijks blijven personen zich aanmelden via deze site. De vele succesverhalen liegen er ook niet om. De kans op het vinden van een site is vele malen groter dan bij de normale datingsites. Wil jij ook je eigen extreme fetish contact opbouwen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op Extreem Online Contact.

Wat is er nou spannender dan met onbekenden gezellig te chatten over jou stoutste dromen, het enige wat je nu hoeft te doen is een gratis account aannmaken en bevestigen. Je kan daarna direct nieuwe contacten zoeken en online chatten met een lekkere meid.

De site is zelf zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bij het benaderen van de site zie je direct waar je kunt inloggen en waar je je als nieuwe gebruiker kan registreren. Er is verder ook nog wat informatie op de site verwerkt op basis waarvan je kan afleiden waar deze site voor staat.

Start vandaag nog je BDSM avontuur en meld je geheel gratis aan om Extreem Online Contact.

Extreemonlinecontact Details

Hits: 270

URL: https://www.extreemonlinecontact.nl/

Categorieën: BDSM

Reviews: 1

Doelgroep

Zoals de naam het al aangeeft is Extreem Online Contact speciaal ontwikkeld voor personen vanaf 18 jaar, die op zoek zijn naar spanning en uitdaging op sexueel gebied. Van BDSM, fetish tot plassex. Voor alle extreme vormen van seks ben je hier op het juiste adres. Net als jouw zijn er andere gelijkgestemden op deze site, die op zoek zijn naar spanning en erotiek. Spreekt dit je aan? Meld je dan geheel gratis aan op Extreem Online Contact.

Aanmelden

Aanmelden op Extreem Online Contact is makkelijk en geheel gratis. Op de startpagina van de site is er namelijk een online aanmeldformulier welke te vinden is onder het kopje 'Wordt nu GRATIS lid van Extreemonlinecontact'. Het gaat om een doorklikformulier waarin je onder andere aangeeft of je man of vrouw bent, waar je naar op zoek bent, je email adres en wachtwoord naar keuze. Na alle relevante informatie verwerkt te hebben en je aanmelding bevestigd te hebben kun je direct van start gaan met het vinden van spannend en extreem online contact.

Prijzen

Aanmelden op Extreem Online Contact is geheel gratis. Alle nieuwe leden krijgen automatisch een gratis account toegewezen. Hiermee kun je de site verkennen en een beperkt aantal gratis berichten versturen naar andere interessante gebruikers. Wil je het versturen van berichten continueren en de frequentie van het versturen van berichten verhogen, dan wordt er wel een kleine financiele vergoeding in de vorm van credits van je gevraagd. Het versturen van een bericht kost 150 credits of indien je gebruik maakt van de livechat, dan betaal je 150 credits per minuut.

Je kunt credits als beloning krijgen op deze site. De beloningen krijg je voor de volgende handelingen:
Aanmelden op extreemonlinecontact.nl-> 150 credits
Aanmaken van een volledig profiel-> 150 credits
Toevoegen van foto's-> 25 credits
Terugkeren op de site (24 uur)> 10 credits

Daarnaast kun je ook nog creditbundels kopen. De prijzen zien er als volgt uit:
1050 credits voor €10.50 – 7 berichten – (€1,50 per verzonden bericht)
3000 credits voor €25.50 – 20 berichten – (€1,27 per verzonden bericht)
6600 credits voor €50.50 – 44 berichten – (€1,14 per verzonden bericht)
14.250 credits voor €100.50 – 95 berichten – (€1,05 per verzonden bericht)
30.000 credits voor €200.50 – 200 berichten – (€1,00 per verzonden bericht)

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kun je gerust contact opnemen met de klantenservice van de site door het online contactformulier in te vullen en te versturen. Dit formulier kun je benaderen door op de startpagina van de site te klikken op het tabje 'contact'. In dit formulier vul je je email adres, gebruikersnaam en bericht in. De klantenservice probeert dan zo snel als mogelijk met een passend antwoord of oplossing te komen.


Maak nu een gratis account aan op Extreemonlinecontact

Extreemonlinecontact reviews (1):

Extreemonlinecontact - fictief

2

Review:
geen enkele kans op fysiek kontakt.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
de hele site

Ronald beveelt Extreemonlinecontact NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Extreemonlinecontact

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Extreemonlinecontact aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Extreemonlinecontact aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Extreemonlinecontact


Home » BDSM » Extreemonlinecontact