Klik2Match - 29 Reviews

Last updated: 28 mei 2018
Klik2Match Logo

42.9% aanbevolen, 29 Reviews

  1. Klik2Match informatie
  2. Klik2Match Reviews
  3. Schrijf ook een review over Klik2Match

Niet tevreden over Klik2Match? Probeer dan eens Happy Pancake.

Klik2Match informatie

100% gratis dating met alle gemakken die je van een betaalde datingsite gewend bent.

Klik2Match Details

Hits: 4763

URL: http://www.klik2match.nl/

Categorieën: Gratis Dating

Reviews: 29


Maak nu een gratis account aan op Klik2Match

Klik2Match reviews (29):

Klik2Match - helemaal alleen

0

Review:
helaas heb ik in al die tijd dat ik hier ben twee personen gezien die aanwezig waren er was een groenen balk waar ik aan kon zien dat ze er waren het verbaasde me dat ik het kon zien ik kan nergens aanklikken leden online verder vind ik het een hele leuke site helaas mis ik mensen online

Sterke punten:
overzichtelijk veel gegevens

Zwakke punten:
niemand online en ik denk dat als alles slecht was en er leden online waren dat de site toch interesanter is

Klik2Match - scammer

0

Review:
Kate Thomson is absoluut een scammer waarachter een neger schuil gaat, uiteindelijk wordt er geprobeert om je op te lichten. Geloof me ik heb alle foto's en correspondentie nog. Zij staat ook op de scammerslist !!!!!

Klik2Match - Mijn ervaringen op Klik2match.nl

1

Review:
Hallo mede daters mijn naam is Henkjan en heb nu voor de tweede maal contact met een scammer op deze site.
Haar naam is Laura en de andere is Katethomson.
Laura probeert steeds mij naar een email adres te lokken.
Kate Thomson doet dit ook maar naar een e-mail adres van lilian Sonke en haar foto's zijn van een frans sprekend foto model uit belgie.

Kijk dus uit want dit lijkt op een Afrikaanse oplichting en uiteraard gaat het om geld of fishing voor bankgegevens.
Soms laat men je ook een tijdje whatss appen om in je telefoon te kunnen spitten.Pas dus op want dit kan erg duur worden.Veel plezier nog met het verdere daten.



Afzender laura
Titel Re: Hallo

Tekst
van laura op:21-02-2018 11:59

Jag vet ännu inte vad är du villig att veta om mig?


van Henkjan99 op:26-01-2018 10:21

allo Laura

Ik wil je eerst wat beter leren kennen voor ik je op e-mail ga mailen.En foto.s ruilen kan ook later ik heb geen haast en wil eerst meer van je weten.Tenslotte werkt e-mail zelfs langzamer dan hier.Hoop dat je dat geen probleem vind wil namelijk graag meer van je weten.

Veel liefs HJ


van laura op:26-01-2018 06:00

Bedankt voor de redelijke gedachte en goed idee, maar helaas kom ik normaal niet online op deze site, dus blijf alsjeblieft met me en appreaciate elk moment dat ik neem om te reageren..Als je je niet comfortabel voelt om een bericht te schrijven op mijn e-mail misschien je bent het vergeten of hebt me toegevoegd op mijn skype-schermnaam onder laura.schmidt307

Groeten

van Henkjan99 op:25-12-2017 20:18

Hallo Laura

Ik wil je eerst wat beter leren kennen voor ik je op e-mail ga mailen.En foto.s ruilen kan ook later ik heb geen haast en wil eerst meer van je weten.Tenslotte werkt e-mail zelfs langzamer dan hier.Hoop dat je dat geen probleem vind wil namelijk graag meer van je weten.

Veel liefs HJ

van laura op:25-12-2017 09:50

Het is heel leuk om van je te lezen en schrijf me vriendelijk op naar mijn persoonlijke e-mail voor meer foto's en ook om alles over jezelf te weten te komen
[email protected]

van Henkjan99 op:24-12-2017 17:53

Hallo

Nji hao , dhi hao ma he jo la!!!

Choi king Henkjan

van laura op:24-12-2017 09:31

Tack för meddelandet och ledsen om mitt sena svar, jag vill att du ska skicka mig din personliga e-post för fler bilder och också få känna det verkliga om varandra


AntwoordenAntwoorden laura blokkerenlaura blokkeren Terug naar ontvangen berichtenTerug naar ontvangen berichten

Afzender Katethomson
Titel Re: Hallo Kate

Tekst
van Katethomson op:05-01-2018 20:25

Deze volgende email is afkomstig van Kate Thomson:

You can write me on my email so that we can get to know each other better. [email protected] ....lilian

Henkjan beveelt Klik2Match aan bij vrienden/bekenden

Klik2Match - Gaat echt nergens over.

2

Review:
Deze site is een grote teleurstelling. De techniek achter de site is prima hoor. Nooit een reactie. En als iemand reageert dan ie in de USA. Dan weet je het al dat je de kant van fraude met zo iemand opgaat. Ik vind het helemaal niks, Spijtig voor wie zich ervoor inspant. Volgens mij veel fake profielen die er voor de lol zijn opgezet.

Sterke punten:
De site functioneert goed.

Zwakke punten:
Geen reacties.

Robert Bos beveelt Klik2Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Klik2Match - correctie op eerder bericht

1

Review:
Uitschrijven is wel mogelijk, maar het is even puzzelen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
veel

Soepman beveelt Klik2Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Klik2Match - Waardeloos!

0

Review:
Ik kijk in de leeftijdscategorie 42 - 55 jaar.
In mijn provincie, Noord Holland, maar liefst 7 (zeven!) profielen, van wie ik er 4 (vier!) herken van bijna twee jaar geleden.



Sterke punten:
Geen!

Zwakke punten:
De uitschrijf-functie is verwijderd en contact met beheerder blijkt niet mogelijk.

Soepman beveelt Klik2Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Klik2Match - Het online zijn,,

0

Review:
Ik probeer steeds het online met de kandidaten te mailen , maar dat lukt niet, omdat ze altijd offline zijn. Hoe kan ik met ze online mailen?
Verder het mailadres wat ze aangeven en waarop je ze mailt komt nooit een tegen bericht.
Deze punten zou zo snel mogelijk verbeterd moeten worden

Zwakke punten:
Je krijgt zelden antwoordt of het werkt niet.Zijn de kanditaten wel serieus?

Klik2Match - oplichters

5

Review:
er zijn heel veel buitelandse damens die alleen maar uit zijn op het geld zoals deze profiellen marvel26 tammy5400 en edibona01 dit is een en de zelfde dame vraagd om geld en krijg ze niet is ze beledigd en kwaad en gaat ze dingen zeggen wat nergens op slaat

Sterke punten:
zal wel iets goed zijn maar niet alles

Zwakke punten:
ze chekken de profielen niet goed naar met foto's dan zien ze dat er vaak zelf zijn

Klik2Match - veel oplichters

1

Review:
ik ben pas onlangs hier ingeschreven en wat mij opvalt is dat er vele niet Nederlandstaligen verschijnen die wel zogenaamd ergens in Nederland wonen....vooral Drenthe is het mekka voor oplichters zo blijkt. ik heb al gelezen over tammy 5400; EM12345; ik noem dan ook andrina zogenaamd uit utrecht maar blijkt echt uit Cardiff UK ; en probeert je gewoonweg geld te laten sturen voor overtocht naar hier......ik heb nog enkele van die Anderstalige profielen gezien dus één goede raad aan de masters van de site ......beter controleren.....

Sterke punten:
makkelijke gratis site
overzichtelijk

Zwakke punten:
veel te weinig controle op oplichterij
veel te weinig profielen uit Belgisch Limburg
te veel oplichters
te weinig reactie van echte profielen

sylvain beveelt Klik2Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Klik2Match - dode site

0

Review:
Het is een rare site ik krijg nooit bericht als je reageert en als je een foto van een vrouw ziet,haar foto ziet eruit als een foto van een topmodel hoe nep kun je het nog meer hebben.
zijn alleen uit op geld en zielige verhalen.

Sterke punten:
geen een

Zwakke punten:
alles is zwak veel nep profielen zeg maar allemaal-

creativebe beveelt Klik2Match NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Klik2Match

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Klik2Match aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Klik2Match aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Klik2Match


Home » Gratis Dating » Klik2Match