RegioSexcontact - 6 Reviews

Last updated: 14 oktober 2020
RegioSexcontact Logo

14.3% aanbevolen, 6 Reviews

  1. RegioSexcontact informatie
  2. Aanmelden
  3. Gratis account en VIP lidmaatschap
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. RegioSexcontact Reviews
  8. Schrijf ook een review over RegioSexcontact

Niet tevreden over RegioSexcontact? Probeer dan eens Flirt Anoniem.

RegioSexcontact informatie

RegioSexContact.nl is de ultieme datingsite voor geile mannen als vrouwen, die allen op zoek zijn naar een casual date in Nederland. Voor meer spanning en erotiek moet je dus zeker op deze datingsite wezen. Met gemiddeld 200 nieuwe deelnemers per dag is RegioSexContact.nl uitgegroeid tot één van de populairste sites voor een erotische date. Het vinden van een spannende seksdate is vanwege het groot aantal aanmeldingen vele malen groter dan andere soortgelijke datingsites.

Deze site biedt je de mogelijkheid om op een veilige en discrete manier in contact te komen met andere geile mannen en vrouwen in de regio. Je kunt dus veilig en anoniem op zoek gaan naar enkele hete opwindende dates. Via een zelf gekozen profielnaam en een voor leden geheim blijvend e-mailadres leg je binnen de kortste keren enkele zinderende contacten. Spreekt dit je aan en wil je jezelf ook laten verwennen? Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze site.

Milf-Match.nl

Het is ook goed om te weten, dat deze site geen gebruik maakt van nepprofielen oftewel de zogenaamde 'entertainment' profielen. De beheerders van deze site zijn fel tegen nepprofielen en daarmee heb je dus de garantie, dat een groot deel van de profielen echt zijn en dat je dus ook echt kunt afspreken met andere gebruikers.

Naast het vinden van een seksdate ben je op deze site ook terecht voor het vinden van nieuwe vrienden, personen om mee te chatten en veel meer. Voor een ieder is er wat wils op deze spannende datingsite. Meld je dus vandaag nog geheel gratis aan op RegioSexContact.nl.

RegioSexcontact Details

Hits: 3014

URL: http://www.regiosexcontact.nl/

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 6

Aanmelden

Personen die behoefte hebben aan een date met iemand uit d buurt of dezelfde regio, kunnen geheel gratis, snel en eenvoudig een account aanmaken op RegioSexcontact. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'Schrijf nu in en start met daten!', een gebruikersnaam, de voorkeuren en het e- mail adres in te geven. Vervolgens wordt er een activatielink naar het opgegeven e- mail adres gestuurd om het account te activeren. Na het account geactiveerd te hebben, kan men direct op zoek naar een seksdate in de buurt of in dezelfde regio.

Gratis account en VIP lidmaatschap

Personen die een gratis account hebben aangemaakt op de site, hebben toegang tot de standaard mogelijkheden van de site. Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om hun profiel aan te maken en aan te passen, men kan standaard berichten versturen foto's plaatsen en standaard zoeken op de site. Bepaalde gebruikers willen graag toegang hebben tot alle functionaliteiten van de site. Op die manier willen ze hun kansen op een seksdate vergroten. Gelukkigerwijs is dit ook mogelijk op deze site. Personen met een gratis account kunnen hun lidmaatschap upgraden om op die manier VIP toegang te hebben tot de site. Dit geeft hen onder andere de mogelijkheid om de foto zapper opties van de site te gebruiken, persoonlijke berichten te sturen, extra foto's te bekijken, uitgebreid te zoeken naar andere interessante gebruikers en te chatten.

Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een account aanmaken op RegioSexcontact. Daarnaast kan men het gratis ook upgraden om VIP toegang te hebben tot de site. De kosten voor VIP toegang tot de site zien er als volgt uit:
1 maand VIP € 24,99 /mnd
2 maanden VIP € 19,99 /mnd
4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Profiel verwijderen

Personen die reeds een vaste seks partner hebben gevonden of een vaste date of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun account snel en eenvoudig te verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en bij het profiel icoontje te klikken op 'instellingen'. Hier heeft men de mogelijkheid om te klikken op 'uitschrijven'. Nadat men de uitschrijving van de site heeft bevestigd, wordt het account permanent verwijdert van de site en worden ook alle lopende abonnementen per direct stopgezet. Er vindt ook geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

Contact gegevens

RegioSexContact.nl is een site van:
Orbinair B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
Nederland

Postbus 38218
NL-6503 AE Nijmegen
Nederland

Voor meer informatie kunnen deelnemers van de site contact opnemen met de klantenservice van de site, door het online contactformulier in te vullen en op te sturen. Dit formulier kan men erbij halen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'.


Maak nu een gratis account aan op RegioSexcontact

RegioSexcontact reviews (6):

RegioSexcontact - oude wijn in nieuwe zakken

3

Review:
zo af en toe zoek ik een soortgelijke site op, om contact te leggen met zoekende. 60% van de vrouwen is nog hetzelfde gedurende een periode van 3 a 4 jaar. Nog steeds dezelfde omschrijvingen van heet, teleurstelling in huidige relatie, uitgekeken etc. zelfde foto's etc. Geloofwaardigheid van de site is bij mij sterk gedaald en heb gebruik gemaakt van herroepingsrecht.

Sterke punten:
de structuur van abonnement en dan VIP met toch veel mogelijkheden is ok. censuur qua foto's is ok. Prettige site systeem. Teksten in berichten worden niet gecensureerd, wel de profieltekst.

Zwakke punten:
geen inzage in hoeveel "echte" profielen er nu zijn, ook de verhouding mannen vrouwen is niet inzichtelijk.
Omdat de berichtteksten niet gecensureerd worden, roept dit frustratie op bij de deelnemers. Beschouw het maar als een platte sex site, wat door de deelnemers zelf gecreëerd wordt.

Fred beveelt RegioSexcontact NIET aan bij vrienden/bekenden

RegioSexcontact - FAKE site

1

Review:
Mensen / mannen trap er niet in , het is n ECHTE FAKE site !!!! als je geen lid bent , krijg je div berichten enc , je kunt niet reageren , dus maak je je lid , dan NIETS meer ! je kunt aanschrijven wie je wilt ....... dus normaals het isn echte FAKE site !!!

Sterke punten:
oplichten !!!! verder geen !

Zwakke punten:
de hele klote fake site !!

john beveelt RegioSexcontact NIET aan bij vrienden/bekenden

RegioSexcontact - Zit ik hier voor jan-lul ?

2

Review:
idd krijg je geen antwoord op chatverzoeken. Ik heb een heleboel berichtjes geschreven maar niks, noppes, niets.....
de vraag dan is of het wel echte profielen zijn of gewoon een bij elkaar geraapt zooitje nepprofielen. Het is alsof je in zombieland aankomt : vrijwel nergens een teken van leven. Als je meer dan 30 berichtjes hebt geschreven verwacht je toch iets van een reactie terug; maar ook zelfs dat niet. Dus of je hier nu happy van wordt....

Sterke punten:
Veel vrouwen
Maar ja daar heb ook niets aan als je geen reacties krijgt! in feite zonde van alle tijd en energie.
goede zoekfunctie: maar ook hier geldt:wat heb je er aan as je een leuke date hebt gevonden die toch niet reageert. Dan net zo goed op een ijsklontje gaan zitten ...

Zwakke punten:
zie boven: contact leggen vrijwel onmogelijk ; laat staan een sexcontact. vooralsnog dus een negatief "reisadvies".
Maar wie weet misschien komt hier nu verandering in.

ZenCharlie beveelt RegioSexcontact NIET aan bij vrienden/bekenden

RegioSexcontact - Wantrouwen over site

0

Review:
Ik geloof niet dat deze site je echt verder kan helpen in een reallife ontmoeting. Als je een vip-account hebt kun je wel alles op de site, maar krijg je geen enkele respons. Ik heb ook een tweede account aangemaakt zonder vip te zijn, daar krijg ik wel mails. Als ik deze dames dan aanspreek op mijn echte vip account hoor ik echt helemaal niks! Heb misschien wel 25 mails verstuurd en chatberichten, maar nopes, njente, niks. Zelfs niet als ze online staan meerdere dagen geen enkele reactie.

Sterke punten:
Site ziet er mooi uit.
Het lijkt allemaal echt te zijn.
Mooie functies op de site zoals chatten.

Zwakke punten:
- Geen enkele respons van de dames. Hoe mooi je jezelf ook laat zijn.
- Best duur voor geen enkel contact. Dat is niet wat je verwacht.

Freakie23 beveelt RegioSexcontact NIET aan bij vrienden/bekenden

RegioSexcontact - Gelukstreffer?

0

Review:
In drie jaar tijd van daten op diverse sites hier wel mijn enige sexscontact tot nu toe vandaan gehaald.

RegioSexcontact - wantrouwen

0

Review:
Het klopt echt niet met de site, ik heb contact gehad met en vrouw en heb ik beetje met haar gechatt en laatste keer begon zij Engels te schrijven en dan zegt zij tegen mij delete toni en haar profile was ineens weg, maar de vrouw wist echt niet wie ik was.

Sterke punten:
Geen

toni beveelt RegioSexcontact NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over RegioSexcontact

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou RegioSexcontact aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou RegioSexcontact aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek RegioSexcontact


Home » Casual Dating » RegioSexcontact