SinglesPlace

SinglesPlace - 100% Gratis datingsite voor singes! Ben je als single op zoek naar een datingsite die echt volledig gratis is, dan is SinglesPlace.nl de datingsite voor jou. Via Singlesplace kom je in contact met mannen en vrouwen uit Nederland en België zonder hier voor te betalen. Wat kun je met je gratis lidmaatschap op Singlesplace.nl Na je inschrijving kun je direct op zoek gaan naar leuke profielen op onze datingsite. Onze leden variëren in de leeftijd van 18 tot 80 jaar. Na goedkeuring van je profiel kun je meteen gratis daten. Ben jij op zoek naar een vriendschap, liefde, relatie of een leuke date schijf je dan in op Singlesplace en maak direct zonder beperkingen gebruik van je gratis lidmaatschap op onze datingsite.

Opzeggen

Je account bij SinglesPlace opzeggen gaat als volgt. Om het uitschrijven SinglesPlace te activeren, ga je naar je persoonlijke pagina. Onderaan je foto zie je de optie SinglesPlace Profiel Aanpassen, hier klik je op. Vervolgens kun je Opties kiezen, dan Instellingen en vervolgens zie je de mogelijkheid tot SinglesPlace Verwijderen Profiel. Na aanklikken hiervan is het SinglesPlace uitschrijven afgerond.


Kosten

De SinglesPlace kosten voor leden zijn nul, omdat het een gratis site betreft. Met een SinglesPlace gratis account kun je gebruik maken van alle mogelijkheden die de site te bieden heeft; aan SinglesPlace betalen is dus niet nodig. Doordat de kosten van SinglesPlace op nul gezet zijn, is het een gratis datingsite te noemen.


Lidmaatschap

SinglesPlace.nl is een volledig gratis online datingsite en ontmoetingsplaats voor singles. Dit betekent dat er geen bijkomende kosten in rekening worden gebracht voor het lidmaatschap. Op deze website zijn alle serieuze single mannen en vrouwen uit Nederland en België welkom. Inschrijving, aanmelding alsook deelname op SinglesPlace is geheel gratis. Na controle van de registratie kunnen leden onbeperkt gebruikmaken van alle dating faciliteiten, die deze site te bieden heeft.


Gratis opties

Veel mensen vragen zich af welke gratis opties Singlesplace.nl heeft en of alle dating faciliteiten op deze site ook daadwerkelijk gratis zijn. Leden hebben de volgende gratis opties bij Singlesplace.nl: - Toegang tot alle contactadvertenties ledenprofielen en uitgebreide zoekfuncties; - eigen online mailbox voor privé berichten; - onbeperkt versturen van privé berichten (mailen met andere leden); - onbeperkt interesse berichten verzenden; - onbeperkt reacties op profielen van andere leden plaatsen; - onbeperkt chatten; - mobiele datingsite, door het design kunnen leden optimaal daten via alle mobiele apparaten; - onbeperkt online foto's in een profiel plaatsen en bekijken van anderen.


Doelgroep

Om in te kunnen schrijven op SinglesPlace.nl, moeten geïnteresseerden de minimale leeftijd van 18 jaar hebben. Daarnaast moet men woonachtig zijn in Nederland of Belgie en single zijn. Etnische afkomst en opleiding zijn niet van invloed op de registratie c.q. aanmelding op deze website. Gratis dating moet immers voor iedereen toegankelijk zijn. Wel is het zo dat SinglesPlace.nl geen erotische profielen dan wel suggestieve teksten toelaat. Deze datingsite is er voor iedereen: hoger opgeleiden, student, 50 plusser, alleenstaande papa of mama.


Betrouwbaarheid

Alle aanmeldingen op SinglesPlace.nl worden persoonlijk afgehandeld. Dit houdt in dat alle teksten, foto's en ander beeld materiaal zorgvuldig bekeken worden alvorens de informatie wordt geplaatst op de website. Persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden e-mail adressen en dataverkeer zullen nimmer worden verstrekt of doorverkocht aan derden. Bij twijfel aan de echtheid of de intenties achter een datingprofiel, zal deze zonder uitzondering en voorafgaande waarschuwing direct verwijdert worden van de datingsite. SinglesPlace doet er alles aan om een veilige, betrouwbare en kosteloze dating te creëren voor haar leden.


Inschrijven en inloggen

Bij het inschrijven op SinglesPlace,nl, moet een inschrijfformulier ingevuld worden. Bij het invullen van dit formulier vult men enkele persoonlijke gegevens in, waaronder een eigen gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, geslacht en leeftijd. Ook moet men aangeven of men van België of Nederland afkomstig is. Tot slot gaat men akkoord met de algemene voorwaarden en heeft men de mogelijkheid om de klikken op ‘Meld je nu GRATIS aan’ om het profiel daadwerkelijk aan te maken. Personen kunnen ook een profiel aanmaken middels hun Facebookaccount. Op deze manier worden de meeste gegevens bij de aanmelding vanzelf ingevuld, zonder dat er iets op Facebook verschijnt, dat men lid is geworden van een datingsite.


Mobiele app

Singlesplace.nl heeft op het moment van schrijven geen mobiele dating app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Personen kunnen dus gewoon met een mobiele telefoon en tablet naar Singlesplace.nl surfen en gebruik maken van de datingsite.


Uitschrijven

Als een lid al een perfecte partner heeft gevonden op Singlesplace.nl of om een andere reden geen lid meer wil zijn van de datingsite, dan kan men zijn of haar profiel van de datingsite verwijderen door zich uit te schrijven. Om zich definitief uit te schrijven van deze datingsite, kunnen de volgende stappen worden doorlopen: 1. Log in bij Singlesplace.nl met de bekende gebruikersnaam en wachtwoord. 2. Ga naar de instellingen van het desbetreffende profiel. 3. Kies voor de mogelijkheid om het profiel te verwijderen en bevestig deze keuze. Als men dit heeft gedaan, dan worden de gegevens van de gebruiker verwijdert uit de database van SinglesPlace.nl en wordt het profiel niet meer getoond op deze website.


SinglesPlace Video


Artikelen over SinglesPlace

Interview met Tristan van SinglesPlace.nl

Over Tristan Tristan, stel jezelf eens voor en wat is jouw functie bij SinglesPlace.nl?  Mijn online ervaringen heb ik opgedaan bij het maken van communities, interactie met sociale media en andere dating gerelateerde websites. Deze kennis samengebracht kon eigenlijk alleen maar leiden tot één leuk en mooi project, SinglesPlace.  Ik ben een beheerder van SinglesPlace en ... [...]

Gratis én Veilig daten bij Singlesplace.nl

Singlesplace.nl is een gratis datingsite waar er belang wordt gehecht aan kwaliteit en veiligheid. Zo zijn alle profielen zichtbaar, is er geen limiet op het versturen van mail, kun je kaarten of interesses sturen en is er een messenger chat. Singlesplace.nl controleert alle profielen en foto’s handmatig voordat deze op de site komen en is er een knop waarmee je misstanden kunt melden. Echte ... [...]

Elke week kans op een gratis tablet bij SinglesPlace!

Hoewel SinglesPlace een datingsite is die al volledig gratis is gaan we komende tien weken lang elke week onder onze leden een gratis tablet weggeven. Wil jij ook volledig gratis daten en tevens kans maken op een gratis tablet meld je dan vandaag nog aan en je doet meteen mee aan deze actie. De actie gaat in op 12 november en loopt tot 21 ... [...]

Win een Galaxy Note bij SinglesPlace.nl

Vanaf 1 januari tot eind februari verloot Singlesplace een Galaxy Note onder de deelnemers Singlesplace start 1 januari een actie voor iedere single die ingeschreven staat op de online datingsite. De actie sluit op 12 februari. Op 14 februari Valentijnsdag maken we de prijswinnaar bekend. Singles zijn vaak onderweg en nog heel veel sites zijn niet aangepast voor kleinere schermen. Singlespl ... [...]

SinglesPlace Reviews

  tja

  Er zijn heel erg weinig actieve vrouwen op deze site. Verder staan er ook vrouwen op die al jaren niet meer ingelogd hebben. Als deze opgeschoond zouden worden, houd je er misschien 50 over. Ik heb er een stuk of tien aangeschreven, die bezoeken je dan, maar zwijgen in alle talen.....

  Sterke punten
  Gratis

  Zwakke punten
  De vrouwen die er zijn, zijn levenloos

  Top site

  Singles place voldoet in alle opzichten aan datgeen wat ze verkondigen.
  Het is een prettige open site 100% kostenloos met leuke sideacts.
  Ik ervaar SP als een kloofverkleinend medium tussen de ingeschreven personen onderling.
  Dit komt merendeels ook door de chatbox en daarbijkomende mogelijkheden.
  De vragenrubriek te plaatsen op je profiel is leuk en verfrissend,de moderators zijn behulpzaam en oplettend d.m.v een goede communicatie.

  Sterke punten
  Goede begeleiding
  Overzichtelijk
  Open
  Veel mogelijkheden

  Zwakke punten
  Nog niet echt iets kunnen ontdekken mocht dat wel gebeuren horen jullie dat haha

  Positieve site

  Gratis sites met mensen die er echt iets van willen maken zijn zeldzaam. De meeste zgn. gratis sites staan vol met (porno)modellen, maar die heb ik niet gevonden. Kortom, de beheerders doen hun best. Er zijn nog wat weinig actieve mensen, maar de site is groeiende en lijkt door de inzet groot te kunnen worden. Kortoml doe eens gek. Nee, ik ben geen eigenaar van deze site.

  Sterke punten
  Vormgeving, zeer duidelijk

  Zwakke punten
  Nog wat weinig leden

  Ziet er top uit

  Ben al een tijdje lid van singlesplace en heb al een aantal leuke mensen ontmoet. Helaas zit de ware er nog niet tussen. Nu ze net de site hebben vernieuwd moest ik even een review achterlaten, want het ziet er echt allemaal super uit. Niet dat ik veel moeite had met de oude site, maar ik ben blij dat het allemaal overzichtelijker is geworden en dat het allemaal goed werkt. Ook is het chatten veel beter geworden. Waar het eerst nog een beetje verstopt zat, is het nu gelijk duidelijk en kan je zowel in een algemene chat als persoonlijk even met iemand een praatje maken. Ga zo door!

  Sterke punten
  prachtige nieuwe site met alle functies duidelijk en handig bij elkaar

  Zwakke punten
  niet echt dus

  ouderen

  Ik heb het donkerbruin vermoeden dat mannelijke 65 plussers niet erg welkom zijn op de site. binnen 12uur zou het profiel en foto's gekeurd en eventueel geplaats worden. niets is minder waar. er gebeurd helemaal niets.

  Sterke punten
  leuk dat het gratis is.

  Zwakke punten
  communicatie.

  site werkt voor geen meter

  ik ben sinds kort een gebruiker van deze site en ben tot de conclusie gekomen dat het initiatief goed bedoeld is, maar dat veel functie s op deze site echt niet werken, zoals het versturen van berichten, het lijkt wel of die helemaal niet aankomen, het lijkt mij sterk als je 15 berichten stuurt dat er geen 1 gelezen word, die functie hebben ze ook, dat je bericht krijgt dat jou bericht gelezen is, werkt allemaal niet, bezoekers op jou profiel werkt ook niet goed, zoekfunctie werkt slecht, zeer weinig mensen online, als je op nu online klikt, staat er bv 426 online nu, maar in werkelijkheid zijn het er maar 20 ofzo, kortom, een goed bedoelde site, maar functioneert nog totaal niet, moet nog hard aan gewerkt worden.

  Sterke punten
  gratis, verder weinig tot nu toe

  Zwakke punten
  heel veel helaas, lees bovenstaande

  Opzeggen gaat niet(bij mij dan)

  Ik probeer in te loggen om mijn account te wijderen maar het lukt op de een of andere manier niet. Heb ww vergeten al paar keer gedaan. In contact komen met singlesplace.nl is ook moeilijk als er geen email adres bekend is.

  Zwakke punten
  Account verwijderen is moeilijk als je niet kan inloggen.

  Hele fijne datingsite!

  Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Singlesplace. Toen ik mij voor het eerst had aangemeld dacht ik, tja wat kan dat nou zijn, zo'n gratis datingsite, maar het heeft mij veel geluk gebracht! Ik heb nu een aantal dates gehad en de laatste is blijven hangen :) We zijn nu al een paar weken erg gelukkig samen en ik kan iedereen deze site dan ook van harte aanraden.

  Sterke punten
  Heel veel leuke mensen en het kost verder helemaal niets.

  Zwakke punten
  niet tegen gekomen

  Site lijkt niet goed te funktioneren

  De site oogt mooi en serieus, maar het ontbreekt aan de funktionaliteit.

  Zo staat er in mijn statistieken dat mijn profiel 11 keer is bezocht, maar ik kan er maar 2 zien. De statistieken vermelden ook dat er 1300-nog-wat nieuwe bezoekers zijn, maar dat getal veranderd nooit. Verder heb ik 2 vrouwen een mail geschreven, maar in mijn outbox staat nul. Ook reageren de beide vrouwen niet, maar dat is een twijfelgevalletje, vrouwen van nu doen dat bijna nooit meer. Ik heb ook een "interesse" verstuurd, maar niet volgens de statistieken in mijn profiel.

  Via het contact formulier heb ik de admins op de hoogte gebracht, maar na een week geen enkele reactie of verbetering. Dus of, het mietert hun niet meer net als bij Date.nl, of dat werkt ook niet.

  Verder kan je alleen zien of iemand online of offline is, niet wanneer iemand voor het laatst heeft ingelogd. En dat is lastig. Zo is niet te zien welke profielen al een tijd niet actief is en waar je dus niet op hoeft te reageren.

  De chat, ja, wat mij betreft een aanfluiting. Technisch wel ok, maar er is geen algemene ruimte waarin jij iemand beleeft kan vragen of je prive mag. En, maar daar kan de site niets aan doen, 99% mannen op de chat.

  Verder is het opvallend hoeveel cougars er zijn. Ik heb veel dating sites gezien, gratis en betaal, maar de mond viel mij open over het enorme getal aan cougars die hier aanwezig zijn. Of dat moet ook een systeemfout zijn. Maar het zijn er zoveel dat ik keihard durf te zeggen dat je als man van 45 jaar en ouder, die een traditionele relatie zoekt, daar helemaal niets hebt te zoeken. Ik snap ook niet wat die cougars daar doen, een jonge vent van in de 30 die daar een overvloed aan vrouwen van in de 20 ziet, gaat echt niet naar zijn "moeder" zoeken. Het bijzonder grote aantal cougars is opvallend, buitengewoon opvallend. Het is een zeer ruime meerderheid, meer dan 75% van de vrouwen van 40+.

  Sterke punten
  *Het ziet er goed uit.
  *Top site voor jonge mannen die een cougar zoeken.

  Zwakke punten
  *Veel dingen lijken niet te werken zoals mailen naar een vrouw, interesse berichtjes, jou statistieken, berichtje op het profiel van de vrouwen, wie jou profiel heeft bekeken enz.
  *Veel te veel cougars. (ze kunnen de naam beter veranderen in Cougar Place)
  *Duidelijk niet voor 45+ mannen die een traditionele relatie zoeken (dus een tot 4-6 jaar jongere vrouw)
  * Admin lijkt onbereikbaar via contactformulier.
  * vrijwel alleen mannen op de chat. (ligt niet aan de site, maar is wel een feit)
  * Vrouwen reageren niet, bekijken jou profiel bijna niet. (ligt niet aan de site, het is de "ziekte" van deze tijd met man-vrouw verhoudingen van 1 op 25 en vrouwen die kennelijk maar niet kunnen of willen begrijpen dat hier dus heel veel getrouwde mannen tussen zitten die een snoepje buiten de deur zoeken)

  de dating en chat site van en voor ons allen !

  hallo

  voor een ieder die de moeite neemt om dit te lezen en op zoek is naar een leuke site om te daten , vrienden te zoeken , nieuwe contacten op te doen en er achter wil komen dat we allemaal niet zo verschillend zijn , en veel delen !

  ik zal hier enkel mijn mening en ervaringen neer pennen !

  wat is singlesplace voor een site en waarom zit ik hier heel graag !

  singleplace heb ik ontdekt in mijn zoektocht zoals velen van u die zoekende zijn naar gewone contacten , een vriendschap of iets meer ! ;
  ik heb meerdere site`s geprobeerd in het begin van mijn wankele pogingen om contacten te leggen met anderen en gelijken ,
  op een gegeven moment was ik het eigenlijk wel zat ; al die site`s waar je moeite moet doen om opgenomen te worden en waar het leek of er een groot hekwerk om heen stond !

  deze site was eigenlijk mijn laatste poging , en ik had geen ervaring en wist mij nauwelijks houding te geven !
  een groentje dus !

  maar tot mijn stomme verbazing werd ik hier wel meer dan hartelijk begroet en dat niet alleen door de moderators ( admins ) ; maar ook door de chatters :
  (goede chatters maken de aanwezigheid van admins overbodig ! ) ,
  en dat heeft gemaakt dat ik nu inmiddels ook een vaste chatter ben hier op singleplace
  mij werd direct uitgelegd hoe alles werkte , als ik iets niet begreep kreeg ik advies en soms ook kritiek ( een positief punt )
  ik ga hier dus niet uitlegen hoe alles werkt !

  wat mij opviel in de chat was het respect voor een ieder , voor mij hetzelfde als empathie !

  ik heb de vaste chatters leren kennen als mooie lieve mensen ;
  deze mensen maken het verschil !
  ook de ad`s heb ik beter leren kennen , ze zijn er als ze er moeten zijn en bewaken de verschillende rooms !
  meerder room wil zeggen , voor een ieder een passende room !
  mijn favoriete rooms zijn de date en de algemene !
  de ad`s zijn ook chatters , maar hebben de eigenschap dat ze zich bewust zijn van de functie die hen toebedeeld is !
  de chat gezellig houden !

  het goede hier vind ik dat mensen die zich respectloos opstellen richting een ander hier niet gewenst zijn en na een waarschuwing niet meer welkom zijn voor korte of langere tijd !
  daarin tegen worden de zogenaamde nieuwelingen meteen opgenomen mits men met respect binnen komt en niet de verkeerde site heeft gekozen ,
  verdwaalde geesten worden gauw herkent door de ad`s

  ik hoop u binnenkort te ontmoeten op onze dating en chat site !
  de site van ons allemaal !
  en dan zult u ook welkom geheten worden !

  ik kan enkel afsluiten met de vermelding dat ik hier mooie mensen heb ontmoet , goede contacten heb mogen opbouwen en zelfs een vriendschap is mij ten deel gevallen !

  mijn nickname ?

  ger1964

  see you soon !

  Sterke punten
  de mensen

  Zwakke punten
  soms te druk in de chat ahhah

  Gezellige en leuke site met veel mensen.

  Hallo allemaal,

  Er valt veel te zeggen over deze site. Om te beginnen ben ik er blij mee dat het geen commerciële site is waar al die zogenaamde matches vaak niet eens kloppen. singlesplace werkt gewoon lekker simpel en duidelijk. Zo is het ook bereikbaar voor iedereen. Of iemand nu hoogopgeleid is of niet doet niet ter zake en zo creëer je ook een leuke diversiteit. Ik ben ook van mening dat het juist leuk is om mensen niet in vakjes te delen zoals bijvoorbeeld middelbaar, ouderen, hoger opgeleiden of met andere vage kenmerken. Singlesplace staat gewoon open voor iedere leeftijd en dat maakt het juist een bijzonder sterk item. Het doet er namelijk niet toe wie of wat maar het gaat om de mens als persoon en niets anders.

  De chat ziet er ook prima uit en werkt goed. De moderators doen hun werk goed naar behoren en in mijn ogen is het gezellig en duidelijk en weet iederee waar men aan toe is. Het is een site die door leuke mensen wordt bezocht en er zal altijd wel eens iets gebeuren wat niet kan. dit wordt er volgens mijn ook goed uitgefilterd. Het zijn vrijwilligers die dit werk doen en juist het menselijk aspect maakt het dat dit het waard is om hier aanwezig te zijn.

  Persoonlijk heb ik er veel aan omdat ik merk dat ik niet de enige ben die een enorme rugzak heb. Daarbij is het fijn om soortgelijken te treffen. Kortom ga zo door singlesplace!!

  Sterke punten
  Duidelijk en goed van opzet. Geen kosten aan verbonden en toegankelijk voor iedereen.

  Zwakke punten
  Een enkele keer schiet de chat in de draaideur..

  1 woord; Super!

  Ik ben nu zo ongeveer 1,5 week lid, ik heb me eigenlijk aangemeld wegens de chat, omdat ik toch zo het contact met andere mensen miste, maar toen ik de site door ging spitten zag ik dat het toch heel veel mogelijkheden heeft, de site is makkelijk in gebruik en je ziet ook wie je bekeken heeft, er zitten geen kosten aan verbonden en er zijn heel veel mensen lid van elke leeftijd! \r\nOok is er een vrij actieve chat, hier is het elke dag weer zeer gezellig, der zijn verschillende 'rooms' voor ieder wat wils, mensen die specifiek zoeken naar een date of mensen die gewoon opzoek zijn naar een babbeltje met anderen. \r\n\r\nIk ben erg blij dat ik me op deze site heb aangemeld, en hoop hier ook zeker snel nog mijn geluk te vinden, maar hier ben ik niet bang voor :)!\r\n\r\nDeze site is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar wat contact of naar een leuke date!

  Sterke punten
  OverzichtelijkrnGezelligrnDuidelijkrnVeel ledenrnGratis

  Zwakke punten
  - Activatie duurt redelijk lang

  Site werkt wel, contact maken wat minder

  SinglesPlace is daadwerkelijk gratis, in tegenstelling tot de meeste datingsites (zelfs Paiq heeft nog allerlei betaalde ?extraatjes?). De navigatie is af en toe een beetje onoverzichtelijk, maar op zich werken de meeste dingen wel (al heb ik de indruk dat de ?nu online?-indicatie in je outbox niet helemaal klopt). Het ledenbestand is niet heel groot, maar als je goed zoekt zit er nog wel eens iemand tussen die leuk lijkt. Ik heb echter tot nu toe op geen van de berichten die ik uitgestuurd heb ooit een reactie gehad, en zonder dat hebben andere positieve punten van de site natuurlijk uiteindelijk geen zin...

  Sterke punten
  - Echt gratis
  - Technisch werkt het
  - Zitten soms wel leuke profielen tussen, ik heb in ieder geval niet de indruk dat ze nep zijn

  Zwakke punten
  - Leden zijn passief en reageren niet (in mijn ervaring)
  - Navigatie is wat onoverzichtelijk

  Zeker een toppertje

  Ik ben nu ongeveer vier maanden lid van singlesplace en dat met veel plezier, ik heb inmiddels al leuke contacten en in de avonduren kom ik zeer regelmatig op de chat met heel veel plezier. In tegenstelling tot een eerdere review die ik hier heb gelezen kan ik alleen maar zeggen dat ik die ervaring absoluut niet deel van ronn. Er is juist een goede controle en een leuke sfeer in de chat dus erg gezellig

  Reactie onderstaande review: Eerlijk duurt het langs

  Reactie Eerlijk duurt het langs,

  Beste Meneer Ronn

  U kunt hier een heel verhaal gaan afstoken gebaseerd op tja wat zal het zijn... (eerlijk??) we hebben geen idee. Maar wel opvallend is het te noemen dat we als we op uw naam klikken (eerdere reviews) dat het er op lijkt dat u de persoon lijkt te zijn die niet helemaal eerlijk is.

  Misschien heeft deze review te maken met een frustratie dat u mogelijk een ban heeft gehad op SinglesPlace, in dat geval dat u een ban heeft kunnen we nu ook concluderen dat deze geheel terecht geweest is. Wel opvallend is het te noemen dat we gisteren avond een aanmelding hebben geweigerd met de zelfde naam Ronn (kuik) dus het zal toch hopelijk niet het geval zijn door dat u de toegang tot SinglesPlace is ontzegt gisteren u nu ineens gaat lopen klagen?? Tja eerlijk duurt het langst?? daar gaan we inderdaad van uit.

  Met vriendelijke groet,

  Webmaster SinglesPlace.nl

  aanvulling op eerlijkheid duurt het langst

  Nog even een kleine aanvulling op mijn eerdere review. Men had er op singlesplace eindelijk een tweetal admins; San en badlands die echt goed waren, helaas werden deze door toedoen van de andere admins hellen ( die dus de bananen en halfnaakt voor de cam zat ) en smurff en coll verstoten. Blijkbaar dat de admin sp zich wederom heeft laten inpalmen door die dames die zelf het niet zo nauw nemen met de regeltjes en het toch voor elkaar hebben gekregen om admin te worden. Respect is dus daar ver te zoeken.

  Zwakke punten
  geen respect en waardering naar elkaar toe en het begint een pornosite te worden.

  Eerlijkheid duurt het langst

  Naar aanleiding van het volgende wil ik nieuwkomers erop attenderen dat singlesplace absoluut niet hetgeen is waar men eerlijk oprecht en respect voor elkaar heeft.
  Zelf heb ik daar ook een tijdje op gezeten en het was in het begin echt een hele gezellige chat en site. Nadat men andere admins had aangesteld is het behoorlijk bergafwaarts gegaan, er ontstond een tweestrijd tussen chatters die gewoon gezellig met elkaar wilden praten en mensen die het nodig vonden om halfnaakt voor de cam te gaan zitten en banenen op een manier te nuttigen wat behoorlijk sexistisch was en walgelijk te noemen was.
  Na de nodige klachten heeft de admin sp deze admin uit zijn functie gezet en verbazingwekkend een dag erna weer aangesteld ondanks dat hij telefonisch had medegedeeld dat hij er ook niet van gecharmeerd was en de betreffende admin niet meer terug wilde.
  Kortom singlesplace is niet meer de gezellige chat wat het was omdat er nu een aantal admins zijn die de waarden en normen aan hun laars lappen en zelf als admin doen waar zij zin in hebben, zo is er duidelijk een vriendenclubje van de admins die getollereerd worden door admin sp.
  De waarheid mag daar dus niet gezegd worden hoewel wij leven in een vrij land waar vrijheid van meningsuiting normaal wel gedaan moet kunnen worden.

  zeker een aanrader

  ik persoonlijk ben erg tevreden heb al vaker op zogenaamde datingsites gestaan en weet ook uit ervaring dat mannen vaak uit zijn op losse contacten, fat idee heb ik hier dus niet. Natuurlijk zul je ze er best tussen hebben maar die kan je dan ook tippen. Dus voor mij een goede en betrouwbare datingsite

  Sterke punten
  goede controlle veel opties en echt gratis

  Reactie Onderstaande review van Renate of Inge

  Beste Inge of Renate, je gebruikt meerdere namen voor je reviews,

  Naar aanleiding van je reactie hier hebben kunnen we volgende concluderen met betrekking tot slapende leden. We hebben we een actuele telling gedaan. Het aantal leden dat zich de laatste drie maanden heeft ingelogd en daarmee dus als actief kunnen worden gezien, zijn er op de kop af 8112. Gezien het ledentotaal kunnen we dan concluderen dat het aantal actieve leden rond de 74% ligt. Daar kunnen we zeer zeker erg trots op zijn, dus wat betreft slapende leden is dit pure onzin. Ook is het zo dat leden die niet recentelijk hebben ingelogd steeds verder achterin de zoekresultaten geplaatst worden.

  Wat betreft de opmerking hoog aso gehalte kan ik je meedelen dat dit zeker niet het geval is, leden kunnen indien zij problemen ervaren of twijfels hebben dit direct melden en zal er uiteraard actie op worden ondernomen. Maar ik kan je mededelen dat door een strenge controle op het toelaten van leden dit vrijwel uitgesloten is. Profielen waarvan wij denken dat ze niet kloppen zullen nauwkeurig en uitgebreid worden bekeken. Niet ingevulde dus open profielteksten en teksten waarvan wij vinden dat die niet kunnen, worden verwijderd samen met het gebruikersaccount.

  Doorgaans reageren leden zeker wel terug op mails van andere leden, je krijgt op SinglesPlace dan ook indien je dit wilt een leesbevestiging. Hierdoor ben je er altijd zeker van dat je mail is gezien. Maar of leden willen reageren hangt natuurlijk ook sterk af van inhoud af van een gestuurde mail, dus misschien een tip voor de toekomst.

  Ook gezien je voorgaande 3 reviews waarvan je over een site echt tevreden bent die door 19,2 procent wordt aanbevolen op 121 reviews zegt voor ons genoeg. Ik vrees dan ook dat je nimmer een lid van SinglesPlace bent geweest. En dat je review dan ook berust op louter fictie, maar om dit uit te sluiten vragen we je bij deze je gebruikersnaam via een reactie op deze review door te geven, zodat we kunnen kijken wat er werkelijk aan de hand is.

  Met vriendelijke groet,

  Webmaster SinglesPlace

  Sterke punten
  Dat mag de gebruiker bepalen

  Zwakke punten
  Dat mag de gebruiker natuurlijk ook bepalen

  singlesplace slapende leden

  Ik vind dit echt een site met een zeer hoog aso gehalte, slapende leden geen reacties van leden een dode site dus

  Sterke punten
  niet gezien

  Zwakke punten
  Leden reageren niet terug, profielen met hoog aso gehalte.

  erg tevreden

  Leuke en prettige website. Nu een week of vier lid en ben to nu toe erg te spreken over singles place.

  Sterke punten
  Leuk en overzichtelijk. Gratis

  leuk

  Leuke site... Had best wel mijn bedenkingen bij datingsites, maar een vriendin raadde mij deze site aan. Ik heb nu al meerdere leuke contacten gehad en al mijn twijfels zijn helemaal weg!

  Zeer content laat zien dat gratis dating werkt

  Ik ben erg tevreden over singlesplace.nl heb al eerder op gratis datingsites gestaan maar deze bevalt mij zeer goed. Overzichtelijk makkelijk zoeken op voorkeuren en leuke gebruikers, sinds kort begeef ik me ook in de chat met name in de avond uren erg gezellig. Dus ik kan alleen maar zeggen dat ik het als zeer positief ervaar.

  Sterke punten
  Overzichtelijk - makkelijk zoeken - gezellig - leuke gebruikers - kennelijk een goede controlle op het toelaten van leden, want ik ben nog geen vreemde profielen tegengekomen

  echt gratis daten bestaat

  Ik wil via deze weg Singlesplace bedanken om dat zij laten zien dat betalen voor een datingsite pure onzin is. Ik heb via deze site inmiddels een leuk aantal contacten opgedaan waar ik erg blij mee ben. Dus voor mij nooit meer een betaalde datingsite, deze site laat zien dat het ook gratis kan.

  Sterke punten
  Gratis
  Veel leuke leden
  Gezellige chat
  Ongedwongen sfeer op de site
  Goede ondersteuning van admins op de chat

  Zwakke punten
  Kan ik niet bedenken


Bezoek SinglesPlace

Schrijf je eigen review