SinglesPlace - 73 Reviews

Last updated: 24 september 2017
SinglesPlace Logo

74.2% aanbevolen, 73 Reviews

 1. SinglesPlace informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Lidmaatschap
 5. Gratis opties
 6. Doelgroep
 7. Betrouwbaarheid
 8. Inschrijven en inloggen
 9. Mobiele app
 10. Uitschrijven
 11. SinglesPlace Video
 12. SinglesPlace Reviews
 13. Schrijf ook een review over SinglesPlace

Niet tevreden over SinglesPlace? Probeer dan eens Badoo.

SinglesPlace informatie

SinglesPlace - 100% Gratis datingsite voor singes!

Ben je als single op zoek naar een datingsite die echt volledig gratis is, dan is SinglesPlace.nl de datingsite voor jou. Via Singlesplace kom je in contact met mannen en vrouwen uit Nederland en BelgiŽ zonder hier voor te betalen.

Wat kun je met je gratis lidmaatschap op Singlesplace.nl

Na je inschrijving kun je direct op zoek gaan naar leuke profielen op onze datingsite. Onze leden variŽren in de leeftijd van 18 tot 80 jaar. Na goedkeuring van je profiel kun je meteen gratis daten.

Ben jij op zoek naar een vriendschap, liefde, relatie of een leuke date schijf je dan in op Singlesplace en maak direct zonder beperkingen gebruik van je gratis lidmaatschap op onze datingsite.

SinglesPlace Details

Hits: 23844

URL: http://www.singlesplace.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 73

Opzeggen

Je account bij SinglesPlace opzeggen gaat als volgt. Om het uitschrijven SinglesPlace te activeren, ga je naar je persoonlijke pagina. Onderaan je foto zie je de optie SinglesPlace Profiel Aanpassen, hier klik je op. Vervolgens kun je Opties kiezen, dan Instellingen en vervolgens zie je de mogelijkheid tot SinglesPlace Verwijderen Profiel. Na aanklikken hiervan is het SinglesPlace uitschrijven afgerond.

Kosten

De SinglesPlace kosten voor leden zijn nul, omdat het een gratis site betreft. Met een SinglesPlace gratis account kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft; aan SinglesPlace betalen is dus niet nodig. Doordat de kosten van SinglesPlace op nul gezet zijn, is het een gratis datingsite te noemen.

Lidmaatschap

SinglesPlace.nl is een volledig gratis online datingsite en ontmoetingsplaats voor singles. Dit betekent dat er geen bijkomende kosten in rekening worden gebracht voor het lidmaatschap. Op deze website zijn alle serieuze single mannen en vrouwen uit Nederland en BelgiŽ welkom. Inschrijving, aanmelding alsook deelname op SinglesPlace is geheel gratis. Na controle van de registratie kunnen leden onbeperkt gebruikmaken van alle dating faciliteiten, die deze site te bieden heeft.

Gratis opties

Veel mensen vragen zich af welke gratis opties Singlesplace.nl heeft en of alle dating faciliteiten op deze site ook daadwerkelijk gratis zijn. Leden hebben de volgende gratis opties bij Singlesplace.nl: - Toegang tot alle contactadvertenties ledenprofielen en uitgebreide zoekfuncties; - eigen online mailbox voor privť berichten; - onbeperkt versturen van privť berichten (mailen met andere leden); - onbeperkt interesse berichten verzenden; - onbeperkt reacties op profielen van andere leden plaatsen; - onbeperkt chatten; - mobiele datingsite, door het design kunnen leden optimaal daten via alle mobiele apparaten; - onbeperkt online foto's in een profiel plaatsen en bekijken van anderen.

Doelgroep

Om in te kunnen schrijven op SinglesPlace.nl, moeten geÔnteresseerden de minimale leeftijd van 18 jaar hebben. Daarnaast moet men woonachtig zijn in Nederland of Belgie en single zijn. Etnische afkomst en opleiding zijn niet van invloed op de registratie c.q. aanmelding op deze website. Gratis dating moet immers voor iedereen toegankelijk zijn. Wel is het zo dat SinglesPlace.nl geen erotische profielen dan wel suggestieve teksten toelaat. Deze datingsite is er voor iedereen: hoger opgeleiden, student, 50 plusser, alleenstaande papa of mama.

Betrouwbaarheid

Alle aanmeldingen op SinglesPlace.nl worden persoonlijk afgehandeld. Dit houdt in dat alle teksten, foto's en ander beeld materiaal zorgvuldig bekeken worden alvorens de informatie wordt geplaatst op de website. Persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden e-mail adressen en dataverkeer zullen nimmer worden verstrekt of doorverkocht aan derden. Bij twijfel aan de echtheid of de intenties achter een datingprofiel, zal deze zonder uitzondering en voorafgaande waarschuwing direct verwijdert worden van de datingsite. SinglesPlace doet er alles aan om een veilige, betrouwbare en kosteloze dating te creŽren voor haar leden.

Inschrijven en inloggen

Bij het inschrijven op SinglesPlace,nl, moet een inschrijfformulier ingevuld worden. Bij het invullen van dit formulier vult men enkele persoonlijke gegevens in, waaronder een eigen gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geslacht en leeftijd. Ook moet men aangeven of men van BelgiŽ of Nederland afkomstig is. Tot slot gaat men akkoord met de algemene voorwaarden en heeft men de mogelijkheid om de klikken op ĎMeld je nu GRATIS aaní om het profiel daadwerkelijk aan te maken. Personen kunnen ook een profiel aanmaken middels hun Facebookaccount. Op deze manier worden de meeste gegevens bij de aanmelding vanzelf ingevuld, zonder dat er iets op Facebook verschijnt, dat men lid is geworden van een datingsite.

Mobiele app

Singlesplace.nl heeft op het moment van schrijven geen mobiele dating app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Personen kunnen dus gewoon met een mobiele telefoon en tablet naar Singlesplace.nl surfen en gebruik maken van de datingsite.

Uitschrijven

Als een lid al een perfecte partner heeft gevonden op Singlesplace.nl of om een andere reden geen lid meer wil zijn van de datingsite, dan kan men zijn of haar profiel van de datingsite verwijderen door zich uit te schrijven. Om zich definitief uit te schrijven van deze datingsite, kunnen de volgende stappen worden doorlopen: 1. Log in bij Singlesplace.nl met de bekende gebruikersnaam en wachtwoord. 2. Ga naar de instellingen van het desbetreffende profiel. 3. Kies voor de mogelijkheid om het profiel te verwijderen en bevestig deze keuze. Als men dit heeft gedaan, dan worden de gegevens van de gebruiker verwijdert uit de database van SinglesPlace.nl en wordt het profiel niet meer getoond op deze website.

SinglesPlace Video


Maak nu een gratis account aan op SinglesPlace

SinglesPlace Acties & Nieuws

 • 29 december 2016 Interview met Tristan van SinglesPlace.nl
  Over Tristan Tristan, stel jezelf eens voor en wat is jouw functie bij SinglesPlace.nl?  Mijn online ervaringen heb ik opgedaan bij het maken van communities, interactie met sociale media en andere dating gerelateerde websites. Deze kennis samengebracht kon eigenlijk alleen maar leiden tot één leuk en mooi project, SinglesPlace.  Ik ben een beheerder van SinglesPlace en Lees verder
 • 14 mei 2014 Gratis én Veilig daten bij Singlesplace.nl
  Singlesplace.nl is een gratis datingsite waar er belang wordt gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Zo zijn alle profielen zichtbaar, is er geen limiet op het versturen van mail, kun je kaarten of interesses sturen en is er een messenger chat. Singlesplace.nl controleert alle profielen en foto’s handmatig voordat deze op de site komen en is er een knop waarmee je misstanden kunt melden. Echte Lees verder
 • 10 november 2012 Elke week kans op een gratis tablet bij SinglesPlace!
  Hoewel SinglesPlace een datingsite is die al volledig gratis is gaan we komende tien weken lang elke week onder onze leden een gratis tablet weggeven. Wil jij ook volledig gratis daten en tevens kans maken op een gratis tablet meld je dan vandaag nog aan en je doet meteen mee aan deze actie. De actie gaat in op 12 november en loopt tot 21 januari Lees verder
 • 28 december 2011 Win een Galaxy Note bij SinglesPlace.nl
  Vanaf 1 januari tot eind februari verloot Singlesplace een Galaxy Note onder de deelnemers Singlesplace start 1 januari een actie voor iedere single die ingeschreven staat op de online datingsite. De actie sluit op 12 februari. Op 14 februari Valentijnsdag maken we de prijswinnaar bekend. Singles zijn vaak onderweg en nog heel veel sites zijn niet aangepast voor kleinere schermen. Singlespl Lees verder

SinglesPlace reviews (73):

SinglesPlace - Zeer slechte site

0

Review:
Heel veel fake
Geen betrouwbare site

Sterke punten:
Fake

Zwakke punten:
Fake

Wagen beveelt SinglesPlace NIET aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - SP zeer slechte site.

0

Review:
Geen goede punten.

Sterke punten:
Alleen maar slechte punten.

Zwakke punten:
Alleen maar zwakke punten.

Sport beveelt SinglesPlace NIET aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - Zeer slechte site

1

Review:
De algemene chat is slecht. Er komen weinig of geen mensen op de chat. Ligt voornamelijk aan de twee moderators. Zijn nogal dictoriaal.

Sterke punten:
Er zijn geen sterke punten. Het is gratis. Maar komen weinig mensen op deze site.

Zwakke punten:
Chat is slecht. Komt voornamelijk Door de twee moderators. Dictoriaal gezag. Mensen gaan hierdoor weg.

Sport beveelt SinglesPlace NIET aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - Top site

3

Review:
Singles place voldoet in alle opzichten aan datgeen wat ze verkondigen.
Het is een prettige open site 100% kostenloos met leuke sideacts.
Ik ervaar SP als een kloofverkleinend medium tussen de ingeschreven personen onderling.
Dit komt merendeels ook door de chatbox en daarbijkomende mogelijkheden.
De vragenrubriek te plaatsen op je profiel is leuk en verfrissend,de moderators zijn behulpzaam en oplettend d.m.v een goede communicatie.

Sterke punten:
Goede begeleiding
Overzichtelijk
Open
Veel mogelijkheden

Zwakke punten:
Nog niet echt iets kunnen ontdekken mocht dat wel gebeuren horen jullie dat haha

Dorky beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - Positieve site

0

Review:
Gratis sites met mensen die er echt iets van willen maken zijn zeldzaam. De meeste zgn. gratis sites staan vol met (porno)modellen, maar die heb ik niet gevonden. Kortom, de beheerders doen hun best. Er zijn nog wat weinig actieve mensen, maar de site is groeiende en lijkt door de inzet groot te kunnen worden. Kortoml doe eens gek. Nee, ik ben geen eigenaar van deze site.

Sterke punten:
Vormgeving, zeer duidelijk

Zwakke punten:
Nog wat weinig leden

Mich beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - Ziet er top uit

1

Review:
Ben al een tijdje lid van singlesplace en heb al een aantal leuke mensen ontmoet. Helaas zit de ware er nog niet tussen. Nu ze net de site hebben vernieuwd moest ik even een review achterlaten, want het ziet er echt allemaal super uit. Niet dat ik veel moeite had met de oude site, maar ik ben blij dat het allemaal overzichtelijker is geworden en dat het allemaal goed werkt. Ook is het chatten veel beter geworden. Waar het eerst nog een beetje verstopt zat, is het nu gelijk duidelijk en kan je zowel in een algemene chat als persoonlijk even met iemand een praatje maken. Ga zo door!

Sterke punten:
prachtige nieuwe site met alle functies duidelijk en handig bij elkaar

Zwakke punten:
niet echt dus

Machteld beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - ouderen

1

Review:
Ik heb het donkerbruin vermoeden dat mannelijke 65 plussers niet erg welkom zijn op de site. binnen 12uur zou het profiel en foto's gekeurd en eventueel geplaats worden. niets is minder waar. er gebeurd helemaal niets.

Sterke punten:
leuk dat het gratis is.

Zwakke punten:
communicatie.

aparteling beveelt SinglesPlace NIET aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - site werkt voor geen meter

7

Review:
ik ben sinds kort een gebruiker van deze site en ben tot de conclusie gekomen dat het initiatief goed bedoeld is, maar dat veel functie s op deze site echt niet werken, zoals het versturen van berichten, het lijkt wel of die helemaal niet aankomen, het lijkt mij sterk als je 15 berichten stuurt dat er geen 1 gelezen word, die functie hebben ze ook, dat je bericht krijgt dat jou bericht gelezen is, werkt allemaal niet, bezoekers op jou profiel werkt ook niet goed, zoekfunctie werkt slecht, zeer weinig mensen online, als je op nu online klikt, staat er bv 426 online nu, maar in werkelijkheid zijn het er maar 20 ofzo, kortom, een goed bedoelde site, maar functioneert nog totaal niet, moet nog hard aan gewerkt worden.

Sterke punten:
gratis, verder weinig tot nu toe

Zwakke punten:
heel veel helaas, lees bovenstaande

SinglesPlace - Opzeggen gaat niet(bij mij dan)

1

Review:
Ik probeer in te loggen om mijn account te wijderen maar het lukt op de een of andere manier niet. Heb ww vergeten al paar keer gedaan. In contact komen met singlesplace.nl is ook moeilijk als er geen email adres bekend is.

Zwakke punten:
Account verwijderen is moeilijk als je niet kan inloggen.

SinglesPlace - Hele fijne datingsite!

0

Review:
Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Singlesplace. Toen ik mij voor het eerst had aangemeld dacht ik, tja wat kan dat nou zijn, zo'n gratis datingsite, maar het heeft mij veel geluk gebracht! Ik heb nu een aantal dates gehad en de laatste is blijven hangen We zijn nu al een paar weken erg gelukkig samen en ik kan iedereen deze site dan ook van harte aanraden.

Sterke punten:
Heel veel leuke mensen en het kost verder helemaal niets.

Zwakke punten:
niet tegen gekomen

Tonnie beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SinglesPlace

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SinglesPlace aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SinglesPlace aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SinglesPlace


Home Ľ Gratis Dating Ľ SinglesPlace