Reviews van deze auteur

Succes gegarandeerd

Review over Second Love

Yep, meer vrouwen dan mannen op SL. Als ik hoor van de dames die ik spreek hoe de meeste mannen communiceren via SL is het
1. Niet gek dat vrouwen een eenzijdig beeld krijgen een man
2. Bijna té makkelijk om succes te hebben

1 Kijkje naar de profielen en het verschil tussen mannen en vrouwen wordt direct (en pijnlijk) duidelijk
- Vrouwen willen trouw, inhoud en genegenheid
- Mannen willen seks

Punt...simpeler is het niet

Ik draai er niet om heen, ik val in die tweede categorie. Ik zit daar puur voor seks. En inmiddels is het een sport. Ik zit er nu een kleine 2 jaar (af en aan) en heb met ongeveer 40 dames afgesproken. En met elke dame iets gedaan, van handwerk tot seks. Sommigen zag ik vaker.

Het helpt dat ik 33 ben en er niet verkeerd uit zie, maar ik ben geen model.

Mijn tip: gewoon normaal doen. Niet gelijk over seks beginnen, fatsoenlijk Nederlands praten, interesse tonen. Als dat lukt, ben je al voor 80% binnen.

Succes heren, happy hunting

Sterke punten
Echte profielen
Mogelijkheid tot 'verborgen' foto

Zwakke punten
Kost best wat knaken (als je er voor betaalt natuurlijk, je kunt ook gratis dagen doen)
Er schijnt een maximum te zitten op het aantal berichtjes wat verstuurd kan worden. Omdat ik vaak door dames zelf word aangesproken maak ik dat aantal nooit op

reacties:

Review: Succes gegarandeerd

Oke, dus een review waarin positieve ervaringen worden gedeeld is gelijk fake? Wauw

Think about this:
- Als ‘werkenemer’ van SL (bestaan die?) hoop ik dat je een andere review schrijft dan mannen op zoek naar sex en vrouwen naar genegenheid

- Verwar jouw eigen uitblijven van succes via sites als SL alsjeblieft niet met het potentiële succes van anderen

I rest my case

Review: Succes gegarandeerd

Ik was niet bekend met een script, al ga ik er vanuit dat mijn review zich niet echt houdt aan dat script. Ik mag aannemen dat een script iets genuanceerder is.

Ik ben nog steeds van mening dat 99% van de vrouwen afschrikt van de manier waarop 99% van de mannen (op dergelijke websites) communiceert. Zorg dat je bij die 1% hoort, en het zal je verbazen...ik kan er weinig meer van maken doe er mee wat je wilt!

Review: Succes gegarandeerd

Wauw wat maakt een recensie waar anderen zich niet in herken en veel los :) Chapeau mannen, erg vermakelijk om te lezen!

Kom, laten we niet naïef doen. Kijk 10 minuten naar wat profielen en je leest praktisch overal ‘trouw in ontrouw’. En dat knappe dames een dergelijke website niet nodig hebben is natuurlijk onzin. Een knappe vrouw en moeder heeft discretie toch op 1 staan? Dan is zo’n website ideaal. Uiteraard zitten er ook veel korte pittige kapsels, voor ieder wat wils!

Kom op mannen, heb een beetje vertrouwen!

Review: Succes gegarandeerd

Haha kom op man, is het zo moeilijk te verkroppen dit?

Ja, je betaalt iets meer dan 70,- voor twee maanden geloof ik.
Ja, veeeel meer mannen dan vrouwen daar.

Nooit tegengesproken dus? Ik weerleg alleen maar de overwegend negatieve recensies over SL. Ik heb geen aandelen, en mensen met gezond beseffen vanzelfsprekend toch dat je geen gegarandeerd succes hebt daar?

Ik dacht ik deel gewoon mijn ervaring, en dat er echt wel dingen zijn waar je als man op kunt letten om succes te hebben. Voor mij werkt het in ieder geval prima.

Maar oh jee wat zit dit diep haha :)

Review: Succes gegarandeerd

Ik ben er inderdaad van overtuigd dat als je als man een klein beetje op je gedrag let, op je communicatie en vooral niet te opdringerig bent...je een grote kans op succes hebt. Gegarandeerd is misschien sterk uitgedrukt, ik wilde vooral iets positiefs schrijven!

De moeilijkheid voor vrouwen op die site lijkt mij om een leuke vent te vinden tussen de opdringerige ietwat te oude, ietwat te kale en/of ietwat te dikke mannen haha.

Goed, het was leuk hier maar ik laat deze site nu achter me. Hopelijk zijn er mannen die mijn recensie lezen en niet vervallen in cynische en negatieve reacties voortkomend uit het uitblijven van succes gewikkeld in een dunne verpakking van jaloezie.

Toch maar eens aandelen in SL overwegen

Kus

Review: Succes gegarandeerd

Haha ok ik kan het niet laten, alle reacties zijn wel erg grappig.

Ik vind jullie wel héél naïef hoor. Ik beschouw SL idd gewoon als speeltuin, ik zoek helemaal geen ‘tweede relatie’. De reden waarom vrouwen ‘trouw in ontrouw’ in hoofdletters hebben staan komt door types zoals mijzelf, dat snap ik heel goed!

Ik ben helemaal niet van lang app-contact, ik geef meestal aan dat ik van spontaniteit ben en impulsiviteit! Het is 2 keer voorgekomen dat ik eenzelfde avond met iemand afsprak, dat is wel uniek. Dan moet alles lukken.
Iedereen kan tijd maken als ie wilt, ook getrouwde dames.

Mannen, ik vind het niet zo heel relevant of jullie dit geloven of niet...ik maak het tenslotte zelf mee dus ik heb er genoeg plezier van! In plaats van direct alles in twijfel te trekken zou je ook kunnen kijken of je er zelf iets aan hebt :)

Review: Succes gegarandeerd

Even weerleggen:
- Ik ben dus géén gemiddelde man. We constateren hier met elkaar tenslotte dat de gemiddelde man weinig tot geen succes heeft op SL.
- Dat het geld kost is inherent aan het verdienmodel van de website, niet aan de betrouwbaarheid van een review. Dat het geld kost is gewoon een feit. Dat had in elke review kunnen staan.

Niet zo stug volhouden dat het een fake review is, inmiddels moeten jullie er toch wel achter zijn dat dit niet het geval is?

Review: Succes gegarandeerd

Nou nou wat een aannames! Ik heb nergens gezegd dat elke dame na een week weer weg was toch? De een was leuk voor een keertje, de ander voor een tijdje! Het is ook wel eens fout gegaan, contact met 2 dames tegelijk die elkaar kenden. Sta je wel even voor l*l maar dat is het risico.

Laat jezelf nou niet zo snel kennen door alles negatief en wantrouwig te benaderen, in essentie was dit allemaal positief bedoeld