SinglesPlace - 71 Reviews

Last updated: 18 september 2018
SinglesPlace Logo

78% aanbevolen, 71 Reviews

 1. SinglesPlace informatie
 2. Opzeggen
 3. Kosten
 4. Lidmaatschap
 5. Gratis opties
 6. Doelgroep
 7. Betrouwbaarheid
 8. Inschrijven en inloggen
 9. Mobiele app
 10. Uitschrijven
 11. SinglesPlace Video
 12. SinglesPlace Reviews
 13. Schrijf ook een review over SinglesPlace

Niet tevreden over SinglesPlace? Probeer dan eens FotoDate.

SinglesPlace informatie

SinglesPlace - 100% Gratis datingsite voor singes!

Ben je als single op zoek naar een datingsite die echt volledig gratis is, dan is SinglesPlace.nl de datingsite voor jou. Via Singlesplace kom je in contact met mannen en vrouwen uit Nederland en BelgiŽ zonder hier voor te betalen.

Wat kun je met je gratis lidmaatschap op Singlesplace.nl

Na je inschrijving kun je direct op zoek gaan naar leuke profielen op onze datingsite. Onze leden variŽren in de leeftijd van 18 tot 80 jaar. Na goedkeuring van je profiel kun je meteen gratis daten.

Ben jij op zoek naar een vriendschap, liefde, relatie of een leuke date schijf je dan in op Singlesplace en maak direct zonder beperkingen gebruik van je gratis lidmaatschap op onze datingsite.

SinglesPlace Details

Hits: 25892

URL: http://www.singlesplace.nl/

CategorieŽn: Gratis Dating

Reviews: 71

Opzeggen

Je account bij SinglesPlace opzeggen gaat als volgt. Om het uitschrijven SinglesPlace te activeren, ga je naar je persoonlijke pagina. Onderaan je foto zie je de optie SinglesPlace Profiel Aanpassen, hier klik je op. Vervolgens kun je Opties kiezen, dan Instellingen en vervolgens zie je de mogelijkheid tot SinglesPlace Verwijderen Profiel. Na aanklikken hiervan is het SinglesPlace uitschrijven afgerond.

Kosten

De SinglesPlace kosten voor leden zijn nul, omdat het een gratis site betreft. Met een SinglesPlace gratis account kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft; aan SinglesPlace betalen is dus niet nodig. Doordat de kosten van SinglesPlace op nul gezet zijn, is het een gratis datingsite te noemen.

Lidmaatschap

SinglesPlace.nl is een volledig gratis online datingsite en ontmoetingsplaats voor singles. Dit betekent dat er geen bijkomende kosten in rekening worden gebracht voor het lidmaatschap. Op deze website zijn alle serieuze single mannen en vrouwen uit Nederland en België welkom. Inschrijving, aanmelding alsook deelname op SinglesPlace is geheel gratis. Na controle van de registratie kunnen leden onbeperkt gebruikmaken van alle dating faciliteiten, die deze site te bieden heeft.

Gratis opties

Veel mensen vragen zich af welke gratis opties Singlesplace.nl heeft en of alle dating faciliteiten op deze site ook daadwerkelijk gratis zijn. Leden hebben de volgende gratis opties bij Singlesplace.nl:

- Toegang tot alle contactadvertenties ledenprofielen en uitgebreide zoekfuncties;
- eigen online mailbox voor privé berichten;
- onbeperkt versturen van privé berichten (mailen met andere leden);
- onbeperkt interesse berichten verzenden;
- onbeperkt reacties op profielen van andere leden plaatsen;
- onbeperkt chatten;
- mobiele datingsite, door het design kunnen leden optimaal daten via alle mobiele apparaten;
- onbeperkt online foto's in een profiel plaatsen en bekijken van anderen.

Doelgroep

Om in te kunnen schrijven op SinglesPlace.nl, moeten geïnteresseerden de minimale leeftijd van 18 jaar hebben. Daarnaast moet men woonachtig zijn in Nederland of Belgie en single zijn. Etnische afkomst en opleiding zijn niet van invloed op de registratie c.q. aanmelding op deze website. Gratis dating moet immers voor iedereen toegankelijk zijn. Wel is het zo dat SinglesPlace.nl geen erotische profielen dan wel suggestieve teksten toelaat. Deze datingsite is er voor iedereen: hoger opgeleiden, student, 50 plusser, alleenstaande papa of mama.

Betrouwbaarheid

Alle aanmeldingen op SinglesPlace.nl worden persoonlijk afgehandeld. Dit houdt in dat alle teksten, foto's en ander beeld materiaal zorgvuldig bekeken worden alvorens de informatie wordt geplaatst op de website. Persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden e-mail adressen en dataverkeer zullen nimmer worden verstrekt of doorverkocht aan derden. Bij twijfel aan de echtheid of de intenties achter een datingprofiel, zal deze zonder uitzondering en voorafgaande waarschuwing direct verwijdert worden van de datingsite. SinglesPlace doet er alles aan om een veilige, betrouwbare en kosteloze dating te creëren voor haar leden.

Inschrijven en inloggen

Bij het inschrijven op SinglesPlace,nl, moet een inschrijfformulier ingevuld worden. Bij het invullen van dit formulier vult men enkele persoonlijke gegevens in, waaronder een eigen gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geslacht en leeftijd. Ook moet men aangeven of men van België of Nederland afkomstig is. Tot slot gaat men akkoord met de algemene voorwaarden en heeft men de mogelijkheid om de klikken op ĎMeld je nu GRATIS aaní om het profiel daadwerkelijk aan te maken.

Personen kunnen ook een profiel aanmaken middels hun Facebookaccount. Op deze manier worden de meeste gegevens bij de aanmelding vanzelf ingevuld, zonder dat er iets op Facebook verschijnt, dat men lid is geworden van een datingsite.

Mobiele app

Singlesplace.nl heeft op het moment van schrijven geen mobiele dating app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Personen kunnen dus gewoon met een mobiele telefoon en tablet naar Singlesplace.nl surfen en gebruik maken van de datingsite.

Uitschrijven

Als een lid al een perfecte partner heeft gevonden op Singlesplace.nl of om een andere reden geen lid meer wil zijn van de datingsite, dan kan men zijn of haar profiel van de datingsite verwijderen door zich uit te schrijven. Om zich definitief uit te schrijven van deze datingsite, kunnen de volgende stappen worden doorlopen:

1. Log in bij Singlesplace.nl met de bekende gebruikersnaam en wachtwoord.
2. Ga naar de instellingen van het desbetreffende profiel.
3. Kies voor de mogelijkheid om het profiel te verwijderen en bevestig deze keuze.

Als men dit heeft gedaan, dan worden de gegevens van de gebruiker verwijdert uit de database van SinglesPlace.nl en wordt het profiel niet meer getoond op deze website.

SinglesPlace Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/l4GQS8MvePo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op SinglesPlace

SinglesPlace Acties & Nieuws

 • 29 december 2016 Interview met Tristan van SinglesPlace.nl
  Over Tristan Tristan, stel jezelf eens voor en wat is jouw functie bij SinglesPlace.nl?  Mijn online ervaringen heb ik opgedaan bij het maken van communities, interactie met sociale media en andere dating gerelateerde websites. Deze kennis samengebracht kon eigenlijk alleen maar leiden tot één leuk en mooi project, SinglesPlace.  Ik ben een beheerder van SinglesPlace en Lees verder
 • 14 mei 2014 Gratis én Veilig daten bij Singlesplace.nl
  Singlesplace.nl is een gratis datingsite waar er belang wordt gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Zo zijn alle profielen zichtbaar, is er geen limiet op het versturen van mail, kun je kaarten of interesses sturen en is er een messenger chat. Singlesplace.nl controleert alle profielen en foto’s handmatig voordat deze op de site komen en is er een knop waarmee je misstanden kunt melden. Echte Lees verder
 • 10 november 2012 Elke week kans op een gratis tablet bij SinglesPlace!
  Hoewel SinglesPlace een datingsite is die al volledig gratis is gaan we komende tien weken lang elke week onder onze leden een gratis tablet weggeven. Wil jij ook volledig gratis daten en tevens kans maken op een gratis tablet meld je dan vandaag nog aan en je doet meteen mee aan deze actie. De actie gaat in op 12 november en loopt tot 21 januari Lees verder
 • 28 december 2011 Win een Galaxy Note bij SinglesPlace.nl
  Vanaf 1 januari tot eind februari verloot Singlesplace een Galaxy Note onder de deelnemers Singlesplace start 1 januari een actie voor iedere single die ingeschreven staat op de online datingsite. De actie sluit op 12 februari. Op 14 februari Valentijnsdag maken we de prijswinnaar bekend. Singles zijn vaak onderweg en nog heel veel sites zijn niet aangepast voor kleinere schermen. Singlespl Lees verder

SinglesPlace reviews (71):

SinglesPlace - tja

4

Review:
Er zijn heel erg weinig actieve vrouwen op deze site. Verder staan er ook vrouwen op die al jaren niet meer ingelogd hebben. Als deze opgeschoond zouden worden, houd je er misschien 50 over. Ik heb er een stuk of tien aangeschreven, die bezoeken je dan, maar zwijgen in alle talen.....

Sterke punten:
Gratis

Zwakke punten:
De vrouwen die er zijn, zijn levenloos

SinglesPlace - Top site

3

Review:
Singles place voldoet in alle opzichten aan datgeen wat ze verkondigen.
Het is een prettige open site 100% kostenloos met leuke sideacts.
Ik ervaar SP als een kloofverkleinend medium tussen de ingeschreven personen onderling.
Dit komt merendeels ook door de chatbox en daarbijkomende mogelijkheden.
De vragenrubriek te plaatsen op je profiel is leuk en verfrissend,de moderators zijn behulpzaam en oplettend d.m.v een goede communicatie.

Sterke punten:
Goede begeleiding
Overzichtelijk
Open
Veel mogelijkheden

Zwakke punten:
Nog niet echt iets kunnen ontdekken mocht dat wel gebeuren horen jullie dat haha

Dorky beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - Positieve site

0

Review:
Gratis sites met mensen die er echt iets van willen maken zijn zeldzaam. De meeste zgn. gratis sites staan vol met (porno)modellen, maar die heb ik niet gevonden. Kortom, de beheerders doen hun best. Er zijn nog wat weinig actieve mensen, maar de site is groeiende en lijkt door de inzet groot te kunnen worden. Kortoml doe eens gek. Nee, ik ben geen eigenaar van deze site.

Sterke punten:
Vormgeving, zeer duidelijk

Zwakke punten:
Nog wat weinig leden

Mich beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - Ziet er top uit

1

Review:
Ben al een tijdje lid van singlesplace en heb al een aantal leuke mensen ontmoet. Helaas zit de ware er nog niet tussen. Nu ze net de site hebben vernieuwd moest ik even een review achterlaten, want het ziet er echt allemaal super uit. Niet dat ik veel moeite had met de oude site, maar ik ben blij dat het allemaal overzichtelijker is geworden en dat het allemaal goed werkt. Ook is het chatten veel beter geworden. Waar het eerst nog een beetje verstopt zat, is het nu gelijk duidelijk en kan je zowel in een algemene chat als persoonlijk even met iemand een praatje maken. Ga zo door!

Sterke punten:
prachtige nieuwe site met alle functies duidelijk en handig bij elkaar

Zwakke punten:
niet echt dus

Machteld beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - ouderen

1

Review:
Ik heb het donkerbruin vermoeden dat mannelijke 65 plussers niet erg welkom zijn op de site. binnen 12uur zou het profiel en foto's gekeurd en eventueel geplaats worden. niets is minder waar. er gebeurd helemaal niets.

Sterke punten:
leuk dat het gratis is.

Zwakke punten:
communicatie.

aparteling beveelt SinglesPlace NIET aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - site werkt voor geen meter

7

Review:
ik ben sinds kort een gebruiker van deze site en ben tot de conclusie gekomen dat het initiatief goed bedoeld is, maar dat veel functie s op deze site echt niet werken, zoals het versturen van berichten, het lijkt wel of die helemaal niet aankomen, het lijkt mij sterk als je 15 berichten stuurt dat er geen 1 gelezen word, die functie hebben ze ook, dat je bericht krijgt dat jou bericht gelezen is, werkt allemaal niet, bezoekers op jou profiel werkt ook niet goed, zoekfunctie werkt slecht, zeer weinig mensen online, als je op nu online klikt, staat er bv 426 online nu, maar in werkelijkheid zijn het er maar 20 ofzo, kortom, een goed bedoelde site, maar functioneert nog totaal niet, moet nog hard aan gewerkt worden.

Sterke punten:
gratis, verder weinig tot nu toe

Zwakke punten:
heel veel helaas, lees bovenstaande

SinglesPlace - Opzeggen gaat niet(bij mij dan)

1

Review:
Ik probeer in te loggen om mijn account te wijderen maar het lukt op de een of andere manier niet. Heb ww vergeten al paar keer gedaan. In contact komen met singlesplace.nl is ook moeilijk als er geen email adres bekend is.

Zwakke punten:
Account verwijderen is moeilijk als je niet kan inloggen.

SinglesPlace - Hele fijne datingsite!

0

Review:
Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Singlesplace. Toen ik mij voor het eerst had aangemeld dacht ik, tja wat kan dat nou zijn, zo'n gratis datingsite, maar het heeft mij veel geluk gebracht! Ik heb nu een aantal dates gehad en de laatste is blijven hangen We zijn nu al een paar weken erg gelukkig samen en ik kan iedereen deze site dan ook van harte aanraden.

Sterke punten:
Heel veel leuke mensen en het kost verder helemaal niets.

Zwakke punten:
niet tegen gekomen

Tonnie beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - Site lijkt niet goed te funktioneren

0

Review:
De site oogt mooi en serieus, maar het ontbreekt aan de funktionaliteit.

Zo staat er in mijn statistieken dat mijn profiel 11 keer is bezocht, maar ik kan er maar 2 zien. De statistieken vermelden ook dat er 1300-nog-wat nieuwe bezoekers zijn, maar dat getal veranderd nooit. Verder heb ik 2 vrouwen een mail geschreven, maar in mijn outbox staat nul. Ook reageren de beide vrouwen niet, maar dat is een twijfelgevalletje, vrouwen van nu doen dat bijna nooit meer. Ik heb ook een "interesse" verstuurd, maar niet volgens de statistieken in mijn profiel.

Via het contact formulier heb ik de admins op de hoogte gebracht, maar na een week geen enkele reactie of verbetering. Dus of, het mietert hun niet meer net als bij Date.nl, of dat werkt ook niet.

Verder kan je alleen zien of iemand online of offline is, niet wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd. En dat is lastig. Zo is niet te zien welke profielen al een tijd niet actief is en waar je dus niet op hoeft te reageren.

De chat, ja, wat mij betreft een aanfluiting. Technisch wel ok, maar er is geen algemene ruimte waarin jij iemand beleeft kan vragen of je prive mag. En, maar daar kan de site niets aan doen, 99% mannen op de chat.

Verder is het opvallend hoeveel cougars er zijn. Ik heb veel dating sites gezien, gratis en betaal, maar de mond viel mij open over het enorme getal aan cougars die hier aanwezig zijn. Of dat moet ook een systeemfout zijn. Maar het zijn er zoveel dat ik keihard durf te zeggen dat je als man van 45 jaar en ouder, die een traditionele relatie zoekt, daar helemaal niets hebt te zoeken. Ik snap ook niet wat die cougars daar doen, een jonge vent van in de 30 die daar een overvloed aan vrouwen van in de 20 ziet, gaat echt niet naar zijn "moeder" zoeken. Het bijzonder grote aantal cougars is opvallend, buitengewoon opvallend. Het is een zeer ruime meerderheid, meer dan 75% van de vrouwen van 40+.

Sterke punten:
*Het ziet er goed uit.
*Top site voor jonge mannen die een cougar zoeken.

Zwakke punten:
*Veel dingen lijken niet te werken zoals mailen naar een vrouw, interesse berichtjes, jou statistieken, berichtje op het profiel van de vrouwen, wie jou profiel heeft bekeken enz.
*Veel te veel cougars. (ze kunnen de naam beter veranderen in Cougar Place)
*Duidelijk niet voor 45+ mannen die een traditionele relatie zoeken (dus een tot 4-6 jaar jongere vrouw)
* Admin lijkt onbereikbaar via contactformulier.
* vrijwel alleen mannen op de chat. (ligt niet aan de site, maar is wel een feit)
* Vrouwen reageren niet, bekijken jou profiel bijna niet. (ligt niet aan de site, het is de "ziekte" van deze tijd met man-vrouw verhoudingen van 1 op 25 en vrouwen die kennelijk maar niet kunnen of willen begrijpen dat hier dus heel veel getrouwde mannen tussen zitten die een snoepje buiten de deur zoeken)

Dikkie beveelt SinglesPlace NIET aan bij vrienden/bekenden

SinglesPlace - de dating en chat site van en voor ons allen !

0

Review:
hallo

voor een ieder die de moeite neemt om dit te lezen en op zoek is naar een leuke site om te daten , vrienden te zoeken , nieuwe contacten op te doen en er achter wil komen dat we allemaal niet zo verschillend zijn , en veel delen !

ik zal hier enkel mijn mening en ervaringen neer pennen !

wat is singlesplace voor een site en waarom zit ik hier heel graag !

singleplace heb ik ontdekt in mijn zoektocht zoals velen van u die zoekende zijn naar gewone contacten , een vriendschap of iets meer ! ;
ik heb meerdere site`s geprobeerd in het begin van mijn wankele pogingen om contacten te leggen met anderen en gelijken ,
op een gegeven moment was ik het eigenlijk wel zat ; al die site`s waar je moeite moet doen om opgenomen te worden en waar het leek of er een groot hekwerk om heen stond !

deze site was eigenlijk mijn laatste poging , en ik had geen ervaring en wist mij nauwelijks houding te geven !
een groentje dus !

maar tot mijn stomme verbazing werd ik hier wel meer dan hartelijk begroet en dat niet alleen door de moderators ( admins ) ; maar ook door de chatters :
(goede chatters maken de aanwezigheid van admins overbodig ! ) ,
en dat heeft gemaakt dat ik nu inmiddels ook een vaste chatter ben hier op singleplace
mij werd direct uitgelegd hoe alles werkte , als ik iets niet begreep kreeg ik advies en soms ook kritiek ( een positief punt )
ik ga hier dus niet uitlegen hoe alles werkt !

wat mij opviel in de chat was het respect voor een ieder , voor mij hetzelfde als empathie !

ik heb de vaste chatters leren kennen als mooie lieve mensen ;
deze mensen maken het verschil !
ook de ad`s heb ik beter leren kennen , ze zijn er als ze er moeten zijn en bewaken de verschillende rooms !
meerder room wil zeggen , voor een ieder een passende room !
mijn favoriete rooms zijn de date en de algemene !
de ad`s zijn ook chatters , maar hebben de eigenschap dat ze zich bewust zijn van de functie die hen toebedeeld is !
de chat gezellig houden !

het goede hier vind ik dat mensen die zich respectloos opstellen richting een ander hier niet gewenst zijn en na een waarschuwing niet meer welkom zijn voor korte of langere tijd !
daarin tegen worden de zogenaamde nieuwelingen meteen opgenomen mits men met respect binnen komt en niet de verkeerde site heeft gekozen ,
verdwaalde geesten worden gauw herkent door de ad`s

ik hoop u binnenkort te ontmoeten op onze dating en chat site !
de site van ons allemaal !
en dan zult u ook welkom geheten worden !

ik kan enkel afsluiten met de vermelding dat ik hier mooie mensen heb ontmoet , goede contacten heb mogen opbouwen en zelfs een vriendschap is mij ten deel gevallen !

mijn nickname ?

ger1964

see you soon !

Sterke punten:
de mensen

Zwakke punten:
soms te druk in de chat ahhah

ger1964 beveelt SinglesPlace aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over SinglesPlace

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou SinglesPlace aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou SinglesPlace aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek SinglesPlace


Home Ľ Gratis Dating Ľ SinglesPlace