DateSM

datesm.nl - Gratis SM dating en fetish contacten

Doelgroep

DateSM is een datingsite voor een ieder vanaf 18 jaar, die op zoek is naar een spannende en leuke seksdate. Ook personen die op zoek zijn naar vrienden, sociaal contact of kennissen zijn op deze site op het juiste adres. Ben je dus geil thuis en wil je snel een seksdate? Meld je dan snel aan bij DateSM.


Aanmelden

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om zich geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site te klikken op ‘Registreer nu gratis!’. Vervolgens komt er een registratieformulier tevoorschijn waarin men onder andere een gebruikersnaam, de geboortedatum, een werkende e- mail adres en wachtwoord naar keuze moet verwerken. Dat de gegevens verwerkt te hebben, kan men klikken op “registreer nu gratis!’. Hierna kan men direct op zoek naar een spannende seksdate.


Kosten

Het aanmaken van een account op DateSm is geheel gratis. Echter moet men voor het versturen van berichten naar andere leden wel een kleine vergoeding betalen in de vorm van credits. Ook voor het versturen van flirts moeten credits betaald worden. Alleen het versturen van winks is geheel gratis. Gebruikers kunnen kiezen uit de volgende creditbundels: CreditPack 10, kosten € 10,00 CreditPack 25, kosten € 22,50 CreditPack 50, kosten € 42,50 CreditPack 100, kosten € 80,00 CreditPack 275, kosten € 200,00 Het bedrag van de creditbundels kan men betalen via iDeal, MrCash/Bancontact, Paysafecard, Bankoverschrijving of via de telefoon.


Profiel verwijderen

Het kan wel eens voorkomen, dat gebruikers vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site. Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om hun profiel te laten verwijderen van de site. Dit kan men doen door een e- mail te sturen naar [email protected]. Zodra het account is verwijdert ontvangt de gebruiker een bevestiging daarvan.


Contactgegevens

Helpdesk:Email: [email protected] Tel: +31 (0)85-4016578 Datesm.nl is eigendom van:VC Internet B.V. Adres:Winthontlaan 200 3526KV, Utrecht


DateSM Reviews

  leuke site

  veel dingen te doen

  oplichterij

  Alleen nepprofielen en goed om je geld kansloos te dumpen

  Sterke punten
  nvt

  Zwakke punten
  Fake, nep, kansloos, oplichterij

  Datesmbeoordeling waardeloos

  Zeer slecht. Je krijgt spontaan veel berichten in je inbox en raakt aan de praat met zogenaamde dames . Maar als je een keer wat af zou willen spreken komt er niks van terecht omdat de dames zeer waarschijnlijk niet bestaan, maar ze je wel proberen over te halen meer credits te kopen.

  Niet doen dus

  Sterke punten
  Eenvoudige site

  Zwakke punten
  Alles

  100% fake

  Deze site is nep, je kunt geen date krijgen want de profielen bestaan niet dus mocht je ergens iets positiefs lezen dan is dat door de site ingestuurd want het is helemaal fake

  Sterke punten
  er trappen mensen in dus dat is knap van ze

  Zwakke punten
  alles nep dus alleen maar zwakke punten

  Let op mannen, deze site is fake

  Mooi uitzien van de site, voor de rest geen positieve dingen te melden

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Het is gewoon de rijnste geldklopperij.
  dames willen niet afspreken omdat ze fake zijn

  Niet aan beginnen mannen, hou jullie geld in je buurs en ga liever naar een amateurhoer want dan weet je wat je voor je geld krijgt.

  OPLICHTING, DUS NIET AAN BEGINNEN

Bezoek DateSM

Schrijf een review