Reviews van deze auteur

niks

Review over Knuz

Op knuz staan met name dames voor de "'gezelligheid"of ''nieuwsgierig. Niet serieus zoekende.Vaak al in relatie. Chatten de hele dag en als nieuweling kom je er niet tussen. Ons kent Ons..De dames zijn merendeel van een laag opleidingsniveau en onaantrekkelijk. Ook vaak onprettig, hautain, naar. Knuz zelf rammelt nogal. Voor sommige zaken moet je credits kopen. Al twee keer gebeurd dat bij het kopen van credits er maar bleef staan ""U heeft geen credits". Tot zes keer de redactie hier over geschreven. Geen antwoord. Ook betwijfel ik de veiligheid op de site. Het zijn zeker geen profs. Nu staat er "knuz in uw land niet beschikbaar".

Sterke punten
geen

Zwakke punten
12

fake

Review over eFlirt

Volledige fake site.100% NEP...En maar aanmaningen sturen, 3 maanden lang, en dreigen met incassobureau..""Hr, Uw heeft achterstallige betaling van 39,90, indien U het bedrag niet overmaakt, gaan wij over tot het inschakelen, van een incassobureau" Ik heb dit doorgegeven aan Internetoplichting en fraude.nl. Alleen bevestiging ontvangen van klacht, verder niets gehoord. Mijn ING -bank heeft hun rekeningnummer geblokkeerd, en gaat er werk van maken. Waarschuwing" , vrijwel alle datingssites gericht op seks, zijn fake.!!!

Sterke punten
fake!!!

Zwakke punten
100% fake

reacties:

Review: niks

Exact..Gratis sites levert niets op. Ze staan er "'zo maar op"".En nog onaantrekkelijk ook. Ze weten dat ze kansloos zijn en kiezen daarom voor een gratis site.En chatten de hele dag...aandacht, bevestiging...en voor de rest niks. Ook nogal wat zonder foto.

Review: niks

Hhahah ik ben zo'n top tien man. Knap, goede profielbeschrijving, HBO......womanizer......Scoor makkelijk op Lexa, 50+match. O...helemaal op Parship!!! daar ontving ik eens de eerste dag 11 berichten in 24 uur....lol..Betaalsites dus..Tip; wegwezen op gratis sites. lukt mij ook nauwelijks.

Review: niks

Hallo Dirk...ik zeg mijn abonnement ook op. Waardeloos.

Review: Wat is er waar?

Een waarrig artiklel. Je noemt geen namen van sites. En je hebt sde klok horen luiden....Ja Lexa heeft nepprofielen die mijns inziens beantwoord worden door mederwrkers van lexa, maar dat zijn er een paar...Lexa heeft ook lege profielen...Profielen van leden die allaang uit geschreven staan...En Ja....Aantrekkelijke vrouwen laten ze vaak op staan. Daar heb ik bewijs van...Lexa helemaal waardeloos??? nee hoor, ik beschik over een goede kop, goed opgeleid, en kan een aardig profiel schrijven....Alleen nemen de dames op lexa niet snel initiatief. Je ontvangt zeker wel eens een bericht...Maar de dames doen eht op een andere manier om in contact te komen...EEn flirt sturen of favoriet...daar een nette reactie op geven...en dikke mik vaak... Zo had ik in veertien dagen wel 4 relaties kunnen hebebn.....Maar verrrrr. Op Lexa staan veel nare , enge mannen, waardoor dames gewaarschuwd zijn. Jongetjes van 20 die vrouwen van 50plus aanschrijeven, manne die gelijk over seks beginnen...Dat dus.. En uitschrijven??? Makkelijk hoor...Via je account bij öpschorten"komern...daaronder staat verwijderen...Met je mailadres en wachtwoord... Dan wordt er vijf keer aan je gevraagd of je :het zeker"weet"....aanklikken JA...enje bent uitgeschreven... En dan nog iets en dat geldt voor allae sites...Onaantrekkelijke mannen met een slechte profielbeschrijving (taalfouten...lulverhaal)n kunne het shaken...op alle sites.Dus....

Review: opzeggen/verwijderen profiel

Een fake site, gevestigd in Zwitserland wat buiten de europese regelgeving valt. Ik heb van alles gebeld en geschreven internetfraude.nl...je loopt tegen een muur aan Ik ontvang al 10 maanden aanmaningen en bedreigingen. Nergens op reageren, ze kijken wel uit om het voor de rechter te laten komen. Als je gmail hebt kan je op Mute zetten..Ontvang je nooit meer wat.Ze spelen in op onwetendheid en angst.

Review: opzeggen/verwijderen profiel

Fakesite, die mensen bang maakt met aanmaningen en incassobureau Ze hebben je IP -adres en kunnen er niks mee doen..Geen adres. Om een IP adres te achterhalen moet je naar de rechter..Je begrijpt...ze kijken wel uit, gaan ze gelijk de cel in voor een jaar of 5 Internetfraude wordt zwaar bestraft..Maak je niet druk of zorgen over hun aanmaningen. Ze kunnen niks. Bij gmaiil kan je op Mute zetten..Over en uit.

Review: NEp

Nergens bang voor zijn!! Ze kunnen onmogelijk je adres achterhalen via je IP. En een rechtszaak??? Ze kijken wel uit..Ik heb het bewijs dat ze met phising bezig zijn. Ik reeg een waarschuwing van Kaspersky. ""Deze download is geblokkeerd vanwege phising" dat is de enige mail die ik bewaard heb, en kijk met genoegen uit naar een rechtszaak, die ze never nooit zullen aangaan. Ze spelen op angst door aanmaningen en met incassobureaus; en rechtszaak te dreigen. e-flirt is gevestigd in Zwitserland wat niet bij de EU aangesloten is,maar omdat hun website in oa nederland is , vallen ze onder Europese wetgeving. Gewoon op 'spam zetten of "mute"..en vrolijk verder gaan met leven.