singlesplace slapende leden

singlesplace slapende leden

Ik vind dit echt een site met een zeer hoog aso gehalte, slapende leden geen reacties van leden een dode site dus

Sterke punten
niet gezien

Zwakke punten
Leden reageren niet terug, profielen met hoog aso gehalte.

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

1 reactie

Beste Inge of Renate, je gebruikt meerdere namen voor je reviews

Naar aanleiding van je reactie hier hebben kunnen we het volgende concluderen met betrekking tot slapende leden.

We hebben we een actuele telling gedaan. Het aantal leden dat zich de laatste drie maanden heeft ingelogd en daarmee dus als actief kunnen worden gezien, zijn er op de kop af 8112. Gezien het ledentotaal kunnen we dan concluderen dat het aantal actieve leden rond de 74% ligt. Daar kunnen we zeer zeker erg trots op zijn dus wat betreft slapende leden is dit pure onzin

Wat betreft de opmerking hoog aso gehalte kan ik je meedelen dat dit zeker niet het geval is, leden kunnen mocht dit gebeuren of zijn er andere problemen of twijfels over een lid kunnen zij dit direct melden en zal er uiteraard actie op worden ondernomen, maar ik kan je mededelen dat door een strenge controller op het toelaten van leden dit vrijwel uitgesloten is.

Doorgaans reageren leden zeker wel terug op mails van andere leden, je krijgt op SinglesPlace dan ook indien je dit wilt een leesbevestiging, hierdoor ben je er altijd zeker van dat je mail is gezien. Maar of leden willen reageren hangt natuurlijk ook sterk van de inhoud af van een gestuurde mail, dus misschien zou je daar aan kunnen werken.

Ook gezien je voorgaande 3 reviews waarvan je over een site echt tevreden bent die door 19,2 procent wordt aanbevolen op 121 reviews zegt voor ons genoeg, ik vrees dan ook dat je nimmer een lid van SinglesPlace bent geweest en dat je review dan ook berust op louter fictie, maar om dit uit te sluiten vragen we je bij deze je gebruikersnaam via een reactie op deze review door te geven zo dat we kunnen kijken wat er werkelijk aan de hand is.

Met vriendelijke groet,

Webmaster SinglesPlace

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SinglesPlace
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden