Reviews van deze auteur

aanvulling op eerlijkheid duurt het langst

Review over SinglesPlace

Nog even een kleine aanvulling op mijn eerdere review. Men had er op singlesplace eindelijk een tweetal admins; San en badlands die echt goed waren, helaas werden deze door toedoen van de andere admins hellen ( die dus de bananen en halfnaakt voor de cam zat ) en smurff en coll verstoten. Blijkbaar dat de admin sp zich wederom heeft laten inpalmen door die dames die zelf het niet zo nauw nemen met de regeltjes en het toch voor elkaar hebben gekregen om admin te worden. Respect is dus daar ver te zoeken.

Zwakke punten
geen respect en waardering naar elkaar toe en het begint een pornosite te worden.

Eerlijkheid duurt het langst

Review over SinglesPlace

Naar aanleiding van het volgende wil ik nieuwkomers erop attenderen dat singlesplace absoluut niet hetgeen is waar men eerlijk oprecht en respect voor elkaar heeft.
Zelf heb ik daar ook een tijdje op gezeten en het was in het begin echt een hele gezellige chat en site. Nadat men andere admins had aangesteld is het behoorlijk bergafwaarts gegaan, er ontstond een tweestrijd tussen chatters die gewoon gezellig met elkaar wilden praten en mensen die het nodig vonden om halfnaakt voor de cam te gaan zitten en banenen op een manier te nuttigen wat behoorlijk sexistisch was en walgelijk te noemen was.
Na de nodige klachten heeft de admin sp deze admin uit zijn functie gezet en verbazingwekkend een dag erna weer aangesteld ondanks dat hij telefonisch had medegedeeld dat hij er ook niet van gecharmeerd was en de betreffende admin niet meer terug wilde.
Kortom singlesplace is niet meer de gezellige chat wat het was omdat er nu een aantal admins zijn die de waarden en normen aan hun laars lappen en zelf als admin doen waar zij zin in hebben, zo is er duidelijk een vriendenclubje van de admins die getollereerd worden door admin sp.
De waarheid mag daar dus niet gezegd worden hoewel wij leven in een vrij land waar vrijheid van meningsuiting normaal wel gedaan moet kunnen worden.

klacht

Review over Dating 2000

Ik zou dating 2000 ook bij niemand aanbevelen. Zelf ben ik een tijdje admin daar geweest en de regels zijn onduidelijk en je wordt zonder uitleg geband. Al met al een waardeloze datingsite wat niet eens de naam datingsite mag hebben. 1 en al een waardeloze site.

reacties: