Reviews van deze auteur

Een site vol arrogante prinsesjes

Review over Second Love

In de drie maanden dat ik puur voor de fun op SecondLove zat, heb ik diverse vrouwen leren kennen, ook in 't echt. En de conclusie is heel simpel: het is een site met uitsluitend onaantrekkelijke vrouwen die in het dagelijks leven geen aandacht krijgen van mannen en op SL hun ego weer bevestigd zien door de massa aan mails die ze er krijgen.

En wat doet dit met zo iemand? Precies, ze wordt kieskeurig en arrogant, zegt tegen vrijwel elke man dat hij haar type niet is. Of ze houdt je wekenlang aan het lijntje en is dan te angstig om écht eens een keer met je te daten.

Het heeft me vooral bevestigd in het beeld dat Nederland vol zit met de meest boerse, cynische, onaantrekkelijke en botte vrouwen die je je kunt voorstellen.

En excuus dat ik deze woorden gebruik, maar laat het een waarschuwing zijn: áls je op SecondLove een vrouw ontmoet die daadwerkelijk met je naar bed wil, dan kun je er zeker van zijn dat heel SecondLove al over haar heen is geweest. Als je met zó iemand wilt vreemdgaan, dan... tja dan is 't wel heel treurig.

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Alles. En je moet er nog voor betalen ook.

Veel echte vrouwen, helaas wel de verkeerde

Review over Second Love

Een paar maanden hier geregistreerd gestaan. Het was leuk en ik heb er ook een paar dates aan overgehouden. Maar toch heb ik me weer uitgeschreven. Waarom? Omdat vrouwen hier maar één ding willen: aandacht. De aandacht die ze thuis van hun man of vriend niet meer krijgen.

Laat die laatste zin even op je inwerken.

Waarom zou een leuke, spannende, mooie, intelligente vrouw géén aandacht meer van haar partner krijgen?

Precies! Dat gebeurt niet.

Waarom krijgt een vrouw thuis geen aandacht meer?

Omdat ze simpelweg niet spannend of niet leuk of niet mooi of niet intelligent is.

Die vrouwen vind je dus op SL.

Ga je daar geld voor betalen? Natuurlijk niet.

Sterke punten
Veel echte profielen

Zwakke punten
Het zijn vrijwel allemaal vrouwen met issues

reacties: