No Strings Attached - 2 Reviews

Last updated: 27 november 2019
No Strings Attached Logo

33.3% aanbevolen, 2 Reviews

  1. No Strings Attached informatie
  2. Inschrijven
  3. Kosten
  4. Gratis account en VIP lidmaatschap
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. No Strings Attached Reviews
  8. Schrijf ook een review over No Strings Attached

Niet tevreden over No Strings Attached? Probeer dan eens Affairechat.

No Strings Attached informatie

Overspelige getrouwde vrouwen en gehuwde mannen die op zoek zijn naar buitenechtelijke affaires en discrete seks zouden lid moeten worden van NoStringsAttached! Het is de beste website voor getrouwd daten en ongebonden seks. Dus beŽindig uw zoektocht naar seks en ontmoet overspelige getrouwde vrouwen voor wat ongebonden seks!

Getrouwde, overspelige vrouwen kunnen de heetste seks bieden, in het bijzonder wanneer ze eenzaam zijn en meer aandacht nodig hebben dan hun echtgenoten ze kunnen geven.

Dit geldt tevens voor getrouwde mannen. Veel mannen zijn op zoek naar seks, en zelfs buitenechtelijke, ongebonden seks, en het doet er niet toe of hun sekspartners een vriendje of een echtgenoot hebben, of ze jong of ervaren zijn, van hetzelfde of een ander ras zijn.

Sterker nog, ervaren, overspelige vrouwen en Aziatische, overspelige vrouwen zijn de meest gewilde partners voor ongebonden seks. Dus doe nu GRATIS mee! Het is snel en gemakkelijk om een profiel te creŽren dat u zal helpen opwindende seks te vinden -- ongebonden wel te verstaan!

No Strings Attached Details

Hits: 4249

URL: http://nostringsattached.com/

CategorieŽn: Vreemdgaan Dating

Reviews: 2

Inschrijven

Personen die geinteresseerd zijn in 'No Strings Attached', kunnen snel en eenvoudig een account aanmaken op deze site. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje "Heb Een Affaire, Ontdek opnieuw de spanning van nieuwe romantiek en seks vol passie!", een gebruikersnaam, de voorkeuren en e- mail adres in te geven. Na alle gegevens ingevuld te hebben, kan men klikken op "start gratis lidmaatschap". Na zich aangemeld te hebben, wordt een bericht verstuurd naar het opgegeven e- mail adres ter bevestiging van de inschrijving. Hierna kan men met no strings attached op zoek naar een spannende date.

Kosten

Geinteresseerden hebben de mogelijkheid om een gratis account aan te maken op "No Strings Attached". Met dit account heeft men alleen toegang tot de standaard functies van de site. Daarnaast heeft men ook de mogelijkheid om het gratis account verder up te graden naar een VIP- account. Hiermee heeft men toegang tot alle functionaliteiten van de site. De kosten voor een VIP- pakket zien er als volgt uit:
1 maand, Ä34.95 EUR (inclusief 21.00% BTW), Ä34,95/ maand
3 maanden +1 maand GRATIS, Ä71.80 EUR (inclusief 21.00% BTW), Ä17,95/ maand.

Gratis account en VIP lidmaatschap

Gebruikers met een gratis 'No Strings Attached' account, hebben de mogelijkheid om gelimiteerd e- mails te versturen naar andere leden en gelimiteerd profielen te bekijken van andere gebruikers. Daarnaast kan men foto's uploaden, een persoonlijke hotlist bijhouden van favoriete gebruikers en een video groet uploaden. Deze gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun account verder up te graden naar een VIP- lidmaatschap. Met dit lidmaatschap, krijgt men dan toegang tot de standaard functionaliteiten van de site. Hierdoor verschijnt men bovenaan alle lijsten met zoekresultaten van leden en men kan een super zoekopdracht doen naar leden met een prioriteiten formulier. Men kan foto's van andere gebruikers bekijken, de gebruikersnaam wordt vermeld in de lijst met online leden, men kan ongelimiteerd e- mails versturen naar andere leden en hun profielen bekijken.

Profiel verwijderen

Personen die vanwege de een of andere redenen geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van 'No Strings Attached' hebben de mogelijkheid om hun profiel permanent te verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en te klikken op de link 'mijn account'. Hier kan men dan klikken op "Wijzig Beschikbaarheid Profiel" en dan vervolgens op "Verwijder Mijn Gehele Account Permanent." Hierna kan men het wachtwoord invoeren en dan klikken op "Ja, verwijder mijn account."Nadat men hierop geklikt heeft wordt het profiel per direct permanent verwijdert van de site.

Contact gegevens

Voor meer informatie, vragen en of opmerkingen, kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van de site op het nummer +1 408 702-1040. Binnen de V.S. wordt de telefoon 24 uur per dag, zeven dagen per week, beantwoord. (Telefonische ondersteuning voor internationale klanten is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 7:30 tot 16:00 PST - Californië). De factureringsafdeling is te bereiken op het nummer 408-745-5680.

Postadres:
FriendFinder Inc.
910 E. Hamilton Ave., Sixth Floor,
Campbell, CA 95008, USA

Internationale Kantoren en Gelieerde Entiteiten::
Ventnor Enterprise Limited
Tower Bridge House
St. Katherine's Way
London
E1W 1DD
United Kingdom


Maak nu een gratis account aan op No Strings Attached

No Strings Attached reviews (2):

No Strings Attached - Nieuw

1

Review:
Hee ik ben nieuw hier kan iemand mij helpen?

No Strings Attached - Waardeer nu op om het profiel te bekijken!

0

Review:
Het zal je een duit kosten om alleen al eens kennis te maken met de site.
Als je betaald kan je contact opnemen met leden, profielen bekijken. Anders niet.

Sterke punten:
Geen gevonden.

Zwakke punten:
Geen poen, geen access.

Ramesses beveelt No Strings Attached NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over No Strings Attached

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou No Strings Attached aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou No Strings Attached aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek No Strings Attached


Home Ľ Vreemdgaan Dating Ľ No Strings Attached