MijnSMcontacten

Als je op zoek naar extreme seks en spannende contacten bij jou in de buurt, dan zit je goed bij MijnSMcontacten helemaal op het juiste adres. Ben je op zoek naar meer spanning in je leven, maar wil je meer dan normale sex? Ben je op zoek naar een uitdaging en houd je ervan om te experimenteren? Zoek dan niet verder, want MijnSMcontacten heeft wat je zoekt. Op deze erotische contactsite vind je mannen en vrouwen die graag hun grenzen willen verleggen. Elke dag komen er nieuwe leden bij en daardoor is er dus altijd wel iemand om mee af te spreken. Op basis van jouw profielinstellingen ontvang je matches, maar hebt ook de mogelijkheid om zelf te zoeken. De minimale leeftijd voor deelname aan MijnSMcontacten is 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar oud? Dan wordt jou de toegang tot deze erotische datingsite geweigerd. Inschrijven is helemaal gratis. Meld je dus snel aan en ontdek wie er bij jou in de buurt is voor een spannend afspraakje.


Gratis inschrijven

Inschrijven op deze erotische datingsite is geheel gratis. Het aanmelden op de website is gemakkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is het beantwoorden van enkele vragen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden van de website. Zo wordt er gevraagd om in te vullen hoe je eruit ziet, jouw woonplaats, of je een man of vrouw bent en waar je naar op zoek bent (man of vrouw) enzovoort. Hierna moet je een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invullen. Met een gratis lidmaatschap kun je onder andere de handige zoekmachine gebruiken, alle profielen bekijken en ontvangen berichtjes lezen. Wil je echter zelf berichten versturen, dan moet je credit aanschaffen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd.


Tarieven

Inschrijven en een profiel aanmaken op MijnSMcontacten is geheel gratis. Wil je echter zelf berichtjes sturen, dan zal je credits moeten aanschaffen. Met credits kun je berichtjes of knipogen versturen naar een lid die je leuk vindt. 1 credit is 1 bericht of 1 knipoog. Een creditbundel koop je via iDeal (Nederland) of Mr. Cash/Bancontact als je uit Belgie komt. Hou er rekening mee dat Bundel-5 een actiebundel is, die maar 1 keer kan worden aangeschaft. Je kunt kiezen uit onderstaande creditbundels. Aantal Omschrijving Prijs Per credit 1 PPC BE € 2.00 € 2.00 1 PPC NL € 1.40 € 1.40 5 Bundel 5 € 3.89 € 0.78 10 Bundel 10 € 9.99 € 1.00 25 Bundel 25 € 22.49 € 0.90 50 Bundel 50 € 39.99 € 0.80 100 Bundel 100 € 74.99 € 0.75 300 Bundel 300 € 199.99 € 0.67 De tarieven kunnen inmiddels gewijzigd zijn. Controleer daarom altijd de actuele prijzen op de website van MijnSMcontacten.


Uitschrijven

Heb je gevonden wat je zocht of ben je ontevreden over de datingsite? Wat je reden ook is, Datingwebsites.nl helpt jou graag met het verwijderen van jouw account. Het verwijderen van je account op deze website is erg gemakkelijk en heb je binnen enkele minuten gedaan. Log in op MijnSMcontacten en ga naar de account pagina. Op deze pagina vind je de mogelijkheid om jouw account te verwijderen. Na het verwijderen van je account wordt er een bevestiging hiervan verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Let op: Het verwijderen van jouw account is definitief en kan niet worden teruggedraaid. Matches, berichten en eventuele gekochte credits gaan verloren.


Artikelen over MijnSMcontacten

Vind jouw geluk op SeniorenGeluk

SeniorenGeluk is een datingsite die zich richt op senioren die opzoek zijn naar een nieuwe vriendschap, leuke date of een serieuze relatie. Deze datingsite brengt singles op een eenvoudig, betrouwbare en discrete manier met elkaar in contact. SeniorenGeluk.nl is een besloten datingcommunity en uitsluitend toegankelijk voor deelnemers. Als je gebruik wil maken deze datingsite is het vereist om je e ... [...]

MijnSMcontacten Reviews

  hoe kan deze site in top sm

  het werkt met credits. heel vervelend en volgens mij is de boel nep

  Eens met Havert, hoog gehalte aan nep contacten

  Een hoop rare dingen. Vrouwen beginnen zeer geinteresseerd maar snappen geen zak van bondage. Vrouwen die in een stad wonen maar niet weten waar de kroegen zitten. Profielfoto's die ook op Imagefap te vinden zijn. Onnozele reacties die haaks staan op alles wat vrouwen zou moeten aanspreken. Altijd direct reageren, alsof ze 24-7 achter de telefoon of computer zitten. Verschillende profielen reageren exact hetzelfde, alsof ze volgens een draaiboek werken. Vlaamse dames die Hollands appen? Geen email en alleen via de paysite. Verspeelt vooral credits. Je hoopt dat er iemand tussenzit die wel natuurlijk reageert, echt geinteresseerd is, ook initiatief neemt, en laat merken wanneer haar iets aanspreekt.

  Sterke punten
  Weinig. reageren snel.

  Zwakke punten
  Vermoedelijk veel nepperds.

  mijnsmcontacten is nep

  * direct enthousiaste reacties
  * van mensen die niet per mail willen communiceren, maar alleen via de website
  * 2 berichten via website gratis, daarna betalen (voor nep-contacten)

  Schandalig dat op een betrouwbare website (zoals bdsmzaken.nl) een advertentie staat van de oplichters mijnsmcontacten.nl

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  oplichterij

Bezoek MijnSMcontacten

Schrijf een review