Site werkt wel, contact maken wat minder

Site werkt wel, contact maken wat minder

SinglesPlace is daadwerkelijk gratis, in tegenstelling tot de meeste datingsites (zelfs Paiq heeft nog allerlei betaalde ?extraatjes?). De navigatie is af en toe een beetje onoverzichtelijk, maar op zich werken de meeste dingen wel (al heb ik de indruk dat de ?nu online?-indicatie in je outbox niet helemaal klopt). Het ledenbestand is niet heel groot, maar als je goed zoekt zit er nog wel eens iemand tussen die leuk lijkt. Ik heb echter tot nu toe op geen van de berichten die ik uitgestuurd heb ooit een reactie gehad, en zonder dat hebben andere positieve punten van de site natuurlijk uiteindelijk geen zin...

Sterke punten
- Echt gratis
- Technisch werkt het
- Zitten soms wel leuke profielen tussen, ik heb in ieder geval niet de indruk dat ze nep zijn

Zwakke punten
- Leden zijn passief en reageren niet (in mijn ervaring)
- Navigatie is wat onoverzichtelijk

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

1 reactie

De online-indicatie klopt ook niet. Zodra een profiel een bericht ontvangt, dan wordt het als dusdanig geregistreerd ofzo dat het profiel ook de onlinestatus wordt gegeven. Een foutje in de site/programma waar ze al enkele tijd mee worstelen en kennelijk dus nog steeds geen oplossing voor hebben gevonden.
Het kan dus zomaar zijn dat je een bericht naar iemand stuurt, waarbij aangegeven wordt dat het profiel die dag nog online is geweest, terwijl in werkelijkheid diegene mogelijk al maanden niet heeft ingelogd.

Verder niets mis met de site, prima gratis functionaliteiten en snelle reactie van de webmaster of team wat erachter zit, echter die bug is zeer irritant.

Bezoek SinglesPlace Reviews over SinglesPlace

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over SinglesPlace
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden