Ashley Madison - 18 Reviews

Last updated: 8 januari 2019
Ashley Madison Logo

5.9% aanbevolen, 18 Reviews

 1. Ashley Madison informatie
 2. Ashley Madison Video
 3. Ashley Madison Reviews
 4. Schrijf ook een review over Ashley Madison

Niet tevreden over Ashley Madison? Probeer dan eens Affairechat.

Ashley Madison informatie

AshleyMadison.com is de grootste datingsite gericht op vreemdgaan. Vooral gericht op Engelstalige landen, maar sinds kort ook op de Nederlandse markt.

Ashley Madison is gestart in 2001 en heeft inmiddels bijna 100 miljoen leden wereldwijd!

De naam Ashley Madison komt van de twee babynamen die destijds het meest populair waren: Ashley en Madison.

Ashley Madison Details

Hits: 8715

URL: http://www.ashleymadison.com/

Categorieën: Vreemdgaan Dating

Reviews: 18

Ashley Madison Video

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gSCc3m5uVnc?list=PLZHMlvlWo_-uCjKP0CuY1nP3-DRMf1eoA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Maak nu een gratis account aan op Ashley Madison

Ashley Madison Acties & Nieuws

 • 21 april 2014 AshleyMadison lanceert in Zuid-Korea
  De site voor vreemdgangers Ashley Madison is onlangs in Zuid-Korea gelanceerd. Na Japan, Hongkong en India was het volgens CEO Biderman tijd om het zuidelijk deel van Korea aan te doen. Opvallend is dat het in Zuid-Korea strafbaar is om vreemd te gaan. Maximaal kun je 2 jaar gevangenisstraf krijgen wanneer je betrapt wordt op overspel. AshleyMadison heeft aangegeven hiervan op de hoogte te z Lees verder
 • 27 december 2013 Ashley Madison klaagt andere vreemdgaan datingsite aan
  Avid, het bedrijf achter vreemdgangers site Ashley Madison, klaag concurrent SeekingArrangement aan voor het gebruik van het beeld van een vrouw dat een vinger voor haar mond houdt (mondje dicht). Beide sites richten zich op getrouwde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe spanning in hun relatie. Moet Victoria Milan zich ook zorgen maken? Zij gebruiken namelijk hetzelfde beeld van e Lees verder
 • 9 augustus 2013 Ashley Madison komt naar Nederland
  Afgelopen week heeft Ashley Madison zijn intrede op de Nederlandse datingmarkt. Het Amerikaanse bedrijf is gericht op vreemdgaan dating en is al geruime tijd marktleider in vooral Engelstalige landen. Nu dus de beurt aan Nederland. Ashley Madison is vooral berucht om de controversiele marketing acties, waarbij niet geschuwd wordt om te schoppen tegen bijvoorbeeld het koningshuis of andere ma Lees verder
 • 12 juli 2012 Ashley Madison onderzoekt vreemdgangers
  Hij is een veertiger, hij is een vader van twee kinderen en hij is al meer dan 10 jaar getrouwd. Dat is het resultaat van een nieuw onderzoek uitgevoerd door AshleyMadison.com. "Hij is op zoek naar een soort speeltuin," zegt Ashley Madison CEO Noel Bidderman. Volgens Ashley Madison werkt het grootste percentage van vreemdgaande mannen in de IT en techniek, gevold door de financiële sector, het Lees verder

Ashley Madison reviews (18):

Ashley Madison - Raar

2

Review:
Ik stel voor dat we gaan wandelen in de stromende regen en daarna samen een grote zachte handdoek te pakken en elkaar op te warmen.

Inhoud mag geen scheldwoorden bevatten.

Wie legt mij uit wat hier het scheldwoord is?

Sterke punten:
nog geen kans gehad die te vinden

Zwakke punten:
weinig zakelijk.

Etienne beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Ashley Madison - Geen chatoperators maar chatbots

1

Review:
Ashley Madison maakt geen gebruik van chatoperators maar van chatbots om de mannen aan het lijntje te houden. De winst komt dus volledig ten goede aan de eigenaar. Goed geprogrammeerde chatbots zijn niet te onderscheiden van een menselijke chatoperator.

Hieronder een artikel in het engels over chatbots bij Ashley Madison.
En daaronder een artikel over kunstmatige intelligentie. Chatbots werken met behulp van kunstmatige intelligentie, daarom heb ik dat artikel erbij geplaatst.

Wordt nog vertaald.

The Women On Ashley Madison Were Almost Entirely Chatbots

Previously, we’ve told you about the great work Gizmodo has done data-mining the Ashley Madison hack, which proved there were almost no women actively browsing the site and that many of those few accounts in the first place were generated in-house. But it turns out there’s more to the story; most of those women were not only fake accounts, they were robots designed to make the site’s millions of male customers think women were actively talking to them.

The numbers in Gizmodo’s new round of research really say it all: More than 70,000 fembots sent more than 20 million emails to male members and chatted with customers more than 11 million times. Furthermore, the site’s source code indicates that the entire idea was to have these bots constantly engaging the men, making them believe sex was just around the corner, when in fact the site appears to have barely any female clientele.

Ashley Madison does appear to have delivered in one area: Helping gay people hook up. The site’s robots left the women seeking women and men seeking men alone, and gay profiles weren’t shown to straight people. Oddly, though, only “attached” people could look for a same-sex affair.

As to why the site would do this, well, their revenue nearly doubled when they turned the bots loose. The lesson you should take from all this, beyond the fact that cheating on your spouse is dumb, is that you should look closely at any product and what it actually offers. Ashley Madison wasn’t selling sex, after all… they were selling the promise of sex, and that was enough to rake in the cash, at least for a while.

(Via Gizmodo)

Google robot bedenkt zelf antwoorden

Blogger: Danja Hoogervorst

Een robot die antwoord kan geven op al je vragen zonder dat de antwoorden voorgeprogammeerd zijn klinkt bijna onmogelijk. Toch is het Google gelukt. Kort geleden kwam namelijk naar buiten dat Google een kunstmatige intelligentie heeft ontwikkeld die eigen antwoorden kan geven. Er werd aan de robot onder andere gevraagd wat het doel van het leven is. Een vraag die menig mens niet eens kan beantwoorden.
Naamloos

De antwoorden van de robot zijn vastgelegd in het onderzoeksrapport van Google over het zogenoemde neuraal conversatiemodel. De kunstmatige intelligentie is gemaakt in de vorm van een chatbot. De vragen worden in tekstvorm gesteld waarbij het lijkt alsof het een chatpartner is.

Zelf antwoorden bedenken

Het bijzondere van de robot is dat het systeem zelf antwoorden bedenkt. Google stelde aan de robot vragen en vervolgens gaf de robot nieuwe antwoorden die niet door het bedrijf waren ingevoerd.

Doel van het leven

De robot kan niet alleen eenvoudige vragen beantwoorden, namelijk de vraag ‘wat het doel van het leven is’ kwam ook aan bod. “Om het grotere goed te dienen” en “om voor altijd te leven” waren de antwoorden van de kunstmatige intelligentie.

De onderzoekers waren dan ook erg benieuwd naar het antwoord op de vraag wat het doel van sterven is. Daarop antwoordde de robot “om een leven te hebben”. Echter, het doel van emoties bleef onbeantwoord. Ook ging er iets niet helemaal goed bij de vraag over moraliteit. “Het feit dat jij een kind hebt”, noemde de kunstmatige intelligentie namelijk immoreel. Niet echt een representatief antwoord voor het menselijke soort.

Werk aan de winkel

Google noemt het inspirerend en bemoedigend dat het conservatiemodel (de kunstmatige intelligentie), context kan begrijpen en verstand kan gebruiken zonder de moeilijkheid van vergelijkbare modellen. De onderzoekers vinden wel dat er nog een hoop verbeterd kan worden. Want de korte antwoorden van één zin zijn misschien toch wel iets té kort. Daarnaast hoopt Google in de toekomst ook meer betekenisvolle antwoorden te krijgen. In ieder geval is het een enorme stap in de goede richting en hebben we misschien wel over een aantal jaar een diepgaande conversatie met een robot als gesprekspartner.

Bron: nu.nl

Sterke punten:
Geen chatoperators achter fictieve vrouwelijke profielen maar chatbots. De volle winst gaat naar de eigenaar. Voor een chatoperator is dit een minpunt want hij of zij verdient er niks aan. En dat kan weer een pluspunt zijn want dan moeten ze eerlijk werk zoeken.

Zwakke punten:
Vrijwel alle vrouwelijke profielen zijn vals en er zit een chatbot achter.
Nauwelijks echte vrouwen aanwezig.
De site is gehackt.

Dirk beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Ashley Madison - Aktieve m/v verhouding 13400 : 1

1

Review:
1492 vrouwen hebben hun berichten gelezen tegenover 20 miljoen mannen.
Dus mannen kregen berichten van niet bestaande vrouwen.
Ik zeg niet dat het op andere sites die met sex;flrt of vreemdgaan te maken hebben ook zo is,maar het geeft wel een idee.

Ashley Madison - Geen vrouwen

6

Review:
Op overspelsite Ashley Madison zitten vrijwel geen vrouwen

Grofweg nul procent van de ongeveer 37 miljoen gebruikers van overspelsite Ashley Madison is vrouwelijk. Tot die conclusie komt de Amerikaanse journaliste Annalee Newitz na een grondige analyse van de gebruikersgegevens van het populaire platform voor schuinsmarcheerders.
Door: Thomas van der Kolk 27 augustus 2015, 12:40

Dit geeft ook een idee van het aantel vrouwen op andere sites van dit soort;

Ashley Madison - Hackers zetten 32 miljoen vreemdgangers online

3

Review:
Hackers hebben de gegevens van zo'n 32 miljoen mensen die op vreemdgangerssite Ashley Madison zaten online gezet. Een maand geleden werd de site gehackt. De daders eisten toen dat de site uit de lucht ging, anders zouden ze de gegevens publiceren. En precies dat lijken ze nu te hebben gedaan.

Volgens Wired is gisteren op het deep web 9,7 gigabyte aan data geplaatst. Bij Arstechnica downloadden ze al die gegevens, en kwamen ze van alles tegen: onder meer e-mailadressen, profielen en creditcardgegevens en -transacties van de afgelopen zeven jaar.

Alshey Madison is de grootste site in de VS voor mensen die stiekem een avontuurtje zoeken: volgens de site zelf hebben ze 40 miljoen gebruikers. Ook in Nederland is de site actief, maar Second Love is hier een stuk groter.

et was even de vraag of het ging om de echte gegevens, maar volgens experts wijst alles erop dat dit daadwerkelijk de gehackte data zijn.

Onderzoeksjournalist Brian Krebs, gespecialiseerd in cybercrime, dook de hack in. Hij sprak onder meer drie mensen die hem vertelden dat hun gegevens inderdaad in de data terug te vinden zijn.

De site zelf laat ondertussen in een blog weten dat ze de hack onderzoeken.
Daarin bevestigen ze niet dat de gegevens die nu online staan daadwerkelijk van de site komen.

Op de site was het mogelijk om een account aan te maken zonder je email te bevestigen, of andermans gegevens of foto te gebruiken. Als iemand in de gehackte database staat, is het dus niet honderd procent zeker dat hij of zij een account had op de site.

Volgens de hackers is 90 tot 95 procent van de gebruikers op de site man. Daarnaast zeggen ze dat er duizenden vrouwelijke nepprofielen zijn.

Bron: NOS

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Stan beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Ashley Madison - Geld kwijt, privacy op straat

3

Review:
De internationale website Ashley Madison voor mensen die vreemd willen gaan, is gehackt. De gegevens van miljoenen gebruikers komen nu misschien op straat te liggen.

De hackersgroep, die zichzelf The Impact Team noemt, eist dat de vreemdgaansite offline wordt gehaald, anders worden de persoonsgegevens van de 37 miljoen gebruikers openbaar gemaakt. "Inclusief hun geheime seksuele fantasieën", staat in een manifest dat de hackers openbaar hebben gemaakt.

De hackers zeggen dat ze geen medelijden hebben met de vreemdgangers. "Jammer voor die mannen, maar ze zijn vreemdgaande viezeriken en verdienen geen bescherming van hun privacy", zeggen de hackers.

Ook zou Ashley Madison liegen over een verwijderingsservice. Voor 19 dollar kunnen mensen hun gegevens laten verwijderen van de servers, maar de hackers claimen dat de site dat nooit heeft gedaan.

De meeste gebruikers komen uit de Verenigde Staten en Canada. Ook in Nederland is Ashley Madison actief, maar de datingsite Second Love is in Nederland de grootste.

De vreemdgaansite maakt juist reclame met de garantie dat de privacy van gebruikers is gewaarborgd. Inmiddels heeft het bedrijf achter de site zijn excuses aangeboden en is, in samenwerking met de Amerikaanse justitie, een onderzoek gestart.

Bron: NOS

Sterke punten:
Ik denk geen

Zwakke punten:
Alles dus

Stan beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Ashley Madison - Ook daar zijn mannen kansloos

0

Review:
VictoriaMilan is het duurste van alle sites en net zo slecht voor de mannen als de rest. Ook daar staat de verhouding tussen man en vrouw op zijn kop. Helaas net als op alle andere sites hordes van mannen jagen achter handjevol van vrouwen die het natuurlijk prima vinden. Misselijkmakend vertoning! Door al die aandacht vrouwen gedragen zich heel arrogant tegenover de mannen.

Er zijn daar ook veel oplichters uit Oostblok, Groot-Brittannië en VS.

Mannen zonder Leonardo di Caprio look zijn daar kansloos.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Duur
Arrogante vrouwen
Veel meer mannen dan vrouwen
Heel weinig leden in Nederland
Mannen moeten betalen
Vrouwen hebben alles gratis
Veel oplichters

Zig beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Ashley Madison - Totale ripoff, en e-mailadres hervester voor spam

0

Review:
Totale ripoff, deze site. Dat je moet betalen om je account te verwijderen is schandalig. Verder kreeg ik op het e-mailadres wat ik had aangemaakt voor deze site na registratie elke dag tientallen spamberichten van diverse gure sekssites. Je adres wordt dus lekker doorverkocht!

Sterke punten:
Geen. Vermijden als de pest!

Zwakke punten:
Tsja. Alles!

Hein beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Ashley Madison - Ashley Madison ???? Wegblijven ...is pure oplich

0

Review:
Ik sluit mij aan bij bovenstaanden deze site is gewoon een totale rippof NOG steeds en niemand die klaagt uiteraard en zo vullen zij hun zakken ..ver weg van blijven en anders ga gewoon naar een prostituee dan krijg je in ieder geval wel waar voor je geld (dat mag ik althans hopen !) en zeg niet dat we je net als ik ,en allen voor mij ,niet gewaarschuwd hebben (ja ik was ook zo dom het toch te proberen heeft me 200 euro gekost !!!)

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
pure afzetterij

jan doedel beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Ashley Madison - oplichting

0

Review:
profielen zijn niet echt
zogenaamd online =gewoon geld aftroggelen
pas op automatisch geld wordt er afgeschreven
uitschrijven niet mogelijk alleen tegen betaling
aan de andere kant zit er gewoon iemand de mails te beantwoorden
lokken en geld afhandig maken
pas op

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
zie boven
nep nep nep nep

hunt beveelt Ashley Madison NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Ashley Madison

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Ashley Madison aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Ashley Madison aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Ashley Madison


Home » Vreemdgaan Dating » Ashley Madison