niks

Op knuz staan met name dames voor de "'gezelligheid"of ''nieuwsgierig. Niet serieus zoekende.Vaak al in relatie. Chatten de hele dag en als nieuweling kom je er niet tussen. Ons kent Ons..De dames zijn merendeel van een laag opleidingsniveau en onaantrekkelijk. Ook vaak onprettig, hautain, naar. Knuz zelf rammelt nogal. Voor sommige zaken moet je credits kopen. Al twee keer gebeurd dat bij het kopen van credits er maar bleef staan ""U heeft geen credits". Tot zes keer de redactie hier over geschreven. Geen antwoord. Ook betwijfel ik de veiligheid op de site. Het zijn zeker geen profs. Nu staat er "knuz in uw land niet beschikbaar".

Sterke punten
geen

Zwakke punten
12

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

reacties

Met de omschrijving van de knuz 'dames' sla je de spijker op zijn kop. Zelfs al is knuz gratis dan nog, het kost je tijd en een normale vrouw levert het niet op. Geldt eigenlijk voor zowat alle gratis sites en apps.

Exact..Gratis sites levert niets op. Ze staan er "'zo maar op"".En nog onaantrekkelijk ook. Ze weten dat ze kansloos zijn en kiezen daarom voor een gratis site.En chatten de hele dag...aandacht, bevestiging...en voor de rest niks. Ook nogal wat zonder foto.

Op betaalde sites heb je wat meer aantrekkelijke vrouwen, echter deze hebben enkel oog voor de bovenste 10% van de mannen wat betreft uiterlijk. Ben je zo'n top 10% (en heb je dus die site niet eens nodig) dan heb je het voor t uitkiezen. Veel vrouwen beklagen zich dan ook over one night stands en op sex gerichte mannen maar zien niet in dat zij het te hoog in hun bol hebben.

Hhahah ik ben zo'n top tien man. Knap, goede profielbeschrijving, HBO......womanizer......Scoor makkelijk op Lexa, 50+match. O...helemaal op Parship!!! daar ontving ik eens de eerste dag 11 berichten in 24 uur....lol..Betaalsites dus..Tip; wegwezen op gratis sites. lukt mij ook nauwelijks.

Knuz is mobiel onbruikbaar geworden door de vele reclames. Het is echt irritant geworden. Ik gebruik de mobiele versie niet meer. En misschien gebruik ik de desktop versie ook niet meer en zeg ik mijn abonnement op.

Hallo Dirk...ik zeg mijn abonnement ook op. Waardeloos.

Die vrouwen die daar zitten zijn onaantrekkelijke vrouwen. Ik ben een goed uitziende man. Dat zoeken ze niet die zoeken geld en willen op jou kosten uit eten gaan en liefste meerdere keren op vakantie gaan niet 1x keer per jaar, maar meerdere keren per jaar. Nederlandse vrouwen zijn een drama in dit landje. Die vrouwen op knuz staan willen uit jou zak teren het is wel bekenden mentaliteit en het zelfde geval net als Nederlandse vrouwen in het en heb dat verhalen van mijn vrienden al meerdere keren gehoord relaties die niets heeft gelopen of huwelijke voor een korte tijd dat uit is gelopen in overspel. Vaak groeten ze ook niet. Ze denken vaak dat mannen hun niet scoren, mannen willen hun niet likken, omdat ze stinken. Ze zien er ook vaak vies en onverzorgd eruit. K.ut wijven van NL willen alleen maar geld zelf een man van rond de 50 en 60 jaar moesten naar suriname om daar een jonge vrouw zien te vinden en dat is hun ook goed gelukt wat al helemaal niet lukt in NL. En die mannen zijn ook tevreden.

Zelfs in Ethiopia kom ik nog een nette vrouw tegen. Heb haar vertelt hoe dit allemaal zit op knuz en hoe de vrouwen in Nederland en ze antwoorden mij dat horen we van vele.

Aantrekkelijke vrouwen hebben geen datingsite nodig. Die hebben in hun omgeving de mannen voor het uitzoeken.

Bezoek Knuz Reviews over Knuz

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Knuz
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden