DominanteVrouwen - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 21 juni 2019
DominanteVrouwen Logo
  1. DominanteVrouwen informatie
  2. Doelgroep
  3. Aanmelden
  4. Prijzen
  5. Contact Gegevens
  6. DominanteVrouwen Reviews
  7. Schrijf ook een review over DominanteVrouwen

Niet tevreden over DominanteVrouwen? Probeer dan eens BDSM Chats.

DominanteVrouwen informatie

Wilde je altijd al een dominante vrouw hebben? Wordt je geil van dominante vrouwen? Dan ben je bij DominanteVrouwen.nl op het juiste adres. De geilste en meest dominante vrouwen zijn vaak moeilijk te bereiken. Ze stellen zich erg stoer en inderdaad dominerend op en het lijkt alsof ze afstandelijk zijn. Maar dat is absoluut niet het geval. Zodra je je hebt aangemeld op deze site, zul je te weten komen, dat ook deze 'zogenaamde' afstandelijke vrouwen op zoek zijn naar passie, seks en meer.

De dames op deze site zijn dus echt op zoek naar mannen die het fijn vinden om door een dame op seksueel gebied overmeesterd te worden. En als jij zo iemand bent, dan zit je dus goed! Wil je een dominante vrouw in de slaapkamer hebben, die je precies gaat vertellen wat en hoe ze het hebben wil? Meld je meteen aan en bekijk de honderden profielen die voor je klaar staan. Alle vrouwen en leden op deze site zijn op zoek naar seks, vriendschap en one night standjes met Dominante Vrouwen.

Zodra je lid bent van de site kun je zelf op zoek gaan naar een interessante date. Je kunt onder andere zoeken op leeftijd en regio. Op die manier kun je dus makellijk en snel iemand bij jouw in de buurt vinden. Je hoeft in het vervolg dus geen verre reizen meer te maken. Je zou meteen met je nieuwe sexcontact af kunnen spreken. Dominante vrouwen zijn heel duidelijk en zullen je op seksueel gebied ook heel goed belonen. Het enige wat je moet doen is onderdanig zijn. Alle dominante vrouwen op deze site hebben zin in een heerlijke avontuurlijke stoei beurt. Ze hebben ook allemaal hun eigen specialiteiten, waarover ze op hun profielpagina’s meer in detail zullen treden, maar helemaal duidelijk zijn ze erover in de chat die je met hen aan kunt gaan. Ben je dus op zoek naar sexcontact met een sexy dominante vrouw bij jou in de buurt? Meld je meteen en gratis aan en voor je het weet lig je met haar in bed om jezelf fijn te laten domineren. Misschien zelfs deze avond al!

DominanteVrouwen Details

Hits: 710

URL: https://dominantevrouwen.nl/

Categorieën: BDSM

Reviews: 0

Doelgroep

Op deze site kan een ieder terecht, die op zoek is naar een sexy dominante vrouw. De vrouwen op de site zelf zijn allemaal op zoek naar vriendschap, een leuke date, sexcontact, seks en meer. Spreekt deze site je aan? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis aan te melden op deze site. Dit kan je bewerkstelligen door aller eerst te klikken op 'Aanmelden'. Als je op dit tabje klikt, dan komt er een aanmeldformulier tevoorschijn waar je een gebruikersnaam, e- mail adres, wachtwoord, geslacht, provincie, stad en geboortedatum kan ingeven. Na deze gegevens ingevuld te hebben kun je klikken op "aanmelden". Na op aanmelden geklikt te hebben wordt een e- mail verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Na de aanmelding bevestigd te hebben kan je direct aan de slag op deze site met het vinden van een hete dominante vrouw.

Prijzen

Als je interesse hebt in de site, dan kun je je geheel gratis aanmelden op deze site. Alle nieuwe gebruikers hebben de mogelijkheid om 1 gratis bericht of flirt te sturen naar een andere gebruiker. Zodra je je email activeert kun je nog 2 extra gratis berichten of flirts versturen.

Heb je een leuke date aan de haak weten te slaan en wil je vaker berichten en of flirts sturen, dan kun je het best een aantal credits kopen. Deze credits kun je kopen via iDeal, Creditcard, MrCash/Bancontact en
Bankoverschrijving.
De kosten voor de creditpakketten zijn als volgt:

Aantal credits Prijs Prijs per bericht
500 € 17,50 € 1,75
1000 € 34,50 € 1,72
2000 € 49,50 € 1,24
5000 € 119,50 € 1,20
10000 € 219,50 € 1,10

Contact Gegevens

Heb je vragen of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Dominante Vrouwen door het online contactformulier in te vullen. Hierin kun je je naam, e- mail adres en bericht ingeven.


Maak nu een gratis account aan op DominanteVrouwen

Reviews en Ervaringen over DominanteVrouwen

Er zijn nog geen reviews geschreven over DominanteVrouwen

Schrijf ook een review over DominanteVrouwen

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou DominanteVrouwen aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou DominanteVrouwen aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek DominanteVrouwen


Home » BDSM » DominanteVrouwen