RegioSexcontact - 5 Reviews

Last updated: 27 mei 2018
RegioSexcontact Logo
  1. RegioSexcontact informatie
  2. Aanmelden
  3. Gratis account en VIP lidmaatschap
  4. Kosten
  5. Profiel verwijderen
  6. Contact gegevens
  7. RegioSexcontact Reviews
  8. Schrijf ook een review over RegioSexcontact

Niet tevreden over RegioSexcontact? Probeer dan eens Postcode Fuck.

RegioSexcontact informatie

RegioSexContact.nl is een casual datingsite die zich richt op zowel mannen als vrouwen in Nederland die houden van spanning en erotiek. Met gemiddeld 200 nieuwe deelnemers per dag is RegioSexContact.nl uitgegroeid tot één van de populairste sites voor een erotische date.

RegioSexcontact Details

Hits: 2560

URL: http://www.regiosexcontact.nl/Dating/Dating.aspx

Categorieën: Casual Dating

Reviews: 0

Aanmelden

Personen die behoefte hebben aan een date met iemand uit d buurt of dezelfde regio, kunnen geheel gratis, snel en eenvoudig een account aanmaken op RegioSexcontact. Dit kan men onder andere doen door op de startpagina van de site, onder het kopje 'Schrijf nu in en start met daten!', een gebruikersnaam, de voorkeuren en het e- mail adres in te geven. Vervolgens wordt er een activatielink naar het opgegeven e- mail adres gestuurd om het account te activeren. Na het account geactiveerd te hebben, kan men direct op zoek naar een seksdate in de buurt of in dezelfde regio.

Gratis account en VIP lidmaatschap

Personen die een gratis account hebben aangemaakt op de site, hebben toegang tot de standaard mogelijkheden van de site. Deze gebruikers hebben de mogelijkheid om hun profiel aan te maken en aan te passen, men kan standaard berichten versturen foto's plaatsen en standaard zoeken op de site. Bepaalde gebruikers willen graag toegang hebben tot alle functionaliteiten van de site. Op die manier willen ze hun kansen op een seksdate vergroten. Gelukkigerwijs is dit ook mogelijk op deze site. Personen met een gratis account kunnen hun lidmaatschap upgraden om op die manier VIP toegang te hebben tot de site. Dit geeft hen onder andere de mogelijkheid om de foto zapper opties van de site te gebruiken, persoonlijke berichten te sturen, extra foto's te bekijken, uitgebreid te zoeken naar andere interessante gebruikers en te chatten.

Kosten

Geinteresseerden kunnen geheel gratis een account aanmaken op RegioSexcontact. Daarnaast kan men het gratis ook upgraden om VIP toegang te hebben tot de site. De kosten voor VIP toegang tot de site zien er als volgt uit:
1 maand VIP € 24,99 /mnd
2 maanden VIP € 19,99 /mnd
4 maanden VIP € 14,99 /mnd

Profiel verwijderen

Personen die reeds een vaste seks partner hebben gevonden of een vaste date of die geen gebruik meer wensen te maken van de diensten van de site, hebben de mogelijkheid om hun account snel en eenvoudig te verwijderen van de site. Dit kan men doen door in te loggen op de site en bij het profiel icoontje te klikken op 'instellingen'. Hier heeft men de mogelijkheid om te klikken op 'uitschrijven'. Nadat men de uitschrijving van de site heeft bevestigd, wordt het account permanent verwijdert van de site en worden ook alle lopende abonnementen per direct stopgezet. Er vindt ook geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden.

Contact gegevens

RegioSexContact.nl is een site van:
Orbinair B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen
Nederland

Postbus 38218
NL-6503 AE Nijmegen
Nederland

Voor meer informatie kunnen deelnemers van de site contact opnemen met de klantenservice van de site, door het online contactformulier in te vullen en op te sturen. Dit formulier kan men erbij halen door op de startpagina van de site te klikken op 'reactieformulier'.


Maak nu een gratis account aan op RegioSexcontact

Over deze site kunnen geen reviews geschreven worden

Bezoek RegioSexcontact


Home » Casual Dating » RegioSexcontact